|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
koziemleko,
![]() ![]() Odnośnie tej rejestracji itp, muszę się zrobientować, jak to wygląda tutaj... |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Baja - lekarz nie mówił mi, że mam leżeć, tylko się oszczędzać. z chorą Ewą nie mam szans poleżeć za długo.
Wy o przychodzących paczkach piszecie, a ja właśnie dostałam maila z C&A, że moje zamówienie nie zostanie zrealizowane, bo nie mają tego, co zamówiłam. Od razu do nich zadzwoniłam, żeby zapytać, jak i kiedy zwrócą mi kasę (robiłąam przelew od razu). Odebrała jakaś kobieta, przedstawiła się jako Gacjana XXX i mówiła z mocnym wschodnim akcentem, nie rozumiejąc moich pytań. jak skończyłam rozmowę, to taka wkurzona mówię do mamy "Kogo oni zatrudniają na tych infoliniach?!! Jakaś Gacjana mówiła do mnie po rusku i nie umiałam jej zrozumieć" i jeszcze tak jakbym przedrzeźniała tę kobietę, a potem się zorientowałam, że dopiero po chwili połączenie zostało zakończone przez nią, bo jak się okazuje, ja tego jednak nie zrobiłam. Głupio mi się zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Moderator
|
Zielony?
Ale on jest na jakies luszczyce itp. to chyba niezbyt lagodny? |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
byłam wczoraj u gina - ze mną jest dobrze!nawet szyjka ok i w ogóle - jestem w szoku ![]() bo tak mnie non stop brzuch boli i skurcze mam ![]() z tej okazji byłam dziś trochę na szoppingu i Filipa zaopatrzyłam w rozmiar 56. Fifi wazy 1850g ![]() organizuję karnawałowe urodzinki i stawiam kazdej Piccolo ![]() ![]() ![]() ostatnie z 2 z przodu, za rok już zmiana kodu ![]() musze ogarnąc chatę bo jutro rano ![]() a tak mi się nie chce! standardowo jestem w tyle ![]() ![]() zaraz nadrobię co nieco.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3728 |
Wtajemniczenie
|
Ela87 dziecko meldują z automatu tam gdzie matka jest zameldowana - my mieszkalismy u rodziców jak sie Malwinka urodziła, nie potrzebni byli rodzice do zameldowania małej tylko my- w sumie wystarczyłam tylko ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Zadomowienie
|
patrzcie dziewczynki, co przed chwila dostalam...tak mnie zdziwil, bo mail byl od kogos, kto nazywa sie Robert..mysle sobie: "jaki Robert"?!? chyba nie musze dodawac, ze moj mozdzek ciezarowki nie skojarzyl tego imienia z moim mezem?
![]() http://www.ecards4u.de/karte.php?id=...=recall&v=f671
#3730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się tez już wystroiłam, ale jak znam życie przyjdzie do nas na końcu i będziemy siedzieć jak stróż w Boże Ciało ![]() Cytat:
![]() ![]() no to impreza rówieśniczko! Wszystkiego co najlepsze: przede wszystkim żeby mały z Ciebie sam wyszedł z łatwością ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zadomowienie
|
Castia brawa dla Filipa
![]() Cayenne jakie fajne ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie musze dodawac, ze wwierszyk pod spodem znalazlam dopiero teraz? ![]() to ja moze lepiej pojde juz...sernik machnac ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/uwo93e3kht0jg022.png Edytowane przez cayenneOna Czas edycji: 2014-01-09 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z drugą to nie wiem, wyśle Cię do endokrynologa czy co? Mam nadzieję, że to nic powaznego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja chyba zrezygnuję z tego C&A, bo ja w sumie mam pozytywne doświadczenia, ale Wy macie strasznie nieciekawe przygody. Cytat:
![]() ![]() ![]() I brawa za wizytę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi Smyk na szczęście kasę oddał w dwa dni ![]() Cytat:
![]() Wszystko zalezy od urzędu. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myśmy się wszyscy już ubrali, bo babka nas straszyła, że nie zdążymy ![]() I co najlepsze. Mamy krzesła do stołu jadalnego (ładne), wersalkę i fotele dwa, więc ksiądz ma gdzie usiąść, a babka przyniosła jakieś drewniane składane krzesełko, specjalnie dla księdza ![]() ![]()
![]() |
#3735 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3738 |
Raczkowanie
|
jakby którąs kupiła ta poduszkę fasolkę to prosze o opinię bo tez się zastanawiam
![]() co do linomagu to ja kupiłam LINOMAG BOBO Krem A+ E 50ml, a to niedobry? tez nie wiedziałam który bo tyle ich było;/ byłam dzisiaj na wizycie bez usg i mimo brania dziennie 210g żelaza w tabletkach mam hemoglobinę 10,9 a norma jest od 12, gin zleciła zbadanie żelaza, bo może mój organizm źle je wchłania, ale chyba wynik nie jest aż taki zły, co myslicie?
#3739 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Wy zawsze otwieracie paczki i sprawdzacie zawartość przy kurierze?
#3740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tylko na chwilę, bo nie mam siły nawet odpisywać. Trisdom - jeśli tu zajrzysz to napisz proszę czy ten lek na zgagę do stosowania w ciąży to Omeprazol? Czytałam ulotkę, ale tam napisane że to grupa C, czyli nie bardzo. Nie daję już rady z tą zgagą, boli mnie już pd niej gardło. Kupiłam Gaviscon w tabletkach ale to działa tylko z 15 minut i nie wiem co mam robić żeby nie zwariować ![]()
![]() |
#3741 |
Raczkowanie
|
nie, chyba że wiem że to coś szkalnego bądź jakieś agd. Dzisiaj przyszło zamówienie z allegro z przewijakiem, prześcieradłami, kocykiem itd.. nie sprawdzałam przy kurierze, ale powinno się tak robic, wiem.
#3742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny gratuluję wizyt.. Ja jakoś dziś nie mam weny do pisania. Jutro wizyta u gin i jakoś sie tradycyjnei martwie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | ||||
Zakorzenienie
|
pola_m
![]() Cytat:
![]() i nie super ![]() Cytat:
![]() Castia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki ja też już po wizycie i jestem mile zaskoczona, gin mi zrobił usg. powiedział że szyjka w porządku, mały ładnie rośnie i waży już 1700 ![]() ![]() teQiba wpisz wizytę 23.01 g.11.00 mmhym waga małego 1700 w 29tyg 6d |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zadomowienie
|
Wg bloga sroki kupiłam Linomag krem A+E różowy oraz Linomag maść zielona.
#3745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czbasia będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Choć mój dziadek mówił, że na zgage to najlepszy rozwód ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
Jak to już któraś z Was wspomniała: strach jest odejść od komputera.
Byłam dziś prawie cały dzień u koleżanki i mam za swoje. Znów myślałam,że Was nie nadrobię ![]() Brawa za wszystkie pozytywne wizyty, szyjki dokładnie takie jak być powinny i zdrowo rosnące maluszki ![]() Castia- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Ela87, Side 85- uśmiałam się z Waszych przeżyć dotyczących kolędy ![]() Twoja babcia Elu jest niesamowita ![]() Side85- popieram, powinnaś napisać książkę. Piszesz konkretnie, wyczerpująco, ciekawie i z humorem. Twój poradnik sprzedawałby się jak świeże bułeczki ![]() Cayenne- wzruszająca kartka i wierszyk... Trisdom- u nas też są już takie banki, tylko nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie funkcjonują. Tu jest stronka internetowa, na wypadek, gdyby któraś z Was była zainteresowana zrobieniem interesu życia na sprzedawaniu swojego mleka ![]() http://bankmleka.pl/?page_id=15
#3749 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak swoją drogą, chyba cały wizaż się zaopatruje w gemini bo mają coraz większe braki w rzeczach ciążowo-porodowych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czy można byłoby to wklejać wszystko gdzieś w pierwsze posty? ![]() Cytat:
![]() Z moim szczęściem napewno trafię na któregoś z nich. I jak tu zgodzić się na lewatywę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zadomowienie
|
Castia wszystkiego najlepszego!!!
Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.