Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku
Aldrin 7 25,93%
Kakusia 0 0%
Berenika_26 4 14,81%
agaaga89 2 7,41%
Ramona_85 0 0%
eweden 0 0%
Prowansja88 0 0%
Pradip 0 0%
Sola1 2 7,41%
pater86 6 22,22%
TroppoSensibile 0 0%
sylvuniaa84 0 0%
kamilla123 0 0%
beat@ 0 0%
NecroKitty 0 0%
Anteria 0 0%
Kucyk_Truskawkowy 1 3,70%
malin30 3 11,11%
alingles 0 0%
Monica80 0 0%
poziomkka 0 0%
Mala_Czarno_Biala 0 0%
Majkela12 1 3,70%
zaaaabcia 0 0%
Sylwia__88 1 3,70%
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 11:09   #2731
Monica80
Raczkowanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Ja mam fotelik maxi cosi jeszcze po synku, ma dobre wyniki w testach takze przyda mi sie drugi raz. Nie mam tej bazy isofix, chyba byla jakas strasznie droga i nie zdecydowalam sie jej kupic, ale to fajna sprawa bo nie trzeba za kazdym razem tego pasa nawijac tylko klik i juz. Ale jest jeden minus, isofix jest w autach tylko z tylu, a ja czasami montowalam fotelik z przodu, jak gdzies musialam jechac sama i miec dziecko pod reka zeby wlozyc smoczek itp. Generalnie wiadomo ze bezpieczniej z tyłu, ale jak sie nie ma kierowcy pod ręka to przypiecie z przodu czasem sie przydaje. Ale to w sumie zaden problem baza zostaje z tylu a sam fotelik przypina sie z przodu na pasy wiec da rade.

Dziewczyny moja bratowa miala mdlosci caala ciaze, i caala ciaze wymiotowala. Nic jej niby nie dolegalo w sensie tarczyca czy cos.. Za to poród miala lajtowy

DailyMoni- o życiu, o domu, o dzieciach, o mnie

Leoś
Natasha
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:10   #2732
NecroKitty
Wtajemniczenie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Własnie miałam pisać że mdłości po 16 tygodniu to nie jest wg mojego lekarza normalne zjawisko i mówił że wprowadza się szerszą diagnostykę bo np coś tarczycą może być nie tak.... Mówił mi o tym jak powiedziałam mu o swoich obawach, że mdłości będa mnie całą ciąże trzymać....
Moja twierdzi, że jeśli się nie nasilają to jest to normalne, każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, jedną trzymają mdłości do 14tc inną do 20
Z tarczycą na pewno nie mam problemów, więc na razie nie panikuje ale dla spokoju w sobotę jej wspomnę o tym
Stary 2014-01-09, 11:19   #2733
kamilla123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
A ja się witam w 19 tc
Ale te tygodnie lecą

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja bratowa miala mdlosci caala ciaze, i caala ciaze wymiotowala. Nic jej niby nie dolegalo w sensie tarczyca czy cos.. Za to poród miala lajtowy
No to jest jednak jakaś sprawiedliwość na tym świecie
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:32   #2734
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
Moja twierdzi, że jeśli się nie nasilają to jest to normalne, każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, jedną trzymają mdłości do 14tc inną do 20
Z tarczycą na pewno nie mam problemów, więc na razie nie panikuje ale dla spokoju w sobotę jej wspomnę o tym
Też tak sądzę. U mnie akurat mdłości były wywołane tarczycą i od kiedy zaczęłam brać tabletki minęły.
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Ale te tygodnie lecą

No to jest jednak jakaś sprawiedliwość na tym świecie
To prawda...lada moment i będzie czerwiec

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:44   #2735
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Dziś mąż odbierze moje wyniki i w poniedziałek wizyta. Martwię się czy wszystko okej, bo w sumie to już 19 tydzień, a ja nic nie czuje. Brzuszek widać, ale tez nie jakoś strasznie.. Mam nadzieje, że ginka rozwieje wszystkie wątpliwości i z Kacperkiem wszystko okej

Co do wymiotów, to u mnie nadal czasem się zdarzają, ale już baaardzo rzadko, ale moja mama wymiotowała w sumie do końca obydwóch ciąż i nie miała żadnych problemów z tarczycą.

Wózek też upatrzyliśmy, będziemy chyba brać Baby Merc.
Przerażają mnie wydatki związane z wyprawką i chyba od tego miesiąca będziemy powoli kupować, bo jak na raz będzie trzeba wyłożyć taką kasę to masakra...
Stary 2014-01-09, 11:44   #2736
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Ja właśnie z tarczycą też problemów nie mam to może i u mnie będzie tak lajtowo. OO ale to byłby czad

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:48   #2737
sylvuniaa84
Zadomowienie

Sprawdzalam i nie mamy haków w aucie tylko pas zwykły... Czyli baza nie konieczna?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 11:51   #2738
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Sprawdzalam i nie mamy haków w aucie tylko pas zwykły... Czyli baza nie konieczna?

Nie
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:54   #2739
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość

jesli nie masz dokladnie tego co pokazuje strzalka - no to bazy nie bedzie do czego przypiac..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg isofix.jpg (32,0 KB, 34 załadowań)

Leoś
Natasha
Stary 2014-01-09, 11:57   #2740
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dziś mąż odbierze moje wyniki i w poniedziałek wizyta. Martwię się czy wszystko okej, bo w sumie to już 19 tydzień, a ja nic nie czuje. Brzuszek widać, ale tez nie jakoś strasznie.. Mam nadzieje, że ginka rozwieje wszystkie wątpliwości i z Kacperkiem wszystko okej

Co do wymiotów, to u mnie nadal czasem się zdarzają, ale już baaardzo rzadko, ale moja mama wymiotowała w sumie do końca obydwóch ciąż i nie miała żadnych problemów z tarczycą.

Wózek też upatrzyliśmy, będziemy chyba brać Baby Merc.
Przerażają mnie wydatki związane z wyprawką i chyba od tego miesiąca będziemy powoli kupować, bo jak na raz będzie trzeba wyłożyć taką kasę to masakra...
Za poniedziałkową wizytę co do ruchów to może masz łożysko na przedniej ściance i dlatego jeszcze ich nie czujesz ?

Co do wyprawki to my teraz kupujemy ciuszki. W marcu-kwietniu łóżeczko i komoda. W maju wózek na razie stanęło na camarelo sevilla i jak zakupimy komodę to zacznę kupować kosmetyki.

Stary 2014-01-09, 12:02   #2741
agaaga89
Zakorzenienie

Bluesky, nie martw się, ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam dopiero w 22 tc, ale jak już Mały zaczął kopać to cały brzuch tańczył

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 12:09   #2742
bluesky89
Zakorzenienie

Zubi, Aga - mam nadzieje, że macie rację Ale jak czytam, że dziewczyny w 16,17 tc już coś czują, a ja nadal nic, to takie głupie myśli same przychodzą... Chociaż jak byłam u lekarza w 16 tc to mówiła, że wszystko w najlepszym porządku i nie mam żadnych niepokojących objawów.

Zubi, my też właśnie wózek i łóżeczko chcemy kupić gdzieś w kwietniu, ale do tego czasu chciałabym już mieć kupione ciuszki, akcesoria...

Jeszcze w poniedziałek zaczynamy remont i aż się boje tego syfu w całym domu.. Dziewczyny, tak schodząc na inny temat, jakie macie płytki w kuchni na podłodze?
Stary 2014-01-09, 12:15   #2743
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Zubi, Aga - mam nadzieje, że macie rację Ale jak czytam, że dziewczyny w 16,17 tc już coś czują, a ja nadal nic, to takie głupie myśli same przychodzą... Chociaż jak byłam u lekarza w 16 tc to mówiła, że wszystko w najlepszym porządku i nie mam żadnych niepokojących objawów.

Zubi, my też właśnie wózek i łóżeczko chcemy kupić gdzieś w kwietniu, ale do tego czasu chciałabym już mieć kupione ciuszki, akcesoria...

Jeszcze w poniedziałek zaczynamy remont i aż się boje tego syfu w całym domu.. Dziewczyny, tak schodząc na inny temat, jakie macie płytki w kuchni na podłodze?
Hehe, kochana, nie sugeruj się wcale innymi Pamiętam jak ja na wątku mamuśkowym czułam się do tyłu, bo większości mam już nawet w 16 tc maluchy odstawiały prawdziwe kung fu w brzuchu, a ja do 22 tc nic, zero, już myślałam, że jestem jakaś dziwna, chora itd. Na każdą z nas przyjdzie pora

Stary 2014-01-09, 12:19   #2744
__Sylwia__88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarno_biala1987 Pokaż wiadomość
A ja właśnie jadę oglądnąć portki ciążowe, bo mam tylko 1 spódniczkę.

A dziś kolęda
Odbębnić i mieć z głowy...
U nas dziś też kolęda. Znów ten sam ksiądz co zeszłego roku i znów będzie jedno i to samo mówił po 5 razy.

bluesky89 Witaj w klubie remontowym. My też w przyszłym tyg zaczynamy łazienkę. awet nie chce myśleć co będzie, choć mam nadzieje ze tylko pyłu co przy gładziach w pokojach nie będzie.

Gratulacje z okazji kolejnych rozpoczętych tygodni.

I zazdroszę Wam że już macie wytypowane wózki, wyprawki itd. Ja nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać. TŻ mnie hamuje przed zakupami, mówi że jest jeszcze czas. A znajome co już rodziły mówią żeby nie zwlekać za bardzo bo później na szybko kupowanie to się tylko przepłaca i nie ma tego czego się chce kupić.

26.10.2013

Jesteś z nami
http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png

Wybieram NOWOŚCI z mikroperełkami!
__Sylwia__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 12:28   #2745
Monica80
Raczkowanie

Sylwia nie przejmuj sie, ja bede chyba jedna ktora kupi wozek Po urodzeniu dziecka
mam z tym troche problem szczerze mowiac, bo nie mam gondoli po synku, gdyz krotko mowiac kupilam wtedy beznadziejny wozek i komus go potem oddalam (Jane, z plastikowymi kolkami - beznadzieja...) Potem mialam chyba 2 spacerowki i trzecia Emmaljunga ktora mam do dzis. jest fajna ale rozklada sie prawie na plasko, wiec nadaje sie gdzies dla polrocznego dziecka. No i nie wiem, kupowac nowy wozek to spory wydatek, a ja nie wiem czy planujemy trzecie dziecko... Zastanawiam sie czy nie dalabym rady bez gondoli. na szybkie zakupy to i tak pewnie latwiej byloby jezdzic z fotelikiem, a mieszkamy w domu wiec na ogrod moglabym wystawiac maluszka w koszu wiklinowym na kolkach ( a taki zamierzam zakupic), a poza tym jestem zwolenniczka chust i nosidel wiec to byloby na spacery.
No i tak dumam dumam i nie wiem, chyba naprawde poczekam do porodu i jak mi jednak tej gondoli bedzie brakowac to wtedy kupie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszyk.jpg (34,8 KB, 16 załadowań)

Leoś
Natasha

Edytowane przez Monica80
Czas edycji: 2014-01-09 o 12:35
Stary 2014-01-09, 12:39   #2746
__Sylwia__88
Zadomowienie

Cytat:
Sylwia nie przejmuj sie, ja bede chyba jedna ktora kupi wozek Po urodzeniu dziecka
mam z tym troche problem szczerze mowiac, bo nie mam gondoli po synku, gdyz krotko mowiac kupilam wtedy beznadziejny wozek i komus go potem oddalam (Jane, z plastikowymi kolkami - beznadzieja...) Potem mialam chyba 2 spacerowki i trzecia Emmaljunga ktora mam do dzis. jest fajna ale rozklada sie prawie na plasko, wiec nadaje sie gdzies dla polrocznego dziecka. No i nie wiem, kupowac nowy wozek to spory wydatek, a ja nie wiem czy planujemy trzecie dziecko... Zastanawiam sie czy nie dalabym rady bez gondoli. na szybkie zakupy to i tak pewnie latwiej byloby jezdzic z fotelikiem, a mieszkamy w domu wiec na ogrod moglabym wystawiac maluszka w koszu wiklinowym na kolkach ( a taki zamierzam zakupic), a poza tym jestem zwolenniczka chust i nosidel wiec to byloby na spacery.
No i tak dumam dumam i nie wiem, chyba naprawde poczekam do porodu i jak mi jednak tej gondoli bedzie brakowac to wtedy kupie...
Ja właśnie zastanawiam się w jakim stopniu ten wózek będzie nam potrzebny. Mieszkamy na wsi, praktycznie wszędzie jeździmy samochodem.

26.10.2013

Jesteś z nami

Stary 2014-01-09, 12:42   #2747
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Ja właśnie zastanawiam się w jakim stopniu ten wózek będzie nam potrzebny. Mieszkamy na wsi, praktycznie wszędzie jeździmy samochodem.
Ale na spacer autem chyba nie pojedziecie? To może chociaż ten stelaż z doczepianym fotelikiem co spełnia rolę wózka?

Stary 2014-01-09, 12:48   #2748
__Sylwia__88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ale na spacer autem chyba nie pojedziecie? To może chociaż ten stelaż z doczepianym fotelikiem co spełnia rolę wózka?
Coś na pewno kupimy. Nie mówie że wogóle wózka nie bedziemy kupować. Tylko myślę czy warto kupować nowy, firmowy.

26.10.2013

Jesteś z nami

Stary 2014-01-09, 12:53   #2749
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Coś na pewno kupimy. Nie mówie że wogóle wózka nie bedziemy kupować. Tylko myślę czy warto kupować nowy, firmowy.
Zawsze w takim razie fajniej odkupić wózek, skoro i tak nie planujecie sporo go używać... No chyba, że ma być super fura z myślą, żeby przetrwało dla rodzeństwa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 13:06   #2750
Ingrid Trojan
Raczkowanie

Dziewczyny, szukam chętnych do udziału w projekcie Baby Concierge.
Jeśli znajdzie się odważna oferuję swoją pomoc w zakupach przygotowawczych dla dziecka( wózek, meble, wyprawka, torba do szpitala i inne wspólnie ustalone kwestie) .
Wszystko oczywiście bezpłatnie
Więcej informacji udzielę w wiadomościach prywatnych.
Zapraszam
Ingrid Trojan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 13:14   #2751
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Hej dziewczynki

Co do ruchów dziecka, czasami mam wrażenie że coś odrobinę czuję, ale jakoś tak na spokojnie do tego podchodzę i raczej stwierdzam że może to jednak nie maluszek.

Ja też nie chciałabym odkładać kupna całej wyprawki na później i na raz, najchętniej już bym coś kupiła ale jeszcze mnie wszyscy stopują. Na razie mam troszkę ciuszków od znajomej ale to same małe rozmiary i raczej nie wiele z tych ciuszków użyję bo są raczej zimowe. Sama zastanawiam się co lepiej kupić czy taki stojący przewijak czy wanienkę na stelażu, w sumie komoda też by się przydała i tak sama nie wiem, nie chce za dużo wydawać kasy na rzeczy bez których w sumie mogę się obejść ale jedną z tych rzeczy na pewno kupić muszę. W ogóle to już gubię się w tym wszystkim
Stary 2014-01-09, 13:23   #2752
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Żeby stwierdzić prawidłową czynność tarczycy robi się też inne badania, oprócz TSH (to może wychodzić prawidłowe pomimo problemów z nią).Z resztą lekarz mówił że przyczyny mogą być różne, nie tylko tarczyca. Tą podałam dla przykładu.
Nie wgłębiałam się w temat, bo mi odpukać mdłości mineły

Też już bym chętnie coś dla maluszka kupiła. Trochę mi sie nudzi, a takie poszukiwania i zakupy to trochę czas umilają

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2014-01-09 o 13:24
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 13:27   #2753
NecroKitty
Wtajemniczenie

Ja ruchów nie czuje na pewno, czasem jakieś bulgotanie ale to raczej w jelitach

Co do wyprawki to ja w sumie można powiedzieć, że zaczęłam już kompletować, w prawdzie na razie to tylko prezenty
Trochę się martwię tymi wydatkami, ciąża była dla nas zaskoczeniem i nie myśleliśmy kompletnie, żeby odkładać jakieś pieniążki w tym celu

Edytowane przez NecroKitty
Czas edycji: 2014-01-09 o 13:34
NecroKitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 14:03   #2754
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
jesli nie masz dokladnie tego co pokazuje strzalka - no to bazy nie bedzie do czego przypiac..
nie mamy własnie tego...
czyli sam fotelik zakupię bo ayta na tą chwile raczej nie wymienie
Stary 2014-01-09, 14:33   #2755
Monica80
Raczkowanie

znalazlam liste aut z isofix, moze sie komus przyda.

http://www.mamokupmi.pl/download/Lis...m%20ISOFIX.pdf

Leoś
Natasha
Stary 2014-01-09, 14:56   #2756
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Co do ruchów dziecka, czasami mam wrażenie że coś odrobinę czuję, ale jakoś tak na spokojnie do tego podchodzę i raczej stwierdzam że może to jednak nie maluszek.

Ja też nie chciałabym odkładać kupna całej wyprawki na później i na raz, najchętniej już bym coś kupiła ale jeszcze mnie wszyscy stopują. Na razie mam troszkę ciuszków od znajomej ale to same małe rozmiary i raczej nie wiele z tych ciuszków użyję bo są raczej zimowe. Sama zastanawiam się co lepiej kupić czy taki stojący przewijak czy wanienkę na stelażu, w sumie komoda też by się przydała i tak sama nie wiem, nie chce za dużo wydawać kasy na rzeczy bez których w sumie mogę się obejść ale jedną z tych rzeczy na pewno kupić muszę. W ogóle to już gubię się w tym wszystkim
Ja mam stojacy przewijak z Ikei i do tej pory go uzywam bo jest bardzo wygodny. Ale sa tez przewijaki na lozeczko. Niektorzy przewijaja na podkladach na kanapie ale moim zdaniem to niezbyt wygodne.

Slyszalam ze stelaze pod wanienki czesto okazuja sie niestabilne takze warto zwrocic uwage na to. Ja wanienke kladlam na malym stoliku z Ikei
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 15:57   #2757
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
(...)No i nie wiem, kupowac nowy wozek to spory wydatek, a ja nie wiem czy planujemy trzecie dziecko... Zastanawiam sie czy nie dalabym rady bez gondoli. na szybkie zakupy to i tak pewnie latwiej byloby jezdzic z fotelikiem, a mieszkamy w domu wiec na ogrod moglabym wystawiac maluszka w koszu wiklinowym na kolkach ( a taki zamierzam zakupic), a poza tym jestem zwolenniczka chust i nosidel wiec to byloby na spacery.
miałam identyczne rozważania wydawało mi się bez sensu kupowanie wózka 2w1 żeby w gondoli jeździł bobas tylko przez pół roku, a jednak - kupiliśmy wózek używany JEDO FYN i to było to gondola spora a do tego używana często - porzuciłam ją w grudniu jak młoda zaczęła mi się przekręcać w niej i kicać na kolanach
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:20   #2758
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Żeby stwierdzić prawidłową czynność tarczycy robi się też inne badania, oprócz TSH (to może wychodzić prawidłowe pomimo problemów z nią).Z resztą lekarz mówił że przyczyny mogą być różne, nie tylko tarczyca. Tą podałam dla przykładu.
Nie wgłębiałam się w temat, bo mi odpukać mdłości mineły

Też już bym chętnie coś dla maluszka kupiła. Trochę mi sie nudzi, a takie poszukiwania i zakupy to trochę czas umilają
Ja proponuję poszperać po allegro wczoraj np. kupiliśmy zestaw ciuszków wcześniej popytałam o rozm. i mi podrasowały w tej przesyłce jest 42 szt ciuszków od 56-74 rozm. poniżej fotka

Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
Ja ruchów nie czuje na pewno, czasem jakieś bulgotanie ale to raczej w jelitach

Co do wyprawki to ja w sumie można powiedzieć, że zaczęłam już kompletować, w prawdzie na razie to tylko prezenty
Trochę się martwię tymi wydatkami, ciąża była dla nas zaskoczeniem i nie myśleliśmy kompletnie, żeby odkładać jakieś pieniążki w tym celu
co do ruchów to ja czułam w tą środę 2 pyknięcia za 2 dni łaskotanie później znów puknięcie i teraz spokój :/

A wkleisz zdjęcia ciuszków bardzo lubię oglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eba0081a23ce.jpg (130,1 KB, 36 załadowań)

Stary 2014-01-09, 16:43   #2759
pater86
Zadomowienie

Hej dziewczyny, nie wiem czy widziałyście tę stronę, więc wklejam: http://www.gdzierodzic.info/ Może komuś się przyda
zubi89 śliczne ciuszki, faktycznie to jest dobry sposób na kupienie fajnych rzeczy
Ja jestem w 18 tygodniu i też chyba nic nie czuję... Czasami coś tam czuję, jakieś bombleki, niby coś puka, ale mam takie problemy z zaparciami, że sama nie wiem co to :/ a chce już czuć i trochę mogę nad wyrost te odczucie interpretować więc czekam na mocne sygnały
Stary 2014-01-09, 16:51   #2760
NecroKitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja proponuję poszperać po allegro wczoraj np. kupiliśmy zestaw ciuszków wcześniej popytałam o rozm. i mi podrasowały w tej przesyłce jest 42 szt ciuszków od 56-74 rozm. poniżej fotka

co do ruchów to ja czułam w tą środę 2 pyknięcia za 2 dni łaskotanie później znów puknięcie i teraz spokój :/

A wkleisz zdjęcia ciuszków bardzo lubię oglądać
Też ostatnio patrzyłam na allegro ale jakoś nie jestem przekonana do tych zestawów

U mnie na razie mało różowego, wolę się wstrzymać do tego 20t niż potem rozczarować, że małej coś urosło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0489.jpg (137,0 KB, 27 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości