|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIV
Mam 5 latka z którym często robię zakupy w Biedronce,jak był mniejszy to wsadzałam go do koszyka a on w czasie zakupów pogryzał kajzerkę.I zawsze przy kasie mowiłam kasjerce żeby policzyła 1 więcej bo synek zjadł.
W temacie żelek.Moje dziecko nigdy nie miało pomysłu żeby wsadzić łapkę w karton żelek czy cukierków,Jak chciał to brałam kilka na wagę.Jakby mi wsadził łapkę i wyciągnął 1 to dołożyłabym 3 i kazała policzyć kasjerce,nie wiem w czym problem ![]() Ja lubię podlaski w plastrach. |
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ponawiam pytanie o poduszki profilowane testowala któraś kiedyś te biedronkowe? na wszystkim mi niewygodnie i chętnie bym sobie taką sprawiła
|
|
#2733 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
skarpety narciarskie, kurtki, śniegowce damskie oraz dziecięce, naklejki, kurtki zimowe, torebki, tablety, zegarki sportowe, słuchawki douszne, nadstawka do szafy narożnej, dyski twarde, jakiś telefon, figurki zwierzęta. Ogólnie jest tego 5 stron. Z czego na moim sklepie, który jest big jest może tylko z 20 pozycji. Aaa jeszcze pokrowce na ubrania. |
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak ja już to widzę jak wszyscy oddajecie przy kasie te10 czy 20 gr za zjedzone przez dziecko winogrono czy żelkę
Musiałbym chyba na zakupy nie chodzić żeby uwierzyć. A to że najcześciej dorośli próbują w sklepie rzeczy na wagę to już wogóle się wytnie. Cytat:
W tym wątku już różne cyrki widziałem, chyba zebrała się tutaj ekipa która wybitnie lubi się sprzeczać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-01-08 o 13:03 |
|
|
|
|
#2735 |
|
|
Mam listę, co zdążę to wypiszę:
zeszyty 50gr podkładki na stół 1 zł artykuły bezpieczny dom 1 zł mix dziecięcy torebka, portfel, pasek 1 zł dmuchane koło lub piłka 1 zł wkładki do butów sportowe 1 zł saszetki zapachowe 1 zł naklejki dziecięce/biurowe 1 zł karteczki post it 1zł cienkopisy 1 zł długopis żelowy 1 zł narzędzia odlewane 2 zł okulary dziecięce 2 zł fremki do lodu 2 zł worki na pranie 2 zł pokrowce na ubrania 2 zł zestaw matematyczny 2 zł zakreślacze 2 zł kulki nawadniające 2 zł poduszka na krzesło 2 zł akcesoria dla psa, kota 2 zł mata stołowa okrągła 3 zł figi damskie duże rozmiary 3 zł szorty damskie 3 zł sandałki damskie 3 zł pareo damskie 3 zł torba plażowa 3 zł mix akcesoriów podróżnych 3 zł byty do chodzenia po wodzie 3 zł akcesoria metalowe z silikonową rączką 3 zł formy silikonowe 3 zł chustki letnie 3 zł saszetka 3 zł deska do krojenia cienka 2 szt 3 zł talerze do serwowania przystawek 3 zł narzędzia kuchenne mix 3 zł stand z dekoracjami indyjskimi 3 zł wieszaki z abs 3 zł mix akcesoriów kuchennych 3 zł bidon 3 zł pudełka dziecięce do przechowywania 3 zł organizer na biurko lub budzik 3 zł teczka harmonijkowa 3 zł kalkulator 3 zł mix przeciwdeszczowy dziecięcy 3 zł organizer na łóżko 3 zł Cała pierwsza strona. |
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. ja jednak bym chciała poczytać o produktach z Biedry na tym wątku, a nie czyje dziecko, którego żelka wzięło ![]() liliana dzięki za cynk Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2014-01-08 o 13:07 |
|
|
|
|
#2737 |
|
Pani Mizantrop
|
Alamirko, co takiego fajnego upolowałaś na poprzednich biedronkowych wyprzedażach?
|
#2738 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Moderator
|
Cytat:
2 komplety pościeli, jakości zgoła innej niż te co tu ostantio wymieniano, bo piora się świetnie i dobrze mi służą. Jakieś rzeczy typu potpourri pachnące, silikonowe formy do pieczenia, szklane naczynie na wagę, które grosze kosztowało. I coś tam jeszcze na pewno, czego teraz już nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Lilianna, o dzięki! |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Od jutra ta wyprzedaż?
![]() Mam gorączkę, ale o 7 będę już pod sklepem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2742 |
|
|
Napisze jeszcze szybko bez cen bo inaczej nie zdążę: ścierki kuchenne, noże, opaski neoprenowe, dywanik, szczotki do włosów, wkładni aluminiowe do butów, kubki, organizery, polo t-shirt, koszula damska, kostiumy kąpielowe, spodnie, spódnica, pasek, plecak, scyzoryk,mix durszlakow lub misek silikonowych, fartuch/rękawice, drylownica, młynek grawitacyjny, przyprwaniki, obrus, piórnik, dziurkacze, formy do pieczenia, puzzle drewniane, skarpety, bielizna damska, męska, świeczniki na nóżce,rolki do czyszczenia ubrń, skrobaczka z rękawicą, podkolanówki termalne, osłona balkonowa, kapcie baletki, szorty chłopięce, sukienki, legginsy tenisówki dziecięce, odzież niemowlęca dada, kalosze damskie któtkie, mop z zapasem, lampki led, żarówki oraz wycieraczki samochodowe, puszki, przedłużacz, szalik, tablica magnetyczna, termofory, pilot uniwersalny, filizanki do kawy, tunika bluzka damska,stacja pogodowa, zesstaw do sushi, trampki damskie, męskie, bluzka damska, koszula męska. Ceny od 3 do 10 zł.
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- 3 strony wypisałam, więcej nie dam rady - muszę do pracy lecieć. |
|
|
|
#2743 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Zatem i ja rano wybędę, no cóż poradzić ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
lilianna90 wielkie dzięki
może się na cos załapię
|
|
|
|
#2746 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Ile mniej więcej płaciłaś za pościel? Silikonową keksówkę bym chętnie przygarnęła, bo aluminiowa jest strasznie upierdliwa w utrzymaniu, mam nadzieję, że będą u mnie takie cuda. Cytat:
Termofor mnie interesuje, bo dziewczyny wcześniej chwaliły na wątku, świeczniki też mogą być ciekawe (aczkolwiek nie jest to pilna czy w ogóle jakakolwiek potrzeba).
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany! Ja już tu kombinuję jak jutro zwiedzić jak największą ilość Biedronek <loooool> Już widzę minę Tż jak będę się chwaliła zdobyczami
|
#2749 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Dostanę w B. jakąś mąkę razową?
|
|
#2750 | |
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Również nie planuję swojego wtajemniczać w zakupy ![]() Im mniej wie, tym mu się spokojniej żyje ![]() Kiedyś zauważy coś nowego to się wtedy dowie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ta wyprzedaż od jutra to w każdej biedronce??
|
#2752 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() 15 zł to super cena za flanelową pościel z dwiema poduszkami, gdybym znalazła za tyle, to też bym pewnie kupiła.
|
|
#2754 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam napisać jak to wygląda od drugiej strony: ... Jedna osoba szła, wzięła cukierka, zjadła go, mówi na głos "ale niedobry" i idzie dalej... Zero problmeu Dla mnie to chamstwo. Przy warzywach nie mogły stać jagody(stały przy kasjerce), ponieważ wielu klientów gdy podchodziło do nich to też smakowało po jednej... Na koncu nie było połowy, a ta która została była zdejmowana ze sklepowej półki, ponieważ była pognieciona, wyjedzona i nikt by jej nie kupił. Gdybym pokazała to osobie która też rękę tam wkkładała, to by pewnie powiedziała, że to nie przez nią tak wygląda towar Ale ona m.in. też się do tego przyczyniła. Jeszcze inny przypadek z winogronami... winogrona też stawiane były trochę wyżej, ponieważ ludzie też bardzo lubią je smakować... Gdy każdy brał tak po 1 sztuce, to na półce leżały łodygi... Co do dzieci... otóż zdarza się że dziecko weźmie coś z półki przypadkiem, opiekun nie zauważy i zje. Wtedy to czy opiekun zapłaci to kwestia jego taktu i wychowania. Nigdy natomiast nie zrozumiem osób które wchodzą do sklepu z dzieckiem i troskliwa mamusia podaje mu jabłuszko Dziecko przez cały czas zakupów je wcina. Jak potem je zważyć i za nie zapłacić? Inna sprawa to taka kwestia, czy do sklepu wchodzi się z jedzieniem. W niektórych sklepach do których uczęszczam jest to niedozwolone (tym bardziej z zakupami). Ja byłam nauczona że jesli coś jem to nie wchodzę do sklepu, a z półki nigdy nic nie brałam i nie zaczynałam posiłku...- tak mnie nauczono. Myślę, że każde dziecko można od małego tak wychować jeśli się chce i wie że to niewłaściwe. Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2014-01-14 o 15:23 |
|
|
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio widziałam jak w Biedronce chłopak odkręcił napój, napił się, rozejrzał i i odłożył na półkę.
|
|
|
|
#2757 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) na półkę oraz o znajdowanych nadpitych puszkach, butelkach. Raz znalazłam butelkę bez etykiety z tajemniczym płynem na półce (chyba kompot to był).
Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2014-01-09 o 14:31 |
|
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jak napisała alamirka - w wybranych sklepach. Na stronie Biedronki można sobie wyszukać, które sklepy maja ofertę wyprzedażową i w których są dostępne produkty ze znaczkiem "dostępne w wybranych sklepach".
Edytowane przez taka_sobie_jedna Czas edycji: 2014-01-08 o 14:11 Powód: literówka ;) |
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka była kiedyś z mężem w sklepie - on był po pracy. Ona do niego "ale śmierdzisz" a on zdjął z półki dezodorat popsikał się pod pachami i odłożył na półkę .bleee
Ja daję (tzn ostatnio dałam pierwszy raz) małej bułkę - pół - pozostałe pół odłożyłam do woreczka. Czegoś na wagę bym nie dała. Ale jednak dałam , bo ciężko ujarzmić 1,5 roczne dziecko które nie rozumie że nie może, wygina się w łuk , wstrzymuje powietrze i robi się czerwone bo ma ochotę na bułkę.. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- na stronie b, jest napisane że jogurty do dzisiaj. A nie miały być do 12.01???? ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

miekka, jedwabista i taki cudny odglos wydaje
cena niestety powala, bo za komplet tej co ona miala trzeba dac 129zl :/ natomiast jak mnie bedzie stac to wszystkie na to wymienie! Poki co kuoilam synkowi, uwielbia ją, u nas 2 koldry to juz cene robi 

testowala któraś kiedyś te biedronkowe? 

Dla mnie to chamstwo. Przy warzywach nie mogły stać jagody(stały przy kasjerce), ponieważ wielu klientów gdy podchodziło do nich to też smakowało po jednej... Na koncu nie było połowy, a ta która została była zdejmowana ze sklepowej półki, ponieważ była pognieciona, wyjedzona i nikt by jej nie kupił. Gdybym pokazała to osobie która też rękę tam wkkładała, to by pewnie powiedziała, że to nie przez nią tak wygląda towar