Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 09:41   #1891
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Kochane prosze doradzcie
Jaki kolor przewodni bardziej pasuje do wnetrza? nie wiem na jaki sie zdecydowac
Fiolet (widoczny na zdjeciach) czy łososiowy (ktory widzialam na zywo i mnie sie podobal, a tz nie)?

Załącznik 5536828Załącznik 5536829
Załącznik 5536830Załącznik 5536831
Załącznik 5536832
Jestem nieobiektywna bo nie przepadam za biletem, więc ja głosuje za łososiem

ysia mam nadzieję że pomoże mi TT ujarzmic moje wlosieta! a dzisiaj chce dostać ten kwas z bloga Twojego

Cytat:
Napisane przez Nozka Pokaż wiadomość
Gratulacje pochwal się )

Dziewczyny doradźcie mi ; zapisalam sie na makijaz na godz 11, a do fryziera na 12 , nie wiem czy nie zrobilam gafy ! fryzura po makijazu ? czy makijaz wytrzyma suszenie mycie i czesanie ??
godzina to chyba za mało poza tym ja bym jednak wolała fryzjera na początku a później makijaż

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
hej Kochane moje
jadę dzisiaj do koleżanki zrobić próbny makijaż i fryzurę, pewnie będziemy robić jakieś fotki więc wam pokażę jutro lub pojutrze
Trzymamy kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie dzwoniłam do makijażystki i powiedziała, że ślubny makijaż 70zł a fryzjerka, że ślubna fryzura 130zł taką jak chce Jestem już umówiona ślub o 13:00 a malowanie 8:00 czesanie 9:00. Wiem! Tak się tu wymądrzałam a sama się na opak zapisałam ale włosy myje w domu

Dziękuję tej, która dała to zdjęcie bo taki makijaż chce i taką fryzurkę
Ceny bardzo przyjemne! gratuluję pełnej koncepcji

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:45   #1892
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny właśnie dzwoniłam do makijażystki i powiedziała, że ślubny makijaż 70zł a fryzjerka, że ślubna fryzura 130zł taką jak chce Jestem już umówiona ślub o 13:00 a malowanie 8:00 czesanie 9:00. Wiem! Tak się tu wymądrzałam a sama się na opak zapisałam ale włosy myje w domu

nie za wczesnie ten make up u ciebie? nie boisz sie,ze nie bedzie taki trwaly?

ja mam slub na 13.30 i mam taki harmonogram: (fryzjerka i makijazystka przyjezdzaja do mnie)

7.00 - prysznic
8.00 - sniadanie
9.00 - wlosy
10.30 - makijaz
11.30 - przekaska
12.00 - ubieranie
12:45 - wyjscie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:47   #1893
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ysia mam nadzieję że pomoże mi TT ujarzmic moje wlosieta! a dzisiaj chce dostać ten kwas z bloga Twojego
Moje ujarzmił , a ja po każdej szczotce wyglądałam jak statysta w filmie o wampirach. Na pewno będziesz zadowolona i daj znać jak tam Ci się używa wszystkiego

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:47   #1894
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja troche zajmuje sie wizażem i nie jedną kobiete malowałam już i niestety z kępkami/rzęsami to ponad godzine trzeba liczyć taki zwykły to 40 minut...
Ja chce mieć rzęsy zrobione wcześniej No to teraz mnie nastraszyłyście Pocieszam się tym, że ta babka nie jedną osobę malowała na ślub więc też wie ile to czasu zajmuje...oby
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:49   #1895
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Witam wszystkie pmki chciałabym niesmialo dołączyć do Waszego grona mam na imie Ewelina i wychodze w październiku za mąż ;-) jesli pstanowicie mnie przyjac napisze cos wiecej o sobie i postaram sie Was troszke nadrobic :-D
witaj

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedzi. Chyba sie mieszcze w waszej normie.
Mam szczotkr TT, uzywam lagodnych naturalnych szamponow bez sls, jestem w 3 miesiacu kuracji na wypadanie od zewnatrz ( ducray neoptide) i od wewnatrz ( cysteina b6). Pije skrzypo pokrzywe. Wiec poelegnuje. Czasem olejuje.

Ja powinnam chyba ciut podciac ale dop po slubie. Wypadaly bardzo ale jest juz o wiele lepiej. Po prostu nie wiem juz ile to jest normalnie

Sent from my iPhone using Tapatalk
a jakich olejów używasz? kiedyś słyszałam, że nakładanie na skórę głowy może w niektórych przypadkach wzmagać wypadanie..ja nakładam olej tylko od ucha w dół
skrzypokrzywę też lubię
Cytat:
Zamowilam dzisiaj sukienke
pokaż jaką

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Witam nowe Pmki!

Mamy obrączki!!!! w taki sposób 10 tysięcy pękło...
chwal się obrączkami !!

Cytat:

hmm nie wiem czy godzina na malowanie Ci wystarczy? może dla pewności przesuń czesanie na 9:30 ?
moja makijażystka już odgórnie mi powiedziała, że na makijaż z kępkami i utrwaleniem potrzebuje 1h 20 min
edit: jak dla mnie to ten makijaż za wcześnie chcesz zrobić, ślub o 13 to trochę czasu minie a z tego jak wszyscy mówią, to makijaż się robi na samym końcu, żeby był jak najdłuzej świeży

Dziewczyny, a Wy ile przed ślubem zamierzacie mieć zrobioną i fryzurę i makijaż i przystępować do ubierania się?
ja mam ślub na 18 i planowałam o 16 zacząć się ubierać, dobrze czy za późno ?? do Kościoła mamy 15 min autem

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-01-09 o 09:52
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 09:58   #1896
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
w
Dziewczyny, a Wy ile przed ślubem zamierzacie mieć zrobioną i fryzurę i makijaż i przystępować do ubierania się?
ja mam ślub na 18 i planowałam o 16 zacząć się ubierać, dobrze czy za późno ?? do Kościoła mamy 15 min autem
My mamy ślub na 16:00 i kamerzysta powiedział, że ok 13:30 musi już być u mnie, bo później jedzie to TŻ. Wyjeżdżać pewnie będziemy ok. 15:30. Mamy ok. 5 minut jazdy samochodem do Kościoła.

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:03   #1897
gornek
Zakorzenienie

Dzisiaj odbieram obrączki

Co do cen makijażu dowiem sie w przyszlym tygodniu, bo jadę do kosmetyczki slub mam na 16, wiec planuje fryzjera na 9 a makijaż ok 10 ( w tym samym miejscu) ponoc ponad godzinę będzie potrzeba na make- up wiec wole mieć trochę zapasu. Ubierać sie będę ok 14, bo kamera ma byc po 14, wtedy zrobimy blogoslawienstwo i podziekowania rodzicom, bo nie chce ich stresować na środku sali, bo tego nie lubia. Na weselu jedynie zespól zagra im jakas piosenkę bądź zaśpiewamy sto lat a wychodze do kościoła ok 15.30

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 10:10   #1898
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:

fryzjer na ok. 10:30, kosmetyczka na 13:00, przewiduję jakąś godzinę i ciut na malowanie, czyli będę po 14 w domu, potem ubieranie i cała reszta, a ślub mam o 16:30

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:11   #1899
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
witaj
ja mam ślub o 16 i planuję ubrać się o 14 z minutami
więc makijaż koło 13, będzie mi robiła siostra cioteczna TŻ MUA zresztą u mnie więc z nią się dogadam
a włosy myślę żeby zapisać się na 11

myślę, że Twój plan co do ubierania jest ok i wcale nie będzie późno

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:11   #1900
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
z tym rzucaniem welonu to rozumiem argument, ale wydawało mi się, że ta co złapie oddaje bez gadania
Ja na czerwcowym weselu złapałam welon, TŻ muchę i oddaliśmy to Młodym

Mona,
sukienka będzie super
Co do koloru, to na pewno nie fuksja

Co do podziękowań: my nie chcemy żadnego kółeczka, ani tańców (zwłaszcza, że jest nas nie do pary, bo będą rodzice TŻta, a ode mnie tylko mama).
Chcemy zaprosić ich na środek, dać im prezenty i odśpiewać sto lat

Wenedka,
a 100 lat po angielsku? U nas większość ludzi to zna, więc chyba nie byłby to problem, a rodzice TŻta by zrozumieli.

Cytat:
To jeszcze w offtopowym temacie włosów, może macie do polecenia jakiś dobry szampon przeciwko ich przetłuszczaniu??
Tu nie pomogę, bo ilekroć kupuję szampon przeciwko przetłuszczaniu, to przetłuszczają się jeszcze bardziej
Ja postawiłam na inne kosmetyki, nie typowo przeciwko przetłuszczaniu, bo te nic nie dawały. Odpowiednią pielęgnacją i nie obciążaniem doszłam do tego, że myję włosy co 2 dni, a myłam codziennie.

My do tej pory wydalismy nieco ponad 5000

2000 zaliczka za salę
200 zaliczka za dja
279 buty Dotki
57,99 kolczyki
10 próbki zaproszeń
1000 zaliczka za sukienkę
2158,92 wódka
23 spinki do mankietów

U nas tekst zaproszenia wygląda tak:

Pobieramy się!

Dorota...
i
Maciej....

mają zaszczyt zaprosić

Sz.P. Annę i Krzysztofa Kowalskich

na uroczystość Zaślubin,
która odbędzie się
6 wrzesnia 2014 roku
o godzinie 16:00
w....

Po ceremonii
zapraszamy na przyjęcie weselne
do Hotelu...
przy ul....
w Krakowie

Dlatego tak mało tekstu w 1 linijce, bo mamy zaproszenia pionowe, składane na 3.

Po lewej stronie mamy:
Drodzy Goście!
Jeśli macie ochotę obdarować
nas w tym dniu kwiatami,
prosimy w zamian o książkę lub butelkę wina.

A po prawej:

Serdecznie prosimy
o potwierdzenie przybycia
do dnia 1.08.2014r.

Dorota 123 456 789
Maciej 123 456 789
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:13   #1901
Opiumalfa
Zakorzenienie

Madzix - nie nakladam olei na skore glowy nigdy bo mi sie przetluszczaja wlosy
Stary 2014-01-09, 10:14   #1902
asia1206
Raczkowanie

sensuall witaj
gornek u mnie już obrączki czekają-ekstra uczuciezobaczysz jak je dorwiesz w łapki
ja za makijaż i fryzurę płacę 250 zł-robi to jedna osoba-muszę zadzwonić i dopytać o kępki bo niby są dla PM w cenie,co do godziny to jeszcze się zobaczy bo ona przeważnie robi dwie PM w tym samym dniu-jedno wiem , że nie chce make-up za wcześnie bo ślub dopiero o 16.30
Teraz mały off-też zamówiłam szczotkę TT na początku przyszłego tyg.powinna dojść

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:15   #1903
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dotka - a jakim myjesz szamponem?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ja mam ślub o 16 i planuję ubrać się o 14 z minutami
więc makijaż koło 13, będzie mi robiła siostra cioteczna TŻ MUA zresztą u mnie więc z nią się dogadam
a włosy myślę żeby zapisać się na 11

myślę, że Twój plan co do ubierania jest ok i wcale nie będzie późno
tak zapytam z ciekawosci? co bedziesz robic przez poltorej godziny w sukni?
Stary 2014-01-09, 10:18   #1904
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Fajny ten tekst "Pobieramy sie! ale chyba na pasuje do naszego wiersza Gałczyńskiego...

ja planuje fryzjera na 11:30, o 13 obiadek, a makijaż na 14. Ubieranie się rozpocznę około 15:30, o 16:30 przyjeżdza Tż. Do kościoła mamy 2 minuty Ślub 17.10.
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:26   #1905
Dotka90
Zakorzenienie

Opiumalfa - teraz kupiłam TEN i póki co jest ok.
Wcześniej miałam TEN i absolutnie nie polecam

Często wracam też do szamponu Babydream - jest baaardzo łagodny, bez SLSów, świetnie oczyszcza. Podstawowa zasada to maska/odżywka stosowana z nim, bo plącze wlosy. Ale ja i tak zawsze coś nakładam po szamponie, więc to nie problem.

Można sprobować też myć wlosy płynem do higieny intymnej, serio Jest bardzo łagodny, nie zawiera niepotrzebnych składników, nie obciąża włosów, np. Facelle.

Lubiłam też szampon Alterra z granatem i bardzo sobie chwaliłam Biosilka na zwiększenie objętości (w połączeniu z odżywką dawał fajne efekty).

Jak się wlosy trochę przetłuszczają, a nie chcecie myć, to polecam nałożyć troszkę pudru dla dzieci, albo mąki ziemniaczanej, rozczesać i gotowe

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Kasia, my chyba ostatecznie nie wstawimy żadnego wiersza
Nasze zaproszenia są baaardzo luźne, nieformalne, dlatego też taki tekst
Stary 2014-01-09, 10:38   #1906
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Opiumalfa - teraz kupiłam TEN i póki co jest ok.
Wcześniej miałam TEN i absolutnie nie polecam

Często wracam też do szamponu Babydream - jest baaardzo łagodny, bez SLSów, świetnie oczyszcza. Podstawowa zasada to maska/odżywka stosowana z nim, bo plącze wlosy. Ale ja i tak zawsze coś nakładam po szamponie, więc to nie problem.

Można sprobować też myć wlosy płynem do higieny intymnej, serio Jest bardzo łagodny, nie zawiera niepotrzebnych składników, nie obciąża włosów, np. Facelle.

Lubiłam też szampon Alterra z granatem i bardzo sobie chwaliłam Biosilka na zwiększenie objętości (w połączeniu z odżywką dawał fajne efekty).

Jak się wlosy trochę przetłuszczają, a nie chcecie myć, to polecam nałożyć troszkę pudru dla dzieci, albo mąki ziemniaczanej, rozczesać i gotowe [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
mam zapas babydream bo na razie on mnie tylko nie podraznia, ale bardzo placze mi mo odzywki i nie blyszcza po nim wlosy w ogole.

to bylo moje odkrycie http://www.helfy.pl/wlosy/szampony/o...z-organicznymi ale pod koniec butelki szampon przestal dzialac. Moglam myc co 3 dni nawet. Teraz pod koniec drugiego jest klapa i tluszcz. Ale widze ile to od wody zalezy. W PL mam super wode i miala mega puszyste wlosy przez 2 dni a u siebie mam okropna wode i to widac i czuc.
Stary 2014-01-09, 10:41   #1907
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane prosze doradzcie
Jaki kolor przewodni bardziej pasuje do wnetrza? nie wiem na jaki sie zdecydowac
Fiolet (widoczny na zdjeciach) czy łososiowy (ktory widzialam na zywo i mnie sie podobal, a tz nie)?
Ten fiolet jest ok, łososiowego nie mogę sobie wyobrazić więc ciężko mi doradzić. Choć ja w Waszej sali widziałabym białe wstążki na krzesłach i jedynie fioletowe dodatki, ale to tylko moja wizja

Cytat:
Napisane przez Nozka Pokaż wiadomość
Gratulacje pochwal się )

Dziewczyny doradźcie mi ; zapisalam sie na makijaz na godz 11, a do fryziera na 12 , nie wiem czy nie zrobilam gafy ! fryzura po makijazu ? czy makijaz wytrzyma suszenie mycie i czesanie ??
Ja bym się umawiała w odwrotnej kolejności.

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

Ja mogę polecić szamponz YR pokrzywowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...purifiant.html
Ale z nim jest tak, że albo go pokochasz, albo znienawidzisz. Początkowo, kiedy moja pięlęgnacja to były same SLS, to jak nim umyłam, to miałam takie siano, że myślałam, że włosów nigdy nie rozczeszę. Ale jak zmieniłam pielęgnacje na lepszą i bogatszą, to szampon jest jak znalazł. A włosy mi się przetłuszczają tak, że po 12 godzinach nadają się do mycia.
Teraz jest lepiej, bo co 2 dni mogę sobie pozwolić na mycie. Ale nie zawsze, czasem mają gorszy dzień i trzeba dziennie.
Mogę jeszcze polecić suche szampony z Batiste - moi przyjaciele Dzięki nim mogę naprawdę podratować tłustą głowę.
Dzięki za polecenie, będę musiała go wypróbować. Ostatnio mam obsesję tłustych włosów i myję je praktycznie codziennie, a bardzo bym chciała chociaż co drugi dzień.

Cytat:

Ja mam ślub o 16.00, na makijaż umówiłam się na 12.00 do fryzjera planuję na 10.00 ale jeszcze tego nie zrobiłam. Myślę że zacznę ubierać się po 14.00 ale to zależy jak się umówimy z fotografem i kamerzystą.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:42   #1908
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ten szampon pokrzywowy z YR jest dobry ale mega przesusz robi :/
Stary 2014-01-09, 11:08   #1909
Dotka90
Zakorzenienie

Dziewczyny, która zamawialy gilotynę z allegro: może mi któraś link podrzucić do sprzedawcy?
Jest kilku, ale kazdy ma dużo negatywnych komentarzy i nie wiem, którego wybrać, żeby nie czekać na przedmiot 2 miesiące, albo żeby go w ogóle dostać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 11:15   #1910
docik10
Zakorzenienie

Na razie zostawię to tak jak ustaliłam, bo w końcu chyba kosmetyczka wie co robi Dzięki za rady na próbnym z nią pogadam a próbny mam mieć chyba już w lutym bo się impreza szykuje
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:16   #1911
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja to odebrałam tak, ze ktoś to wymyślił by wyśmiać te wszystkie naciągające wierszyki
tez mozliwe
Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Ja mam welon do ziemi

O taki )) Mgiełka moja ahhh <3
pieknie!
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
za 252 dni jedziemy na podróż poślubną ! zarezerwowana ! Turcja
super, gratulacje
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
KOLEJNY GOSC POTWIERDZONY!
Moja serdeczna kolezanka zarezerwowala loty do Polski

Bardzo sie ciesze

Cytat:
Nie zdazylam pstryknac foty...a nastepna przymiarka dopiero 17 sierpnia (w moje urodziny)
gratuluje sukni
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Mamy obrączki!!!! w taki sposób 10 tysięcy pękło...
super
Cytat:
Nie wiem która to wrzucała kilka makijaży takich ciemniejszych i mi ten wpadł w oko, więc on jest też kradziony nie pytajmy ino bierzmy i lećmy na próbny

A Wy jakie macie ceny makijaży i fryzur ślubnych?
Dodam, że makijaż próbny 45zł a fryzura próbna 70zł
piekny makijaż kradnę
U mnie fryzura próbna i ślubna 60zł i makijaż tez tak samo jesli bede chciala do tego kepki rzes to 90zl
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:20   #1912
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
[
Teraz mały off-też zamówiłam szczotkę TT na początku przyszłego tyg.powinna dojść
Też to wczoraj zrobiłam
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:29   #1913
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam na 9.00 fryzjera, na 10.15 MUA a tym samym salonie. Innych terminów już nie było a zapisywałam się w październiku (!)
Ślub o 16, kościół po drugiej stronie ulicy, planuję ubierać się nie wcześniej niż o 15, TŻ powinien być ok 15.15 ale jedzie 150 km więc wszystko się może zdarzyć. Na błogosławieństwo przewidujemy 10-15 min.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:37   #1914
sensuall
Zadomowienie

Dziewczyny a ile wczesniej umawialyscie sie z kosmetyczka i fryzjerka? Robicie jakies zabiegi na twarz wczesniej?

Ktoras z Was pytala- termin mamy na 25 października, slub cywilny.

Planujecie wczesniej zakladac w domu buty na slub do rozchodzeni?
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:37   #1915
cude
Zadomowienie

Cytat:
Az zerknęłam czy ja nadal jestem
Właśnie zdałam sobie sprawę, że od 24 stycznia ruszamyyyy z weselichamiii. Już się nie mogę doczekać pierwszych relacji
Jestem pewna, że 11 Ale nie pamiętam kto...
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:39   #1916
asia1206
Raczkowanie

justynkieŚlub o 16, kościół po drugiej stronie ulicy, planuję ubierać się nie wcześniej niż o 15, TŻ powinien być ok 15.15 ale jedzie 150 km więc wszystko się może zdarzyć. Na błogosławieństwo przewidujemy 10-15 min.-u mnie identycznie z tym,że odległość Tż-a to ok 80 km
21klaudyna z wiadomego powodu zapuszczam włosy i niestety ich długość i kondycja zaczyna mnie martwić i mam cichą nadzieję że TT mi pomoże-codzienne mycie dodatkowo im nie pomaga,ale ręce już mi opadają bo szukam i szukam,a szamponu idealnego nie znalazłam mam nadzieję że wysławione TT przypadnie nam do gustu

Nadal poszukuje zaproszeń , z podziękowaniami dla rodziców też idzie średnio-bosz czas się obudzić...no nic zasadze sobie kopa i ruszę do przodu-całe szczęście że mam Was bo pewnie o głowie bym kiedyś zapomniała

Nasze kochane serduszko

Edytowane przez asia1206
Czas edycji: 2014-01-09 o 11:41
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:44   #1917
cude
Zadomowienie

I tak w ogóle nie ma bezzwrotnej zaliczki, tak mnie uczono
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:44   #1918
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile wczesniej umawialyscie sie z kosmetyczka i fryzjerka? Robicie jakies zabiegi na twarz wczesniej?

Ktoras z Was pytala- termin mamy na 25 października, slub cywilny.

Planujecie wczesniej zakladac w domu buty na slub do rozchodzeni?
Ja pytałam w październiku i już na 14 czerwca zarówno fryzjerka jak i MUA miały pozajmowane najlepsze godziny. Obie pracują w jednym salonie i każdy korzysta z usług obydwu. Wystarczy, że przyszła jedna PMka i zarezerwowała termin dla siebie, mamy i np. siostry i już 3 godz wyjęte...

Buty oczywiście będę nakładać w domu. Niestety mam ze skóry eko co jest utrudnione, bo na naturalną skórę wystarczy nałożyć mokrą skarpetę i trzymać na nodze do wyschnięcia - 3 razy wystarczą i buty rozchodzone. Ja pewnie będę je rozchadzać z miesiąc.

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
I tak w ogóle nie ma bezzwrotnej zaliczki, tak mnie uczono
Bezzwrotny jest zadatek, zaliczka podlega zwrotowi, chyba że w umowie jest napisane "bezzwrotna zaliczka"

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-01-09 o 11:45
Stary 2014-01-09, 11:45   #1919
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dotka - a jakim myjesz szamponem?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

tak zapytam z ciekawosci? co bedziesz robic przez poltorej godziny w sukni?

napisałam o 14 z minutami
do kościoła musimy wyruszyć 0 15:15 -15:20 a jeszcze wcześniej przyjeżdża TŻ z rodzicami na błogosławieństwo

więc myślę, że to nie jest za wcześnie

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:48   #1920
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
napisałam o 14 z minutami
do kościoła musimy wyruszyć 0 15:15 -15:20 a jeszcze wcześniej przyjeżdża TŻ z rodzicami na błogosławieństwo

więc myślę, że to nie jest za wcześnie
Ja na ubranie sukni potrzebuję dosłownie kilka min. W bieliźnie będę chodzić już wcześniej, suknia jest na zamek i ma kilka guziczków więc wystarczy zdjąć bluzkę, nałożyć suknię i finito. Znając siebie to jakbym się ubrała godz szybciej to pięć razy się zachlapię

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości