|
|
#2521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
No praktyczne to to jest ![]() Ale zdrugiej strony...policzylam dzis ile mam napoczetych odżywek i masek i wyszlo 17 szt, conajmniej drugie tyle jest zapasowych...a minimalna pojemność u mnie to poł litra, no..czasem coś w mniejszej, jeśli nie produkują w większej . Ale wtedy mam po 2 - 3 sztuki ...kremy dopaszczowe napoczęte 4, oleje wszystkie, bo każdy na co inne albo na inną porę, masek dopaszczowych 7...żele/ mydla i takietamy myjące chyba wszystkie .... jak mam coś nowego to przecież muszę choćby wyprobować, bo bym nie wytrzymala przeciez.... Cytat:
![]() Cytat:
1. Jak mam resztkę na dnie czegoś to i tak otwieram nowe, o resztce zapominam i tak sobie leży ......aż sobie nie przypomnę...czasem to zajmuje rok albo i dlużej ... 2. Gratuluje
|
|||
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2523 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie robię zapasów bo zawsze coś fajnego jest do przetestowania, chyba że coś mega mi odpowiada a trudne do zdobycia ![]() Możecie polecić fajny kremik na noc dla starej paszczy?szukam i nie wiem co wybrać
|
#2525 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Wróciłam z poczty, odebrałam moją anielicę... Pisałam Wam kilka dni temu o aukcjach dla Filipa, że jego babcia szyje itd... Szczęka mi opadła, anielica ma ok 50 cm. jest tak dokładnie wykonana, że szczęka mi opadła... Nawet buty są zapinane na rzepy i zdejmowane...
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fantastyczny ten aniołek
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale małż w obronie mojej stanął potfory nie ludzie, Rejcz dobrze mówi z kałacha niektórym bo naprawdę... Cytat:
fajnie że Ci przechodzi otfiera 2 zakładki zamiast jednej? masz taką samą myszkę jak ja? Grysiu bez podtekstów ![]() może to wirus jakiś ![]() któż się skusił z domowników? snad chwilowej ciszy domowej. i snad pół litra. cherbaty żurawinowej Szatą - dla starej paszczy czyli? ja mam fajny kremik, ale on konkretnie dla jednej grupy wiekowej nie jest. ALE jest na tyle fajny, że skuszę się na przetestowanie innego z tej samej firmy, może i Tobie coś podpasuje, zobacz. ja brałam w ciemno (i zachowawczo na początek) tradycyjny nawilżający.
|
|
#2528 | |
|
|
Cytat:
![]() Anielica jest obłędna... Ma na imię Alicja
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać jak przetestujesz. Tylko że Ty młódka jesteś
|
|
#2530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje, radość podwójna Cytat:
![]() nie no nawala po prostu, dwie zakładki, dwie emotki, abo czy etc etc ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- o widzę że się zgadzamy w ocenie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-09 o 17:53 |
||
|
|
|
#2531 |
|
|
Biofenac. Wcześniej miałam Trosicam -nie polecam, nadspodziewana łatwość w wypróżnianiu, niemożnośc u trzymania pionu i koszmary senne, to tylko część z dostępnych skutków ubocznych
|
#2532 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo ze starości bo ma chyba 8 lat albo się coś wrednego przyplątało z neta Cytat:
ten tradycyjny nawilżający mogę polecić, mi podpasował i fajnie z ryjkiem robi. chciałabym teraz któryś z numerkiem, ale jeszcze nie wiem który
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja babcia mieszka w Aniołowie ![]() To nie w moim stylu ![]() Cytat:
Cytat:
Ale jakie fancy skutki uboczne, m.in. "perforacja jelit" ![]() Cytat:
Ale to pewnie działa tylko przy odbiorze osobistym
|
||||||
|
|
|
#2535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zapędy chomicze mam wrodzone, a że i miejsca mi brakuje to sprawa prostaphi nie to nie, ale wiedz, iż druga taka okazja może się nie trafić ![]() wpadaj częściej, albo nie wpadaj tylko zostań Cytat:
![]() ad2. no właśnie muszę zamówić (też nie wiem który, ale nawilżający na 100%, bo fajny był) i jeszcze te szpreje do paszczy na dwuklikającą myszkę , kiedyś pomagało rozebranie i jeszcze trochę trzeba go było podgiąć do góry ![]() ale teraz to nie wiem, bo chyba myszki już nie mają takich dzingsów, znaczy budowa się zmieniła ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-01-09 o 19:26 |
|||
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam łans egejn.
U mnie w pracy zmądrzeli. Z powodu zimna jutro mam wolne. Z ciekawości zerknęłam na półkę i zapasów tak na oko mam: 10 odzywek, 9 masek, 2 octy do włosów, 8 szamponów, 13 zeli pod prysznic, 11 peelingów do ciała, 6 balsamów całej reszty tez za dużo. Popieram Murszafkę Dziś w pracy w ramach doedukowania o co chodzi oglądnęłam 2 odcinki "ekipy z warszawy". To był błąd, mozg mi się zlasował.
|
#2537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. co nie? to nie to co zwykłe "zgon" przy Pyralginie Sprint 3. myyyyyśliiiiisz? za pobraniem nie dałoby rady ![]() Cytat:
2. nie pomaga nic a nic, próbowałam miliion razy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
że człowiek figurować na stanie musi? 2. fajnie masz, ja mam połowę tego i czuję niedosyt - troszkę mój minimalizm został chyba uśpiony, ale jak pisałam ja lubię mieć wybór - zawsze. |
|||
|
|
|
#2538 | |||||
|
BAN stały
|
Napisała Florens, której na wizażu wszędzie pełno
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ha, ha, ha
nie, to moja paszcza stara jusz, choć reszta jakby młodszaCytat:
Za duży wybór tych kremów bo ja na wszystko potrzebuje a każdy na coś innego jezd ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 Ja wolę dwa oddzielne choć jak się zleniwię już całkiem to taki se kupię ![]() Ad. 3 czyżbyś oglądała Wawę non stop?
|
|
#2540 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja brałam za pobraniem i dało radę i teraz też promo będzie Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. szpreja dopaszczowego też mam, rózianego + wodę rózianą, fajne som rózię ogólnie lubię w kremach, jakoś dziwnie się składa, że jak jakiś (sensowny ) ma rózię w składzie to mi fajnie robi ale może sobie wmawiam ![]() dam małżowi chyba ta myszkę, niech ją rozbiera i robi przegląd Eenax - ale nie będziesz musiała tego wolnego odrabiać kiedyś?
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna Cytat:
![]() Poczytać Was trochę i od razu człowiek leci na zakupy.....kliknęłam ten tradycyjny nawilżający i półtlusty przy okazji.....na swoje usprawiedliwienie mam, że - już dawno chciałam te Fitomedowe kremy wypróbować, bo sporo dobrego o nich słyszałam . - taniutkie, a jak wrzuciłam do koszyka olej z awokado ( któego nigdy nie mialam, a też taniutki) to wyszła rozsądna cena z przesylką - mam już puste konto, wiec szybko nic nie kupię ![]() - I otworzę dopiero jak zużyję jakieś dwa obecnie używane . Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-01-09 o 20:10 |
||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
rachell: Trzymali bo to taki 1 raz i nie wiedzieli co zrobić oraz czekali na decyzje "centrali".
Ma to jednak swój plus bo zrobiliśmy sobie wewn. dyskusje doszkalające i dowiedziałam się kilku interesujących rzeczy, naprawiłam 1 prostownicę, zrobiłam sobie presomasaz wyszczuplajacy i wykonałam 1 ekspertyzę (za co mam plusa u 1 klienta). Mnie te ilości dołują bo chciałabym coś nowego wypróbować a trzeba zużyć zapasy. Co przy maskach do włosów gdzie część jest litrowa czy zelach pod prysznic 500 ml (z TBS sa bardzo wydajne) czy kremach do paszczy (używam tylko na dzien bo na noc oleje) będzie ciężko. A o kolorówce już nawet nie mowie. Dobrze ze cienie sa suche i wytrzymają z 5 lat, a minerały sa długoterminowe. Jedyne czego widzę spore zużycie to micele we wrześniu kupiłam na promocji 3 półlitrowe Biodermy i została mi tylko 1. Z tego gadania o zapasach zaczęłam sie zastanawiać nad moim tempem zużywania kosmetyków i czy to jest normalne ze np. zel pod prysznic połlitrowy starcza mi na miesiąc, krem 50ml do paszczy na ok. 3, pasta zębna duza starcza mi na miesiąc, balsam do ciała 250ml 3-4 tygodnie (masło TBS 4-5).
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! musisz teraz otworzyć i zdać relację
![]() A właśnie miałam Cię pytać bo szukałam i nie znalazłam. W wątku Zuzi dziewczyny pisały o jakiś fajnych kremach, z kilka mies temu to było, i nie wiem co to za kremy bo zapowiadały się świetnie. Mialam kupić ale na drugi dzień pracowałam a potem zapomłam Tyś młodsza to masz lepszą pamięc co to było pamiętasz?
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dlatego taka ilość jak połowe Twojego to jest moim skromnym zdaniem optymalne i w moim przypadku tez mam TBS żele - mam kokos 750 ml - tak go lofciam ![]() ich haniebne opakowania mnie dołują dlatego przelałam do dozowników z hand washów ichnich. No ale nie ma co płakać przeca się nie zepsują żele zamknięty możesz zawsze wystawić na all Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-09 o 20:28 |
|
|
|
|
#2545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. "wawa non stop" to przy tym to serial familijny. Ale nie polecam sprawdzać co to WS bo ryje berecik równo Cytat:
Hmm. A czy to jeszcze nie za wczesnie by myszka nadawała sie do rozbierania i przeglądu? )Nie nie będę odrabiać. Mam wolne z przyczyn niezależnych. Brak zagwarantowania odpowiednich warunków do pracy. Cytat:
![]() Moja ulubiona zasada 2 do 1 szkoda tylko ze o niej pamietam przez tydzień a potem znów włączą sie chomukus ekstremus.
|
|
#2546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. cheba go oblukam ad3. ha! na MTV jest taki szoł z młodzieżą dla młodzieży, że mi kapcie spadły musk nie reagował ad1. no jo ja się poprawię, jak Ty się poprawisz ![]() ad2. zupa z żôłtich wrëków Cytat:
a kremy zamówię jutro , bo dziś nie mam guowy Cytat:
ad1. podejrzewam, że raczej b. głodny był ![]() ad2. mi też, ja kocham róźię we paszczowych (bo w perfumie już nie) bo na naczynka dobrze mi robi ze szprejuf polecam też pozostałe, stosowałam nie dobierając do cery i nic złego mi nie zrobiły ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
o esu ![]() ![]() to chyba todwa odcinki dałaś radę
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Mythosy http://flax.com.pl/bio-fluid-nawilza...na-tlusta.html diablo wydajny - chyba nigdy się nie skończy, dobrze nawilża, matuje, leciutki, świetny pod makijaż http://flax.com.pl/bio-krem-nawilzaj...-normalna.html czeka w lodówce na swoja kolej Oba kupowalam w promocji, po 30 kilka zl ( jakoś tak), tam często są promocje, trzeba zaglądać I genialny maja krem do rąk http://flax.com.pl/krem-do-rak-i-paznokci-oliwka.html |
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba poszperam w Zuzi
|
|
#2549 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Chyba powinnam się odciąć od netu, na FB ciągle coś dziewczyny polecają, tutaj to samo ![]() Wzięłam się za siebie, mam zaplanowane kilka wizyt u lekarzy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo FB nie mam ![]() Miłego wieczoru całemu Baru
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

Ale też ja jestem takim typkiem
wtf? niby czemu nie? Ktoś zabrania? Przecież i tak myję się tyle samo razy więc i tak je skończę i tak? Dzifffna dyscyplina 
, a jeszcze bardziej mnie wkurza, jak mam resztkę czegoś... Następne czeka, a tu trzeba zużyć do dna poprzednie...

i powrót planów na właściwe tory
ciekawe kto to zje 

klika dwa razy, psuje się 

to nie to co zwykłe "zgon" przy Pyralginie Sprint 

)