Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-08, 19:48   #3631
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
no nie. Niby jak ja ja wchodzę, a TŻ akurat wychodzi?
TŻ wraca o 3 w nocy tak padnięty z pracy, że od razu zasypia, a rano nie miałabym go nawet sumienia budzić przed 6 jak ja wychodzę do pracy.
Liczę na to, że jutro zdołam się urwać, to wtedy zdąrzymy w 15minu coś fiknąć
w pełni Cię rozumiem, my też się mijamy. W tamtym cyklu było serduchowo, bo miał 2 tyg wolnego, ale boję się już co to będzie w tym cyklu...
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 19:49   #3632
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
1. sushi - ble
2. ja też chcę wiedzieć czy PATELNIA z BIEDRY jest na indukcję!!! przyciąga magnesik?- proszę sprawdzić
3. ja z miłą chęcią na studia bym wróciła nauki może i było bardzo dużo, te kolosy i egzaminy ale imprezy, szaleństwa ehhhh rozmarzyłam się haha
4. ja chcę ćwiczyć, żeby i zrzucić parę kilo i przy okazji ujędrnić ciałko
http://www.biedronka.pl/oferta/prakt..._wygodnie3012/
zerknij sobie do katalogu, bo ja się na tych symbolach nie znam
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 19:52   #3633
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.biedronka.pl/oferta/prakt..._wygodnie3012/
zerknij sobie do katalogu, bo ja się na tych symbolach nie znam
eeee...nie jest na indukcję
indukcja ma symbol jak w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg induction.jpg (7,0 KB, 72 załadowań)
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-01-08 o 19:53
Stary 2014-01-08, 19:53   #3634
God Of War 20
Zakorzenienie

młoda ja chciałam zrzucić troszkę mimo, że nadwagi nie mam ale mam taki troszkę brzuszek... reszta ciała jest ok no i chciałam też mieć takie ładne mięśnie...
Stary 2014-01-08, 20:02   #3635
mloda0802
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
A z jakiej paki wrzucili nasz wątek? Co za debilne komentarze... i jeszcze dziewczyna pisze: wątek sraczkowy...
wiecie jak człowiek nie ma do czynienia z czymś to jest po prostu obojętny... mnie nie ruszają takie komentarze, ludzie w necie czują się anonimowi i bezkarni, olewam to bo szkoda nerwów, świata swoimi nerwami nie zmienię

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Tylko że u mnie to już drugi raz w odstępie 4 miesięcy, nie wiem czy nie lepiej będzie skupić się na dziecku które mam niż walczyć o to którego najwyraźniej mieć już nie mogę....
katekatee bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie, za Was żyby wszystko dobrze się potoczyło.

Cytat:
1. sushi - ble
2. ja też chcę wiedzieć czy PATELNIA z BIEDRY jest na indukcję!!! przyciąga magnesik?- proszę sprawdzić
3. ja z miłą chęcią na studia bym wróciła nauki może i było bardzo dużo, te kolosy i egzaminy ale imprezy, szaleństwa ehhhh rozmarzyłam się haha
4. ja chcę ćwiczyć, żeby i zrzucić parę kilo i przy okazji ujędrnić ciałko
oooo Mania to z Ciebie taka imprezowiczka ??
Jeśli można wiedzieć to ile mierzysz/ważysz?

Cytat:
no nie. Niby jak ja ja wchodzę, a TŻ akurat wychodzi?
TŻ wraca o 3 w nocy tak padnięty z pracy, że od razu zasypia, a rano nie miałabym go nawet sumienia budzić przed 6 jak ja wychodzę do pracy.
Liczę na to, że jutro zdołam się urwać, to wtedy zdąrzymy w 15minu coś fiknąć
nnnooo 15 minut to spokojnie powinno wystarczyć na porządne fikanko trzymam kciuki co by Ci się udało wcześniej z roboty wyrwać

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:16   #3636
Karoloo
<3 <3 <3

MalinOla weszlam sobie na ten profil i nic nie widzialam

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:29   #3637
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze nic nie wiadomo
Mam nadzieję, że będzie dobrze

Cytat:
do szpagatu podziwiam
sobota już niedługo trzymam za wyniki
Zawsze chciałam umieć szpagat
Dziękuję za kciuki

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Mania, Debra super postanowienia!! Cieszę się bardzo Im więcej Nas ćwiczących tym lepiej, większa motywacja i wsparcie

Debra trzymam kciuki za badania!!

Dziewczyny a Wy ćwiczycie żeby zrzucać kilogramy czy żeby się wzmocnić, ujędrnić, uelastycznić?? Jak to jest w Waszym przypadku??
Ja przez Was zaczęłam ćwiczyć
Dziękuję za kciuki
Ja dla mięśni chcę ćwiczyć, w szczególności rąk i grzbietu

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
debra tylko nie przesadzaj na początku z ćwiczeniami żebyś się czegoś nie nabawiła....
Spoko, spoko Nic mnie jeszcze nie boli, więc na razie jest ok. Jedynie łopatki i kość ogonowa od ćwiczeń na podłodze

Flight, niech Ci mąż zostawi porcyjkę w lodówce żarcik taki, nie obrażaj się

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:29   #3638
marti_88
Raczkowanie

Ja tez nic nie widzę na tym profilu :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
marti_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:31   #3639
maskora
Raczkowanie

O, widzę, że sprawdziłyście w instrukcji. Potwierdzam, nie przyciąga magnesika
Jejku jejku tak szalejecie z tą chodakowską. Robiłam parę podejść do niej ale strasznie mnie wkurza jej wyraz twarzy Może się przekonam do jakiejś aktywności. Mam teraz wymówkę, że ,, nie zaczynam, bo co jak będę w ciąży?''

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:35   #3640
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość

oooo Mania to z Ciebie taka imprezowiczka ??
Jeśli można wiedzieć to ile mierzysz/ważysz?
no kiedyś to się imprezowało ale teraz to już raczej domówki zostały
Mam 168 wzrostu i ważę jakieś 66-67 kg. Dwa lata temu ważyłam 10 kg mniej (ale przez ten czas bralam silne leki), a jeszcze szybciej, właśnie na studiach, jeszcze mniej, ale wtedy byłam za chuda ogólnie to zapuszczona jestem...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-01-08 o 20:41
Stary 2014-01-08, 20:37   #3641
God Of War 20
Zakorzenienie

Oj kobity kobity spadam do męża
Dobranoc!
Stary 2014-01-08, 20:45   #3642
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

Spoko, spoko Nic mnie jeszcze nie boli, więc na razie jest ok. Jedynie łopatki i kość ogonowa od ćwiczeń na podłodze

Flight, niech Ci mąż zostawi porcyjkę w lodówce żarcik taki, nie obrażaj się
eee nie obrażam się
sama mu dziś powiedziałam, że mi zostawił w strzykawcę, a ja sobie wstrzyknę
Stary 2014-01-08, 20:46   #3643
Jagatka_N
Zakorzenienie

Stary 2014-01-08, 20:48   #3644
FlightlessBird
Zakorzenienie

ojj owulki chyba jeszcze nie było, bo szyjka zmiękła i otwarła się jeszcze bardziej.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Stary 2014-01-08, 20:48   #3645
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Chyba serio po owu
Jak myślicie, robić je jeszcze?

Ja to szczerze mówiąc mam wrażenie, że z tymi testami to coś nie tak jest Jak ja robiłam testy to mi wychodziły te kreski normalnie takie grube jak testowe a nie tylko taka cieniutka kreseczka Jak dla mnie to ani jeden nie jest pozytywny

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Dziewoszki moje poradzicie coś na duszący kaszel? Nie wiem czy się coś zagniezdziło a w razie czego wolałabym nie ryzykować.

https://pl-pl.facebook.com/mililudzietozaraza?filter=2
zobaczcie pod datą 18 grudnia wrzucili nasz wątek i komentarze
Po pierwsze już nie raz pisałam, że nawet jak kobieta jest w ciąży to dziecko i tak nie jest jeszcze z nią połączone na tym etapie, więc leczcie się dziewczyny i nie zastanawiajcie nad niczym. Zwłaszcza, że nawet nie wiesz, czy jesteś w ciązy. Kobiety biorą bardzo szkodliwe leki np na serce i nic dzieciom nie jest.

Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
Mi by nie było szkoda kasy jeśli chodzi o badania związane z fasolką.

Mam w domu thiocodin i flegamine oraz syropy Guayazyl i Supremin, ale sama nie wiem czy mogę cokolwiek brać, bo nie wiem jak sytuacja wygląda: czy jest ciąża czy nie
wyśmiewają się idioci, a nie wiedzą jak innym trudno zajść w ciąże i jak te osoby ich pragną...
Bierz

a na tym fb to jakieś przegięcie założę się, że to wstawiał ktoś z rownoległego wątku. Ciekawe, że akurat nasz wątek wybrali....
Stary 2014-01-08, 21:07   #3646
Leine
Zakorzenienie

mloda ja cwicze bo chce ujedrnic ciałko i pozbyc się boczkow bo wagę mam ok

macie racje dziwne te testy. W sumie juz mi to lotto... Pierwszy i ostatni raz zabawa z testami, szkoda kasy w ogóle od dwóch dni juz wyluzowalam...nie zależy mi juz chyba, skupie się na czymś innym w życiu nawet mi się juz nie chce

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-08 o 21:09
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 21:19   #3647
maskora
Raczkowanie

Leine, zostań drugą chodakowską babka trzepie kase, że hoho

Vioris może ma troszkę racji z tymi kreseczkami, powinny być takie same jak tak druga. Ja w tym cyklu wyluzowałam, w tamtym byłam mega nakręcona, a teraz oczywiście zależy mi, robię te zasrane testy, w miarę możliwości mierzę temp. ale w głowie jakoś inaczej. Zobaczymy. Co ma być to będzie. Ważne, że mam tak cudownego męża. Ostatnio jakoś tak ciągle jestem ''wniebowzięta'' i moja miłość sięgnęła zenitu

Rzekła lilia do motyla :
Jan Sztaudynger
Stary 2014-01-08, 21:33   #3648
agnieszkaK
Zadomowienie

Ja tylko na moment.
Postaram się dzisiejszy test wrzucić. Znowu druga testowa kreska mocniejsza.
Dziś już nie będzie serduszka.zobaczymy czy się uda czy nie.
Po wyschnieciu wyglądają tak samo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1211.jpg (55,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1217.jpg (49,4 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez agnieszkaK
Czas edycji: 2014-01-08 o 21:39
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 21:35   #3649
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Leine, zostań drugą chodakowską babka trzepie kase, że hoho

Vioris może ma troszkę racji z tymi kreseczkami, powinny być takie same jak tak druga. Ja w tym cyklu wyluzowałam, w tamtym byłam mega nakręcona, a teraz oczywiście zależy mi, robię te zasrane testy, w miarę możliwości mierzę temp. ale w głowie jakoś inaczej. Zobaczymy. Co ma być to będzie. Ważne, że mam tak cudownego męża. Ostatnio jakoś tak ciągle jestem ''wniebowzięta'' i moja miłość sięgnęła zenitu
ojej ojej.... Jak ja nie lubię jak o Chodakowskiej tak piszą... Mega gwiazda, celebrytka, pelno kasy zarabia i jeszcze Bóg wie co... Nie wiem czy to zazdrość ludzi zżera, ze swietnie wygląda i motywuje dziewczyny, organizuje spotkania, pomaga i nakreca aby pomoc potrzebującym itp itd... Kobita sie czegoś dorobila a uwazaja ja za gwiazdę Bóg wie jaka... I te liczenie ile zarabia
ja sie ciesze, że mamy taką polkę w kraju. Niech dalej zachęca i promuje Polskę a co komu do tego ile zarabia...
ludzie tylko szukają sensacji, czekają na jej potknięcie żeby jej dosrac... Jakby ludzie nie mieli swoich problemów...

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-08 o 21:42
Stary 2014-01-08, 21:39   #3650
malinOla1
Wtajemniczenie

Karoloo, marti_88 to jest na osi czasu pod datą o której wcześniej mówiłam.

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Po pierwsze już nie raz pisałam, że nawet jak kobieta jest w ciąży to dziecko i tak nie jest jeszcze z nią połączone na tym etapie, więc leczcie się dziewczyny i nie zastanawiajcie nad niczym. Zwłaszcza, że nawet nie wiesz, czy jesteś w ciązy. Kobiety biorą bardzo szkodliwe leki np na serce i nic dzieciom nie jest.
Wolę się upewnić, dziękuje bardzo za pomoc
Myślę, że jeśli bym była w ciąży i na dalszym etapie I trymestru to wtedy byłby problem, a tak nic nie wiadomo do czasu planowej @.

Chodzę dzisiaj jakaś nienażarta masakra

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 21:41   #3651
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
a teraz uwaga, uwaga - mania ogłasza swoje postanowienia - trochę noworoczne (lekko opóźnione), a troszkę wiążące się z tym, że zaczął mi się 5 cs

1. w ciągu tygodnia robię badania: tsh, ft3 i ft4 - mam nadzieję, że wyniki będą dobre
2. jeżeli w tym cyklu dalej tempka będzie mi skakała jak zajączek (jak to było w poprzednim i w kilku innych) to drukuję wykresy i idę w kolejnym cyklu do ginki (a mam nadzieję, że pójdę do niej w innym celu
3. zamówiłam dziś po przecenie "rok z ewą chodakowską" i zaczynam od pn (tak, dopiero od pn - bo tam zaczyna się od pn ) - zaczynam z nią ćwiczyć więc dołączam do grona cwiczących z Ewką
4. dodatkowo raz w tygodniu na basen (poza tygodniem kiedy będzie @, a mam nadzieję, że już jej nie będzie )
5. dodatkowo jeżeli znajdę jeszcze czas i siły - raz w tyg do fitness klubu (mam taką kartę wykupioną i do tej pory chodziłam tylko na basen, więc żal nie wykorzystywać na coś dodatkowo, co również karta obejmuje)
6. ograniczam słodycze (będę jadła tylko "w gościach") i postaram się nie jeść fastfoodów
7. postaram się lepiej i zdrowiej odżywiać, więcej owoców i warzyw, mniej soków i gazowanych, więcej wody, mniej kawy itp itd
nie ma to być jakaś drastyczna dieta i rygorystyczne ćwiczenia, bo wiem, że takie przy staraniach nie są wskazane, ale po prostu będę bardziej zwracała uwagę na to co jem i będę więcej się ruszała
wiem, wiem, napisałam elaborat, ale musiałam to komuś napisać
mąż powiedział, że będzie mnie wspierał, więc może nie będzie źle
trzymam kciuki i mam nadzieję że wytrwasz w tym postanowieniu
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 21:44   #3652
maskora
Raczkowanie

Nie napisałam tego w tym kontekście Jest kobietą sukcesu, owszem ale zrobiła dobry biznes i teraz napędza inne kluby fitness i instruktorów. W dzisiejszych czasach niestety kasa się liczy i jest pewnym wyznacznikiem a i statusem społecznym Zawsze jest lepiej mieć więcej niż mniej na koncie..
I jakoś szczególnie się nią nie podniecam, wręcz wkurza mnie jej wszędobylskość, w gazetach, mediach, osobiście nie śledzę jej kariery.

Rzekła lilia do motyla :
Jan Sztaudynger

Edytowane przez maskora
Czas edycji: 2014-01-08 o 21:47
Stary 2014-01-08, 21:49   #3653
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Nie napisałam tego w tym kontekście Jest kobietą sukcesu, owszem ale zrobiła dobry biznes i teraz napędza inne kluby fitness i instruktorów. W dzisiejszych czasach niestety kasa się liczy i jest pewnym wyznacznikiem a i statusem społecznym Zawsze jest lepiej mieć więcej niż mniej na koncie..
rozumiem chyba jeszcze mnie nie znasz hehe, po prostu napisalam jak ja to widzę... Mentalność polska... Tak samo ja zyje w Niemczech to rodzina w pl zazdrosna... Bo jak to? Lepiej mi sie powodzi od nich to dupy rąbią ile wlezie

a to, ze jest wszedobylska to norma.... Ma swoje 5 min opadnie to z czasem ja mam do tego neutral... Nie czytam gazet ani jakiś pudelkow,kozaczków itp itd i zycze jej jak najlepiej

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-08 o 21:54
Stary 2014-01-08, 21:50   #3654
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Karoloo, marti_88 to jest na osi czasu pod datą o której wcześniej mówiłam.

Wolę się upewnić, dziękuje bardzo za pomoc
Myślę, że jeśli bym była w ciąży i na dalszym etapie I trymestru to wtedy byłby problem, a tak nic nie wiadomo do czasu planowej @.

Chodzę dzisiaj jakaś nienażarta masakra
Wiesz co, prawda jest taka, że się tak uważa i uważa i nic nie bierze, nie pije itd w każdym cyklu a potem masz dość i olewasz temat, bierzesz leki, upijesz się do nieprzytomności i wtedy akurat jesteś w ciąży także serio nie ma się co stresować. Już wiele dziewczyn tutaj się stresowało, ja tak samo. A jak byłam w ciązy to się upiłam na sylwestra, wzięłam ibupromy na ból brzucha no i paliłam wtedy jak smok No a oczywiście akurat byłam w ciązy Zdaje się, że nie tylko ja tak miałam, bo chyba zubi też o tym pisała
Stary 2014-01-08, 21:57   #3655
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Wiesz co, prawda jest taka, że się tak uważa i uważa i nic nie bierze, nie pije itd w każdym cyklu a potem masz dość i olewasz temat, bierzesz leki, upijesz się do nieprzytomności i wtedy akurat jesteś w ciąży także serio nie ma się co stresować. Już wiele dziewczyn tutaj się stresowało, ja tak samo. A jak byłam w ciązy to się upiłam na sylwestra, wzięłam ibupromy na ból brzucha no i paliłam wtedy jak smok No a oczywiście akurat byłam w ciązy Zdaje się, że nie tylko ja tak miałam, bo chyba zubi też o tym pisała
U mnie chodziło o wiesiołek, że o jeden dzień za długo brałam.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 21:59   #3656
agnieszkaK
Zadomowienie

Ide spac dobranoc dziewczyny.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 22:01   #3657
Karoloo
<3 <3 <3

MalinOla obadam jak bede jutro w pracy

A co do Chodakowskiej to zmienilam o niej zdanie. Wczesniej lubilam ja za jej skromnosc itd ale teraz to jej nie lubie jest wszedzie (za niedlugo mi z lodówki wyskoczy), nie potrafi sie pogodzic z krytyka i z tym ze ktos ma inne zdanie

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-01-08, 22:16   #3658
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dobranoc

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
MalinOla obadam jak bede jutro w pracy

A co do Chodakowskiej to zmienilam o niej zdanie. Wczesniej lubilam ja za jej skromnosc itd ale teraz to jej nie lubie jest wszedzie (za niedlugo mi z lodówki wyskoczy), nie potrafi sie pogodzic z krytyka i z tym ze ktos ma inne zdanie

ja jej nie znam więc się nie wypowiadam na jej temat
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 22:20   #3659
Karoloo
<3 <3 <3

Dobranoc

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-01-08, 22:27   #3660
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
laski! a mnie coś boli nogaaaaa już w pracy zaczynała, za kolanem z tyłu...aż mam napuchnięte...posmarowała m voltarenem, mam nadzieję, że przejdzie
u przekopane jak to coś z kolanem, współczuje najlepiej oprocz smarowania rób sobie jakieś okłady, żeby opuchlizna chociaż zeszła, a jak nie to jutro wizyta u lekarza, bo z kolanami nie ma żartów

Cytat:
Jest rewelacyjna! Polecam! Nic się nie przykleja, ładniutko się smażyły. Naleśniki nie za małe, nie za duże, takie w sam raz. A czy na idukcję to nie wiem bo nie mam
Dobrze wiedzieć, bo na mojej zrobienie naleśników graniczy z cudem

Cytat:
O, widzę, że sprawdziłyście w instrukcji. Potwierdzam, nie przyciąga magnesika
Jejku jejku tak szalejecie z tą chodakowską. Robiłam parę podejść do niej ale strasznie mnie wkurza jej wyraz twarzy Może się przekonam do jakiejś aktywności. Mam teraz wymówkę, że ,, nie zaczynam, bo co jak będę w ciąży?''
Ja to będę robić podejścia do jej ćwiczeń po ciąży, na pewno się przyda hehe

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Dobranoc
podczytałam was troszkę i też lece lulać
Dobranocki

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości