|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Poszperałam
i znalazłam to krem brzozowy i inne.Sylveco, Lekki krem brzozowy. Miała któraś?
|
#2552 | |
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
![]() wcięłło mi resztę cytatów ![]() dołanczam do zapaśników - mamy ze Śnieżką pokaźne zapasy mydeł w kostkach i płynie, płynów pod prysznic , past do zębów , ona jeszcze dodatkowo chomikuje różne utensylia gospodarcze i kosmetyki , ja nie mam gdzie ale to wygoda , jak nie trzeba lecieć do sklepu tylko otworzyć szafkę i wyjąć ale kremów dopaszczowych nie chomikuję tylko jak mi się jedna partia zaczyna kończyć , kupuję drugą żeby nie zostać bez .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2553 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Parabel, czy skierowanie na rehabilitację może dać lekarz pierwszego kontaktu?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wyszło bo ten 1 oglądany był whorowaty ale do wytrzymania a ten 2 to mi zrobił w mozk kuku.
Szatą: Opakowanie kojarze jak to jest ten co producent jest rzeszowski to miałam brzozowy taki z pompeczka i u mnie sie sprawdził. Był lekki, ładnie nawilazł, szybciutko sie wchłaniał, nie zostawiał warstewki. ![]() Spodobił mi sie i pewnie bym kupiła ponownie ale zaraz po nim wpadł mi w łapki filtr L'Occitane ktory uwielbiam i od miesieca mam z Ziaji z wit. C (prezent mikołajowy) i to sa obecnie moi faworyci (do spóly z EL Day Wear Plus).
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy się uda czy się uda - ostatni raz tam bardzo byli pro-informacyjni, to ten jeden jedyny raz jak sami z siebie ułatwili mi życie - ciekawe czy wyczerpali limit dobroci - w sumie nowy rok mamy trzymajmy za się nawzajem
|
|
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no nareszcie ![]() ![]() Przeleciałam Was mega szybko nie mam czasu na nic
|
||
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na czym Ci konkretnie zalezy? Ujędrnianie? rozjaśnianianie? wzmożenie produkcji kolagenu? Ja bym szczelałą w coś z Q10 i vit C ale raczej zestaw z serum, żeby coś miało skoncentrowane składniki by zadziałać jeśli się nie boisz retinolu to Redermic C - ale nie tanio i nie znma nikogo na żywo kto w podobnym wieku testował, bo testy przez 23 letnie bloggerki to se można wsadzić między pośladki Co one mogą powiedzieć na temat przeciwzmarszczkowości tego kremu -jedynie profilaktykują
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jest gorzej, wiec najpierw lekarz pozu, potem ortopeda i rehabilitacja. Nast chirurg, bo musze zawalczyc z moja bakteria, na mily koniec ginekolog
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2560 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Też zadowolona bardzo.2. To musisz jej zamówić aniołka ![]() 3. Tak, wiem, od razu zadzwoniłam do taty, żeby nie brał Opokanu przed podróżą do sanatorium, bo jak za kółkiem go złapie którakolwiek z uroczych dolegliwości, to przegwizdane... W życiu tego cholerstwa nie wezmę... Ani Olfenu -po nim myślałam, że w ciąży jestem. I to w czasach, kiedy bym musiała być wiatropylna ![]() Prawdaż?? ![]() Cytat:
![]() Ja nie Parabel, ale u mnie to było tak, że lekarz pierwszego kontaktu dawał skierowanie do rehabilitanta, a ten dopiero decydował, jaka rehabilitacja i dawał skierowanie na nią...
|
|
#2561 | |
|
|
Cytat:
mój chrzestny -ortopeda właśnie, zawsze mnie odsyłał do neurologa i mówił, że w razie operacji on będzie tylko neurochirurgowi asystował...
|
|
#2562 |
|
Piers do przodu
|
![]() Ja jestem o krok dalej, po dzisiejszej wizycie u nefrologa jutro zaczynam szpitalne wakacje
|
#2563 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
I waży już 4,16 kg Codziennie bieganie za wstążeczką, kulką z folii aluminiowej, nawet jakby już ciszej skakał ![]() no dopra, coraz bardziej mi się podoba, zaraz będę twierdzić, że najpiękniejszy na świecie jest ![]() Padam z niewyspania, H. prawdopodobnie ma alergię na kotha, w nocy się prawie dusił tak kaszlał
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2564 | |
|
|
Cytat:
Wypisz mu Zenaro na próbę, łyknie przed snem, może się uda
|
|
#2565 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A może ona tym ostatnim, kilkukilogramowym transferem przeciążona biedna ![]() To jest szantaż, a fe! ![]() Cytat:
![]() Mnie się "walenie gruchy" tak jakby ciut inaczej kojarzy Oni tam teraz tzw. "wioska tematyczna", więc rękodziełem anielnym żyją od dobrych kilku lat ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź kija i pogoń mię ![]() Cytat:
czasem to dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad1. no aż mi gupio ![]() ad2. z brukwi znaczy odpowiednie danie dla kogoś postury P.
|
|
|
#2567 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No i prawidłowo! Cytat:
|
||
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
na Ciebie zawsze można liczyć, nikogo to nie rozbawiło jak dotąd
![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- i dobrze Ci się kojarzy, albowiem P. tak właśnie wygląda |
|
|
|
#2569 |
|
|
Ale jak obóz??
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2571 |
|
|
Ale jak to?? Hospitalizacja?? Na długo?? Zabierasz nas ze sobą w jakimś laptopie??
|
#2572 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak jego bywalec po wojnie
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
i nie próbuj
przynajmniej mojeja kojarzysz prawidłowo , z tym, że na Kaszubach to się gotuje na gęsinie Cytat:
![]() ad2. o! no ma chopak duuuużą niedowagę dopisek: czego mu ze 2/3 baru zawsze szczerze zazdrościło
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-01-10 o 00:23 |
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toolam i trzymam kciuki za przyjemny finisz ![]() u mnie onkolog wycięcie znamienia z doophy niestety trafił się mężczyzna, nie wiem jak ja to przeżyję endokrynolog MRI gouwy o ginie nawet nie pomyślałam ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- wiedziałam ![]() mnie natomiast rozbawił tytuł najnowszej recki dla Gucci Rush ![]() " Bardzo trwały, elegancko opakowany" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-10 o 00:25 |
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie jego wina, że go podrabiają ![]() dawno nie wonchauam Rusha, a może już jestem w odpowiednim wieku
|
|
|
#2576 | ||||
|
BAN stały
|
No ja doprawdy nie fię, co z tym narodem
![]() Cytat:
![]() No wiesz, tak bez wglądu to trudno cokolwiek orzec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nooo, klasyka elegancji, kanon taki
|
||||
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. tak tak, wiem, to zrozumiałe, po wykonaniu czynności sprawdzających prześlę stosowna ekspertyzę Fogle w całej mojej niezawesołej a ironią tłumionej zawierusze życiowej, okazało się że w sobotę organizuję libacja party z noclegiem - dlatego do jutra muszę ogarnąć menu, zakupić i przyrządzić. Danie na ciepło - typu gar chiński abo bograczopodobne. No i zakąski zarówno mięsno treściwe jak fansy szmancy. Ale cieszę się bo zawsze to się człowiek oderwie od złych myśli. |
|
|
|
|
#2578 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bo że ostatnio tylko za parobkami lata, to cała wioska już wie
|
|||
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no bynajmniej nie od myślenia i planowania - ktoś musi menu wymyślić |
|
|
|
|
#2580 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

i znalazłam

Jest gorzej, wiec najpierw lekarz pozu, potem ortopeda i rehabilitacja. Nast chirurg, bo musze zawalczyc z moja bakteria, na mily koniec ginekolog
Ale jakie fancy skutki uboczne, m.in. "perforacja jelit"
Też zadowolona bardzo.
i niestety jeżeli idzie o sępienie to zdecydowanie nieznany brat-bliźniak Twojego 

niestety trafił się mężczyzna, nie wiem jak ja to przeżyję