Panny Młode 2015 cz. 11 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 09:35   #3481
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 11

dzień doberek

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U "mojego" kamerzysty jest pakiet, który zakłada filmowanie przygotowań, ślub i wesele: pierwszy taniec, obiad i tort, jeśli jest podany po obiedzie. Cena to 2200.
Z tego dostaje się 30 minut filmu i "teledysk", albo jak oni to nazywają "zapowiedź".
to ja płacę za kamerę 1500zł za filmowanie 12 godzin (od przygotowań do wesela do którejś godziny zależy o której ślub będzie),
za każdą kolejną godzinę dopłacam 100zł.
W tym będzie też teledysk plenerowy. Płyta -film ma trwać ok 1,5 godz do 2 godz.

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Wyścig- o dwóch kierowcach formuły 1
Prócz żużla, lubimy razem F1 oglądać :P jara mnie prędkość:P

ja nie lubię formuły 1 bo dla mnie to nudne
ja oprócz żużla oglądam jeszcze zimą skoki narciarskie choć to też mało rozrywkowy sport

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:36   #3482
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
A pleneru-filmu też nie chcę, bo jakoś te bieganie między drzewami, trzymaie się za rączki nad jeziorem - to nie dla mnie :P a dla Jarsona to już w ogóle To jest chop starej daty i nie uznaje takich rzeczy
ja uważam tak samo chciałabym to gdybym miała jakiś sprecyzowany pomysł tak jak na sesję plenerową ale jak nie mam to nie będę robić "ach jak ja Ciebie bardzo kocham, dajmy sobie buzi"
Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość

A ja jeszcze chcę podziękowania dla rodziców w formie klipu wyświetlonego na weselu, a tżowi się to nie podoba
a nam się właśnie podoba tylko taka forma podziękowań, nie żadne kółeczko i cudownych rodziców ale sami to planujemy kręcić
Stary 2014-01-10, 09:57   #3483
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
dzień doberek

to ja płacę za kamerę 1500zł za filmowanie 12 godzin (od przygotowań do wesela do którejś godziny zależy o której ślub będzie),
za każdą kolejną godzinę dopłacam 100zł.
W tym będzie też teledysk plenerowy. Płyta -film ma trwać ok 1,5 godz do 2 godz.[COLOR=Silver]
Chlip. Pakiet, który ja chcę kosztuje 2900 + dokrętki 600...

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja uważam tak samo chciałabym to gdybym miała jakiś sprecyzowany pomysł tak jak na sesję plenerową ale jak nie mam to nie będę robić "ach jak ja Ciebie bardzo kocham, dajmy sobie buzi"
a nam się właśnie podoba tylko taka forma podziękowań, nie żadne kółeczko i cudownych rodziców ale sami to planujemy kręcić

Mi się zawsze chce śmiać jak widzę tańczenie w kółeczku z rodzicami.
Planujemy nakręcić filmik i puścić w trakcie wesela. Koleżanka, vlogerka podejmie się nakręcenia i zmontowania filmu
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:03   #3484
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 11rginalny

Cytat:
ja jak będę mieć sesję na stadionie żużlowym to coś wymyślimy na pewno by teledysk był orginalny

Stary 2014-01-10, 10:06   #3485
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:08   #3486
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Chlip. Pakiet, który ja chcę kosztuje 2900 + dokrętki 600...
dużo trochę ale ja wiem, że takie są teraz realia, że ceny powyżej3000zł się zaczynają. Aż dziwie się, że my taniej znaleźliśmy super kamerzystę.

Stary 2014-01-10, 10:20   #3487
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Nasi rodzice poznali sie gdzies rok przed naszymi zareczynami. Mamy do siebie dzwonia i wisza na telefonie godzinami. Po zareczynach TŻ swoim rodzicom powiedzial przez tel a do moich pojechalismy. Tż kupil butelke i kwiaty i tak troche 'po staremu' zrobilismy ale nie prosil ojca mojego o moja reke tylko powiedzial ze bierzemy slub jezeli nie maja nic przeciwko. A rodzice potem mowili ze jak oni sie zareczyli to powiedzieli swoim rodzicom ze biora slub i koniec i nie mieli nic do gadania Potem we wrzesniu byly 'zmowiny' - rodzice sie nasi spotkali ale w sumie powiedzieli tylko ze to nasz slub i wesele i ze my decydujemy.

Wlasnie mialam Wam pisac ze bede 4 dni bez TŻ bo jedzie do domu, ale kolega z pracy wzial urlop na zadanie i moze l4 wezmie wiec zamiast wolnego samotnego weekendu bede tyrac w pracy, a TŻowi sie rozsypie wyjazd i pojedzie tylko na weekend. Niby dobrze bo wroci do mnie wczesniej ale zaplanowalam sobie juz te dwa dni wolne i on ten wyjazd tez. Mam jeszcze nadzieje ze kolega nie wezmie tego l4

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2014-01-10 o 10:24
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:53   #3488
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja to mam ochotę pieprznąć swoim TŻ kilka razy w miesiącu. I choc piszę to w żartach, to myśli są całkiem serio. Dziś mnie mimo wszystko rozczulił gadał przez gg z kumplem, którego nie widział od czasów szkolnych. Tamten właśnie w trakcie rozwodu, mają małą 1,5 roczną córeczkę, żona go zdradziła i on ostro do mojego TŻ, że ja się pewnie zmienię po ślubie, że przed slubeem to każda wydaje się fajna, że nie może być nigdy niczego pewien, że mojego TŻ "stać na każdą" wiec "ma mieć to na uwadze" i że on już nigdy nie weźmie ślubu, bo on pracował, a żonie potrzebny był h*** itp itd, a mój TŻ mnie dzielnie bronił, że on ma to co chciał i jest zadowolony i że się dobrze rozumiemy, że jest mu dobrze i nie szuka szczęścia gdzie indziej... normalnie mnie rozczulił Menda to jest, ale widocznie gdzieś tam w serduchu na serio mnie kocha..
a to swoją drogą w sumie to myśli "odwołajmy wszystko" są głównie z tym związane, że mam go momentami serdecznie dość i przez pare godzin serio mam ochote wszystkim pieprznąć. dopiero się muszę uspokoić, żeby mi przeszło. a Twój się zachował fajnie - i bardzo uroczo

aktualnie też sie powadziłam z Tż bo mi idzie okres i mnie niesamowicie wszystko drażni, wkurza i w ogóle i się na niego wydarłam, że od pół godziny go proszę żeby pościelił łóżko a on nawet dupy sprzed komputera nie umie ruszyć.

no i ja sobie dzis zrobiłam dzień "wolny" ale musze zaczac ogarniac rzeczy na przyszły tydzień a po południu jak Tż się na mnie nie przestanie wkurzać to sobie pojadę sama na zakupy do CH, a jak nie będzie chciał to sama i już

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

click ostatnio tu chyba o kolędach rozmawiałyście

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:03   #3489
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość

click ostatnio tu chyba o kolędach rozmawiałyście
ehhh chore to jest. nie chciałabym być na takiej liście

Stary 2014-01-10, 11:04   #3490
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Ja to mam ochotę pieprznąć swoim TŻ kilka razy w miesiącu. I choc piszę to w żartach, to myśli są całkiem serio. Dziś mnie mimo wszystko rozczulił gadał przez gg z kumplem, którego nie widział od czasów szkolnych. Tamten właśnie w trakcie rozwodu, mają małą 1,5 roczną córeczkę, żona go zdradziła i on ostro do mojego TŻ, że ja się pewnie zmienię po ślubie, że przed slubeem to każda wydaje się fajna, że nie może być nigdy niczego pewien, że mojego TŻ "stać na każdą" wiec "ma mieć to na uwadze" i że on już nigdy nie weźmie ślubu, bo on pracował, a żonie potrzebny był h*** itp itd, a mój TŻ mnie dzielnie bronił, że on ma to co chciał i jest zadowolony i że się dobrze rozumiemy, że jest mu dobrze i nie szuka szczęścia gdzie indziej... normalnie mnie rozczulił Menda to jest, ale widocznie gdzieś tam w serduchu na serio mnie kocha..
urocze
a podsumowanie idealne
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:08   #3491
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz jaki kochany

Stary 2014-01-10, 11:09   #3492
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh chore to jest. nie chciałabym być na takiej liście
ja tam myślę, że większość sobie robi takie podliczenia tylko tego nie publikują

BLOG

Stary 2014-01-10, 11:16   #3493
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam myślę, że większość sobie robi takie podliczenia tylko tego nie publikują
Pewnie tak ale nie wyobrażam sobie takiej publikacji by dotyczyła mnie czy mojego osiedla.
Żeby wszyscy gadali kto ile w bloku dał wg mnie to chore bo niektórzy nie mają kasy nawet na chleb nie dadzą nic lub 10zł i co gorsi są? wg plotkar osiedlowych pewnie tak i to obgadywanie później

Stary 2014-01-10, 11:16   #3494
Vallotka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:20   #3495
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak ale nie wyobrażam sobie takiej publikacji by dotyczyła mnie. Żeby wszyscy gadali kto ile w bloku dał wg mnie to chore bo niektórzy nie mają kasy nawet na chleb nie dadzą nic lub 10zł i co gorsi są? wg plotkar osiedlowych pewnie tak i to obgadywanie później
ja jak tam widziałam niektóre kwoty to sie za głowę chwyciłam - zamiast dać jakiejś fundacji czy pomóc komuś potrzebującemy to nie.. dają na kościół który i tak sie pławi w luksusach. dla mnie to jest idiotyzm totalny nigdy tego nie zrozumiem ale cóż.

Swoją drogą mam kościół za oknem i mogę wnioskować, ze jeszcze parę lat i dobre lata koscioła w dobrobycie przeminą..

BLOG

Stary 2014-01-10, 11:26   #3496
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak tam widziałam niektóre kwoty to sie za głowę chwyciłam - zamiast dać jakiejś fundacji czy pomóc komuś potrzebującemy to nie.. dają na kościół który i tak sie pławi w luksusach. dla mnie to jest idiotyzm totalny nigdy tego nie zrozumiem ale cóż.

Swoją drogą mam kościół za oknem i mogę wnioskować, ze jeszcze parę lat i dobre lata koscioła w dobrobycie przeminą..
zgadzam się

Stary 2014-01-10, 11:31   #3497
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
A mi sie podobało i nie zalowalam, ale ja mam miesięczna kartę do kina, wiec w sumie za każdy osobny film nie płace .

Byłam ostatnio u Mleczkowej, takie dobre wrazenie zrobiła, chyba tylko po to, zeby je potem strasznie zepsuć. Zrobiłam sobie te nakładki do wybielania, ale mocno mnie ona ścieła i teraz nie wiem czy w ogole bede nakładać te nakładki i obawiam sie, ze do niej juz nie wrócę :P...

No jak juz wiesz, u nas takich kart nie ma :p co najwyzej korzystamy ze srod z orange i poniedzialkow za 10 zl heh

To co zrobila mleczkowa? Jak Cie sciela?
Ja ogolnie nie lubie do niej chodzic przezto ze nie ma zbyt duzo czasu, wole na krzyska bo jej tam nie ma haha
Cytat:
a zdążysz do mnie wpaść, zanim TŻ wróci z pracy?
Chyba nie zdazylam, cholerka heh
Cytat:
dzień doberek

ja nie lubię formuły 1 bo dla mnie to nudne
ja oprócz żużla oglądam jeszcze zimą skoki narciarskie choć to też mało rozrywkowy sport
Oj jak ja skokow niecierpie haha, ale co tydz ogladam :p

Wracam do trn, fuck, ktos jadl kielbache na sniadanie i capi :-|
Stary 2014-01-10, 11:33   #3498
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
oj jak ja skokow niecierpie haha, ale co tydz ogladam :p

wracam do trn, fuck, ktos jadl kielbache na sniadanie i capi :-|
ja też oglądam wszystkie :d

Stary 2014-01-10, 11:37   #3499
existence
Zakorzenienie

ja skoki oglądam jak w domu jestem bo rodzinka ogląda ale to już nie to co kiedyś jak byłam młodsza emocjonowałam się razem z nimi a teraz mam trochę gdzieś
Stary 2014-01-10, 11:41   #3500
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
ja skoki oglądam jak w domu jestem bo rodzinka ogląda ale to już nie to co kiedyś jak byłam młodsza emocjonowałam się razem z nimi a teraz mam trochę gdzieś
Hah! Dokladnie, za mlodu to byly emocje, a ja najbardziej nienawidze komentatorow ktorzy jaraja sie kazdym skokiem, robia krolow z tych ktorym raz sie udalo dobrze cos zrobic, a pozniej jest jak zawsze :p ale w sumie to w kazdej transmisji sportowej tak jest, nie tylko tam heh..
Stary 2014-01-10, 11:42   #3501
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedyś kochałam skoki ale to za czasów Małysza

teraz to już nie to samo czasem oglądam, ale rzadko
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:53   #3502
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
No jak juz wiesz, u nas takich kart nie ma :p co najwyzej korzystamy ze srod z orange i poniedzialkow za 10 zl heh

To co zrobila mleczkowa? Jak Cie sciela?
Ja ogolnie nie lubie do niej chodzic przezto ze nie ma zbyt duzo czasu, wole na krzyska bo jej tam nie ma haha

Chyba nie zdazylam, cholerka heh

Oj jak ja skokow niecierpie haha, ale co tydz ogladam :p

Wracam do trn, fuck, ktos jadl kielbache na sniadanie i capi :-|
Czas to swoją droga. Ale przyszłam po te nakładki. Zrobiła wyciski i dała mi namiary na jakiegoś goscia, zeby do niego zawieźć i on to zrobi i u niego mam zapłacić, ona nic za to nie bierze. Powiedziała tez, ze mam jechac do sklepu dentystycznego po żel do tego. W gabinecie była nawet ok, pokazywała zeby nie za duzo tego żelu, ze jak cos sie mocniej wybieli to potem omijać, ze jak mniej to tylko danego zęba bielic i ogolnie zdawało sie, ze chce pomoc i dobrze poradzić. Pojechałam dac do zrobienia wyciski i nagle niewiadomo ile bede placic. Gość, ktory sie tym na codzien zajmuje mowi, ze musi z nia pogadać, ale nie powinno byc wiecej niz 200zl (Ty wspominałas koło 100, a jak dzwonilam wczesniej do gabinetu to telefonicznie, owszem osoba nie dokonca poinformowana wg mnie, ale wciaz, powiedziała koło 50zl ale nie wie dokładnie). Pojechałam po te żele, a gość mnie pyta jakie stężenie 16 czy 22%.... Nie znam sie totalnie, wiec stwierdziłam, ze zadzwonie i zobaczę co mi ona doradzi. Odebrała asystentka, ogółem przekazała jej o co chodzi i nagle ona podeszła do telefonu i na mnie z pretensjami, ze ja do niej nie przyszłam po profesjonalne wybielanie zębów, ja chciałam tylko nakładki, ona je zrobiła, nic za to nie wziela, wiec to wszystko jest na moja odpowiedzialność i nie moge jej obarczać moimi decyzjami (?).... No ścielo mnie, bo w gabinecie miła i pomocna, a gdy chciałam sie tylko poradzić co wybrac, bo sie po prostu na tym nie znam, to mnie zjechała i nagle ona umywa całkowicie ręce. Wiec sama mam teraz wątpliwości czy w ogole tego używać, zeby nagle sie nie okazało, ze cześć zębów mi wybieli cześć nie i bede miała większy problem :/...

Stary 2014-01-10, 11:54   #3503
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
ja kiedyś kochałam skoki ale to za czasów Małysza

teraz to już nie to samo czasem oglądam, ale rzadko
Kiedyś też oglądałam częściej a teraz to tylko mój Tż ogląda i ja czasami z nim.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:56   #3504
iixi
Zakorzenienie

ja ostatnio oglądałam skoki 1 stycznia. a poprzednio.. jak Małysz skakał jeszcze ale mnie to nigdy nie interesowało w sumie. nie widzę w tym nic ciekawego (zresztą jak w prawie każdym sporcie :p)

BLOG

Stary 2014-01-10, 12:00   #3505
aga99792
Zakorzenienie

Witajcie Ja to nie dawno wstałam zjadłam śniadanko i wypilam kawusie. Teraz biorę się za sprzątanie bo.jutro nie bd czasu. No i chrzestny chcę ze mną swoją dziewczyna i moim M. Wyskoczyć do jakiegoś klubu dyskoteki. To tym bardziej nie bd czasu. Miłego dzionka życzę wszystkim
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:01   #3506
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedyś oglądałam tylko dla Małysza
teraz mamy wielu dobrych skoczków więc oglądam dla wszystkich

Stary 2014-01-10, 12:02   #3507
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Czas to swoją droga. Ale przyszłam po te nakładki. Zrobiła wyciski i dała mi namiary na jakiegoś goscia, zeby do niego zawieźć i on to zrobi i u niego mam zapłacić, ona nic za to nie bierze. Powiedziała tez, ze mam jechac do sklepu dentystycznego po żel do tego. W gabinecie była nawet ok, pokazywała zeby nie za duzo tego żelu, ze jak cos sie mocniej wybieli to potem omijać, ze jak mniej to tylko danego zęba bielic i ogolnie zdawało sie, ze chce pomoc i dobrze poradzić. Pojechałam dac do zrobienia wyciski i nagle niewiadomo ile bede placic. Gość, ktory sie tym na codzien zajmuje mowi, ze musi z nia pogadać, ale nie powinno byc wiecej niz 200zl (Ty wspominałas koło 100, a jak dzwonilam wczesniej do gabinetu to telefonicznie, owszem osoba nie dokonca poinformowana wg mnie, ale wciaz, powiedziała koło 50zl ale nie wie dokładnie). Pojechałam po te żele, a gość mnie pyta jakie stężenie 16 czy 22%.... Nie znam sie totalnie, wiec stwierdziłam, ze zadzwonie i zobaczę co mi ona doradzi. Odebrała asystentka, ogółem przekazała jej o co chodzi i nagle ona podeszła do telefonu i na mnie z pretensjami, ze ja do niej nie przyszłam po profesjonalne wybielanie zębów, ja chciałam tylko nakładki, ona je zrobiła, nic za to nie wziela, wiec to wszystko jest na moja odpowiedzialność i nie moge jej obarczać moimi decyzjami (?).... No ścielo mnie, bo w gabinecie miła i pomocna, a gdy chciałam sie tylko poradzić co wybrac, bo sie po prostu na tym nie znam, to mnie zjechała i nagle ona umywa całkowicie ręce. Wiec sama mam teraz wątpliwości czy w ogole tego używać, zeby nagle sie nie okazało, ze cześć zębów mi wybieli cześć nie i bede miała większy problem :/...

O kurde to niezbyt fajnie, moze miala zly dzien jakis.. Hm.. Mnja mama placila 100zl ale ona miala sam dol, wiec moze dlatego hm.. A z tym zelem to sama mamie powiedziala jaki ma miec.. To naprawde lipa ze sie tak zachowala. Ale co do nakladek to ja bym na Twoim miejscu nakldala skoro masz :p moja mama, totalny laik, dala rade i naprawde rowno jej wybielilo ;-)
I w sumie moja mama miala ten zel z mniejszym stezeniem bo tego wyzszego nie bylo.. Ale kurde, niezbyt milo z jej strony..
Stary 2014-01-10, 12:06   #3508
asiaczek87
Zakorzenienie

Jak Małysz królował to się oglądało

Witajcie

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:27   #3509
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Ja skoków nie lubiłam, nie lubię i chyba nie polubię nigdy :P nudzi mnie to po prostu

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:27   #3510
existence
Zakorzenienie

ja się na wybielaniu zębów totalnie nie znam bo jak Wam kiedyś pisałam mam je dość białe ale czytałam jakiś czas temu o tej białej perle i tam ponoć tez jest takie coś jak nakładki i w to się jakiś żel daje i zakłada, brzmi podobnie ale to pewnie zupełnie coś innego ja się zastanawiam czy tego raz nie spróbować czy w ogóle coś daje, w sumie co mi szkodzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości