|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
|
|
|
|
#4052 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Drabi to tak naprawdę facet
|
|
|
#4053 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- btw. co się dzieje z MonikąFaustyną? |
||
|
|
|
#4054 |
|
Konto usunięte
|
Też o niej ostatnio myślałam - tak apropo odblokowywanych banów
![]() Btw dlaczego studzę kisiel ciągle ma bana? Powinni też ją uniewnnić
Edytowane przez 150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 Czas edycji: 2014-01-09 o 10:14 |
|
|
|
#4055 |
|
KOTerator
|
No, ale Monika Faustyna nie leciała personalnie "Aga, Tomek" itp.
|
|
|
|
#4056 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Konto usunięte
|
Wspolczuje.
Mi chlop mowi, ze ja tez dostane kiedys za pyskowki Staram sie powstrzymywac.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4059 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
laska w zaawansowanej ciąży, paląca papierosa. To mnie dzisiaj zdziwiło.
|
#4061 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio zadziwił mnie mój ojciec:
Pytał się, co wnuczce (mojej córce) kupić na święta. No to mówię, że porządną lalkę, nie jakieś chińskie badziewie za 20zł, bo tego ma dużo i każda z lal rozwalona. A że było to dzień przed Wigilią, to mówię, że w Realu powinien bez problemu dostać jakąś super wypaśną w promocji. Ok - pojechali z tż na zakupy. Wracają i co tata kupił - ogromną, plastikową lalkę za 50zł w chińskim sklepie Dużej odpadły włosy po godzinie zabawy a małe jnogi na drugi dzień |
|
|
|
#4062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale czemu TŻ nie zareagował, nie doradził czegoś innego? |
|
|
|
|
#4063 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, że dziewczyna której facet zakochany jest w swojej kuzynce, nie widzi w tym nic złego.
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zadomowienie
|
Yyy ale jak to?
|
|
|
#4065 |
|
Konto usunięte
|
Mnie by ogolnie dziwilo, ze moj facet jest zakochany w innej dziewczynie niz ja.
Dziwi mnie, ze naprawde 14-latek zostal ojcem dziecka nauczycielki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4066 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż został wyproszony (tzn tato poszedł do chińskiego sklepu a tż miał coś kupić w markecie budowlanym).
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, strach się wypowiedzieć, bo przyjdą intymne wizażanki i się zacznie spina jak zawsze.
![]() via tapatalk
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odwołuję się do wypowiedzi Komety, ale to co piszę, jest do wszystkich wtajemniczonych w sprawę. W regulaminie jest zapis o tym, że ban może zostać warunkowo zdjęty w przypadku spełnienia pewnych kryteriów. Laura je spełniła. [admini nie podjęli decyzji na hop-siup - rozważyli i przedyskutowali za i przeciw - nie chcieliby przecież szkodzić własnemu forum...] Owszem, jej (Laury) zachowanie jako moda (w ostatnich dniach zielonokracji) i po utraceniu zieleni było okropne, ale część z Was je sprowokowała swoimi wypowiedziami i wyzwiskami w jej stronę, a także niewybrednymi zaczepkami (pamiętajcie, że modzi nie zaglądają do klubów bez powodu i wręcz starają się tego unikać, ale w przypadku zgłoszeń ZP oczywiście korzystamy z takiej opcji). Straciła panowanie nad sobą, ale nie można powiedzieć, że tylko jedna strona była winna. Laura straciła status moderatora i została pożegnana z forum. Część osób zamieszanych w sprawę dostało punkty (słuszne, czy nie, nie będę tego teraz roztrząsać) - ale żadna z Was bana nie dostała. Nawet ta, która pierwsza nazwała Laurę słowem na p. Laura miała wielki wkład w wizaż i nie można jej tego odebrać. Obiecała poprawę, wyraziła jasną pozycję względem swojego zachowania i administracja liczy na to, że sytuacja się nie powtórzy, w innym przypadku ban zostanie przywrócony. Część z Was wyraziła swoje obawy co do powrotu Laury do zieleni: Aniołek zapewniła, że nic takiego się nie stanie, przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie. Proszę Was ponownie (wcześniej wysłałam tylko prośbę o rozprzestrzenienie informacji między sobą) byście nie prowokowały siebie wzajemnie i nie pisały zawiłymi aluzjami, że Laura jest faworyzowana, bo to nie pierwszy ban, który został warunkowo zdjęty. Prosiłabym też, byście nie oceniały moderacji jako niesprawiedliwej tylko dlatego, że jakaś decyzja została podjęta niezgodnie z Waszymi preferencjami. W razie wątpliwości zgłaszajcie problematyczne posty, ale nie wdawajcie się w dyskusję z Laurą. Ona sama wie, że ma Was nie zaczepiać i nie odnosić się do nikogo w rażący czy niemiły sposób. Jeszcze raz przypominam, że nie czytam wszystkich postów, więc liczę na Waszą współpracę. W razie co piszcie śmiało na pw - naprawdę nie gryzę )
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-09 o 18:01 |
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pogrubienia: 1. ZP było od Laury, która weszła do klubu nie mając podkładki w postaci ZP, weszła "na dziko" 2. Punkty, które przyznała moderatorka TUŻ PRZED zdjęciem ze stanowiska i zbanowaniem były przyznane między innymi za posty "Wieje dziś strasznie" oraz odpowiedź/poradę "Włóż czapkę" a potem nie zostały cofnięte i chociaż były śmieszne to nadal zaliczają się do "punktowego bilansu" tych osób. 3. Owszem, jednak jest to pierwsza sytuacja (jaką widzę) kiedy zostaje przywrócony ktoś kto maniacko wyklina innych użytkowników jakby stracił kompletnie opanowanie i zdrowy rozsądek. Widziałam za to np. Jeżową Matkę, która napisała dwa posty niepochlebne o administracji i została pożegnana z forum na zawsze. To tyle jeśli chodzi o mnie. Chciałam żebyś rozumiała dlaczego jestem zła, zdziwiona i no cóż, niezadowolona. Nie żeby kogokolwiek to interesowało, mój humor i samopoczucie. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Dziwi mnie reakcja tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44520118 Autorki, nie moja
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście - interesuje mnie Twoje/Wasze zdanie, bom Mod Plotkowy, a dodatkowo, część z Was poznałam od bardzo.. hmm (?) miłej i rzeczowej strony, stąd zależy mi na zdrowym układzie.
Niestety nie jestem upoważniona do wchodzenia w kwestię punktów, dlatego zaznaczyłam już w poście, że nie mogę nic na ten temat napisać. Przepraszam. Co do ZP, wierz mi na słowo, wejście Laury nie było wejściem "na dziko", ale nie ma to teraz żadnego znaczenia. Tak czy siak, Laura nie powinna w żadnym wypadku przenosić klubowych treści na forum, ani nikomu ubliżać, ani (tu wszystkie powody, które wymieniłaś) - obiecała jednak poprawę, a zielonokraturę straciła, więc nie wyszła z tej sytuacji bez konsekwencji. Co do trójeczki - nie jest to sytuacja częsta, ale zdarza się. Nie znam Jeżowej Matki, jednak mogę Was zapewnić, że wierzymy w zmianę zachowania Laury i mamy nadzieję, że również dacie jej szansę. Nie musicie się lubić, wystarczy, że będziecie się tolerować. |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie wymyślania nazw firm to reakcje zawsze są takie same. Był już wątek kiedyś, mam go w subach. Na poprawę humoru można czytać <3
via tapatalk
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tylko napisze tyle że Laura swojego czasu udostępniała swoje konto innym użytkownikom aby sobie czytali co tam u was na BO piszecie. Nie nie mam tego na piśmie bo to było całe lata temu.
|
|
#4078 |
|
Konto usunięte
|
boze czemu musialas wygadac
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- sub wszystko fajnie ale pisanie do nas na pw z jakimiś dziwnymi prośbami czy o co chodzi jest lekko bezczelne Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2014-01-09 o 19:25 |
|
|
|
#4079 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683557 Przecież tam nie ma nic tajemniczego
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Dużej odpadły włosy po godzinie zabawy a małe jnogi na drugi dzień