|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ZAPACHY Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Wrzesień
Niestety nic
|
#152 |
|
:)
|
cod u mnie za
Biotherm, Eau d'Energie - 4ml Juicy Couture, Viva La Juicy La Fleur 4.5ml Kenzo, Flower by Kenzo Essentialle - 0.5ml Nina Ricci, Love by Nina (limitowana edycja) - 4.5ml Laura Biagiotti, Tempore Donna - 3ml Yves Rocher, moment de Bonheur - 2.5ml YSL, Cinema - 4ml Mogę odpsikać z moich flakonów do 5ml: DKNY Sweet Delicious Pink Macaroon DKNY Sweet Delicious Creamy Meringue |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, chętnie zaopiekowałabym się Harajuku, bardziej wersją Wicked,
podobają mi się również próbki: Cartier, Le Baiser du Dragon - 1ml, Biotherm, Eau d'Energie - 4ml. Z Twojej wish niestety chyba nic się u mnie nie znajdzie, dysponuję farbą w wątku, Garniera. Może jednak kilka rzeczy z mojego wątku Cię zaciekawi.
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Na chwilę obecną czekam na rozwiązanie sporu transakcyjnego dotyczącego żelu Artego - do 10-go stycznia.
Maskę Artego natomiast mogłabym oddać, tylko że jest strasznie ciężka i wysyłka trochę by mnie wyniosła, co więcej, nie wiem czy by się coś nie rozlało, stąd wolałabym ją wymienić w moim mieście, chyba że znasz jakiś cudowny sposób zabezpieczenia. ![]() Pomyśl sobie co byś mogła oddać za to.
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Żel jest cały czas u mnie, nie dokonano wpłaty. Coś chyba ostatnio panuje "moda" na płacenie na ostatnią chwilę przed otrzymaniem ostrzeżenia.
![]() Kochana, Harajuku super G to kompletnie nie moje nuty zapachowe. Myślę nad: Harajuku Lovers Wicked Style Baby - 70/100ml tester bez korka Cartier, Le Baiser du Dragon - 1ml Biotherm, Eau d'Energie - 4ml chciałabym poznać też Alexander McQueen, My Queen odlewkę z Twojego flakonu, ile mogłabyś oddać ml? Co do biżuterii, nie gustuję w drewnie. Ewentualnie mogę przygarnąć to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1378298002 jednakże mam chudą rękę 17cm. Mam sporo własnej biżuterii, ale noszę ją jedynie przez jeden sezon. ![]() Poproszę o fotkę Harajuku. Pisałaś że jest to tester bez korka, a czy masz do niego kartonik testerowy? Gdzie kupowałaś ten zapaszek? |
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za zdjęcia.
To bym przygarnęła: Harajuku Lovers Wicked Style Baby - 70/100ml tester bez korka Cartier, Le Baiser du Dragon - 1ml Biotherm, Eau d'Energie - 4ml Alexander McQueen, My Queen 5ml (może być mniejsza odlewka, gdyż zapachu nie znam) bransoletka zielona A co byś powiedziała na to, abym jeszcze przygarnęła odlewki i próbki oprócz większych, chyba że byś je chciała też ze mną wymienić? To bym Ci oddała wszystko co chciałaś?
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
widzę, że masz Guess i Cinema- to jest edt czy edp?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.