|
|
#5011 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#5013 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Dobra,możemy razem. 10.01 może być. To się dziś wyśpię ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
#5014 |
|
Zadomowienie
|
emma spróbuje z tą woda dzisiaj jak znów nie będzie mógł zrobić. A ta pediatra to jakas dziwna
Ja też się zastanawiam, czy Alek nie ma takich zaparć od nabiału możliwe to?Inw pytalas, skad wiem, ze kupki nie może zrobić. Widac, bo się prezy i placze, a jak już w końcu zrobil, co było slychac to od razu się uspokoil. Masujemy mu brzuszek, może cos tam pomaga. Noworodki maja niewykształcony jeszcze układ pokarmowy i stad takie dolegliwości.Migotka brawa za opis, dzielna byłaś, tylko szkoda faktycznie, że Cię za poźno nacieli i popekalas. Podmywaj się po każdej wizycie w wc tantum rosa, mnie pomagalo. Perfuzja mały model Ci rośnie, jak się tak w lusterko zapatrzyl ![]() A jeszcze mi się przypomniało ze szpitalnych historii, cz2 ![]() W ten sam dzień co ja rodzila laska, tylko ona urodzila wcześniej, niż ja bo ok.12 i jak lezalam na ktg. to ona rodzila na tej sali ogolnej i była calkiem sama, tzn.nawet na korytarzu nikt nie czaekal ani nic. Po porodzie bylysmy na tej samej sali od piątku wieczorem i w sumie tylko w sobote przyszedł do niej maż dosłownie na 5 minut,a w niedziele okazało się,ze ja wypisują i ona taka zawiedziona. No to pytam jej, czy się nie cieszy, ze wychodzi, to nic nie odpowiedziala tylko mowi, ze jeszcze chwile poczeka do popołudnia i dopiera do meza zadzwoni, żeby po nich przyjechal, na co ja w szoku, ze nie chce od razu wychodzić i pytam a czemu nie teraz???? Przeciez lepie od razu do domu jechać, a ona do mnie, że woli posiedzieć w szpitalu, bo jak teraz wyjdzie (była ok.10) to będzie musiala w domu obiad gotowac mezowi i posprzatac mieszkanie, a trochę zmeczona jest, a po południu to jej przynajmniej gotowanie odpadnie |
|
|
|
#5016 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
O matko,to co to był za despota?? Ja bym mu obiad dała
|
|
#5017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja znowu spotkałam się z dwoma historiami pozostawenia dzieci w szpitalu. W nd nastolatka zostawiła dziecko i wyszła już dobę po porodzie, a drugie dzieciątko zostawiła taka parka, podpisali dokumenty i niczym zakochana parą objęci spacerkiem opuścili oddział. leże przy dyżurcę więc jestem na bieżąco z takimi historiami i powiem Wam, że nie wiem ja można spokojnym, nie łamiącym się głosem powiedzieć, że nie chce się dziecka, które jest Twoje |
||
|
|
|
#5018 |
|
Zadomowienie
|
nie mam siły nadrabiać..
Dziś na świat o godzinie 12:00 przyszła na świat nasza Zuzanna Melania. Skarb waży 327O i mierzy 53 cm. Otrzymała 9 punktów w skali. Resztę napisze później. Pozdrawiam
|
#5019 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzis po przygodach na IP...Na szczescie falszywy alarm...myslalam ze mi wody plofowe ciekna. Juz po badaniu, usg, ktg czuje sie mega zmeczona i znow krwawie...ale ja sobie uswiadomilam, ze ja jeszcze nie chcę rodzic:-P jeszczem niegotowa
![]() Mariee gratulacje!!! Teraz doczytalam a ja tam dzis bylam:-P
16.06.2012r. ![]() Edytowane przez agoola83 Czas edycji: 2014-01-09 o 17:25 |
|
|
|
#5020 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ze już nowa cześć jest i zaraz będę nowa nadrabiac i tam gratulować.
Tylko do jednej sprawy chciałam się odnieść. Cytat:
Na adopcje noworodka czeka masę przyszłych rodziców. Dlatego uważam, ze nie należy potępiać takich decyzji, ani osadzać ludzi, którzy tych dzieci ńie chcą. |
|
|
|
|
#5021 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrowienia z porodu rodzinnego. Rozwarcie 3 cm - do 10 planuje siedzieć pod prysznicem i skakać na piłce
Relację dla cioć wizażanek zdaje ciocia Madzia asystująca przy porodzie
|
#5022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowa część wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737590&page=36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Przypuszczam że to efekt wczorajszego badania i niekoniecznie musi oznaczać szybki finał. Chociaż 10.01 mi się marzy od dawna bo mąż jest z 10.10. a starszy synek z 10.04 (z godziny 22:10) 
Ja też się zastanawiam, czy Alek nie ma takich zaparć od nabiału
sent from iphone

16.06.2012r.