Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 11:52   #4951
Milena_ 798
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci

Cytat:
Napisane przez Jessenia Pokaż wiadomość

Kończe wode brzozową z Kulpola, następny chyba L-102 coś tam będzie. ponoć ładnie tez na wypadanie działa. (paranoja mi się pogłębia mam wrażenie prześwitu nad czołem, to się leczy? głowę znaczy, bo nie wypadanie, bo jakos STRASZNIE duzo to ich nie wypada)
Z tego co pamiętam jak przeglądałam blogi włosowe eve http://blogeve-evel.blogspot.com/ pisała o L-102 że jej pomógł
Od siebie na wypadanie polecam sok z wycisnietej cebuli rewelacja mój nr 1 na wypadanie

Vidia Ty podpinasz czymś włosy przy skórze? bo masz tak ładnie podniesione
Moje stare konto
Milena_ 798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 12:02   #4952
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
Aha, właśnie, o co chodzi? Skąd wiesz, że zgłosiła posta?

no ktos musial wiec domyslam sie,ze ona.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Czyjego?

no mojeg punkty dostalam

Cytat:
Napisane przez nati-mo Pokaż wiadomość

Pojawiła się żółta kartka pod postem Wizażanki5000, który odnosił się do wiadomego posta, i który moim zdaniem dobrze i dosadnie oddał istotę sprawy
No bo jak ona przyszla i mowila nam jakie jestesmy infantylne, glupie itd to nic sie nie dzialo, ale jak ja powiedzialam, ze przylazi tu i jeczy to juz jest atak na nia. Coz.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Myszko a jak,uzywasz maski natur vital? Bo mnie ona,nie zachwyca ale dalam kikka razy po myciu pod czepek na dluzszy czas, inaczej narazie nie probowalam
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 12:07   #4953
vidia9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Pokaż wiadomość
Vidia Ty podpinasz czymś włosy przy skórze? bo masz tak ładnie podniesione
Zwykle nie, myję wieczorem, nakładam wszystko głową w dół i tak samo suszę dyfuzorem (jeśli suszę ) a śpiąc przerzucam je za oparcie łóżka i o dziwo tak się budzę . Jeśli dnia następnego oklapną przy skórze to podpinam żabkami.

Z tym kremem Marc Anthony nie wyszło wczoraj. Nałożyłam na całą długość od nasady porcję wielkości orzecha laskowego, może ciut więcej. Fajnie się ułożyły (dyfuzorem suszyłam), były takie puszyste ale zero sucharków, dziś obudziłam się z dużo objętością ale małym skrętem, takie bardziej fale Dziś spróbuję dodać żel mrożący.
vidia9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 12:22   #4954
Floria
Zadomowienie

Piszę na offtopowym, żeby tu nie ciągnąć dalej.
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 12:55   #4955
Milena_ 798
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vidia9 Pokaż wiadomość
Zwykle nie, myję wieczorem, nakładam wszystko głową w dół i tak samo suszę dyfuzorem (jeśli suszę ) a śpiąc przerzucam je za oparcie łóżka i o dziwo tak się budzę . Jeśli dnia następnego oklapną przy skórze to podpinam żabkami.

Ja niestety nie posiadam dyfuzora.Mam w planach kupić bo już się rozglądałam tak porzadnie i model sobie upatrzyłam tylko kasy brak więc troszkę się wstrzymam podpinam sobie spinkami metalowymi fryzjerskimi zawsze po myciu przynajmniej nie są takie przylizane przy skórze. Moje włosy są dość ciężkie i jeszcze długość.... to też ma znaczenie, przy krótszych włosam nie miałam takiego problemu
Moje stare konto

Edytowane przez Milena_ 798
Czas edycji: 2014-01-09 o 12:56
Milena_ 798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 13:05   #4956
vidia9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Pokaż wiadomość

Ja niestety nie posiadam dyfuzora.Mam w planach kupić bo już się rozglądałam tak porzadnie i model sobie upatrzyłam tylko kasy brak więc troszkę się wstrzymam podpinam sobie spinkami metalowymi fryzjerskimi zawsze po myciu przynajmniej nie są takie przylizane przy skórze. Moje włosy są dość ciężkie i jeszcze długość.... to też ma znaczenie, przy krótszych włosam nie miałam takiego problemu
Polecam, warto kupić . Nawet nakładkę samą jeśli suszarkę z chłodnym nawiewem już posiadasz
Dążę do wymarzonej długości do zapięcia i samego wyrównania włosów- mam je bardzo wycieniowane. Pewnie ten problem i mnie dotknie ale mam już dość krótkich
Stary 2014-01-09, 13:07   #4957
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Właśnie, Miśka podaj swoj sposób stylizacji na prosto? Moej sie wtedy dłuzsze robią, same rozumiecie
nic prostszego, myje jak zawsze odżywiam daję b/s i na końce jedwab
suszara w dłoń, zdjęty dyfuzor i zimnym/chłodnym nawiewem suszę najpierw czaszka w dól by je odbić od skalpu, potem stoję na prosto a suszarkę trzymam nad głową - łuski sie zamykają, włosy się robią gładkie i proste

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 13:52   #4958
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jessenia Pokaż wiadomość
plus z recenzji - zdenkowałam Biowax z olejami, niezbyt mi pasował, poza zapachem, piekny.
Zdenkowąłam też maske glisskura (żółta) swietna konsystencja i zapach. i do bani poza tym. kładłam ją przed myciem, bo po to już miałam taki przyklap i strąki, że ojezu. już wolę puch i wichurę na głowie.
Nie lubię olejowego biovaxa, ale zapach faktycznie cudny
Mam odlewkę maski glis kurra, to tak z olejami, ale boję się przyklapu właśnie, najwyżej na same końce dam albo przed myciem tak jak Ty

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość

Używam ostatnio Seboradinu jako wcierki i mój facet stwierdził,że to najlepszy środek antykoncepcyjny jaki widział Swoją drogą mam nadzieję,że coś pomoże. Śniło mi się dziś,że miałam włosy do pasa, hihi, psychoza maniakalna czy co?

Allegro mnie urządza Dobrze wiedzieć, za jakiś czas kupię, chociaż chyba się zakochałam w Pottersie z aloesem. Mam wrażenie, że realnie nawilżył włosy, do tego olej zrobił swoje. Zostanę przez jakiś czas przy tej kombinacji i zobaczymy.
Mój twierdzi, że najlepsze anty to mój turban na głowie, jak chcę mieć ładne fale na głowie na jakąś okazję na następny dzień rano, to w nocy śpię w gładkiej chuście

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
Ja już sezamowego nie mam (został zużyty w kuchni), ale mam jeszcze awokado. I jeszcze z wiesiołka był fajny, ale tylko raz użyłam. Hipp bardzo zmięczył i zmniejszył puszenie. Ale zmiękczania na razie nie potrzebuję.
To sobie na dzisiaj zrobię mieszankę wiesiołek + awocado + troszkę Khadi na porost
Awokado u mnie nie spisał się, ale wiesiołek strasznie kusi

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Mi bardzo pasował i wzmacniał jeszcze bardziej skręt tak mi przypomniałaś o nim, że dziś kupie. W sumie został mi tylko olejek z BD i Alterra - przydałoby się od czasu do czasu poużywać jakiegoś naturalnego
Z alterry miałam tylko granat i awokado - fajny, ale mnie nie zachwycił tak, jak inne

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość

Myszko a jak,uzywasz maski natur vital? Bo mnie ona,nie zachwyca ale dalam kikka razy po myciu pod czepek na dluzszy czas, inaczej narazie nie probowalam

U mnie naturvital tylko z olejem kochana, bo za dużo gliceryny i aloesu bez oleju mogłoby mi spuszyć włosy A dawałam nawet nie pod czepek, ale na jakieś 30-40 minut i działa rewelacyjnie
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 13:54   #4959
Miskaa78
Kazar Lady

Myszka dopszzz ,ze Cie widzę
co to za odżywkę z ifrosia chwaliłaś? będe robić zamówienie to bym ja wypróbowala
to ta? http://www.yves-rocher.pl/odzywka_odbudowujaca
nie ma napisanego, że jest do kręconych na stronie
http://recenzjekosmetykowpolskich.bl...wujaca-do.html a u Ciebie słaba jakość zdjęcia

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2014-01-09 o 13:58
Stary 2014-01-09, 14:01   #4960
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Myszka dopszzz ,ze Cie widzę
co to za odżywkę z ifrosia chwaliłaś? będe robić zamówienie to bym ja wypróbowala
to ta? http://www.yves-rocher.pl/odzywka_odbudowujaca
nie ma napisanego, że jest do kręconych na stronie
http://recenzjekosmetykowpolskich.bl...wujaca-do.html a u Ciebie słaba jakość zdjęcia
TO ta A widzisz, na kwc napisane jest, że do bardzo suchych i kręconych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html
Stary 2014-01-09, 14:05   #4961
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
TO ta A widzisz, na kwc napisane jest, że do bardzo suchych i kręconych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html
kwc wie więcej od producenta

spox, mówisz, że taka dobra jest? jeszcze serum wygładzające mnie kusi
se zamówie
o !

Stary 2014-01-09, 14:22   #4962
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
kwc wie więcej od producenta

spox, mówisz, że taka dobra jest? jeszcze serum wygładzające mnie kusi
se zamówie
o !
Świetna jest, poważnie, z tym, że ja uwielbiam odżywki z olejami
Mnie kusi maseczka zwiększająca gęstość włosów http://www.yves-rocher.pl/maska_zwie...gestosc_wlosow

Sklad:
aqua, cetyl alcohol, stearyl alcohol, ethylhexyl palmitate behentrimonium chloride, camellia oleifera seed oil, vitis vinifera leaf extract, propylene glycol, parfum, sodium benzoate, panthenol, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydroxypropyltrimoinium hydrolized wheat protein, citric acid, glycine soja oil, tocopheryl acetate, phenoxyethanol

Kusiła mnie niedawno ta nowa seria eveline z keratyną, np. ta odżywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...#review-859424, ale opinie ma tragiczne, miałyście ją albo maskę?

Edytowane przez myszka2020
Czas edycji: 2014-01-09 o 14:25
Stary 2014-01-09, 16:51   #4963
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Co pomogło mi, niekoniecznie pomoże Tobie, ale to drogie nie jest akurat kojarzę, że szampon chyba 5zł, a balsam 5-6 max

Jak nie spasuje to możesz mi zawsze wysłać cieszę się, że pomogłam, ale podziękujesz dopiero jak Ci posłuży, trzymam kciuki u mnie szampony bez SLS zdziałały cuda, bo włosy się nie plączą jak już są suche, bo miałam taki kłopot (daję niemało d/s po tych szamponach bo rozczesać łatwiej paluchami wtedy), nie są szorstkie, nie swędzi mnie głowa, nie mam łupieżu.

A balsam z dziegciem, którym kiedyś dręczyłam męża w nocy codziennie (bo śmierdzi) teraz używam profilaktycznie raz na 2 tygodnie

To oczywiste że nie wszystkim wszystko pasuje, ale skoro Tobie pomogło to może i mnie się uda Liczę na to
I na pewno jeśli pomoże to Ci jeszcze raz podziękuje

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
pokaze Wam co ktoregos razu udalo mi sie zrobic (nigdy wiecej tego efektu nie uzyskalam )
Wybaczcie szlafrok

Jaka objętość włoski jak z reklamy normalnie

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Pokaż wiadomość
niekończąca się historia pt busz, część 45678987654....
wydaje mi się, że to przez wahania wilgotności i temperatur, czyli humektanty, tak? przeciwdziałamy silikonami, np. w odżywce b/s? bo tak robię, za każdym razem jestem dumna z loczków, wchodzę do szkoły i widzę masakrę

Ja zawsze w taką pogodę jak wychodziłam z domu to dumnie szłam z pięknymi loczkami a po dojściu np do szkoły okazywało się, że taki puch się zrobił, że masakra po prostu

Ale długość włosów masz cudną dokąd one Ci sięgają ?? Bo na zdjęciu nie do końca widać.

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
2 godziny olej lniany + na godzinę maska zielona Natur Vital
mycie Facelle niebieska
15 minut Garnier AiK
na końcówki b/s również AiK, żel jakiś z Rossmanna (bardzo słaby!), ręcznikowanie i suszenie na zimno z dyfuzorem

Twoje włosy jakoś zawsze mi się podobają Chociaż faktycznie wcześniej miałaś take mocniej skręcone a teraz takie jakby nie chciały się kręcic, jakby im coś nie pasowało.

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Dokładnie! Sposób w jakim ona pisze jest po prostu obraźliwy. Nie ma co do tego wracać, szkoda czasu

Używam ostatnio Seboradinu jako wcierki i mój facet stwierdził,że to najlepszy środek antykoncepcyjny jaki widział Swoją drogą mam nadzieję,że coś pomoże. Śniło mi się dziś,że miałam włosy do pasa, hihi, psychoza maniakalna czy co?

Myślałam, że to tylko ja mam takie piękne sny Raz mi się właśnie też śniło że mam włosy w skręcie do pasa o czym marzę i po przebudzeniu poleciałam do lustra sprawdzić czy mi się to śniło czy nie ale niestety śniło mi się tylko, po przebudzeniu włosy nadal sięgały jakieś 3 cm za zapięcie od stanika i aż się zasmuciłam jak sobie pomyślałam, że pewnie jeszcze 5 lat zapuszczania przede mną, jak te kudły dalej bedą rosły jakby nie mogły
wojownicza ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:59   #4964
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Jak zawsze piękne, ale faktycznie na kolejnym zdj. co miałaś ostatnio włoski ładniejsze w skręcie. Ale takie już te nasze włosy, że ciężko powtórzyć efekt mimo użytego tego samego zestawu codziennie są troszkę inne, przynajmniej u mnie, choć foty może podobne dziś się naolejowałam i zapomniałam że miałam testować kallosa, dałam bingo mleczne, więc teraz to będzie z tydzień na tapecie
No niestety próbowałam jeszcze raz i kolejny i za nic w świecie nie chcą być znów takie same
Cytat:
Imprerfecta - miałam zielony, nie znosiłam, prawie zero efektu, a włosy miałam po nim nieprzyjemne w dotyku bardzo.
a ja mam właśnie fajne w dotyku po nim włosy, miękkie takie ale w ogóle nic nie robi, no nic
Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
Twoje włosy jakoś zawsze mi się podobają Chociaż faktycznie wcześniej miałaś take mocniej skręcone a teraz takie jakby nie chciały się kręcic, jakby im coś nie pasowało.
Dziękuję bardzo no może im coś nie pasuje trochę sobie je przez ostatni miesiąc odpuściłam, może się zbuntowały?

Kupiłam olej krokoszowy poszłam tylko zapytać czy jest, ale jak już był to wzięłam
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:45   #4965
201708250935
Konto usunięte

na wlosach mam olej z pestek sliwki... Ten zapach nie wiem jak z dzialaniem, ale zapach pokochalam <3
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:53   #4966
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość

Kupiłam olej krokoszowy poszłam tylko zapytać czy jest, ale jak już był to wzięłam
Mi pięknie podkreślał skręt i włosy ładnie po nim błyszczą

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
na wlosach mam olej z pestek sliwki... Ten zapach nie wiem jak z dzialaniem, ale zapach pokochalam <3
Pachnie cudownie marcepanem Na włosach kochałam go, choć piekielnie drogo wychodzi
Stary 2014-01-09, 18:08   #4967
201708250935
Konto usunięte

Cytat:

Pachnie cudownie marcepanem Na włosach kochałam go, choć piekielnie drogo wychodzi
a mi pachnie wisniami
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 18:08   #4968
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Oo, a jesteś może :P:P
Za pół godziny wraca TŻ, doczekam, doczekam

Zaczynam testować sezamka, miała któraś?
Okazało się dziś że nie, ależ psomutniał, rozczarowany się poczuł, aż mi szkoda go ^^
Miałam, 2 miesiące używałam. Nakładałam na noc, myłam odżywką i stosowałam odżywkę z keratyną i aminokwasami - włosy potrafiły być gładkie jak tafla(nawet po 2x myciu sls), szkoda że fotki nie mam. Wrócę kiedyś, ale nie polecam w otoczeniu innych stosować bo może drażnić zapachem.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 18:23   #4969
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Okazało się dziś że nie, ależ psomutniał, rozczarowany się poczuł, aż mi szkoda go ^^
Miałam, 2 miesiące używałam. Nakładałam na noc, myłam odżywką i stosowałam odżywkę z keratyną i aminokwasami - włosy potrafiły być gładkie jak tafla(nawet po 2x myciu sls), szkoda że fotki nie mam. Wrócę kiedyś, ale nie polecam w otoczeniu innych stosować bo może drażnić zapachem.
Mi tam zapach sezama nie przeszkadza, TŻ też nie narzekał
Kończy mi się Jantar i tak się zastanawiam czym teraz zastąpić takie tam przemyślenia z mokrymi włosami

I jeszcze pytanko o Yves rocher - coś jest jeszcze godnego polecenia? Przymierzam się do zakupu i może coś jeszcze bym wrzuciła do koszyka

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 18:39   #4970
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Znaczy może to zależy - ja miałam spożywczy i zapach był mocno intensywny, a mieszkam z mamą i ona mojego maseczkowania itd. jakoś tolerować nie chce i denerwuje ją to. Jak żadnego zapachu nie czuje itd. to nie komentuje, dlatego wolę zrezygnować z pewnych rzeczy i oszczedzić sobie nerwa
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 18:45   #4971
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Kończy mi się Jantar i tak się zastanawiam czym teraz zastąpić takie tam przemyślenia z mokrymi włosami

I jeszcze pytanko o Yves rocher - coś jest jeszcze godnego polecenia? Przymierzam się do zakupu i może coś jeszcze bym wrzuciła do koszyka
zależy co byś chciała mam chyba cały asortyment sklepu
wszystkie wody, żele pod prysznic
szampony maja okropne - po 3 tyg od farbowania potrafi mi po takim farba zejść odżywek nie miałąm, w sumie nic dowłosowego oprócz tychże szmponów nie miałam

Stary 2014-01-09, 18:53   #4972
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
zależy co byś chciała mam chyba cały asortyment sklepu
wszystkie wody, żele pod prysznic
szampony maja okropne - po 3 tyg od farbowania potrafi mi po takim farba zejść odżywek nie miałąm, w sumie nic dowłosowego oprócz tychże szmponów nie miałam
Myślałam o czymś jeszcze do włosów ale przeglądałam i tak nic mi nie wpadło w oko. Szamponu nie planowałam zakupić (mam swoje ulubione), a teraz tym bardziej nie chcę Muszę przyznać, że produkty z tej firmy miałam wiele lat temu, więc z ciekawością przeglądam wszystkie teraz i mam parę typów do zakupu No widzę, że markę znasz - nie będę pytać co polecasz bo zaspamujemy

dniem twojego życia."
Stary 2014-01-09, 19:13   #4973
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Basia, nienawidzę Cię! byłyście w codzienniku?

Za chwilę kolejną część trzeba zakładać, a ja tej jeszcze nie nadrobiłam

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 19:16   #4974
vidia9
Zadomowienie

Yeeah , moje ulubione włosy w codzienniku Basiu boskie Jakie one długie, pięknie się kręcą .Motywujesz mnie.
Siedzę właśnie z winogronem 2 h już, dziś SLS bo nie domyję go odżywką , wyszłam z wprawy

w TK Maxx kupujesz ten Tigi i maskę Argan Magic, tak? Często można ją znaleźć?

Edytowane przez vidia9
Czas edycji: 2014-01-09 o 19:20
Stary 2014-01-09, 19:20   #4975
JudytaKas
Zakorzenienie

Basia cóż tu napisać

dniem twojego życia."
Stary 2014-01-09, 19:20   #4976
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Ale mi narobiłaś ochoty na sezamka, jutro użyję

Cytat:

Koniecznie to serum wygładzające --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rise-48-h.html. Skład ma cudny, sama nad nim myślę
No i ta maska zwiększająca gęstość włosów wygląda ładnie, no i odżywka odbudowująca ta którą tu zachwalam

Widziałam włosy Basi - umarłam z zachwytu. Umarłam...
Stary 2014-01-09, 19:21   #4977
Floria
Zadomowienie

Właśnie zajrzałam Ostatnio jak oglądałam zdjęcia Basi, to miała połowę mniej włosów (na długość), przynajmniej tak mi się zdawało
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 19:30   #4978
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Z tym kremem Marc Anthony nie wyszło wczoraj. Nałożyłam na całą długość od nasady porcję wielkości orzecha laskowego, może ciut więcej. Fajnie się ułożyły (dyfuzorem suszyłam), były takie puszyste ale zero sucharków, dziś obudziłam się z dużo objętością ale małym skrętem, takie bardziej fale Dziś spróbuję dodać żel mrożący.
Ja go daję malutko dopiero pod koniec suszenia. No i wcześniej żel.

Cytat:
w TK Maxx kupujesz ten Tigi i maskę Argan Magic, tak? Często można ją znaleźć?
Tak, w TKMaxx. Szampon jest w prawie litrowej butelce z pompką. Bardzo go lubię. Odżywka 1l. Mialam wcześniej maskę. Odżywki użyłam kilka razy dopiero, ale jest świetna. Mam też krem argan magic (drugą butelkę). Bardzo wydajny, lubię go.

Dziękuję Wam za miłe słowa. Zdjęcia są fajne, sama ich nie robiłam, dlatego dość dobrze widać. Wydają się znacznie dłuższe niż w rzeczywistości, długość dobrze widać w szarej koszulce (na drugi dzień są krótsze), w sukience TŻ robił z dziwnej perspektywie.
Mnie też się podobają. Jeszcze pozapuszczam trochę.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 19:33   #4979
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie to serum wygładzające --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rise-48-h.html. Skład ma cudny, sama nad nim myślę
No i ta maska zwiększająca gęstość włosów wygląda ładnie, no i odżywka odbudowująca ta którą tu zachwalam

Widziałam włosy Basi - umarłam z zachwytu. Umarłam...
Serum dorzuciłam do koszyka, na pierwszy raz to i ta zachwalana odżywka (no i parę niewłosowych produktów) wystarczą mi i mojemu portfelowi - kliknęłam żeby już skończyć zastanawianie się. Jak dostanę paczuchę wezmę się za testowanie

dniem twojego życia."
Stary 2014-01-09, 19:34   #4980
wicherek1989
Zakorzenienie

Basia

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości