Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 00:24   #1861
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

cornflower
kaigara i mala czarna nie dziękuję

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-01-09, 01:46   #1862
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Kochane prosze doradzcie
Jaki kolor przewodni bardziej pasuje do wnetrza? nie wiem na jaki sie zdecydowac
Fiolet (widoczny na zdjeciach) czy łososiowy (ktory widzialam na zywo i mnie sie podobal, a tz nie)?

d.jpgimg_8231.jpg
thumbImage.php.jpgg.jpg
dfr.jpg

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2014-01-09 o 01:48
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 05:50   #1863
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
misia A w który rejon się wybieracie?

.
do Side

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 06:48   #1864
enzunio
BAN stały

Witam nowe Pmki!

Cytat:
Napisane przez Paulettee Pokaż wiadomość
Kolczyki są piękne, ale ja bym zrezygnowała z pereł na ten dzień. Podobno przynoszą pecha

Mamy obrączki!!!! w taki sposób 10 tysięcy pękło...

I zaprosiliśmy kolejną parę, zaczynamy od znajomych, jak zwykle wszystko na odwrót

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 06:57   #1865
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Witam nowe Pmki!

I zaprosiliśmy kolejną parę, zaczynamy od znajomych, jak zwykle wszystko na odwrót

Wysłane z telefonu
Gratulacje Pokażesz?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 07:13   #1866
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Kochane prosze doradzcie
Jaki kolor przewodni bardziej pasuje do wnetrza? nie wiem na jaki sie zdecydowac
Fiolet (widoczny na zdjeciach) czy łososiowy (ktory widzialam na zywo i mnie
Wydaje mi się, ze fiolet, ale w innym odcieniu, może jakaś fuksja? Coś bardziej 'żywego' bym dała. Kolor łososiowy wydaje mi się, że zleje się z wnętrzem.

Cytat:
Witam nowe Pmki!

Super poka
Stary 2014-01-09, 07:19   #1867
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Nadrobiłam, a w tel to aż 10 stron :P mam takie mhm chyba bardzo glupie pytanie ale nie wiem co zrobić, a wiec czy bedziecie mialy jakas swoja torebkę ktora będzie ktoś tam trzymal ? Bo ja bez Tel jak bez ręki, blyszczykow, chusteczek, lusterka itp :P teraz tak o tym pomyslalam i trochę jestem w czarnym tylku, bo po prostu nie wiem ��
Ja myślałam żeby wziąć kopertówkę do samochodu, potem będę ją miała gdzieś niedaleko. Jest w kolorze ecru ale trudno, nie będę specjalnie kupować białej bo mi się potem do niczego nie przyda.

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
KOLEJNY GOSC POTWIERDZONY!
Moja serdeczna kolezanka zarezerwowala loty do Polski

Bardzo sie ciesze
Super! Ja już nie mogę doczekać się zapraszania

Pierwsze i drugie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
mojakaren - ja też biorę buty na przebranie - na bosaka nie będę a jak mnie otrą, nie będę mogła w nich wytrzymać? mam takie jedne buty i podziękuję za przymus wytrzymania w nich całej nocy. Welony też biorę 2 bo jeden którym będę rzucać chcę zostawić dziewczynie która złapie a nie latać żeby mi oddała to raz a dwa do kościoła chcę długi a z takim welonem nie da się bawić - można kupić 2 w 1 tak że się odpina tą długą warstwę i zostaje krótki. Przebranie butów czy przepięcie welonu to żadne filozofia i strategia. Od po prostu chwilka
Też jestem tego zdania: biorę 2 pary butów, bo po kilku/kilkunastu godzinach nogi mogą odmówić posłuszeństwa w szpilkach więc będę miałą jedne odrobinkę tylko niższe ale mega wygodne. Długi welon będę miała do kościoła (bo obcinam tren w sukni) a krótki pożyczam od siostry na salę. Żona mojego kuzyna zostawiła sobie długo welon na salę i widziałam jak się męczyła podczas wesela. Każda z tych czynności wymaga tylko chwilki czasu i ja nie widze w tym większego problemu

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Witam wszystkie pmki chciałabym niesmialo dołączyć do Waszego grona mam na imie Ewelina i wychodze w październiku za mąż ;-) jesli pstanowicie mnie przyjac napisze cos wiecej o sobie i postaram sie Was troszke nadrobic :-D
Witaj! Opowiedz o was coś więcej, skąd jesteście, jak długo razem, jaką macie datę i jak dużo macie załatwione

Cytat:
Zamowilam dzisiaj sukienke
Będzie piękna!

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Mój TŻ nazywa mnie swoją Perełką, więc na pewno lubi perły Dostałam od niego kiedyś śliczną zawieszkę z perełką, więc nie ma innej opcji
W takim wypadku nie ma innej opcji jak perły

Cytat:
Lemon_Drop A propos efektu pandy u wzruszonej panny młodej - zawsze można uczulić makijażystkę na to. U mnie będą kępki rzęs, bez tuszu i mogę ryczeć do woli
Tusz to swoją drogą ja mam w pamięci makijaż mojej koleżanki, u której byłam starszą - strasznie się wzruszyła podczas błogosławieństwa, łzy jak grochy ciekły jej po policzkach tak że porobiły jej się od nich "ścieżki" i nieźle się potem natrudziłam żeby jej twarz z powrotem doprowadzić do ładu

Cytat:
Kochane prosze doradzcie
Fiolet (widoczny na zdjeciach) czy łososiowy (ktory widzialam na zywo i mnie sie podobal, a tz nie)?

Załącznik 5536828Załącznik 5536829
Załącznik 5536830Załącznik 5536831
Załącznik 5536832
Wydaje mi się że ten fiolet tak smutno trochę wygląda, może to przez ten odcień? Jakieś pastele, pudrowy róż z fuksją np pasowałyby bardziej wg mnie.

Enzunio Prosimy o fotkę

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-01-09 o 07:22
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 07:31   #1868
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
.

Kaigara Piękne zwyczaje (tego ze świeczką w ogóle nie znałam). Katolicy śpiewają, zapewniam . Tylko te nowomodne pieśni są jakieś takie bardziej patetyczne, niektóre mają dziwne rymy; dużo bardziej do mnie przemawiają pieśni uwielbieniowe.
Mamy pieśni uwielbieniowe. Niektóre są już stare, inne trochę nowsze, np. tłumaczenia angielskich. Ale nie każda nasz pieśń jest "nowomodna". My idziemy raczej w stronę tradycyjnych. Po prostu nasze tradycyjne są trochę inne niż katolickie. Chyba? :P

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
cornflower
kaigara i mala czarna nie dziękuję
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 07:57   #1869
Nozka
Raczkowanie

Cytat:
Witam nowe Pmki!

Wysłane z telefonu

Gratulacje pochwal się )

Dziewczyny doradźcie mi ; zapisalam sie na makijaz na godz 11, a do fryziera na 12 , nie wiem czy nie zrobilam gafy ! fryzura po makijazu ? czy makijaz wytrzyma suszenie mycie i czesanie ??
Nozka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:01   #1870
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nozka Pokaż wiadomość
Gratulacje pochwal się )

Dziewczyny doradźcie mi ; zapisalam sie na makijaz na godz 11, a do fryziera na 12 , nie wiem czy nie zrobilam gafy ! fryzura po makijazu ? czy makijaz wytrzyma suszenie mycie i czesanie ??
Fryzura najpierw. Fryzjerka ostrzegła mnie, że myjąc mi głowę może zmyć mi trochę makijażu i potem byłby efekt maski i to dosłownej. :P A z tego co wiem przed fryzurą wyjściową zawsze myje się głowę, więc... chyba lepiej zamień godziny.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:07   #1871
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Mam pytanie lekko offtopowe do dziewczyn, ktore maja dlugie wlosy w dobrej kondycji.

ILE wlosow wam wypada przy szczotkowaniu, ile przy myciu i rozczesywaniu? Nie mowie ilosciowo (bo kto by liczyl) ale tak objetosciowo?

Ja juz 3 miesiac kuracje przeprowadzam i zdaje mi sie ze mam paranoje i juz nie wiem ile to jest dobrze jak wypada. Pliz Help.

Zależy jakie masz włosy. Jeżeli jasne i krótkie to będzie Ci się wydawało że wypada mniej niż jak masz ciemne , grube i długie. Ja z moich włosów regularnie od lat wyczesuje cała kupę włosów wielkości małe jeża i nie widzę ubytków. Powinno wypadać ok. 100włosów dziennie więc dość sporo. Ale widzisz poprawę ? Czy tak na oko wypada ich mniej? Bo wydaje mi się że dla każdego taka miara jest indywidualna.

iza1336
jak ja uwielbiam tą twoją suknie

mala_czarna_21 nie pożałujesz zamówienia TT, jest boska!

mmona24 gratulacje ! Będziesz księżniczką ! Co do sali to ja bym chyba poszła w łosoś , wydaje mi się że będzie bardziej spójne z klimatem sali. Tak jest dużo taki beżowych elementów więc myślę że łosoś jak znalazł.

enzunio gartuluje obrączek i czekam na foto

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:10   #1872
moniczka_90
Zakorzenienie

hej Kochane moje
jadę dzisiaj do koleżanki zrobić próbny makijaż i fryzurę, pewnie będziemy robić jakieś fotki więc wam pokażę jutro lub pojutrze
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:18   #1873
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane prosze doradzcie

Załącznik 5536832
Ja bym wybrała fiolet, co do łososiowego... pewnie ładnie wygląda ale obawiałabym się, że się zleje z barwami sali i że będzie za mdło. A fiolet bardzo fajnie wygląda jako kolor przewodni.

moniczka_90 Super! Czekam na fotki

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
A z tego co wiem przed fryzurą wyjściową zawsze myje się głowę, więc... chyba lepiej zamień godziny.
Ja mam zamiar umyć głowę w domu rano przed przyjściem fryzjerki. Jakbym była w salonie czesana to też bym umyła głowę w domu Z tą zamianą godzin nie jest głupi pomysł, ja mam najpierw fryzjerkę a potem make up.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:30   #1874
moniczka_90
Zakorzenienie

Dziewczyny co do fryzur to oczywiście, że najpierw robi się fryzurę a dopiero potem makijaż. Chyba, że nie będziecie miały mytej głowy u fryzjera to wtedy bez różnicy. Chodzi mi tylko o to żebyście zapytały swoje fryzjerki bądź fryzjerów czy będziecie miały myte głowy czy np. macie umyć sobie na wieczór dzień wcześniej. Nie każde włosy są takie same, niektóre zaraz po myciu są tak sypkie, że nie da się ich dobrze złapać, fryzura może się nie trzymać tak jak należy itp. a jak są umyte na wieczór dzień wcześniej to juz lekko tracą tą sypkość i rano da się już czesać. Więc pogadajcie z fryzjerami kiedy macie umyć głowę (pogadajcie po zrobieniu fryzury próbnej) i potem się kierujcie czy najpierw umówić make-up czy fryzjera
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:33   #1875
no_doubt
Wtajemniczenie

A tak w ogóle:
Kasiulenkowo
no_doubt
antonina_bielska
mimi_77
7 miesięcy DDŚ

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 08:37   #1876
sensuall
Zadomowienie

Hej dzięki za mile przyjęcie

Tak jak pisalam załatwione mamy niewiele właściwie to nie wiem co z jakom wyprzedzeniem zalatwiac? Podpowiecie? Pewnie temat nie raz był walkowany ale ciezkk tyle watkow nadrobic i to z malym dzieckiem

Z moim tz poznalismy sie przez kolezanke moja. Mieszkalismy 100 km od siebie wiec szybko zamieszkalismy razem. Potem nastapily starania o dziecko ktore trwaly prawie rok. Decyzje o slubie podjelosmy nie tak dawno, wcześniej myśleliśmy ze zycie na kocią łapę nam wystarczy

Oboje jestesmy z kujawsko-pomorskiego.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Kochane prosze doradzcie

Załącznik 5536832
Mnie osobiście ppdoba sie fiolet. Samk tez będziemy prawdopodobnie taki mieli wys
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:50   #1877
cornflower_girl
Zakorzenienie

wenedka Może któraś z dziewczyn coś podpowie mądrego ? Z tymi podziękowaniami naprawdę jest problem, jak ktoś chce zrobić je w sposób naturalny, niewymuszony.

mmona24 Fiolet pasuje, łososiowy i koralowy też będzie dobrym wyborem (wnętrze będzie bardziej przytulne, możesz też dodać zielone akcenty na ożywienie - wg mnie najbardziej spasuje do jesiennego ślubu). Morski lub tiffany blue też są ciekawym wyborem.

moniczka Pochwal się, jak wyszła fryzurka i makijaż

misia co prawda w tamtych rejonach nie byłam, ale wydaje mi się, ze dobry wybór. Ładne widoki, odpoczniecie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A tak w ogóle:
Kasiulenkowo
no_doubt
antonina_bielska
mimi_77
7 miesięcy DDŚ
Szczęśliwa siódemka Gratulacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Plum-and-Coral-Wedding.jpg (88,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wheat-Hops-Coral-Ranunculus-Centerpiece-600x400.jpg (59,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e-and-t-color-board-2.jpg (72,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue-brown-reception-decor.jpg (45,6 KB, 7 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-01-09 o 08:55
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:05   #1878
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje kupna sukienki, będziesz wyglądała pięknie.

Co do kolorów sali to nie pomogę, bo nie potrafię dobrze dobierać, sama mam problem ze swoją salą.

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Kurde ja nie planuje 2 welonu ... ale u mnie sie welon oddaje, bo powiem szczerze, nie planowala kupic 2, a na sesje musze cos miec, wiec chcac nie chcac bedzie musiala mi oddac

Duzo z Was bedzie mialo 2, czy ja jestem jakis wyjątek z 1 ? :P ( i u mnie to nie kwestia pieniedzy, po prostu ja nie chce dlugiego welonu do kosciola a krotkiego na sale, bo te dziewczyny ktore tak maja to rozumiem, ze beda mialy 2 )
Też prawdopodobnie będę miała jeden welon, krótki, taki max 60 cm. U nas nigdy nie ma problemu ze zwrotem welonu więc o o się nie martwie.

Kishlaczkowa piękny filmik, nawet moja siostra się na nim popłąkała.

sensuall witaj macie już ustaloną konkretną datę?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:06   #1879
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Witam wszystkie pmki chciałabym niesmialo dołączyć do Waszego grona mam na imie Ewelina i wychodze w październiku za mąż ;-) jesli pstanowicie mnie przyjac napisze cos wiecej o sobie i postaram sie Was troszke nadrobic :-D
Witam

Cytat:
Brawo
Bardzo podoba mi się gorset Pięknie wyglądają te zakładki.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
To jeszcze w offtopowym temacie włosów, może macie do polecenia jakiś dobry szampon przeciwko ich przetłuszczaniu??
Ja mogę polecić szamponz YR pokrzywowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...purifiant.html
Ale z nim jest tak, że albo go pokochasz, albo znienawidzisz. Początkowo, kiedy moja pięlęgnacja to były same SLS, to jak nim umyłam, to miałam takie siano, że myślałam, że włosów nigdy nie rozczeszę. Ale jak zmieniłam pielęgnacje na lepszą i bogatszą, to szampon jest jak znalazł. A włosy mi się przetłuszczają tak, że po 12 godzinach nadają się do mycia.
Teraz jest lepiej, bo co 2 dni mogę sobie pozwolić na mycie. Ale nie zawsze, czasem mają gorszy dzień i trzeba dziennie.
Mogę jeszcze polecić suche szampony z Batiste - moi przyjaciele Dzięki nim mogę naprawdę podratować tłustą głowę.

Cytat:
Mój TŻ nazywa mnie swoją Perełką, więc na pewno lubi perły Dostałam od niego kiedyś śliczną zawieszkę z perełką, więc nie ma innej opcji
Ja nie biorę do siebie żadych przesądów, więc tych związanych z perłami także Jeśli ma się na coś ochotę, trzeba to zrobić
Zapisłam sobie te kolczyki, które wstawiłaś, muszę je zobaczyć na żywo

Cytat:

Wysłane z telefonu

Chwal się !

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
hej Kochane moje
jadę dzisiaj do koleżanki zrobić próbny makijaż i fryzurę, pewnie będziemy robić jakieś fotki więc wam pokażę jutro lub pojutrze
Czekam na zdjęcia !!

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 09:09   #1880
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
A w końcówce, mam do wyboru : po ceremonii lub po uroczystosci , i to i to mysle ze jest ok, tylko nie wiem czy dodawać słowo "kościelnej", w sensie np po ceremonii kościelnej.

Od razu z góry dziękuje za porady
Tez uważam, że 4 jest wersja dobra i nie myślałabym o tym, że siostra taką miała, połowa gości na pewno nie pamięta jak brzmiało zaproszenie

A zamiast słowa "kościelnej" użyłabym "po ceremonii zaślubin", bądź "po uroczystości zaślubin".

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
nie - dziewczyny dały znać że pamiętają o nas ale nie pozwala im czas więc czemu je usuwać skoro są zainteresowane byciem "w wątku"?

co do kazania to macie super szczęście - na pewno będzie pięknie. Wg mnie kazanie to istotny element mszy o tyle że jak jest piękne i na temat to wszystkich to tak fajnie nastraja, oddaje powagę sytuacji i bardzo ładnie się wpisuje w temat. gorzej jak jest jakieś smędzenie albo marudy nie na temat albo co gorsza na temat polityki, jakiś wydarzeń społecznych
Ach, to już nie mam pytań co do dziewczyn
Byłam na wielu ślubach i najlepsze kazania słyszałam w górach i w mojej parafii (cóż za skromność ). Dla mnie ważne aby znajomy powiedział od serca i aby dotyczyło nas

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa - ta para z filmiku który wrzuciłaś miała wesele w tym hotelu, który się niedawno spalił... opowiadałam wam o tym, pamiętasz ?
Pamiętam! To jest to miejsce?! O kurczak...

Cytat:
I myślę o takich KOLCZYKACH do mojej sukni Co Wy na to?
Moim zdaniem są idealne

mmona24 zapowiada się pięknie!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:09   #1881
docik10
Zakorzenienie

Dziewczyny właśnie dzwoniłam do makijażystki i powiedziała, że ślubny makijaż 70zł a fryzjerka, że ślubna fryzura 130zł taką jak chce Jestem już umówiona ślub o 13:00 a malowanie 8:00 czesanie 9:00. Wiem! Tak się tu wymądrzałam a sama się na opak zapisałam ale włosy myje w domu

Dziękuję tej, która dała to zdjęcie bo taki makijaż chce i taką fryzurkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_4565_1 (1).jpg (79,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 935621_203116819837334_1387724807_n (1).jpg (50,2 KB, 38 załadowań)

:
Stary 2014-01-09, 09:16   #1882
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie dzwoniłam do makijażystki i powiedziała, że ślubny makijaż 70zł a fryzjerka, że ślubna fryzura 130zł taką jak chce Jestem już umówiona ślub o 13:00 a malowanie 8:00 czesanie 9:00. Wiem! Tak się tu wymądrzałam a sama się na opak zapisałam ale włosy myje w domu

A zdążysz ? Bo makijaż może zająć dłużej niż godzinę podejrzewam. Jakie rewelacyjne ceny, zazdroszczę na max

Profil FB
Stary 2014-01-09, 09:24   #1883
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
A zdążysz ? Bo makijaż może zająć dłużej niż godzinę podejrzewam. Jakie rewelacyjne ceny, zazdroszczę na max
Błagam tylko nie to Mam nadzieję, że zdążę Maluje się i czeszę w tym samym salonie wiec jednej i drugiej podałam godziny co i jak i kosmetyczka nie mówiła że potrzebuję więcej czasu Trzymajcie kciuki abym zdążyła

:
Stary 2014-01-09, 09:24   #1884
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

super ceny! A makijaż omg, mogę ukraść? pokażę mojej wizażystce niech mi taki machnie na próbnym
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:24   #1885
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
jasne jak słońce! spijcie smacznie a jutro nam coś opisz o Was

kochana u nas już kwota dobija do 10 000zł

zaliczka za salę - 3000zł
zaliczka za video - 300ł
zaliczka na suknie - 500zł
zaliczka za barmana - 100ł
zaliczka za foto - 700ł
zaliczka za zespół - 300zł
zaliczka na cista - 300zł
wódka - 2080zł
kolczyki - 175zł
bielizna ślubna - 300zł
moje buty - 370zł
TZ buty - 380zł
literki ~ 80zł
obrączki - 350zł
obrazek do poświęcenia - 190zł
zaproszenia ~180zł
poradni - 100zł

razem ponad 9300zł

powinnaś porozmawiać z siostrą co o tym myśli tak szczerze

powodzenia na przymiarkach!

wapaniały gest !!

nmona zapowiada się bosko!
matko faktycznie..ale macie duza zaliczke za sale, i juz obraczki i wodke i buty.. my wlasciwie procz zaliczek i welonu i mojej sukni to nie mamy nic wiecej..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:28   #1886
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
super ceny! A makijaż omg, mogę ukraść? pokażę mojej wizażystce niech mi taki machnie na próbnym
Nie wiem która to wrzucała kilka makijaży takich ciemniejszych i mi ten wpadł w oko, więc on jest też kradziony nie pytajmy ino bierzmy i lećmy na próbny

A Wy jakie macie ceny makijaży i fryzur ślubnych?
Dodam, że makijaż próbny 45zł a fryzura próbna 70zł

:
Stary 2014-01-09, 09:29   #1887
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Wybaczcie że tak sie wcinam na bezczela, ale może któraś z was w rozmiarze S szuka sukienki na poprawiny? znalazłam przypadkiem piękną za rozsądną cenę http://www.vinted.pl/kobiety/krotkie...-hm?ch=wf_pick

p.s. nie mam nic wspólnego z ta panią, żeby nie było

lece nadrobić
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 09:30   #1888
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million

Cytat:

Super ja właśnie idę jutro na próbną fryzurę
Ale bym też założyła większy okres czasowy trwania np makijażu bo różnie to bywa.
01.11.16r.

Lady Million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:38   #1889
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
ja troche zajmuje sie wizażem i nie jedną kobiete malowałam już i niestety z kępkami/rzęsami to ponad godzine trzeba liczyć taki zwykły to 40 minut...
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:39   #1890
ysia
Zadomowienie

Cytat:
A Wy jakie macie ceny makijaży i fryzur ślubnych?
Dodam, że makijaż próbny 45zł a fryzura próbna 70zł
Fryzur to nie wiem, ale makijaż ślubny próbny to co najmniej 80zł, a właściwy 120

Profil FB
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości