|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony 2013 - łączmy się! :)
Cytat:
u mnie w pracy zazwyczaj ok.4 miesiąca dziewczyny idą na zwolnienie. Ja też nie wiem ile wytrzymam, na razie tak mnie mdłości męczą, że ciężko mi wysiedzieć...
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja właśnie próbuję się z niego wygrzebac ale ciężko mi idzie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz kciuki dla wszystkich potrzebujacych
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakiego maila dostałam od jednej koleżanki w pracy na wieść, że odchodzę niedługo...
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Agassek - nawet sobie nie wyobrażasz, jak bardzo Ci zazdroszczę
![]() Dobra Dziewczyny, jadę, bo muszę być wcześniej i całe miasto przejechać..módlcie się za mnie... |
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Zielenieję z zazdrości
Cytat:
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Violl pewnie że się cieszę, to strasznie miłe
tylko się robi tak chlip chlip... burlesque specjalnie for ju:
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2014-01-10 o 10:47 |
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
mi sie bardzo nie podobało pisanie mgr i opracowywanie wyników. A z czego piszesz mgr ?
|
||
|
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poprzez to, że mieszkam na śląsku bardzo zainteresowała mnie kwestia rewitalizacji i chciałam o tym pisać. Mój temat: Ocena wpływu rewitalizacji obiektów poprzemysłowych na rozwój regionalny miast europejskich Na poniedziałek muszę jeszcze dokończyć wniosek z Kapitału Ludzkiego i ale jak wejdę na generator wniosków to tam wsiąknę
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ennostiel. gratuluje decyzji
![]() Cytat:
np. jak zle chwycisz lub jest wiatr/ruchzwykle spoczywa on na dnie torebki, dopiero jak zaczynam czuc sie nieswojo, albo jest ciemno i nikogo nie ma, to porzekladam go do kieszeni plaszcza i caly czas trzymam reke na przycisku, zebym sie sama nie popsikala ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
W dodatku w zeszlym roku wygral duzy przetarrg na dostarczenie samochodow do duzej panstwowej spolki i w nagrode szef ich firmy ufundowal wycieczke na Kubę. Szkoda tylko, ze polecial dyrektor,a nie moj maz, kory jest kierownikiem i ktory ogarnal przetarg
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może to dlatego że pół nocy nie spałam, a drugie pół czujnie drzemałam ![]() Dziewczyny za Was.Myślę co zjeść na śniadanie. Od tygodnia mam fazę na koktajle różnej maści Testowałam już jabłko, banan, grejfrut (swoją drogą dla mnie za gorzkie mimo że grejfruta lubię ), banan, kiwi, pomarańcz czy jabłko, ananas, pomarańcz - też fajne. Czasem dodaję jogurt, czasem nie... mam jeszcze ananasa, banany, jabłka, pomarańcza i grejfruta (ale tego sweetie tym razem) i myślę czy w ramach śniadania coś zmiksować czy szukać czegoś na ciepło
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Olgietka !
![]() emma ciekawy temat! Ja sama, mimo że na psychologii to pisałam magisterkę o miastach, oczywiście w ujęciu psychologicznym - o przywiązaniu do miasta i emocjach związanych z miastem ![]() Aaa Kyiia zrobiłaś mi smaka na koktajle a z Thermo-mixem to przecież sama przyjemność robić smoothies i inne takie... tylko jak mi zimno to jakoś tak hmm.
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męczę się z dzbankiem dołączonym do miksera. Nie żeby mi to jakoś przeszkadzało no ale... ma za małą pojemność i muszę na raty dokładać. I nie zawsze wszystko chce pociągnąć i zmiksować... Ale z drugiej strony wcześniej jakoś mi w nawyk koktajle nie weszły, więc po co inwestować w nie wiadomo co jak potem będzie stało na dnie szafki nieużywane? Tym bardziej że mój mąż takich wynalazków nie tyka "bo nie lubi" mimo że normalnie te owoce je (prócz grejfruta) I jeszcze to co mnie zniechęca to to że mała pojemność a jak już zrobię to nagle ktoś się trafia z mężowej rodziny że też chce spróbować. I zamiast dużej szklanki koktajlowej zostaje mi niewielka do napoju W drugą stronę to nie działa bo sami robią raz na 3-4 miesiące
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, musisz robić te koktajle jak nikogo nie ma w pobliżu
![]() Edit: nudzi mi się dzisiaj w pracy... i tak jak w poprzedniej, po złożeniu wypowiedzenia chce mi się już tylko siedzieć z Wami na Wizażu a dzisiaj wyjątkowo mało ktokolwiek ode mnie chce. Chyba zaraz się wybiorę do centrum handlowego obok, kupić pościel z Home&you - zostało mi jeszcze sporo na karcie podarunkowej od naszej świadkowej ze ślubu (
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2014-01-10 o 11:59 |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak zaczęłam robić
Zamiast na kolację koktajl to na śniadanie. Zazwyczaj jak wstaję to jestem już sama w domu. A że dodatkowo mam niedaleko fajnie zaopatrzony warzywniak a za tym sklepem bazarek to nie mam problemu z dokupieniem czegoś "jak mi brakuje" No i mogę sobie kombinować smaki
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#714 | ||
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
Cytat:
za wypowiedzenie ![]() Cytat:
![]() jest po 12 ale trzymam ![]() a ja w końcu dzisiaj pojechałam się zameldować i złożyć wniosek na dowód ![]() jeszcze tylko wniosek na prawko i wszystkie dokumenty m.in. w pracy , w banku i w ofe i jestem załatwiona ;] muszę jeszcze tylko męża pogonić z meldunkiem ![]()
|
||
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
zaraz zbieram tyłeczek i lece opłacić księgowego a tak mi się nie chce...
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Cebulkę i kurze cycki pokrojone w kostkę podsmażyć na patelni dodać puszkę pomidorów i poddusić. Dodać odrobinę sosu słodko ostrego (chińskiego), doprawić solą i pieprzem kajeńskim i sokiem z cytryny. Dodać opakowanie mascarpone. Podawać z makaronem (wstążkami)
przepyyyycha ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

u mnie w pracy zazwyczaj ok.4 miesiąca dziewczyny idą na zwolnienie. Ja też nie wiem ile wytrzymam, na razie tak mnie mdłości męczą, że ciężko mi wysiedzieć...

), banan, kiwi, pomarańcz czy jabłko, ananas, pomarańcz - też fajne. Czasem dodaję jogurt, czasem nie... mam jeszcze ananasa, banany, jabłka, pomarańcza i grejfruta (ale tego sweetie tym razem) i myślę czy w ramach śniadania coś zmiksować czy szukać czegoś na ciepło
a z Thermo-mixem to przecież sama przyjemność robić smoothies i inne takie... tylko jak mi zimno to jakoś tak hmm.
męczę się z dzbankiem dołączonym do miksera. Nie żeby mi to jakoś przeszkadzało no ale... ma za małą pojemność i muszę na raty dokładać. I nie zawsze wszystko chce pociągnąć i zmiksować... Ale z drugiej strony wcześniej jakoś mi w nawyk koktajle nie weszły, więc po co inwestować w nie wiadomo co jak potem będzie stało na dnie szafki nieużywane? Tym bardziej że mój mąż takich wynalazków nie tyka "bo nie lubi" mimo że normalnie te owoce je (prócz grejfruta)