|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIV
dziękuję
|
|
|
|
#2822 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Wyprzedaż teoretycznie obowiązuje we wszystkich B jenak kwestia jest taka, że zazwyczaj małe sklepy oddają dużo wcześniej towar na duże sklepy, bo nie mają miejsca i teraz mogą mieć tylko kilka sztuk rzeczy z wyprzedaży.
|
|
|
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
Również się przejdę zobaczyć co to za akcesoria dla psów i kotów ,oraz sandałki .Oby tylko ręce nie brały czegoś niepotrzebnego
|
#2824 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2825 |
|
BAN stały
|
w b są 3 rodzaje chleba tostowego .. tak ?
który polecacie ??
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
moj ulibiony to graham i 3 ziarna
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
a nie dwa? Pszenny i z ziarnami? Ja polecam oba, bo są dobre. Jednak ja wole ten z ziarnami
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten chleb zawsze szybko mi pleśniał, nie wiem, czy to z powodu jakichś wilgotnych ziaren czy dziwnych dodatków/spulchniaczy A zwykłego chleba u nas już któryś dzień brak. Za to jogurtów jeszcze wieczorem było sporo.Dziękuję za info o wyprzedażach Nie nastawiam się szczególnie bo zazwyczaj są to u nas jakieś nieciekawe resztki mało popularnych produktów, albo ja po prostu docieram za późno
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-01-09 o 00:11 |
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie są dobre rodzaje
ja lubię graham uważam że w B. jest najlepszy chleb tostowy dostępny w marketach - ani w kauflnadzie ani w carrefourze ani w innych nie był taki dobry - tosty się rozwalały, kromki po wsadzeniu do opiekacza były cienkie, rozpadajace się... mówię oczywiście o tej półce cenowej, droższych z innych marketów nie próbowałam
|
|
|
|
#2830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są twarde, mało doprawione kompletnie się nie zgadzam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A bazylię polecam kupić czerwoną - latem na balkonie extra wyglądała, natomiast teraz zamiast w zimnej kuchni ciemnieć zielenieje hahaCytat:
Tostowe też mi szybko pleśniały, jakby miały w sobie jakąś wodę? Chyba ruszę tyłek na wyprzedaże jutro ![]() A właśnie toster od kiedy ma być? To ten jest taki fajny, co kiedyś polecałyście? Chciałam dzisiaj kupić w Netto ale nie było, więc liczę na biedroneczkę Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2014-01-09 o 00:21 |
||||
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zwróciłam uwagę, że tymianku jako jedynego nie ruszają i jeżeli jeszcze kiedyś będę próbowała uprawy doniczkowej (pewnie gdy zrobi się cieplej) to będzie to najpewniej tymianek![]() A co do tego tostowego pieczywa to widziałam nawet na półkach z pleśnią dwa razy więc coś musi z tym ziarnem być nie tak..chciałam nawet pracowników zawołać, ale stwierdziłam, ze sami zobaczą, a ja czasu za bardzo nie miałam. |
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2834 |
|
|
Ktoś ostatnio pisała na temat ketchupu madero, tutaj też jest dyskusja na ten temat
http://nasza-biedronka.pl/viewtopic.php?p=49504#49504 |
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w temacie tych żelków jeszcze to po tym, co piszecie w ogóle odechciało mi się ich próbować bo skoro człowiek nie ma co z dziećmi zrobić i musi ciągnąć je ze sobą do sklepu to nieuniknione, że bajecznie kolorowe słodycze, które są w zasięgu ręki kilkulatka w końcu trafią do tej pewnie średnio czystej rączki. Np. w Piotrze i Pawle i w tesco (u nas przynajmniej) takie żelki na wagę są umieszczone dużo wyżej niż w biedronce i po problemie Co oczywiście nie znaczy, że nie znajdą się podkradający je dorośli, więc w sumie średnio higieniczne w ogóle są tego typu produkty, zresztą to samo można powiedzieć o wymacanych bułkach, o których niedawno rozmawiałyśmy tutaj
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-01-09 o 00:46 |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz sobie pokrzyczeć to może nie tutaj bo robi się niemiło Próbuję tłumaczyć zachowanie dziecka a nie Ciebie atakować, jesteś tak zacietrzewiona, że nie dostrzegasz, cóż. Ale miło usłyszeć, że jest się dzieckiem, tym bardziej, że sama mam nastoletnie Serio twierdzisz, że dla dziecka supermarket to taka atrakcja? Pytanie retoryczne aby nie ciągnąć tego offtopu prowadzącego do nikąd.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-01-09 o 03:46 |
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
biedronki z tą wyprzedażą można na stronie sprawdzić, w zakładce sklepy
|
#2839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe czy szturm już ruszył ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- to mi pokazuje wszystkie 8, a wydaje mi się że mamy 9. |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po zakupach, nie mam wielkiej wyprzedażowej B ale trochę w niej było
Kupiłam naczynia dla synka po 1zł disneya, teczki po 0,5zł; tarkę za 5zł i portfele skórzane damskie po 5zł. Niestety tego co chciałam- buty do wody, pojemniki do przech dla dzieci i mix przeciwd nie było .Widziałam m.in: obrusy 90x90 po 5zł kapcie po 5zł kapcie po 10zł dużo plecaków torby duże na kółkach po 20zł Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2014-01-09 o 08:22 |
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś wyhaczę---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, wyruszam! Trzymajcie kciuki
|
#2844 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Tam się udałam zatem. Ale u mnie ta wyprzedaż to straszna lipa. Byłam w dwóch Biedronkach, rzeczy jakieś tam niby są, ale ceny? W niczm nie przypominają wyprzedaży z poprzednich lat ![]() Kupiłam tylko wkładki do butów 3.99 i spinacze biurowe po 2zł ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Aha i trzeba uważać. W jednej B. szklanki termiczne po 20zł, w drugiej po 29.99
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
ja też byłam już w swojej, dosyc duzej biedronce, ale nic specjalnego nie bylo. bardzo malo rzeczy na tych wyprzedazach np rzeczy po 1 zl w ogole nie bylo, za 3 zl jedynie widzialam artykuly kuchenne a tak poza tym to ceny 15-20 zl. np zestaw spa za 15 zl .... jestem nie mile zaskoczonaq
|
|
|
|
#2846 |
|
Zadomowienie
|
JA wybieram się dziś po parówki i naczynia na wagę, ale mogę iść do B. dopiero około 16 i raczej wątpię, zęby coś jeszcze dla mnie zostało
![]() Czy dostanę w B. baterię paluszki? Jeśli tak to gdzie leżą?
|
#2847 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Widzę, że poszli strategią, damy drożej na początek, najwyżej jak nie zejdzie to przecenimy. ![]() Mało ciekawa wyprzedaż. Z rzeczy po 1zł były u mnie tylko naklejki. A z tych po 2zł kulki nawadniające i zestawy biurowe / matematyczne. Kosz książek fajny po 9.99 widziałam. Może tam dziś wrócę i coś znajdę ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() Naczyń na wagę, też było u mnie bardzo dużo. Paluszki u mnie wiszą na stojaku przy kasach. Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2014-01-09 o 08:59 |
||
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię graham i 3 ziarna, mi nie pleśnieje (no chyba, że trzymam jakoś bardzo długo
)Cytat:
![]() ja pojadę wieczorkiem, bo teraz nie mam czasu, a potem może będzie przebrane i mniej kupię |
|
|
|
|
#2849 |
|
Zadomowienie
|
u mnie w B tez nic ciekawego z wyprzedaży. Kupiłam stolik pod laptopa za 20 zł i to była jedna rzecz warta uwagi. Ale jaka była jego cena wcześniej???
|
|
|
|
#2850 |
|
Moderator
|
O przypomniało mi się. Jeszcze kubki po 3zł były
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Ciekawa jestem czy w ponad 20 stopniach te zioła są trwalsze.
A zwykłego chleba u nas już któryś dzień brak. Za to jogurtów jeszcze wieczorem było sporo.
są twarde, mało doprawione 

.