|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Cytat:
chodze spać 22-23 wstaję o 7 i jestem wyspana![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z chodzeniem ma czas do 18 m życia,Kamil gdzieś tyle mial jak poszedł,daj jej jeszcze czas ![]() Byłam dziś z Oliwką na pobraniu krwi,5ml jej pobierała z takiej chudej lapki myślałam że mi zaraz zemdleje ta moja drobinka Jutro podjade po wyniki bo już dziś mi się nic nie chciało.
|
|||||||
|
|
|
#2732 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Lewek takiej spokojnej ciąży to tylko pozazdrościć. bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. z tego, co pamiętam, to byłaś zadowolona z porodu więc jeszcze raz wybrałabym ten sam szpital.
Cytat:
![]() Dziękujemy za ten procencik Biedna Oliwka... ona taka mała a igła taka wielka...
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz stuknie 1, więc przyznaję się, że nadrobiłam wątek po łebkach.
Antek bardzo rzadko je w nocy. Zazwyczaj śpi 20-7 po czym wypija mleko, zmieniamy pieluchę ( no i ostatnio przebieramy) i idziemy spać jeszcze na 1-2. Na prawdę pod tym względem nie mogę na niego narzekać. Aga_ton, Marta mój Antek też z chodzeniem jest na tym etapie, co Zuzia i Lenka. Tamlin, ale jaja, że to można rozerwać! ![]() Kasiam i jak Ci się podobał odcinek? Ja jestem rozczarowana.
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
hej
moja panienka wstala dzis o 5:50 dawno juz tak wczesnie nie wstała..ja pije kawke i szykuję mężowi śniadanko bo zaraz na przerwe przyjedzie ![]() ulapodziwiam Cię kobitko ,ja bym chyba zasypiała na chodząco w dzień
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Fabis ładna noc miał dzisiaj. Przebudzil się koło północy ale dałam mu smoka i usnal. Wstał o 5.30 wypił mleko i pospal jeszcze do 7.40 .Może powolutku i Nam uda sie przesypiac całe noce ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- A powiedzcie mi dziewczynki jak to jest ze stawianiem nóżek? Bo odnoszę wrażenie jakby Fabis jedna stopę krzywo stawiał jak chodzi czasami. I martwi mnie to ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Muszę dzisiaj zarejestrować chyba Fabianka na szczepienie w końcu. Tylko u Nas to mmr jest. Biore się zaraz za obiadek a później z Teściowa do sklepu,ma nam wziasc pralke na raty. Oby nie zmieniła zdania ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam bardzo zadowolona i też bardzo chętnie tam pojadę, minusy są dwa - koszt i to że trzeba tam trafić z donoszoną ciążą. Więc tak się na razie zastanawiam, bo w Warszawie nie wiem czy coś musiałabym płacić, ginek ma się dowiedzieć. Ale pewnie skończy się na białymstoku, ja to stała w uczuciach jestem, jak mi się coś spodoba to nie lubię zmieniać
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Wtajemniczenie
|
A skąd raczej przełożę bo wczoraj wieczorem miała 38,3 dziś rano 37,8
mam nadzieję ze to nie angina tak jak u KamilaCytat:
Oliwka z kolei chodzi jak kaczka z szeroko rozstawionymi nogami,narazie się nie przejmuję![]() Trzymam kciuki za nową pralkę ![]() Jak pisałam wyżej Oliwka goraczkuje więc ciekawy weekend się zapowiada Teraz idą na drzemkę ja idę posprzątać altanę chociaż watpię by goście robili jutro ognisko bo ☠☠☠☠zi jak cholera u Was pewnie też?Potem jedziemy po wyniki Oliwki i zapłacić rachunki...chyba że Oliwka będzie dalej goraczkować to kierunek IP...
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też wieje, co jest dla mnie pretekstem do pozostania w domu
Spacery to dla mnie teraz przykry obowiązek... Ula, nieustająco zdrówka dla Twoich dzieciaczków
|
|
|
|
#2740 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Otylka dzisiaj krzyczała na naszego psa przez sen i rączką machała wasze dzieci mówią przez sen?Cytat:
Ale jak mocno się denerwujesz tym to przejdzcie się do ortopedy niech obejrzy małego... Cytat:
biedna Oliwka U nas też dzisiaj wygwizdówa ale na spacer chyba się przejdziemy
|
||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
U Nas też pizga strasznie
Skoro Wasze dzieciaczki też tak chodzą to poczekam jeszcze. Nie robi tego jakoś bardzo ale troszke mi ucieka ta nozka. Zobaczymy ![]() Ula Ty to Kochana jesteś wzorem siły do podziwiania! Zdrowka dla dzieciaczkow duuuzo! Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
mega zawiedziona! nudny ten odcinek! po tak długiej przerwie liczyłam na jakas sensacje. i w ogóle ten Ezra...jestem załamana, jak on mógł mi to zrobić
Cytat:
o rany biedactwo zdrówka mam nadzieje ze spadnie gorączka |
|
|
|
|
#2743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli któraś z Was podaje Bebiko to śpieszę donieść że w Tesco jest promocja 2 opakowania 350g za 25 zł, co przy obecnych cenach jest super promocją |
|||
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U nas dzisiaj super - moi rodzice zabrali Jasia do siebie, a my spaliśmy do 11 ![]() Ula dużo zdrówka dla dzieciaków
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Otylka od jakiegoś czasu ma masakrycznie suche policzki i łydki! Policzi jeszcze jak Cię mogę ale łydki...aż jej się skóra na nich łuszczy. Smarowałam ją już chyba wszystkim i nic nie pomaga
myślę, żeby pójść z nią do dermatologa z tym, bo już się nie mogę na te jej łydki patrzeć W ogóle są dermatolodzy dziecięcy? Czy do zwykłego iść? A może Wy coś podpowiecie
|
|
|
|
#2746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czym ja kapiesz? |
|
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę poszukać czy u mnie w ogóle jakiś jest...A kąpię ją w babydreamie kremowym żelu do kąpieli o takim: http://3.bp.blogspot.com/-yrUJdzrYmy...0/DSC01932.JPG |
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś jednak w Zarze i kupiłam Heniowi kurtkę, kombinezon na 24-36 i trzy pary butów - dwie oddamy, jedną zostawimy.
Sobie kupilam jednak spódniczkę w h&m... Za 50 zł. I czapkę dla małego za 5 zł ![]() My musimy iść do ortopedy na kontrolę, bo chyba trzeba po 2 miesiącach chodzenia, prawda? |
|
|
|
#2749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nam do nawilżania bardzo sie sprawdził Mediderm. jest niedrogi a duży słoik, wiec możesz spróbować do czasu wizyty ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
ja na hm jestem obrażona, bałagan straszny i podkoszulki i szorty z letniej wyprzedaży, wielkia mi wyprzedaż
|
||
|
|
|
#2750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) suchość W ogóle problem się zaczął jak zaczął się sezon grzewczy a nasilił jak właśnie zmieniłam jej płyn do kąpiei z Ziaji na babybreama i balsam z cetaphilu na mediderma muszę spróbować chyba wrócić do starego zestawu, bo wcze śniej w ogóle nie miała problemu z suchą skórą...
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kąpię w Oilatum nadal. I nie ma żadnego problemu ze skórą. |
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Lewek jutro jadę po aparat
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
marta1986222 i jaki w końcu wybraliście? Nas chyba też czeka zmiana, bo ten co mamy to jest jakaś tragednia
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze się waham pomiędzy olympusem xz 10 a nikon coolpix p 330.
|
#2757 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jutro skoczę do Zary i ogólnie połazić po sklepach, może coś dla Kingi upoluję, bo dla siebie nic nie kupuję póki nie schudnę
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Jesteśmy umówione z Alunią na zabieg 5 lutego o ile będzie zdrowa co najmniej 2 tygodnie. Może się uda. Ostatnio 2 tygodnie jest zdrowa, 2 tygodnie przeziębiona... więc pewności nie ma. Cytat:
Moje dziecię to dzisiaj maruder okropny. Nie gada tylko yyyy yyyy. Nic się nie podoba. Wyszłybyśmy troche na spacer pomimo kataru, ale pogoda do niczego. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Wow jestem pod wrażeniem. Jak już doczekamy się drugiego dziecka to też mnie to czeka bo na męża nie ma co liczyć, chyba że Alunia zacznie przesypiać spokojnie całe noce. |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takim razie podziwiam Cie ze się decydujesz
|
|
|
|
|
#2760 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
miałaś oszczędzaćI mimo to świadomie decydujesz się na 2 dziecko? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

chodze spać 22-23 wstaję o 7 i jestem wyspana
A przede mną 3 najgorsze miesiące. Trzymajcie kciuki 

mam nadzieję ze to nie angina tak jak u Kamila
u Was pewnie też?Potem jedziemy po wyniki Oliwki i zapłacić rachunki...chyba że Oliwka będzie dalej goraczkować to kierunek IP...