|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIV
Widzę, że niewiele straciłam kierując swoje kroki na wyprzedaż do carrefoura zamiast do biedrony, niestety spodziewałam się, że nic ciekawego nie znajdę, a tam i owszem, z pustymi rękami nie wyszłam
Z tego, co piszecie rozejrzę się jeszcze za lampką, torbą plażową (fajna jest, a za takie grosze to w ogóleDziękuję za wypisanie nowej oferty ![]() Chyba pierwsza negatywna opinia o storczykach, wszyscy chwalili je jak dotąd. Mój co prawda zmarniał ale podejrzewam, że w złym miejscu go ustawiłam po prostu.. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() Te kulki nawadniające u nas leżą na wyprzedaży za 2zł chyba już ze dwa miesiące
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Jest szansa ze jeszcze dołożą towar na dniach z tego co nie było ? czy tak jak jest napisane do wyczerpania zapasów które jak widać są małe i już koniec ?
|
#3003 |
|
Kocia i psia mama :)
|
To zależy czy mają na magazynie.
|
|
|
|
#3004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
Aha czyli tak jak myślałam trzeba będzie chodzić i sprawdzać czy coś dodali
w sumie mogli podzielić tę wyprzedaż ze co parę dni cos innego .
|
#3006 |
|
Pani Mizantrop
|
I znowu będzie codzienne dopytywanie się czy jest już gazetka kosmetyczna
![]() A jak się już pojawi, to pewnie będzie tak interesująca jak obecna wyprzedaż ![]() Z oferty zimowej kupię herbatę i Inkę, oferta nie jest powalająca.
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za info o wyprzedaży
Kupiłam: termofor - 8 zł dziurkacze ozdobne - 5 zł puszkę na tabletki do zmywarki - 7 zł pokrowiec na ubrania - 4 zł książkę Disneya dla dziecka i dla siebie powieść - obie po 9,90 zł Niestety liczyłam na markery, akcesoria dla kota i tego nie było. Ogólnie ludzi tłum, a wybór mizerny.
|
|
|
|
#3008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- u mnie wyprzedaż nawet spora, cała alejka, byłam w największej biedr w moim mieście; w sumie wzięłam conieco: * cienkopisy po 1zł; * rożne naklejki typu post it - indeksujące itp po 1zł * multum zabezpieczeń do mebli - dzieciecych - po 1zł * po 7zł programator do gniazdek * po 5zł zestawy pieczątek dla dzieci - z tuszami * po 15 podwójne spryskiwacze [ocet+oliwa] z niepromocji jeszcze paczka parówek wpadła i super firanki dzieciowe - super cena za takie duże firany... z tego co było, a nie brałam: * po 10 longleevy dzieciece na licencji * po 10 zestaw naczyń do suszi.. [szkoda tylko ze mi nei pasuje do kuchni kolorystycznie...] *po 1zł te malutkie naklejki, takie niewielkie arkusiki-cały karton * zapachy w torebkach - chyba też 1zl * akcesoria dla psów - po 2 albo 4.. * jakieś dywaniki po parę zł.
|
|
#3010 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Mam multum storczyków z B. i każdy kwitnie pięknie ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
![]() I pomyśleć, że mogłaś wtedy mieć wrzątek w kubku brrr
|
||
|
|
|
#3011 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
![]() "Żonglerki" niestety nie było, a tak chciałam
|
|
#3012 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Wczoraj byłam w 5 z nich, wyprzedaż jest tylko w 2 W tych, które są na starej liście wyprzedażowych ![]() Może inne są za małe na wyprzedaż po prostu, nie wiem. Chociaż na taką wyprzedaż jak dali to wiele nie trzeba
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4452881 6]U mnie termofor 12zł.......[/QUOTE]
Ja byłam w 2 Biedronkach (w 2 różnych miejscowościach, bo akurat jechałam), w jednej termofor był za 8 zł, a książki nieprzecenione... a w drugiej termofor po 12 właśnie i książki po 9,99 zł... trochę się gubią |
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny często piszecie że chleb tostowy wam pleśnieje albo jest mokry, mi nigdy się nic takiego nie zdarzyło, może to zależy od producenta. Orientujecie się może czy dostanę w B. pestki dyni i otręby?
|
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
może któraś jest z Poznania? Jak wyprzedaż w biedronkach Poznańskich?
Ja byłam w trzech na Słowiańskiej (słaba wyprzedaż), na Alejach (kupiłam zapachy do szafy za 1 zl plus teczkę na gumkę byly z motywami bajkowymi ale za 50 gr) i byłam na Dąbrowskiego (tam też słabo) |
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
petki dyni były koło słonecznika łuskanego u mnie w biedrze ale nie daje sobie głowy uciąć, że to stala oferta, bo w drugiej biedrze nie widziałam ich. Otrąb nie ma.
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja na tę moją wyprz nie narzekałam.. wydawało mi się dość dużo asortymentu ;D choć ofc nie wszystko z tej listy co wczesniej napisano
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie mogę znaleść żadnych biedr wyprzedażowych oO |
|
|
|
|
#3019 |
|
Raczkowanie
|
napisałam maila do biura obsługi klienta która biedronka w moim mieście jest wyprzedażowa to mi odpisali że można to sprawdzić na stronie biedronki w zakładce sklepy... to że mi wyskakują wszystkie biedronki jako wyprzedażowe to już inna sprawa miałam pisać drugiego maila ale stwierdziłam że to chyba nie ma sensu
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z Biedronki
U mnie słaba ta wyprzedaż. Kupiłam sobie tylko zakreślacze i naklejki No i upolowałam 2 książki Pawlikowskiej do nauki języków
|
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak wejdziesz w zakładkę "nasze sklepy" to przy wyszukiwaniu musisz zaznaczyć "wyszukuj sklepy z ofertą wyprzedażową...". Kiedy to zaznaczyłam w W-wie wyskoczyły mi 52 sklepy, a gdy odznaczyłam to 72. Więc coś w tym musi być. ^^ Tyle tylko, że możesz trafić na B., w której są "produkty dostępne tylko w wybranych sklepach", a nie ma oferty wyprzedażowej... |
|
|
|
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
ja upolowałam w Poznaniu na Gwarnej przybornik z zegarkiem za 3 zl
mam gazetkę "Kolorowa Kuchnia" byla juz wstawiana? wstawic?
|
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
Nie kojarzę, aby była wstawiana.
|
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z biedronki i z wyprzedaży nie zostało już nic. Z tego co wiem to wczoraj było bardzo dużo ludzi więc albo wszystko wykupili albo wyprzedaży nie było,bo moja biedronka zawsze jest zaopatrzona w małe ilości produktów promocyjnych albo często ich w ogóle nie ma.
|
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
już miałam pytać czy wypisać co jest w gazetce kolorowa kuchnia ale widzę że ktoś ma możliwość wrzucenia jej
siostra do mnie dzwoniła że była w biedronce którą pokazuje jako niby wyprzedażową i w mniejszej której już nie pokazuje jako wyprzedażową i mówiła że w tej mniejszej było więcej rzeczy na wyprzedaży
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
wstaw
codziennie zaglądam na wątek w nadziei że ktoś już będzie mial |
|
|
|
#3029 |
|
BAN stały
|
czekamy na gazetkę
|
|
|
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
jakby co to mogę wypisać co jest, chcecie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Z tego, co piszecie rozejrzę się jeszcze za lampką, torbą plażową (fajna jest, a za takie grosze to w ogóle

w sumie mogli podzielić tę wyprzedaż ze co parę dni cos innego .

Ogólnie ludzi tłum, a wybór mizerny.