|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
renka kochana nie muruj
![]() ![]() ![]() waderko, a to pierwszy raz bylas u nowej gin? o jakiej mówisz? iza- śliczzny Domiś! ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-01-09 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
Izka Synek po prostu cudny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Iza Jaki śliczny Skarbuś
![]() ![]() Eliza Ekspresowo wyszliście ![]() ![]() Anita Ta i ta komoda jest fajna, ja wole więcej szuflad, bo tematycznie układałam. Najpierw pierwsza szuflada to były jakieś drobne rzeczy, lekarstwa, potem w następnej same body, spodnie, śpiochy. Tak było łatwiej coś znaleść. A co do rogala to żałuję, że nie kupiłam wcześniej, teraz będę musiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam chyba nawet cynamonkowa jest w staraczkach.. ![]() Cytat:
![]() renka- dlaczego tak wcześnie testujesz przed @ ? Masz wdrożyć leki, wrazie dodatniego testu? ![]()
![]() |
#4597 | |
Wtajemniczenie
|
Najbliższą owulację lepiej odczekać (bo będzie z lewej strony), dopiero przy następnej. Tylko nie wiem jak to naprawdę jest z tą owulacją, czy jeździć do niej co miesiąc sprawdzać z której strony będzie, czy postawić na zasadę "raz z lewej, raz z prawej". Mówiła, że nie zawsze tak może być. Ale mówiła też, że nie jest wcale powiedziane, że ten jajowód jest niesprawny. Trochę się boję takiego "kontrolowania", bo mi jednak najlepiej wychodzi zachodzenie w ciążę znienacka
![]() Cytat:
![]() To dr Sztaba z Warszawy. Na początku założyliśmy, że pojedziemy do niej na wizytę kontrolną po operacji, a przy okazji zobaczymy jaka jest. I bardzo nam przypadła do gustu ![]() Myślę, że lepiej się sprawdzi niż dr Mrugacz, który podejrzewam będzie naciągał na kosztowne i prywatne badania. To co pisała Berbie czytałam też w komentarzach o nim.
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Wadera A tego z którego jajnika będzie owu nie może sprawdzić zwykły gin na nfz
![]() Panika, Perse, Koocur Robiłyście obciążenie glukozą ![]() ![]() Mówili wam coś lekarze o kolejnej ciąży czy trzeba trzymać dietę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() A ja jestem meeega chora ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4601 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz robi za odbojnik na moim łóżku, gdy Młodego biorę nad ranem. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie powiedziano, że jest duże prawdopodobieństwo powtórki z rozrywki ![]() Cytat:
Jeszcze raz buziaki dla Tosi!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-01-09 o 13:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Tosi
![]() ![]() Na razie jadę na ibuprofenie i rutinoscorbinie - popołudniu się wybieram do lekarza. Dzięki ![]() Cytat:
![]() Przy okazji ginekologa w ramach NFZ... szukam właśnie takiego w Krk i masakra - kogo znajdę w okolicy i wpiszę w wyszukiwarkę to ma tak złe opinie, że wszystkiego się odechciewa ![]()
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
waderko -hmmm zajrzałam na opinie i faktycznie dobre! zanotowałam sobie kontakt do niej. ile zajmuje ci dojazd do Wawy?
jojla- to koniecznie do lekarza, jak boli glowa, są jakieś stany zapalne, to nie ma żartów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Konto usunięte
|
Tosiu STO LATEK!
![]() Anitko ja np. mam dla Arturka tylko szafkę (zamykaną, mam bodajże 5 półek) - na ubranka + parę szafek otwartych na takie bardziej podręczne rzeczy, a część rzeczy trzymam w barku (mam stare meble, dla Małego dokupiłam tylko tę szafkę). Kiedyś zrobię zdjęcie pokoiku. Iza przesłodziak ![]() Cytat:
I nic nie pytałam o kolejną ciążę, bo wciąż mi słabo na samą myśl... Ale wiesz, u mnie była taka cukrzyca, jakby jej nie było.. Wrzucam Wam tabelki z Artusiową wagą opracowane przez TŻa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
aha i juz wiem kto jest parą dla Fiol |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam i cukier miałam mega niski ![]() Pewnie od razu sprawdzą Ci cukier po obciążeniu. ![]() Baaardzo duże prawdopodobieństwo jest cukrzycy więc kazali trzymać diete. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jeszcze raz Wam bardzo dziekuje za zyczenia dla Tosienki
![]() ![]()
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alonka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44517015] Wrzucam Wam tabelki z Artusiową wagą opracowane przez TŻa ![]() ![]() T. w 24tż ważył 7060 a w 30tż 8100. ale na starcie był cięższy od Arturra o 765 g ![]() no i teraz wygląda jak kowal lub ukraiński zapaśnik - jak twierdzi jego dziadek. emocje związane z wyjściem z niemowlęctwa?! będą świeczki na tiramisu? ja się fot domagam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
A co myślicie o takim zestawie: http://allegro.pl/rogal-do-karmienia...853879978.html ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W końcu witam się poświątecznie i noworoczne za razem. Chyba nie ma co tak spóźnionych życzeń składać. Ale chociaż noworoczne buziaki prześlę. Święta mieliśmy zagraniczne i chore, ja cały czas walczyłam z zapaleniem oskrzeli, nie mogłam się wyleczyć bo i leżeć nie dało się. Ale chyba uratowały mnie podkradnięty od Julka lek do inhalacji ![]() Nie wiem co się działo, nie dopisuję. Zauważyłam tylko wpis Agatki, o liście. Pisałam już wiele razy, że o wszelkie zmiany proszę o kontakt bezpośredni. To samo jest napisane pod listą. Jeśli akurat jestem na bieżąco i są to małe zmiany to zmieniam. Ale wiadomo jak to jest. Jeśli dostanę info co zmienić to staram się to robić na bieżąco. Więc, PROSZĘ O INFO ZE ZMIANAMI! |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
Tez nie robiłam jeszcze testu obciazenia glukoza.
U gina nawet jeszcze nie byłam ![]() Porażka. Sama nie dam rady na tyle czasy wyjść a małego nie chce ze sobą targać. Wczesniej takie zachowanie jak swoje uważałam zaskrajnie nieodpowiedzialne! ![]() Noc ładnie Tymon przespał ( kolejna juz ![]() ![]() A w chustę nie chce go na razie jednak ładować, bo mu sie ćos asymetria ulozeniowa nasiliła ostatnio. Juz było fajnie, myślałam ze 'samo minie', ale on chyba zbyt szybko rosnie zeby sobie z tym bez rehabilitacji poradzić... Anitko- ja mam poduche do spania i fasolkę. bez tej poduszki. W ciąży nie wyobrażałam sobie snu bez niej. W pierwszych dwóch tyg po porodzie uzywalam ja tez do karmienia, było mi mega wygodnie sie nią owinąć i tak karmic, Teraz uzywam do karmienia małej poduszki fasolki, bez niej nie karmie ![]() Warto ![]() Mam te poduchy firmy motherhood, ta duża z poprzedniej ciąży jeszcze. Tymek dzisiaj jest w bodziaku, ktory kupiłam dla Zuzi. Wydawało mi sie, ze bedzie mi cieżko na to patrzeć,ale nie... Jakos nawet mi hmm miło. Cieszę sie, ze mu to ubrałam. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-01-09 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Agatka - ja sie w sprawie pierwszej strony juz nie wypowiadam bo znowu zostane zjechana.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Konto usunięte
|
Kubku mi było bardzo ciężko to przeżyć, bo miałam dla Dawida całkiem sporo rzeczy. Ale dziewczyny podsunęły mi świetne wytłumaczenie - to jest prezent od starszego rodzeństwa. My z Artkiem często chodzimy na grób, palimy znicze i modlimy się za Dawidka, a on podarował Artusiowi te kilkanaście ciuszków.
A u nas niespokojne noce ostatnio. Artur bardzo niespokojnie śpi, rzuca się z jednego boku na drugi, zastanawiam się, czy to nie przez kaszki, które mu podaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
My mamy wszystko to co było kupione dla Kamilka, łącznie z wanienka, wózkiem, kosmetykami itp. Dziwne, ale nie towarzyszą mi żadne emocje gdy ich używamy. Za to często mylą mi się imiona, moja mama też kilka razy mając Kacperka na rękach mówiła do niego Kamilek. TZ powiedział, że Kamilek był prawie taki sam z buzki.
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Koleżanka męża dała mi poduszkę do karmienia-rzeczywiście fajna sprawa. Dała też m.in.przewijak-jak ją chciałam obyć się bez niego?
#4619 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj się Kochana, ja polecam MODAFEN lub TERAFLU zatoki do picia mega mi to zawsze pomaga ![]() Cytat:
a jeśli nie to możecie pisać do mnie na PW i ja będę edytować listę a na koniec wyślę do INUTIL już gotową....a jak jakieś małe zmiany to jak Wam wygodniej do piszcie do Inutil.... Cytat:
![]() Iza nie dziwię się że jesteś zakochana w swoim synku ![]() ![]() Waderka to właśnie nie jest tak że raz z prawego a raz z lewego idzie owu....ja np miałam z 3-4 a nawet i więce cykli gdzie szło cały czas z jednego jajnika.... Cieszę się że ginka przypadła Ci do gustu kochana...i tak 3maj ![]()
![]() |
#4620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu, dużo zdrówka! I najlepszości noworoczne! choroby precz!!! ![]() Cytat:
![]() Zebra mi ostatnio uświadomiła jak kiepskie miałam wyobrażenie o życiu w czasach przedTorresowych ![]() m. in. z osoby nie spóźniającej się nigdy stałam się osobą "mogę mieć poślizg" itp. itd ![]() kiepski stan, ale boskie określenie. kradnę ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44520455] A u nas niespokojne noce ostatnio. Artur bardzo niespokojnie śpi, rzuca się z jednego boku na drugi, zastanawiam się, czy to nie przez kaszki, które mu podaję ![]() może nie trzeba łączyć tego z kaszką? (jaką podajesz? już glutenową?) ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- noooooo, ja też dostałam po kilku dniach bez. mój kręgosłup jest bardzo wdzięczny przyjaciółce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.