|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
doszła paczka z urodzinowej wysyłkowej, otwieram wywlekam proszę ja Was zakupy , paluchem po fakturzez zjeżdżam niżej no i się zaczynają prezenty, perfumy za zamówienie-są, prezent niesp linia 2, szukam zaglądam do pudełka głęęęboko, jest! cień. , zerkam na fakturkę, prezent nisp linia 4 , szukam i szukam i szukam no kurczę nie ma nic, to wywlekam te papierzyska z dna, ulotki jakieś , jedna gruba i sztywna przyglądam się dokładniej a to tadam! prezent niespodzianka z linii 4 torebka papierowa
chyba złożę kolejne zamówienie ![]() aa i ja dostałam sebo
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię nowy podkład niebrudzący ciemny róż.
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Ja w mailu reklamacyjnym podałam tylko nr klienta i zamówienia i napisałam żeby mi wysłali brakującą kosmetyczkę, niczego nie musiałam im dosyłać. Może zależy na kogo się trafi
|
|
|
|
#694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() Pytanie mam podchwytliwe : Na ile dni przed urodzinami dociera do Was urodzinowa oferta wysyłkowa ? (o ile dociera, bo ja tam co roku muszę prosić o przysłanie )
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj odebrałam paczkę z oferty urodzinowej wysyłkowej'
a tam komplet z beretem, skarpeta - tylko nie wiem po co mi to podwójny ołówek do oczu miętowo-fioletowy tusz couleurs nature kolor niebieski
|
#698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostałam jakoś tak miesiąc przed Cytat:
![]() z ofertą KROK1 co to mamusia zamówiła niespodzianką był Elixir7.9 krem na dzień
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
skarpeta pewnie taka świąteczna do powieszenia nad kominkiem
ktoś już o niej pisał.
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
właśnie taka
|
#701 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#702 |
|
only smart shopping
|
Witam Was ciepło!
Dzięki Waszym info złożyłam właśnie zamówienie z KROK1 - dzięki! Oto ono: Id Nazwa produktu Ilość Wartość 17331 Szampon oczyszczający do włosów przetłuszczających się 1 9.90 zł OS1388404475 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie
Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK1" / - % Wartość zamówienia: 48.90 zł Połowa produktów dla nastoletniej córki. Taki etap... Ciekawa jestem KROK-u2. Nikt o nim nie pisze, niezbyt atrakcyjny? |
|
|
|
#703 |
|
Makeup challenge winner
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-Tonik przywracający blask -Mleczko do demakijażu Serum Végétal 3 Przecież te produkty są niedostępne na stronie. Podejrzewam ,że to jest przyczyna wstrzymania |
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Jak dorzucisz na początku, to cały czas są w koszyku.
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
orientujecie się po ile w stacjonarce jest SE ? Pewno nie jest na -50 % jak w e- sklepie?
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak robiłam zamówienie to miałam w koszyku krem sebo, który dodałam tam wcześniej .Jak kliknełam dalej juz zamówienie to przegladarka się automatycznie zaktualizowała ?? i odrazu mi sie pokazało że produkt niedostepny .
Dzisiaj wąchałam żel pod prysznic ten z lotosem , jako on pięknie pachnie
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
I ja uległam kodowi krok3
![]() 14822 Szampon-żel pod prysznic Werbena 1 7.45 zł 22515 Woda ułatwiająca rozczesywanie włosów 1 12.45 zł 66905 Delikatne mleczko do ciała Hamamelis 500ml 1 19.95 zł F65293 Odżywcze mleczko do ciała 3 w 1 1 PREZENT S1395 Zestaw na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 39.85 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK3" / - % Wartość zamówienia: 39.85 zł Punkty PAYBACK: 39 i nawet wpisałam nr payback
|
|
|
|
#710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ach, i kontaktowałam się w sprawie kroku3, czy tusz na stałe jest prezentem. wdłg maila jakiego dostałam, była to jakaś pomyłka, albo zabrakło im tych mini produktów, bo babeczka napisała, że jakbym teraz złożyła to bym dostała zestaw 3 mini produktów... Więc tym którym się udało zamówić i dostać tusz, zazdroszczę
Edytowane przez annawanna5 Czas edycji: 2014-01-09 o 21:19 |
|
|
|
|
#711 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-09 o 21:30 |
||
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszła mi paczucha z kodem3 i leży na poczcie.. Teraz nie wiem czy odbierac bo już się nakrecilam na ten tusz.. Dostał ktoś już zestaw miniaturek?
|
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
I ja uległam krok 3: naczytałam się o poziomkowo-truskawkowym żelu,a dodatkowo miałam już"niedostępne"produkty w koszyku, żal było nie skorzystać-<1 z postanowień noworocznych runęło w gruzach)
Zam. Żel do kąpieli i pod prysznic Truskawka 1 16.90 zł OS1388404475 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie Żel do demakijażu wrażliwych oczu (49119): 1 szt. Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów (68712): 1 szt. Tonik przywracający blask (72303): 1 szt. 1 39.00 zł I0021 Prezent niespodzianka 1 PREZENT S1395 Zestaw na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 55.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK3" / - % Wartość zamówienia: 55.90 zł Ps: co teraz mamy w krok 3: miniaturki jakie kiedyś bo coś mi mignęło że tusz to rzęs, ktoś zamawiał może ostatnio? |
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Zadzwoń do nich, podaj nr zamówienia i spytaj co wrzucili Ci do paczki. Ja tak zrobiłam kiedy była ta afera pledowa i pani już wiedziała, że jedzie do mnie paczka z kocem zamiast wody.
|
#715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie dotyczyło akurat tych produktów, ale zostało ich na tą chwilę do wyboru 12. Ja mam jeszcze w zestawie żel do demakijażu Active Sensitive, który już też jest niedostępny
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a myślicie że można by było przy okazaniu ulotki 2 w cenie jednego zakupić SE w tej cenie na -50% - 2 szt. |
|
|
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sensie jedną buteleczkę w rabacie sklepowym bez korzystania z oferty ulotkowej? ![]() Pewnie że tak można, dostaniesz lusterko i kopertówkę, a może 2 w cenie 1 z ulotki wykorzystasz na coś innego? Opłaca się jakieś drobiazgi typu szampon ecolabel, balsam d ust czy kremy do rąk. a moment moment, nie bardzo chyba jednak rozumiem o co pytasz.. 2 sztuki na 50%? To przecież właśnie jest oferta 2 w cenie 1:P Edytowane przez annawanna5 Czas edycji: 2014-01-09 o 22:31 |
|
|
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

)