|
|
#18571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
![]() Na pewno uzbierałabyś więcej pieniędzy ....
|
|
#18572 |
|
Raczkowanie
|
[Dawajcie do Gdyni!!! Koszulka będzie taniej do wzięcia....a jeszcze "pachnie Ebim"!!!!
|
|
|
|
#18573 |
|
Raczkowanie
|
[Co Wy myślicie, że mam wszystkie koszulki?! Ta jest super...to unikat!
|
|
|
|
#18574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, jestem pełna podziwu Cytat:
|
||
|
|
|
#18575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Magda , z tym wypadem do Gdyni to tak na poważnie ? Boże kochany ! Jest po 23ciej a za oknem taka duchota , że szok !
|
|
#18576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czerwcu do Gdyni, w lipcu do Krakowa. Czemu nie Chociaż i tak pewnie to nie wypali, bo nie będę miała z kim jechać ![]() Soniu, a może udałoby Ci się załatwić na licytację jakieś spotkania z piłkarzami. To chyba bardzo przyciąga, bo tak po prostu tego nie można sobie samemu zorganizować. O, albo wystawić na licytację rozpoczęcie meczu. Że osoba, która wygra, pierwsza kopnie piłkę
|
|
|
|
|
#18577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Spotkania z piłkarzami i rozpoczęcie meczu to dobry pomysł
|
|
#18578 |
|
Raczkowanie
|
Ta, to świetny pomysł żeby zrobić coś dla tej dziewczynki, a Euzebiusz też tam będzie ... ???
Ja mam ciocię w Gdyni to bym się przejechała ![]() hehe spotkałybyśmy się wszystkie no i przy okazji pomogły --- a to najważniejsze
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18579 |
|
MUSEarka
|
mnie tam ono nie smieszy
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4444286] Btw, ciekawe czy Novi będzie w czwartek na lotnisku. Ma ktoś z nią kontakt?[/quote]taaak kiedyś Nov mówiła że będzie na lotnisku ja mam z nią kontakt przez gg ![]() Łeee.. a ak czekałam na 28 maja, myslałam że będę we Wronkach, a tu liipaaaa szkoda. bu i koniec!a jutro piszę kartkówke z chemii na 6 na koniec ale coś czuję, że nawet jak nie napiszę, to da mi tą 6... ale mało o szkole.. u Was też takie upały? żyć nie dają.. ehh.. w szkole to sie tylko kleję, a o wf już nie wspominam, wracam do domu to niemalże w samej bieliźnie latam Aj! zapomniałabym, a po to tylko weszłam na W, Madzia http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=196635067 w koszulce (L)egły zalicytuj sobie a pieniążki idą na dzieci ![]() pozdrawiam i do nastepnego!
|
#18580 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja mam 164 cm ![]() Cytat:
![]() Edit: Już znalazłam, faktyczna sierotka ![]() Chciałabym zauważyć, że sprawił sobie jakies nowe buty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, super pomysł. |
||||
|
|
|
#18581 |
|
Raczkowanie
|
Muszę podrzucić ten pomysł paszulowi, ale niestety piłkarze będą w 3mieście tylko w niedzielę 15.oo - przyjazd, 18.00 meczyk, 21.00 - bankiet...
|
|
|
|
#18582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz --------> ![]() A wyobrażacie sobie jakbyśmy jechały wszystkie do Gdyni w jednym przedziale ? Cytat:
Kurde , ja chce deszcz Soniu , to naprawde bardzo miło z Twojej strony , że chcesz pomóc tej dziewczynce Może dzisiaj przysni mi sie jakiś nowy pomysł ?
|
|
#18583 |
|
Raczkowanie
|
Proszę - pamiętajcie o Kasii, bo to może pomóc wielu ludziom....jak widać Ebi też jest charytatywny! Teraz ja liczę na Was!!!
|
|
|
|
#18584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już raz się spotkałyśmy sporą grupą i sobie tylko grzecznie pogadałyśmy i porobiłyśmy zdjęcia (no, może z małymi głupawkami ).Ale skoro mowa o piciu, to... hmmm... wiecie, że dzisiaj kończę 18 lat... Więc stawiam wszystkim Cytat:
|
||
|
|
|
#18585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo............wszystki ego najlepszego z okazji urodzin . 18 spełnionych marzeń, 18 podróży dookoła świata, 18 milionów dolarów i gorących pocałunków bez liku życzy Brzos Chyba jestem pierwsza .
|
|
#18586 |
|
Zadomowienie
|
z checia bym pojechala do tej gdyni ale 23 mam chyba 18stke siostry... no ale ona caly czas zmeinia terminy wiec moze jednak...
Magda wszystkiego najlepszego a teraz wierszyk: doroslosci to namiastka gdy nadejdzie 18stka smialo sciagja swoj pas cnoty - chlopcy wezma Cie w obroty tancz od rana do wieczora - na skrupuly przyjdzie pora By Cie nie dopadly gary i gledzacy wciaz maz stary!
|
|
#18587 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spełnienia wszytskich, nawet najskrytszych marzeń ![]() Cytat:
i nie ma takiej możliwosci, zebym jechała w tym czasie na drugi koniec Polski![]() A propos: Dzisiaj o 13:30 jest czat z Saganem ![]() Tutaj można stawiać pytania--> http://czat.wp.pl/naszgosc.html#pyt |
||
|
|
|
#18588 |
|
Konto usunięte
|
Nie chce mi się cytować, ale chciałam coś odpowiedzieć. Teraz już nie pamiętam co
Aaa wiem! Madziu, wszystkiego najlepszego! ![]() Dwa. Mes, czyli Novi będzie na lotnisku? Też miałam z nią kontakt przez gg, ale potem skasowała mi się lista i już nie mam Trzy. Jak się po angielsku mówi "Czy mógłby mi Pan dać swój autograf?" - chodzi o Leo, bo chcę wziąć piłkę i żeby mi się na niej wszyscy podpisali ![]() Cztery. Mes, a myślałam, że mam zrypane poczucie humoru (chodzi o tą fotke ), ale jak widać, nie tylko ja No i pięć. Mam rodzinke w Gdańsku, więc w każdej chwili mogę do nich podjechać i pójść na mecz. Jeżeli jeszcze ktoś się zadeklaruje, że pójdzie to pojadę.
|
|
|
|
#18589 |
|
Zadomowienie
|
Sun zrob sobie tez fotki i jak spotkasz Ebiego to go od nas pozdrow i podpytaj czy byl na wizazu
aaaaa i oczywiscie daj pozniej fotki tutaj ![]() ja zobacze moze jednak uda mi sie wybrac na ten mecz, jak bede wiedziec juz cos to dam Ci znac
|
|
#18590 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przecież byłyśmy grzeczne i żaden piłkarz nie ucierpiał: |
|||||
|
|
|
#18591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A już na pewno z Ebim |
|
|
|
|
#18592 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4444286]Chyba mam dziwne poczucie humoru, bo mnie te zdjęcie nie śmieszy.
Dyskryminujecie dziewczynę tylko dlatego, że jest niska? Ja też jestem niska i nie widzę w tym problemu... Btw, ciekawe czy Novi będzie w czwartek na lotnisku. Ma ktoś z nią kontakt?[/quote]Ja mam 161 cm ![]() I bardzo dobrze się z tym czuję ![]() Cytat:
![]() Ale może uda mi sie prysnąć z ostatnich wykładów... ![]() Cytat:
![]() Soniu! Bardzo fajny pomysł z ta akcją! |
||
|
|
|
#18593 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się cytować, ale:
Po pierwsze dzięki za wszystkie życzenia Sun, "Czy mółgłby mi pan dać autograf?" to chyba by było "Could you give me your autograph, please?", a pytanie o fotkę, to chyba: "Can I take a photo with you?". A przynajmniej ja bym tak powiedziała ![]() Pozdrów ode mnie Ebiego ![]() A jak zaczniesz go wypytywać o wizaż, to nawet, jak tu nie był, to będzie musiał w końcu wpaść, skoro wszyscy mu o tym będą mówić ![]() A ten wyjazd do Gdyni, to... No, nie wiem. Jakbym miała z kim jechać, to pojadę. A widziałyście ten artykuł: Dziekanowski ma sparaliżowaną prawą część ciała ![]() O, a tu na poprawę nastroju są filmiki z Krzynówkiem, Borucem, Fabiańskim i Wasilewskim: http://euro2008.wp.pl/kat,1002439,kategoria.html Edit: Dziewczyny, znalazłam "cudowną" fotkę Ebiego A skoro mam trochę czasu, to jeszcze powrzucam inne fotki
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-05-29 o 15:47 |
|
|
|
#18594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a) "tak bylem" to zapytaj dlaczego nic nie napisal, wchodzenie na wizaz i nie udzielanie sie jest karane i jezeli szybko nie wejdzie i sie nie udzieli U NAS to mu przysla poczta rachunek do zaplacenia b) "nie nie bylem tam jeszcze" to powiedz mu zeby wpadl ale pod jednym warunkiem - musi sie odzywac bo inaczej bedzie placiic kare szkoda mi Dziekanowskiego ale mam nadzieje ze to chwilowe i mu przejdzie...
|
|
|
#18595 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4449292]Że zrobię sobie fotki to wiadomo!
A już na pewno z Ebim Z Twoim szcześciem to napewno bedziesz mieć wreszcie zdjecie z Ebim ![]() Fajnie ![]() Cytat:
Fotka tragiczna... Reprezentacja Polski. Nasze oczko w głowie Ciekawy artykuł--> http://www.sport.pl/sport/1,74696,4184861.html |
|
|
|
|
#18596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z chęcią pojadę. Nawet po drodzę mogę zachaczyć o Wawę jeżeli będę miała forsę na dłuższą podróż pociągiem ![]() Ekhm. I ja mam sobie robić z nim fotki, jak on jest w takim stanie!? Tri, a Ty byś pojechała do Gdynii? ![]() Aga, ta już lecę wypytywać go o Wizaż Magda, jak już mam pozdrawiać Boruca od Oli to mogę i pozdrowić Ebiego od Ciebie |
|
|
|
|
#18597 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4450851]Dzięki.
Ja z chęcią pojadę. Nawet po drodzę mogę zachaczyć o Wawę jeżeli będę miała forsę na dłuższą podróż pociągiem ![]() Ekhm. I ja mam sobie robić z nim fotki, jak on jest w takim stanie!? Tri, a Ty byś pojechała do Gdynii? ![]() Aga, ta już lecę wypytywać go o Wizaż Magda, jak już mam pozdrawiać Boruca od Oli to mogę i pozdrowić Ebiego od Ciebie no nie musisz teraz leciec wystarczy ze zapytasz w czw ![]() to pozdrow go ode mnie tez i Boruca i Krzynia tez a co tam w ogole powiedz im ze maja pozdrowienia od dziewczyn z wizazu tylko lepiej zrob to juz po zrobieniu zdjec bo inaczej moga uciec szczegolnie Ebi ktory mogl juz tu byc
|
|
#18598 | |
|
MUSEarka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4449099]
Dwa. Mes, czyli Novi będzie na lotnisku? Też miałam z nią kontakt przez gg, ale potem skasowała mi się lista i już nie mam Cztery. Mes, a myślałam, że mam zrypane poczucie humoru (chodzi o tą fotke ), ale jak widać, nie tylko ja [/quote] nie wiem na pewno czy będzie, dam CI jej nr na PW sama się do niej odezwij i ugadajcie się ![]() no bo w tej fotce nie widziałam naprawdę nic fascynującego Cytat:
co on zrobił z włosami Waaaasyyyl a ja tutaj takie piękne zdjęcie trzymam : może i ma oczy podkrązone, ale tak fajowoo wyszedł no i macie tego swojego Patyre [to on?]
|
|
#18599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to Patyra nie jestTu masz Patyre---> |
|
|
|
|
#18600 |
|
Raczkowanie
|
Włąśnie Sun zrób sobie z nim zdjęcie,
powiedz mu że chcesz dwa Ciekawe jaką by walnął minkę A później nam je oczywiście pokaż :P: heheh Teraz dla Magdallen Kochana, choć nie zawsze się zgadzamy, to jak wszystkie żony się kochamy ( bez podtekstów Choć wiele nas różni To wiele i łączy. Więc w ten szczególny dzień, życzę ci wszystkiego czego zapragniesz ... ![]() I Fiesta !!!! ![]()
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Wow, jestem pełna podziwu
Ja mam na 18 urodziny przyjaciółki w innym mieście. Ale jej powiedziałam już, że trochę się spóźnię, bo muszę obejrzeć chociaż pierwszą połowę

szkoda. bu i koniec!

może i ma oczy podkrązone, ale tak fajowoo wyszedł