|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cytat:
|
|
|
|
|
#10712 |
|
Wtajemniczenie
|
Freciu spóznione ale prosto z serduszka!Najlepsze życzonka!Buziaki!
|
|
|
|
#10713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() JA dostałam od TŻ śliczne kolczyki i bukiet z różyczek- takich jakie chcę mieć w ślubnym bukiecie, z blodoróżowych
|
|
#10715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Ci trzymam kciuki, na pewno suknia będzie piękna
|
|
|
|
|
#10716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Indygo, to ja pytałam, dzięki za info Chciałam się dowiedzieć w końcu gdzie jest ta ulica, na Żywnego, bo nie mam bladego pojęcia...Dobrze, że powiedziałaś, u kogo się czesać
|
|
#10717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10719 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, wreszcie wiem No ale jak się okazuje pozostaje mi tylko Fabryczna, bo wszędzie mam za daleko![]() Annabel, Twoja sukienka jest baardzo ładna, ta koronka ślicznie wygląda, ja sobie nie wyobrażam sobie sukni ślubnej bez koronki...
|
|
#10723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A potem to już przy odbiorze ostatnia przymiarka. Szyję w nielubianym przez was Imperium ![]() ![]()
|
|
#10724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka nawet sądzi, że przesadziłam z tą koronką
|
|
|
|
|
#10725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#10726 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo właśnie idę na piekielnie trudne kolokwium, a niewiele umiem, bo głowę mam zaprzątniętą czym innym
|
|
|
|
|
#10728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przymierzałam polecany przez Ciebie model. Hm, wg mnie on ma jakiś dziwny kształt, dziwnie na mnie leżał i piersi jakoś tak śmiesznie wyglądały. Moją uwagę zwrócił inny, biały z delikatnym tłoczonym wzorkiem, też z przytrzymującymi silikonowymi paskami od środka. Cena: całe 40 złotych Tak wygląda:http://www.duoline.pl/images/bielizn...teks-g-61F.jpg indygo79 witaj ponownie wśród Panien Młodych! Więc to jednak miłość i "Ten Pan i Ta Pani są na siebie skazani"...
|
|
|
|
|
#10730 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo dobrze znam tę panią z Imperium, to przyjaciółka mojej teściowej, więc się na pewno bardzo przyłoży do tej sukienki
No i szyje mi ją za grosze Ta pani ma bardzo ładne koronki, zwłaszcza tę z pyłkiem cyrkoniowym, wiele materiałów przywozi z Włoch.Myślę, że będziemy zadowolone
|
#10731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i teraz szukam dalej. Zostaje Treselle
|
|
#10732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A najgorsze jest to, że dopiero na średniowieczu jestem, hihi Powodzenia na kolokwium!
|
|
#10733 |
|
Raczkowanie
|
oto i ona, miałam juz pierwszą przymiarkę tydzień temu a następna dopiero w lipcu
|
#10734 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() moja sukienka tez sie szyje, zaproszenia sie drukuja, butki zamowione... hi hi tyklko bielizna i juz.... widze ze temat makijazu rozgorzal, tez sama jeszcze nie wiem kto mnie umaluje.... hm moze rzeczywiscie do pani Ani Chołoty sie zgłosze??? No nie wiem... Pozdrowienia dl tych co pracowac musza....;( |
|
|
|
#10735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lenka spóźnione ale szczere: wszystkiego najlepszego oraz spełnienia wszystkich marzeń |
|
|
|
|
#10736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzwoniłam do tego salonu na Fabrycznej, są strasznie drodzy Bursztynowa za daleko, na Żywnego za daleko, czyżby jednak ten Sebastian ??? Na Fabrycznej jest jeszcze drugi salon, "U Aliny", może tam któraś z Was była ?
|
|
#10737 |
|
Raczkowanie
|
eemila a kto dokładnie Cię czesał w salonie na bursztynowej? sama p.Chołota? ja podobnie jak Indygo mogę polecić stamtąd p.Edytę - do makijażu i do czesania. kiedyś pracowała tam p.Kasia, która teraz pracuje w MMDesign na Startowej i ja najprawdopodobniej wybiorę się do niej tylko nie wiem ile tam kosztuje a za bursztynowa przemawia to,że jest tanio - fryzura ślubna 50zł,próbna za darmo, makijaż 50zl, przynajmniej tak było w ubiegłym roku
|
#10738 |
|
Raczkowanie
|
Frecia ,Lenka NIcky najllepszego
![]()
|
#10739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jolinku, zapisalam sie do p.Celinki na piatek, 1 czerwca, zrobię sobie prezent na Dzień Dziecka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

ja akurat bede sie malowala w Swidniku
gorzej jest z fryzjerka
dowiedzialm sie ze moja prawdopodobnie wyjezdza do senatorium i klapa bo nie wiem gdzie sie teraz czesac 
Jeszcze zobaczymy jak będzie gotowa, bo na razie była cała pospinana szpilkami, a dół obcięty nożyczkami