Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 19:54   #4171
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Ja jednak zostawiłam wszystkie, bo mi szkoda było

A powiedz mi z jakiego materiału masz tą poprawkę 20ego? Jaką metodą się uczysz? Może coś poradzimy, żeby Ci pomóc....
załącze zdjęcia testu, to był test z pierwszego terminu, zrobiłam zdj. testu dziewczyny, która zdała, na poprawie oczywiście będzie co innego ale pytania będą podobne. Pewnie dla wielu z Was okaże się to banalne, ale ja jestem na prawdę kiepska z ang. i nic z większości słówek na teście nie rozumiem zdj. w załączniku
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Będą kciukasy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0806.jpg (35,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0810.jpg (54,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0811.jpg (54,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0812.jpg (50,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0813.jpg (44,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0814.jpg (34,0 KB, 14 załadowań)
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 19:54   #4172
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Zimne grzejniki,
nie wydłubię Vatiki
Taki pech
będzie orzech
boski
bo włoski
joł
klask i:
wacje_na_stojąco:
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 19:56   #4173
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

I dorwałam dzisiaj Gliss kurr drogocenne oleje, tyle razy już się przed nim broniłam ale dzisiaj nie dałam rady
Stary 2014-01-09, 19:57   #4174
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
jestem pod wrażeniem Twojej poezji . Czekam na tomik
Na co tyle krzyku
nie będzie tomiku
Poezja moja
to czysta paranoja
Joł

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

To może do kubka z wrzątkiem?
Już dziś się nie opłaca
za duża to praca
Jutro piątek
zrobię wrzątek
Joł

Idę oglądać Baranka Shauna. Młody ściągnął wszystkie 3 serie.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2014-01-09 o 19:59
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:01   #4175
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
załącze zdjęcia testu, to był test z pierwszego terminu, zrobiłam zdj. testu dziewczyny, która zdała, na poprawie oczywiście będzie co innego ale pytania będą podobne. Pewnie dla wielu z Was okaże się to banalne, ale ja jestem na prawdę kiepska z ang. i nic z większości słówek na teście nie rozumiem zdj. w załączniku

Czyli to jest głównie słownictwo, tak? W jaki sposób się uczysz słownictwa? Może trzeba wybrać inny...
2016

Stary 2014-01-09, 20:01   #4176
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka z grupy została skreślona z listy studentów 1 października, bo nie oddała pracy i nie obroniła się. Napisała pismo do rektora- wyznaczyli jej termin obrony, obroniła się w połowie listopada, dostarczyła papiery do dziekanatu i znów studiujemy razem.
Zatem jak najbardziej można

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że ja zrozumiem
Dasz radę
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:02   #4177
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
To u nas można wziąć wpis warunkowy tylko na jeden przedmiot, jak są dwa do powtórki - to już repeta .
Wiesz, patrząc na to, co napisałam można stwierdzić, że z większości przedmiotów... nie można wziąć warunku, tylko od razu repetę
Cytat:
Na co tyle krzyku
nie będzie tomiku
Poezja moja
to czysta paranoja
Joł

Już dziś się nie opłaca
za duża to praca
Jutro piątek
zrobię wrzątek
Joł
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 20:05   #4178
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli to jest głównie słownictwo, tak? W jaki sposób się uczysz słownictwa? Może trzeba wybrać inny...
tak, głównie słownictwo, cały czas czytam i powtarzam, ja mam strasznie słabą pamięć, na kolosa muszę się uczyć max dwa dni wcześniej bo inaczej nic nie pamiętam. Do tego kolosa obejmują mnie trzy kserówki ale słownictwo jest też z poza tych kserówek, nie wiem czego mogę się spodziewać na tym teście.
Stary 2014-01-09, 20:10   #4179
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
tak, głównie słownictwo, cały czas czytam i powtarzam, ja mam strasznie słabą pamięć, na kolosa muszę się uczyć max dwa dni wcześniej bo inaczej nic nie pamiętam. Do tego kolosa obejmują mnie trzy kserówki ale słownictwo jest też z poza tych kserówek, nie wiem czego mogę się spodziewać na tym teście.
Pojadę po chamskości, jeśli można

Mogłaś to sobie rozłożyć. Poprzyklejać w pokoju fiszki ze słowami miesiąc-dwa miesiące wcześniej, a najlepiej po każdych kolejnych zajęciach doklejać. Jeśli masz ogólnie "słabą pamięć" to jakim cudem zaliczasz inne przedmioty? Złą metodę obrałaś i tyle. A narzekasz na ten angielski już zdrowe 2 miesiące
I pisze Ci to osoba, która zdolności do języków nie ma w ogóle, ale jak musi, to i metoda jest. I to są słówka jeno, gramatyka to jest pogrom raczej

Wybacz, ale nie mogłam tego nie napisać.
Stary 2014-01-09, 20:13   #4180
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
A jakieś fiszki, które mogłabyś cały czas przekładać? Już robiąc je mogłabyś trochę się pouczyć... A przekładając non stop za każdym razem coś byś zapamiętała...
A może nauka z kimś? Wtedy łatwiej uczyć się na skojarzenia...
Dobrym sposobem jest też układanie zdań ze słówkami, których mamy się nauczyć, wtedy łatwiej jest załapać kontekst w jakim stosuje się dane słowo....
2016

Stary 2014-01-09, 20:16   #4181
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Mogłaś to sobie rozłożyć. Poprzyklejać w pokoju fiszki ze słowami miesiąc-dwa miesiące wcześniej, a najlepiej po każdych kolejnych zajęciach doklejać. Jeśli masz ogólnie "słabą pamięć" to jakim cudem zaliczasz inne przedmioty? Złą metodę obrałaś i tyle. A narzekasz na ten angielski już zdrowe 2 miesiące
I pisze Ci to osoba, która zdolności do języków nie ma w ogóle, ale jak musi, to i metoda jest. I to są słówka jeno, gramatyka to jest pogrom raczej

Jam jest za leniwa na przyklejanie fiszek itp. , a co do innych przedmiotów to uczę się jeden-dwa dni wcześniej noi pomoce naukowę u mnie występują często a narzekam od 20grudnia bo wtedy dowiedziałam się, ze oblałam :P może jakoś mi się uda, co ja mówię, musi mi się udać!!!

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
A jakieś fiszki, które mogłabyś cały czas przekładać? Już robiąc je mogłabyś trochę się pouczyć... A przekładając non stop za każdym razem coś byś zapamiętała...
A może nauka z kimś? Wtedy łatwiej uczyć się na skojarzenia...
Dobrym sposobem jest też układanie zdań ze słówkami, których mamy się nauczyć, wtedy łatwiej jest załapać kontekst w jakim stosuje się dane słowo....
o spróbuje z tymi zdaniami, dziękuję!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 20:18   #4182
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Osz kur*a.
(to jest czysta niesprawiedliwość, przed chwilą sprawdziłam, moja matma była za 7! )

Zimne grzejniki,
nie wydłubię Vatiki
Taki pech
będzie orzech
boski
bo włoski
joł
cóż za poezja. mamy prawdziwy talent

niektóre Dziewczyny pisały o tym, że maja problem z dostawami z Niemiec. jeśli któraś czegoś potrzebuje mogę wysłać
przy okazji uprasza sie dwie oczekujące na wysyłki odemnie o poinformowaniu jak dojdą

kupiłam kurację włosową z alterry. jak na razie jest przeprowadzana próba uczuleniowa za uchem. jak nie to jutro wyląduje na moich włoskach
ostatnio zaczęły mi znów wypadać. całymi dniami zbierałam je z rąk. chciałam kupić CP, ale zdaje się że w Niemczech nie mają. dostałam za to coś innego: pantovigar z porażającej cenie 14 euro z groszem (ponad 56 zł) za kurację 10-dniową. co tam jest:
- wit B1
- CP
- cystyna (??)
- keratyna
- drożdże
- coś co dezaktywuje albo zobojętnia. ale nie wiem co. jest napisane "inaktiviert"
ciekawe czy ruszy te kłaczki.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:20   #4183
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:

Po części się powtórzyłyśmy

A gramatykę trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć... Za siódmym razem zrozumiesz o co chodzi w danym czasie, czy zastosowaniu, a za dziesiątym czy dwunastym zaczniesz sama dobrze robić ćwiczenia... Po prostu trzeba to wyćwiczyć...
Innego sposobu nie ma... Przynajmniej ja w swojej karierze tego nie zauważyłam, a i moi uczniowie im więcej ćwiczeń gramatycznych robią tym lepiej im idzie... Taki jest mój sposób i taki praktykuję na lekcjach...

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Jam jest za leniwa na przyklejanie fiszek itp. , a co do innych przedmiotów to uczę się jeden-dwa dni wcześniej noi pomoce naukowę u mnie występują często a narzekam od 20grudnia bo wtedy dowiedziałam się, ze oblałam :P może jakoś mi się uda, co ja mówię, musi mi się udać!!!

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

o spróbuje z tymi zdaniami, dziękuję!
Widzisz... Sama się przyznałaś... Niestety, im mniej masz zdolności i predyspozycji do danej rzeczy, tym więcej czasu trzeba temu poświęcić... Może właśnie ten wysiłek włożony w dany przedmiot będzie kluczem do zdania egzaminu...
2016

Stary 2014-01-09, 20:25   #4184
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, UMIERAM ! Jutro mam casting główny do X Factor Nie ogarniam, jutro ! Trzymajcie kciuki, niech ich magiczna moc do mnie dociera
oczywiście, że będą!

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
PS, za mnie też możecie przy okazji, muszę się dostać do tablicy na fizyce i mam zaliczenie z projektowania. Później konsultacje z moim mega wypasionym dachem a na koniec dnia nauka na sesję

Cytat:
U mnie takich rzeczy nie ma, terminy są dwa, a potem warunek płatny 45 złociszy za punkt ECTS (i na warunku możesz mieć przedmioty maksymalnie za 9 ECTS, a na rok jest 60 - niezdanie większości przedmiotów oznacza wylot albo powtarzanie roku, bo mają ponad 9 ECTS - na szczęście ktoś mądry obniżył ilość punktów za teora do 8 ). Tak więc tego

Miałam tak przez 4 lata, a teraz i tak siedzę od rana do wieczora w każdy dzień, więc mi to pyrka
u mnie cena za warunek uzależniona jest od ilości godzin pomnożonych przez pewną stawkę

Cytat:
Błagam nie mówcie o warunkach, jutro o 12 trzymajcie kciuki żeby mnie to nie spotkało, pomoc naukowa już zrobiona oraz wydrukowana, tak więc tego... Po prostu trzymajcie mocno kciuki Dorwałam dziś lemaxa złotego brokatowego i joaśkę z miodem i cytryną ale jutrzejszy ang. powinien pójść ok bo mam go z taką fajną babeczką, ale babeczka, z którą będę miała 20 stycznia zaliczenie i też już poprawkowe to jest taka sucz, że szok tak więc będzie to moja ostatnia szansa, niestety mimo uczenia się, nie ograniam

Cytat:
To tanioszka u Was, u nas 125 zł za jeden .
Nie chcesz wiedzieć ile jest u mnie za warun

Cytat:
Fizyka była za 12 ECTS, matma za 16 ECTS, chemia fizyczna - 18 ECTS
o matko

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Wróciłam zryta, ale szczęśliwa Zdałam kolosa z chemii, syntetyzowałam aspirynę. A potem dowiedziałam się, że mogę wziąć udział w projekcie naukowym, sekwencjonowanie genomów roślinnożernych roztoczy I, oczywiście, się zapisałam.

Włosowo tak sobie, przyklap trochę. Dalej są krótkie, jak na ostatnim zdjęciu
gratuluję

Cytat:
Osz kur*a.
(to jest czysta niesprawiedliwość, przed chwilą sprawdziłam, moja matma była za 7! )

Zimne grzejniki,
nie wydłubię Vatiki
Taki pech
będzie orzech
boski
bo włoski
joł

Cytat:
Na co tyle krzyku
nie będzie tomiku
Poezja moja
to czysta paranoja
Joł

Już dziś się nie opłaca
za duża to praca
Jutro piątek
zrobię wrzątek
Joł

Idę oglądać Baranka Shauna. Młody ściągnął wszystkie 3 serie.
uwielbiam Twą poezję

wróciłam z zajęć okazało się, że jutro mam iść na urodziny kolegi z grupy Nie chce mi się iść, tym bardziej, że sesja się zbliża, ale już powiedziałam, że wpadnę to pójdę na chwilę. Tylko muszę mu prezent kupić Myślałam coś z alkoholi, w przystępnej cenie, macie jakieś propozycje?
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:28   #4185
201607231719
Konto usunięte

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44524742]

gratuluję

wróciłam z zajęć okazało się, że jutro mam iść na urodziny kolegi z grupy Nie chce mi się iść, tym bardziej, że sesja się zbliża, ale już powiedziałam, że wpadnę to pójdę na chwilę. Tylko muszę mu prezent kupić Myślałam coś z alkoholi, w przystępnej cenie, macie jakieś propozycje? [/QUOTE]

smirnoff
Pójdziesz, odstresujesz się, będzie git
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:31   #4186
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Po części się powtórzyłyśmy

A gramatykę trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć... Za siódmym razem zrozumiesz o co chodzi w danym czasie, czy zastosowaniu, a za dziesiątym czy dwunastym zaczniesz sama dobrze robić ćwiczenia... Po prostu trzeba to wyćwiczyć...
Innego sposobu nie ma... Przynajmniej ja w swojej karierze tego nie zauważyłam, a i moi uczniowie im więcej ćwiczeń gramatycznych robią tym lepiej im idzie... Taki jest mój sposób i taki praktykuję na lekcjach...

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Widzisz... Sama się przyznałaś... Niestety, im mniej masz zdolności i predyspozycji do danej rzeczy, tym więcej czasu trzeba temu poświęcić... Może właśnie ten wysiłek włożony w dany przedmiot będzie kluczem do zdania egzaminu...
Mam nadzieję, że tak będzie ponieważ mam zamiar cały przyszły tydzień na to poświęcić.
Stary 2014-01-09, 20:33   #4187
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
smirnoff
Pójdziesz, odstresujesz się, będzie git

nie chcę tam długo siedzieć, bo zaliczenia mnie wzywają
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:38   #4188
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno, proszę Cię, teraz mnie osłabiłaś Pracujesz po ileś godzin dziennie? Uczysz się zaocznie jeszcze? Dajesz korepetycje? Nie? To przepraszam, ale swojej sytuacji z angielskim sama jesteś winna. A obecnie bez tego języka ani rusz.
Jeju, a ja odpisywałam tylko na jednym egzaminie przez całe studia, na którym po prostu wolno to było robić
Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
- cystyna (??)
Aminokwas taki, dimer cysteiny stabilizowany wiązaniem dwusiarczkowym (nawiasem ułożenie tych wiązań odpowiada za to, czy mamy włosy proste, kręcone czy fale) Budulec włosowy ogólnie

kwrobel, wiem, po dziś dzień jestem dumna ze swojej oceny z angielskiego z egzaminu, ale usiedziałam się nad tym...
Stary 2014-01-09, 20:38   #4189
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, biale lakiery są trudne w obyciu, a ten jest bombowy .
Jasne że możesz, ciapaj!
Dokładnie mało jest białasków, a sreberko mozna dostać w każdej postaci prócz zwykłego białego lakieru w swojej kolekcji, nie miałam żadnego

Hehe próbowałam ale dałam sobie spokój, nie dość że ta paćka mnie obrzydza i wywołuje odruch wymiotny to w dodatku ciężko ją nałożyć przetarłam buzię nasączonym wacikiem tylko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 20:45   #4190
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno, proszę Cię, teraz mnie osłabiłaś Pracujesz po ileś godzin dziennie? Uczysz się zaocznie jeszcze? Dajesz korepetycje? Nie? To przepraszam, ale swojej sytuacji z angielskim sama jesteś winna. A obecnie bez tego języka ani rusz.
Jeju, a ja odpisywałam tylko na jednym egzaminie przez całe studia, na którym po prostu wolno to było robić
Wiem, że to moja wina, zajęcia mam prawie codziennie od 8 do 17, w domu jestem o 18 i nic mi się już wtedy nie chce, praktyki jeszcze muszę robić cały czas. Na początku studiów bardzo dużo się uczyłam ale jak zobaczyłam, że osoby, które ściągały mają lepsze oceny niż ja która się uczę to, to olałam, żeby mieć większą średnią.

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-01-09 o 20:47
Stary 2014-01-09, 20:50   #4191
kascysko
Zakorzenienie

Dziewczyny, powiedzcie mi, czy biały Snow Dust kryje sam w rozsądnej ilości warstw czy powinnam walnąć pod niego warstwę białego lakieru?

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Wiem, że to moja wina, zajęcia mam prawie codziennie od 8 do 17, w domu jestem o 18 i nic mi się już wtedy nie chce, praktyki jeszcze muszę robić cały czas. Na początku studiów bardzo dużo się uczyłam ale jak zobaczyłam, że osoby, które ściągały mają lepsze oceny niż ja która się uczę to, to olałam, żeby mieć większą średnią.
A jak Ci powiem, że jestem teraz w pracy, a z domu wyszłam o 7:20?
Praktyki też mam ciągle, kursy...

Człowiek powinien się uczyć dla siebie, szczególnie angielskiego
Stary 2014-01-09, 20:55   #4192
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy biały Snow Dust kryje sam w rozsądnej ilości warstw czy powinnam walnąć pod niego warstwę białego lakieru?
Biały podkład podbija jego kolor Podobno przy trzech warstwach są prześwity, ja tam od razu walnęłam biały podkład nawet nie próbowałam bez
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:55   #4193
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:

Podziwiam takich ludzi, co robią tyyyyyyyle rzeczy na raz
Stary 2014-01-09, 20:57   #4194
201607231719
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

U mnie wszędzie wykupiony biały snow dust

Jesteś TYTANEM pracy po prostu
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:03   #4195
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
swojej oceny z angielskiego z egzaminu, ale usiedziałam się nad tym...

Cytat:
U mnie na studiach były osoby, które świetnie radziły sobie z praktyką... Gramatyka, czy słownictwo, a nawet literatura (która jest moją piętą Achillesową) nie stanowiły żadnego problemu.. Nie musieli się tego uczyć, a ja zarywałam noce, a i tak czasami nie zaliczałam... Natomiast jaka była moja satysfakcja, kiedy na egzaminy teoretyczne ja się uczyłam i zaliczałam ZAWSZE w pierwszym terminie, a osoby, które były dobre z praktyki nie zaliczały, bo sądziły, że dadzą sobie radę (choć nie wiem jakim cudem chciały zdać np. historię USA bez nauki)... Średnia się nie liczy... Liczy się to czego się na studiach nauczyłaś... Baa, dla twojego przyszłego pracodawcy prawdopodobnie nie będzie się nawet liczyła Twoja ocena na dyplomie, bardziej liczy się uczelnia i poziom jaki reprezentuje Twój kierunek.

A się rozpisałam

Cytat:
Bez tego w dzisiejszych czasach ani rusz, bo nawet jeśli chcesz zamiatać ulice, to musisz znać angielski, bo co jeśli obcokrajowiec zapyta Cię o drogę?
2016

Stary 2014-01-09, 21:03   #4196
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dawałam biały lakier jako bazowy + 3 cienkie warstwy Snowa po dwóch by pokryło, ale na kciuku miałam prześwity i wszystkie machnęłam.

Przy okazji dodaję fotkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1178.jpg (37,1 KB, 37 załadowań)
Stary 2014-01-09, 21:08   #4197
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Ej, bo Ci za ostatnie jeszcze nie podziękowałam
Fotki pokoju wstawię być może, ale dopiero po weekendsie
Rzucam w załącznik!
To z Tutti Frutti - nagrody z pewnością te.
To z Kolastyną - to nie wiem czy to to, bo przy wysyłaniu zgłoszenia gdzieś mignęło mi, że inne 7 rzeczy. A teraz szukałam i nue znalazłam tej notki. Czyżbym miała jakieś zwidy?

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, UMIERAM ! Jutro mam casting główny do X Factor Nie ogarniam, jutro ! Trzymajcie kciuki, niech ich magiczna moc do mnie dociera
kop szczęścia na tyłek leci

cześć, dzisiaj jestem jak widmo, pojawiam się i znikam

Buziak!

p.s. byłam w jednym rossie u mnie i co ? i g....o! nie dość że ten ross jest kijowy, nic w nim nie ma, mały wybór to jeszcze zero promocji, a jak coś to przeżarte w całości półki, że nawet kurzu nie ma.

Mama sobie kupiła szampon i odżywkę w z Timotei JR. Ale bladego pojęcia nie mam czy to dobre czy nie, wyboru nie było, a nie pozwoliłam jej kupić dove i innych tego typu.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 21:11   #4198
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie na studiach były osoby, które świetnie radziły sobie z praktyką... Gramatyka, czy słownictwo, a nawet literatura (która jest moją piętą Achillesową) nie stanowiły żadnego problemu.. Nie musieli się tego uczyć, a ja zarywałam noce, a i tak czasami nie zaliczałam... Natomiast jaka była moja satysfakcja, kiedy na egzaminy teoretyczne ja się uczyłam i zaliczałam ZAWSZE w pierwszym terminie, a osoby, które były dobre z praktyki nie zaliczały, bo sądziły, że dadzą sobie radę (choć nie wiem jakim cudem chciały zdać np. historię USA bez nauki)... Średnia się nie liczy... Liczy się to czego się na studiach nauczyłaś... Baa, dla twojego przyszłego pracodawcy prawdopodobnie nie będzie się nawet liczyła Twoja ocena na dyplomie, bardziej liczy się uczelnia i poziom jaki reprezentuje Twój kierunek.

A się rozpisałam

Bez tego w dzisiejszych czasach ani rusz, bo nawet jeśli chcesz zamiatać ulice, to musisz znać angielski, bo co jeśli obcokrajowiec zapyta Cię o drogę?
Bardzo mądrze mówisz tak jak mówiłam będę cały przyszły tydzień się uczyć
Stary 2014-01-09, 21:13   #4199
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Na co tyle krzyku
nie będzie tomiku
Poezja moja
to czysta paranoja
Joł

Już dziś się nie opłaca
za duża to praca
Jutro piątek
zrobię wrzątek
Joł

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dokładnie mało jest białasków, a sreberko mozna dostać w każdej postaci prócz zwykłego białego lakieru w swojej kolekcji, nie miałam żadnego

Hehe próbowałam ale dałam sobie spokój, nie dość że ta paćka mnie obrzydza i wywołuje odruch wymiotny to w dodatku ciężko ją nałożyć przetarłam buzię nasączonym wacikiem tylko
A w dodatku zwykłe białe kojarzą mi się ze smugami .
Haha, wiem, jakby się rozdrobnioną kostkę rosołową na twarz nakładało .

Cytat:

Ja kładę bez białej bazy i dobrze kryje przy dwóch warstwach .

Podziwiam kobieto .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:24   #4200
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
A w dodatku zwykłe białe kojarzą mi się ze smugami .
Haha, wiem, jakby się rozdrobnioną kostkę rosołową na twarz nakładało .
Bo ciężko jest znaleźć dobrze kryjący i nie smużący biały lakier.

Maskara jakaś, mam nadzieję, że da mi coś to paćkanie się w rosole

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości