|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
Doczepy , dobre doczepy to wydatek ok 200 zł zapewne nie wiem czy sens tyle wydać na 1 raz no chyba że będziesz potem korzystać
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaję mi się, że nie powinno się zsuwać, bo to tapirujesz włosy u nasady i dopiero wpinasz. Z takiego "kołtuna" ciężko, żeby się wysunęło - tak mi się wydaję przynajmniej :P |
|
|
|
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#1234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za informację
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie odnośnie wesela :
1. Robicie kolor przewodni np. róż czy błękit i w związku z tym dostosowujecie np. część garderoby pod ten kolor ? Np. niebieskie wesele to niebieskie buty panny młodej i bukiet. Co o tym myślicie ? 2. Kupowałyście/zamawiałyście księgę gości lub tą taką makietę co odbija się tylko kciuka czy palca na takim drzewku i goście podpisują się na pamiątkę. Zastanawiałyście się nad tym pod kątem dzieci na weselu czy nie pobrudzą innych i siebie od stóp do głów tuszem ?? 3. Czy robicie podziękowania dla rodziców na weselu i piosenkę "cudownych rodziców mam"? Może któraś z Was ma sytuację jak ja i rozwiedzionych rodziców i ma pomysł jak to ogarnąć. 4. Zamawiacie jakieś limuzyny czy inne auta ?? 5. Czy macie taką sytuację jak ja że muszę zaprosić kilka osób z którymi znam się średnio ale te osoby bardzo pomogły mojemu tacie i powinnam osobiście pójść im wręczyć zaproszenia tylko dziwnie mi jak o tym myślę bo ja ich właściwie nie znam w ogóle. 6. Czy dziękować macosze? (podziękowania dla rodziców) Tylko, że nie mam za co tak naprawdę bo ona ani mnie nie wychowała, szanuję ją , powiedzmy lubię, ale jest mi obojętna. Dla dobra ogółu odwalić szopkę i podziękować tacie i jej czy tylko tacie?? 7. Jak powiedzieć mamie, że może przyjść tylko na kościelny ślub a na wesele już nie.. 8. Co myślicie o dekoracjach sali weselnej i świeczkach i również jak to się sprawdza gdy na sali będą dzieci małe ?? ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-01-09 o 11:21 |
|
|
|
|
#1236 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2 ja mialam miec drzewo na bridellu gdzies jest szablon mozna wydrukowac np na piance pcv zeby bylo sztywne Ad. 3 mys dziekowalismy rodzicom w domu, Ad. 4 jeschalismy chryslerem kolegi Ad. 5 nie mialam, sami organizowalismy impreze i zapraszalism y tylko ludzi nam bliskich Ad 6 moj ojciec nie zyje , w domu jak dziekowalismy byl tez facet mojej mamy, podziekowalam mu Ad. 7 yyyyyy ale jak w takim razie zamierzasz jej podziekowac w trakcie wesela i jesli moge spytac ldaczego ma nie przychodzic Ad. 8nie mielismy dzieci wiec sie nie wypowiem , swiece byly robie makijaze na fejsie mozesz mnie znalezc jako Czarna Kawa Make Up Artist ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44512800]Treść usunięta[/QUOTE] i tak tanio znalazlas ja jak chcialam cadillaca wynajac ze starachowic to 2400 zł mi powiedzieli przesada
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1238 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1239 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie odnośnie wesela :
1. My nie mamy przewodniego koloru ale bukiet będę miała w pastelowych kolorach i bukiety na sali tez w podobnych kolorach, sukienka świadkowej tez będzie w pastelach :P Ogólnie pomysł mi się podoba... 2. Jeszcze się cały czas zastanawiam. U Nas będzie bardzo mało dzieci... 3. Ja mam jeszcze bardziej skomplikowaną sytuację i nie robimy podziękowań, żeby uniknąć niezręcznych sytuacji i piosenki "cudownych rodziców mam" i tego typu nie będzie. 4. Nie, pojadę jakimś "rodzinnym" autem - szkoda mi kasy, wolę to przeznaczyć na cos innego. 5. Nie mamy takiej sytuacji - organizujemy sami wesele (nikt się nie wtrąca) ale widziałam, że padł fajny pomysł i warto iść z Tatą ![]() 6. Ja bym ominęła ten krok. Sama napisałaś, że nie masz za co jej dziękować. Jeśli juz się zdecydujecie na podziękowania to już bym też jej podziękowania, żeby się "nie mściła" później ;P 7. Dać zaproszenie tylko z wypisanym kosciolem a sali nie podawac. 8. U nas będą swiece ale tak jak już wyżej napisalm - będzie mało dzieci na naszym weselu. |
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
mamy nie będzie bo olała mnie brata i tatę jak ja miałam 13 la ,długo mnie tata sam wychowywał. Jak miałam 15 lat pojawiła się macocha o oni i jej córka ( moja młodsza sis
Tacie zawdzięczam wszystko, studia , pomoc, wychowanie i wiem że i mój tata i mojego Tż rodzice których absolutnie uwielbiam i którzy traktowali mnie zawsze jak córkę byliby strasznie szczęśliwi za te podziękowania. Tato np. właśnie ze względu na specyfikę mojej rodziny będzie prowadził mnie do ołtarza Wymyśliłam jeszcze że może taniec ojciec córka ??? I w połowie bym poprosiła tatę Tż do tańca a tatę mojego oddałabym młodszej siostrze ![]() Ja również mówiłam Tż że podziękujemy potem i damy weekend w spa wiem że byliby zadowoleni albo w zakopcu ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44514438]Treść usunięta[/QUOTE]
Widziałam super pomysł tylko siostra już całkiem fajną nastolatką jest 17 lat. Jest nadzieja w 5letniej Izie ( córka brata ciotecznego ) w zeszłym roku mówiła mi że chciałaby kwiatki sypać i mieć białą sukienkę jak księżniczka d; |
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę, jak było u mnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
AD.1. U mnie z racji, że pierścionek mam z rubinem, to bukiet i paznokcie też będą w tym kolorze.. a sala w kolorze bordowo-złotym także tez się wpasowuje. Jakaś delikatna koncepcja już świta w głowie ![]() AD.2. nie planuję tego mieć AD.3. Podziękowania w domu a ta piosenka jest na liście zakazanych :P AD.4. Autem zawiezie nas kolega, szkoda mi tysiaka AD.5 Tez muszę zaprosić znajomych rodziców ale jeszcze nie myślałam nad jak to ma wyglądać w praktyce AD.6.Ja bym albo coś napomknęła albo skierowała główne podziękowania do ojca AD.7. Tak jak ktoś pisał- pomysł z zaproszeniem AD.8.U mnie nie będzie dzieci na szczęście, co do świeczek to bym chciała na stole i parę na tarasie albo lampiony
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to moj tż też
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Z racji tego, że ślub planujemy na spontana to w tym miesiącu już podejmiemy decyzję o sali i zarezerwujemy, no i foto,video, dj.. oby mieli dla nas termin
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ktoras z Was była w salonie Prestiz przy ul.Bodzeńtyńskiej?
02.08.2014 |
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O efektach będę mogła powiedzieć po uszyciu,czy mam idealna sukienkę taką jak chciałam Teraz jeszcze będę sobie chciała u niej uszyć sukienkę na wesele koleżanki gdzie będę starszą )
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze są takie dobre opinie o tym salonie bo spodobala
Mam nadzieje ze bede zadowowlona bo jest śliczna 02.08.2014 |
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Ok dzięki
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić moja krawcowa. Rewelacja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mogg;44512416]A ja mam pytanie odnośnie wesela :
1. Robicie kolor przewodni np. róż czy błękit i w związku z tym dostosowujecie np. część garderoby pod ten kolor ? Np. niebieskie wesele to niebieskie buty panny młodej i bukiet. Co o tym myślicie ? 2. Kupowałyście/zamawiałyście księgę gości lub tą taką makietę co odbija się tylko kciuka czy palca na takim drzewku i goście podpisują się na pamiątkę. Zastanawiałyście się nad tym pod kątem dzieci na weselu czy nie pobrudzą innych i siebie od stóp do głów tuszem ?? 3. Czy robicie podziękowania dla rodziców na weselu i piosenkę "cudownych rodziców mam"? Może któraś z Was ma sytuację jak ja i rozwiedzionych rodziców i ma pomysł jak to ogarnąć. 4. Zamawiacie jakieś limuzyny czy inne auta ?? 5. Czy macie taką sytuację jak ja że muszę zaprosić kilka osób z którymi znam się średnio ale te osoby bardzo pomogły mojemu tacie i powinnam osobiście pójść im wręczyć zaproszenia tylko dziwnie mi jak o tym myślę bo ja ich właściwie nie znam w ogóle. 6. Czy dziękować macosze? (podziękowania dla rodziców) Tylko, że nie mam za co tak naprawdę bo ona ani mnie nie wychowała, szanuję ją , powiedzmy lubię, ale jest mi obojętna. Dla dobra ogółu odwalić szopkę i podziękować tacie i jej czy tylko tacie?? 7. Jak powiedzieć mamie, że może przyjść tylko na kościelny ślub a na wesele już nie.. 8. Co myślicie o dekoracjach sali weselnej i świeczkach i również jak to się sprawdza gdy na sali będą dzieci małe ??[COLOR="Silver"] 1. My wybraliśmy fuksję. Mam w tym kolorze buty, będę miała również fuksjowy bukiecik, P. butonierkę, bukiety na sali, dekorację samochodu, kościoła. Na zaproszeniach też pojawia się ten kolor. Na pewno podobne zrobię winietki, także staramy się trzymać tej fuksji ![]() 2. Ja odpuszczam księgę gości ![]() 3.My pewnie zrobimy tradycyjne podziękowania, ale takie raczej z humorem, nie chcę żeby wszyscy płakali i tańczyli w kółeczku. I na pewno odpada piosenka "Cudownych rodziców mam". Będzie albo Mesajah-Tylko raz dane, albo coś w stylu-Radość najpiękniejszych lat. 4.Nie, zawiezie nas znajomy swoją furą. To jedna z niewielu rzeczy, na których można zaoszczędzić. Limuzyny i tak mi się nie podobają. 5. My zapraszamy tylko rodzinę i najbliższych znajomych - naszych, nie rodziców ![]() 6.Może nie rób podziękowań na sali i tego całego cyrku, tylko np. przy błogosławieństwie. Nie wiem jaka jest Wasza relacja dokładnie, jak np. wspiera Cię, czy pomaga w przygotowaniach,to możesz jakieś jedno słowko powiedzieć do niej ![]() 7. Ciężka sprawa...Nie mam pojęcia jak to rozegrać, żeby jej się przykro nie zrobiło. 8. Ja zdecydowałam, ze chcę tylko bukiety, salę mamy dość strojną, a świeczki+dzieci+pijani ludzie = kłopoty :P Dziewczyny ja już mam ślubne koszmary !!! Co będzie jak do wielkiego dnia zostanie miesiąc? Chyba w ogóle nie będę spać :P Jeśli chodzi o przygotowania stoimy w miejscu. Ciągle mi się wydaje, że jeszcze tyyyle czasu... Zapisaliśmy się tylko na nauki przedmałżeńskie. Edytowane przez nikaaa_87 Czas edycji: 2014-01-12 o 07:23 |
|
|
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
mnie rowniez podoba sie sukienka na bodzentynskiej, a szycie sukni slubnej jak tam wyglada bo nawet nie wiedzialam o tym?
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wróciliśmy z sali i wybraliśmy wpiszcie mnie na 6 września 2014
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
gratki
)my zbieramy katalogi z obrączkami jak narazie ![]() A wybó sali w tym miesiącu albo w przyszłym bo musimy się pofatygować do domu jeszzcze rodziców musimy poznać ![]() Mój chłop biega po domu własnie i pyta się czy jego PM-ka kocha swojego Tż'ta ![]() ![]()
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki!
my finalnie wybraliśmy Stangret
|
#1260 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014