|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
![]() Cudowne ożywienie....po kapieli z kosmetykami Sephora
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
effaclar K żel effaclar żel normaderm emulsja solecrin do zachomikowania zostało jeszcze Lait Veloute LRP i dwupak kuleck Vichy za to bedąc w Carrefourze oparłam się serum przeciw rozstępom Eveline - bo jednego uzywam, drugie w zapasie... a i tak ostatnio "zapominam' o uzywaniu. Kosztowało tylko 10.29
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka, jesteś niepoprawna!
Ja kupiłam kolejny krem do rąk, w pracy, bo zapominiałam :-( I nie mam tu żadnego ...to sie nie liczy
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takich pokus było już kilka (tonik chłodzący Clean & Clear, chusteczki oczyszczające Clearasil i to serum Eveline). Napaliłam się też na olejek kawa + śmietanka, ale już te olejki mi się znudziły Waniliowy wykończyłam, a nieługo skończy sie truskawkowy. Musze zrobić od niech przerwę, może za jakiś czas zakupię kawowy
|
|
#605 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
przyszłam zameldować, że po tym jak zrobiłam porządki w kolorówce (zmnieszyłam ją gdzieś o połowę) to ciągle mam wrażenie, że coś niepotrzebnie trzymam. zupełnie nie ciągną mnie nowe cienie, kredki, blyszczyki, róże czy cokolwiek innego.
za to jeszcze głębiej wpadłam w moją filtromanię i widzę, że moja skóra mi za to dziękuje dlatego też zamierzam zainwestować w filtry jak i pielęgnację apteczną. zamierzam wykończyć krem oliwkowy lekka formuła (miałam 200ml opakowanie, a poszło szybciutko), krem masło kakaowe, tonik ogórkowy - wszystko Ziaji. poza Ziają dwie maści od dermatologa, które średnio mi pomagają. z nieaptecznych zostawię sobie dwa kremy Calma HLC (nawilżający i biolipidowy - rewelacyjne jak dla mnie), krem na blizny Care&Control (L_V w analizie składu powiedziała, że ma podobne działanie do kilkakrotnie droższego Redermicu) i żele do mycia Ziaji (bez SLS). niestety oliwkowy chyba mnie trochę wysusza .
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od ostatnich aptecznych zakupów (w srodę) nic nie kupiłam ale za jednym zamachem wydałam wtedy 150 zł w tym tygodniu chce juz skompletowac moje apteczne zapasy wiec przybedzie ale nie dużo ![]() odkryłam w krakowie kolejną fajną tanią apteke gdzie emulsja Iwostinu kosztuje 29,50, fluid 50+ Biodermy 45,99. jutro mają mieć dla mnie emulsję matującą 50+ Avene (niestety nie mają pełnego wybory, pewnie z powodu braku miejsca, ale bez problemów można zamówić )- ciekawe ile bedzie kosztować
|
|
#607 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
lepiej mi teraz, o wiele |
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Apteka "Rumianek" na Wysłouchów - rejony MagJi Byłąm tam w sobote promować Biovital wiec sie rozgladnełam MagJa będzie tam w czwartek
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
buuuuuuuuu ja naprawdę jestem uzależniona
... dzisiaj zrobiłam wielkie, nieplanowane zakupy... najgorsze, że... nie mam wyrzutów sumienia ![]() oto one :-pędzel do różu, -korektor w pedzelku, -ścięty pędzelek do cieni, -blyszczyk powiększający usta, -pomadka, -konturówka do ust, -różowy cień do powiek, -stalowa kredka do oczu, -złota kredka do oczu, -kredka do brwi z grzebyczkiem, -baza pod cienie, -serum antycellulitowe... miałam kupić jeszcze peeling do ciała ale się powstrzymałam, a przy kasie... dostałam właśnie peeling gratis za duży zakup. ![]() Ja nie mogę wychodzić na miasto z kartą płatniczą. ![]() edit: jednak mnie to dręczy...
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja ulubiona jets przy pętli Krowodrza Górka- kosmetyki apteczne sporo (nawet do 10 zł) tańsze, do tego od 50zł można dostać cukierki z witaminami gratis, od 100zł czekolady, witaminki w tabletkach , Capivit i zawsze dobieraja próbki dopasowane do tego co kupujesz ![]() Także warto tam stać w kolejce nawet godzinę
|
|
#612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O jejku....rzeczywiście dużo tego... |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam nie kupowac cieni i wydalam ostatnie (prawie) 6 zl na ruby rose:/
|
|
|
|
#614 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziewczyny ale wpadłam... wzięła mnie jakaś mania na słodkości, nie jem słodyczy i przerzucam to na kosmetyki.. mam straszną ochotę na mleczko do ciała o zapachu cukier puder, kokos, czekolada na Allegro tyle tego, że zaraz zwariuję i wezmę kredyt same popatrzcie: cukier puder http://allegro.pl/search.php?string=...&category=1429
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sie trzymam. Moje ostatnie zakupy były dokładnie tydzien temu ![]() Jednak w piatek pozbede sie 50 zl na emulsję Avene
|
|
#616 |
|
po prostu Em :)
|
Wczoraj wstapiłam na chwilę do SuperPharm i oczywiście nie oparłam się pokusie.. Kupiłam dwa olejki pod prysznic Joanny (kawa i truskawka) i peeling pomarańczowy.. A ja mam jeszcze tyle żeli do zużycia!
Pocieszam się tym, że nie zostawiłam tam majątku (peeling 3,49, olejek kawowy 3,49, olejek truskawkowy 3,99).
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#618 |
|
|
Ale ja mam zamiar używać ich jako żel pod prysznic, a ja większość kosmetyków zużywam baaardzo woooolno.
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Za namową Hosenki przedstawiam moje zakupy z ostatniego tygodnia (bo na plotkowym się wstydziłam
):- tusz Hypnose - tusz Diorshow (nie pytać po co mi dwa tusze na raz! - krem pod oczy Shiseido - korektor w pisaczku Kanebo - lakier do paznokci Chanel - krem AA nawilżający z jakiejś nowej serii - krem Lirene - kremik Clarins Multi Active Nuit - serum Estee Lauder hmmm..... uważam, że trochę za dużo i mam teraz wyrzuty sumienia.....a miałam być teraz oszczędna
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
SiSleyS-ja się nawet nie przyznaję ile tuszy u mnie leży...
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
ani ja
ale trochę się rozgrzeszam dając siostrze te których wiem, że już nie zdążę zużyć a już też ich nie chcę bardzo chętnie je bierze mama też
|
#623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
"jakoś" się trzymam
![]() co prawda kupiłam wczoraj w tesco sól do kapieli antycellulitowąm sół do kapieli stóp i dezodorant do stóp ale pocieszam sie że nie wydałam na to fortuny, bo żadna z tych rzeczy nie kosztowałą nawet 5 zł ![]() kupiłam tez spray dla dzieci spf 40 tescowy
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie Dziewczyny. Ostatnio z kompletnetgo braku czasu wogóle nie zaglądalam na forum i szczerze mówiąc to "zabieganie" dobrze wpłynęło na móje uzależnienie kosmetykowe. W przeciągu dwóch tygodni kupiłam tylko: szampon i odżywkę Biosilk oraz antyperspirant Adidass Iii w tym wszystkim jest najpiękniejsze to, że wogóle mnie nie ciągnie aby wejść do perfumerii Czuję się wyzwolona
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie wczoraj i dziś poszalałam i kupiłam parę kosmetyków, ale w sumie więkoszość była mi potrzebna, a jeszcze do tego na wszystko wydałam aż
niecałe 30zł ![]() - żel pod prysznic czekolada-mięta Kamill (mam tylko pół YR Ziarno Kakao, ale on jakoś mi na te upały nie pasuje)- masełko do ciała kakaowe Ziaja (został mi tylko balsam brązujący i drugi rozświetlający, bo trzeciego waniliowego nie liczę - męczy mnie ten zapach teraz, więc sobie poczeka do jesieni) - tonik antybakteryjny Ziaja nuno (nie miałam żadnego już z miesiąc) - rewitalizer koloru w szamponie Joanna (od dawna chciałam wypróbować, co prawda mam coś podobnego z Delii, ale w maseczce, a za 1,5zł nie mogłam nie kupić) - antyperspirant w kulce Nivea Energy (co prawda mam na stanie 2 końcówki antyperspirantu w kremie z Ori i praktycznie cały w kremie Nivea, ale Ori już mnie męczy i jak wymęczę te końcówki, to chcę odmiany, a Nivea w kremie jakoś słabo chyba działa) Na dniach muszę dokupić jeszcze - krem do stóp Delia Good Foot (bo mój się kończy, a na ten mam chrapkę, tylko ostatnio będąc po bułki w sklepie za mało kasy wzięłam, więc kupię go jutro) - peeling do stóp (chyba najnowszy Avon) - coś do higieny intymnej (pewnie Lactacyd) - może jeszcze żel antybakteryjny - albo Ziaja nuno albo Ziaja BioBalans z kwasami AHA (mam połowę innego, ale takiego bardziej zwykłego, a ostatnio moja cera szaleje )
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-05-28 o 23:57 Powód: skleroza ;) |
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wczoraj kupiłąm Effaclar A.I. - czyli to, co planowałam Narazie nic nmnie już nei kusi, ani nic nie planuje a to co planowałąm to se daruję :1. chciałam pomadkę bebe słoneczną, ale mam 3 pomadki z filtrem (chapsticki: miętowy - niebieski, jabłkowy i tropikalny) 2. chciałam maseczkę oliwkową Avonu - poczekam na pierwsze opinie. Poza tym narazie mi nie potrzebna, bo mam 2 nawilżające maseczki w tubce + kilka w saszetkach, których i tak ostatnio żadko używam . I kolejne "poza tym: - mam sprawdzoną maseczkę z aloesem Dax Cosmetics, więc prawdopodobnie naciągnę na nią rodziców bo w następnym tyg jade do domu3. chciałąm kulkę lub sztyft Dove - zapewne kupię, ale jeszcze nie w najbliższym czasie bo mam 4 kulki Wisi - 1 białą i 3 zielone. Skończę więc chociaż te już używane (biała + zielona) i wtedy kupię Dove, bo Wisi coś zawodzi
|
|
#628 |
|
|
Te okropne oferty YR.
![]() * krem brązujący do twarzy (-50%) * krem do rąk na noc (-40%) gratis maseczka do twarzy z miętą i okulary przeciwsłoneczne i jeszcze kupiłam filtr Iwostin 40, bo mój się kończy, a przypadkiem znalazłam za 31 zł, a że nie mam czasu ostatnio łazić i szukać, a to najtańszy, który spotkałam po drodze, to wzięłam.
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że ładnie
Na pewno ładniej mi to wychodzi niż Tobie, moje kosmetyki by zajęły tylko pół samochodu, a nie cały ![]() Dziś dokupiłam płatki do demakijażu, te nasączane, Cleanic (i już zaczynam żałować po pierwszym ich użyciu), a zaraz zlecę do sklepu pod blokiem po krem do stóp Delia Good Foot.Cytat:
A filtr kupiłaś całkiem tanio, najtaniej widziałam za 29,74zł bodajże i to zupełnie nie w Twoich okolicach, bo na Kurdwanowie. |
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i kuszą mnie peelingiem do ciała za 16,90 Raczej nic nie dobiorę żeby dostać okulary bo średnio mi sie podobają no i poz atym mam już okularki Wiec jakby ktoś z KRK (MagJa?? ) chciał coś drugiego -50% to służę pomocą
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

MIŁEGO DNIA 

100 zł to on nie kosztuje 
A takich pokus było już kilka (tonik chłodzący Clean & Clear, chusteczki oczyszczające Clearasil i to serum Eveline). Napaliłam się też na olejek kawa + śmietanka, ale już te olejki mi się znudziły
.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zapraszam
Czuję się wyzwolona