|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cześć, pogonili z offtopami z kręconowłosego to wszystkie tu przyleciałyśmy Śliczna kicia ! Ja mam (a raczej moja siostra) całą białą, ani jednego włoska ciemniejszego.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękne to kocię
Cytat:
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
OMG jaki cudowny, on ma taki wyraz pyszczka "I hate you bitch, I'll kill you one night" Wykupiłam dziś Full Pass w swojej akademii. Co znaczy, że mogę chodzić na każde zajęcia. Wstępnie mam zamiar dodać sobie co najmniej dwa dodatkowe ladies latino, jedno ladies style, jedno zumbrasil i jedne zajęcia tańca brzucha. Trochę mnie przeraża ten napięty grafik, ale... Jak nie padnę, nie dostanę zawału, to będę się zachwycać własnym tyłkiem
|
|
#3994 |
|
Kazar Lady
|
aaaaaaa koty dają ??
piękniasty bryt ja mam sibka i czy dachowce ![]() w ogóle to dziś siadłam z obiadkiem i zaczęłam nadrabianie ostatnich stron oczyszczanie organizmu jest the best ale moze nie przy jedzeniu
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2014-01-08 o 21:28 |
|
|
|
#3995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pokaż zdjęcia![]() Oczyszczanie miażdży, chybabym się bała robić sobie coś takiego, ajkby zaczęły ze mnie wylazić jakieś dziwne substancje to chybabym zeszła z nerwów ![]() A oto na życzenie Aziddee przedstawiam mojego nowego kociuszka, którego odbieram za dwa tygodnie. Też brytek |
|
|
|
|
#3996 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
piekny maluszek mój Kazimierz
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteś hardkorem Ja po takiej dawce ćwiczeń bym wyzionęła ducha, a wcześniej rozpadłabym się na kawałki.---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- O mamusiu
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
paczaj tu
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnie zdjęcie tłumaczy ten chillout
![]() ![]() A zdjęcie z wianuszkiem powala |
|
|
|
#4000 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
żaden z moich kotów taki nie był i nie będzie piesek w kociej skórze, chodzi krok w krok za mną aportuje karmelkami i mruczy jak traktor Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2014-01-08 o 22:00 |
|
|
|
|
#4001 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jeeeeeeeej ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ooo, więcej kotków widzę
|
|
#4002 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na powyższe foty mam tylko jeden komentarz taki. Cytat:
![]() Ja ogólnie nie lubię ćwiczeń takich stricte. Bez muzyki. Nudzi mnie to strasznie i szybko tracę motywację Ale dansować lubię bardzo Wszystko ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zalała kocia miłość
Muszę mojej rudej przybłędzie zrobić foty dla Was, ale hacjendę ma u babci to gdzieś po weekendzie wrzucę
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kotów, czy wszystkie fale i loczki mają koty, ja też mam
|
|
|
|
#4005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aportuje karmelkami? A landrynkami już nie łaska? Moj Alfredzik też mruczy jak traktor, aż się mnie budzi czasem, jak się ułoży w nocy na moich włosach I gada. Potrafi wyartykułować nie, ale, ała, i bleble. Czasem jak łażę za nim żeby go chwycić i wyprzytulać to robi grzbiet, mówi nie i ucieka boczkiem na sztywnych nóżkach. Kocham go nieprzytomnie Myszko może to jest jakaś zależność między rodzajem włosów a upodobaniami zwierzęcymi, kto wie Coś w tym musi być. Pokaż swoje kocisko
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będąc za młodu na wakacjach w Szwecji dokarmiałam wielgachne kocisko, które przy jedzeniu na pytanie "Smaczne?" odpowiadało "mniammniammniamniam" xD Nie potrafiliśmy się nadziwić
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
I ja mam 2 koty. W ciągu 20 lat miałam dość dużo kotów, zostały 2, ale muszę przyznać, że jakoś straciłam do nich serce. Nie chcę już żadnych zwierząt w domu.
|
|
|
|
#4008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój Alfredzik gada właśnie najczęściej po jedzeniu, chyba żeby się pożalić, że za mało dostał Człapie koło mnie i drze się aleee, ałaaa, ałała. Wywnioskowałam, że chce powiedzieć Ale mi za mało dałaś wredna babo, ale ja chcę jeszcze! Ałaa, jakie moje życie jest smutne, ałaa! Jesteś bleble! Tak, wiem, na mózg mi się rzuciło, że interpretuję kocie gadanie ![]() Nie nagrałaś może tego kota od "mniammniam"?:brzydal : ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Dlaczego????? |
|
|
|
|
#4009 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
siwa odpowie na każde pytanie ![]() biało-rude umie wolać nieee i udawać owieczke meeee tylko z tymi przerwami między e-e i jak sie jej powie, powiedz u - to też od razu daje uuuuuuuu ![]() Kazik odpowiada na kichnięcie i woła mama Mietek najmniej gada
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam ![]() Koty są boskie, wszystkie foty Miśka, a ja myślałam ze tylko moja udaje psa ![]() Ona jest tak towarzyska jak pies, za nami chodzi, przywita sie nawet z listonoszem. A jaka troskliwa, jak moj Bąbel był malutki. I gada, gada swoim głebokim "kraczącym" mrrrraaaaaauuuuu ![]() ŁAj?
|
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, zmęczyłam się chyba już. Kiedyś też mnie zachwycały, jak Was. Odebrałam 2 porody, udało mi się porozdawać małe. Jednego, najukochańszego, musiałam uśpić, bo bardzo był chory i się męczył już.
A co mnie męczy? Uczucie wiecznego kontrolowania. Wiecznego pamiętania o tym, żeby zamykać drzwi, a przed zamknięciem sprawdzać, czy nie ma w pomieszczeniu kota. Kiedyś pozwalałam kotom spać ze mną, ale już nie pozwalam. Jednak nie. Nie dość, że mam uczulenie na ich ślinę, to spanie z kocimi włosami w pościeli przestało mi się podobać, zwłaszcza, że one mają ciągle jakieś robaki. Praktycznie biorąc, zawsze mają robaki, bo są domowo-podwórkowe, tylko okresowo to widać, jak znajduję w różnych miejscach wysuszone człony tasiemców. Daję im wtedy pastę od weterynarza, za 2 tygodnie powtórną dawkę, ale to jest walka z wiatrakami. Potrafią nasikać mi do wanny z hydromasażem, jak ktoś zapomni zamknąć łazienkę. Albo pod drzwiami, albo na schodach. Kupy już też zbierałam. Czasem czuję się jak więzień we własnym domu, bo nie mogę sobie pootwierać wszystkich drzwi, wywietrzyć, wpuścić słonće, bo zaraz gdzieś wlezą (do łóżka, na ubrania, na ręczniki). Co jakiś czas są ranne, bo się tłuką z innymi kotami, więc dobrze się znamy z wetem. Najbardziej mi się podobają, jak siedzą w ogrodzie
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie nagrałam, wtedy nie miałam czym. Ale na youtubie z tego co widziałam, mniammniam jest całkiem popularne Podobno to coś ze strunami głosowymi. Ten szwedzki normalnie miauczał i mruczał, tylko zapytany o smaczek przy jedzeniu odpowiadał "po ludzku"
|
|
|
#4014 |
|
Raczkowanie
|
ja mam koty. trzy.
tu Lola głaska reke http://instagram.com/p/i0-wRVKp2t/ to Bemol http://instagram.com/p/iZBeLnqp6l/ a tu Emoto http://instagram.com/p/iRz1CJKpwx/ więcej na insta poza tym - powrót do biegania BOLI. BARDZO.
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
Cd. niusi. Jak wygląda takie zgłoszenie i Wizażanko - dostałaś jakieś uzasadnienie tego punkta? Bo rozumiem, że jakiś mod czytał dyskusję, a skoro wyciągnął wnioski takie, żeby Tobie dać punkt, to mnie się to wcale nie podoba i ja też bym dała jakieś zgłoszenie posta niusi, tylko nie wiem, w której części ona pisała już takie kwiatki.
Nie dam się trollować, mnie się to nie podoba, nie wiem jak Wam. |
|
|
|
#4016 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jest mega alergikiem więc nic z tego---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Ja mam 2 papużki w domu rodzinnym
PIELĘGNACJA WŁOSÓW OD 1.12.2010 NIE PROSTUJĘ OD 1.07.2011 Moje włosy ![]() Moje stare konto Edytowane przez Milena_ 798 Czas edycji: 2014-01-09 o 13:38 |
||
|
|
|
#4017 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
poczytaj o rasie :p
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
korzystaj z tego, jak trzeba przy zgłoszonym poście, za który są punkty jest w prawym dolnym rogu czerwona kartka można w nią wejśc i przeczytać za co i kto dał punkty. |
|
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
no ja zakręcona zapomniałam że są rasy dla alergików
Miał psa owczarka niemieckiego przez 10 lat niestety musieliśmy ją uśpić przed swiętami a że wychowywał się z nią więc jej sierść nie powodowała u niego kichania i kataru i myśli że jak teraz kupi tez owczarka to będzie to samo.....
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Ale dansować lubię bardzo
Człapie koło mnie i drze się aleee, ałaaa, ałała. Wywnioskowałam, że chce powiedzieć Ale mi za mało dałaś wredna babo, ale ja chcę jeszcze! Ałaa, jakie moje życie jest smutne, ałaa! Jesteś bleble! Tak, wiem, na mózg mi się rzuciło, że interpretuję kocie gadanie