Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 09:55   #4711
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Kocur piękny tatuaż, taki nietypowy, nie żaden delfinek ani inny potworek :P
Ja jeszcze nie wiem, chciałabym coś (nie śmiejcie się:P) jednocześnie mrocznego i kobiecego. Ale nie żadne czachy ani nic... Kurcze sama nie wiem. Ale na szczęście mam jeszcze czas na wymyślenie.

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Fajna sprawa z tymi wykresami. Tz robil aktualizacje jak chodziliscie na mierzenie i wazenie i potem te dni dzielil i wychodzil mu przyrost dzienny tak?
TŻ zrobił to wszystko za jednym razem. Ja od początku spisywałam te wartości na kartce (bo kartki, notatniki, kalendarze to moi przyjaciele, dużo bardziej wolę pisać ręcznie niż na kompie), a on potem to zrobił w excelu w pięć sekund, ale on pracuje na excelu i dla niego to betka, a ja nie mam pojęcia, jak to zrobił :P

Cytat:
Perse, ja slyszalam ze jak sie kp to gluten sie wprowadza po 6 miesiacu zycia...
Elizka ja o glutenie czytałam już tomy.
Przede wszystkim jest 100 tysięcy szkół. Dawne - żeby gluten wprowadzać po 10. miesiącu. Nowe - żeby wprowadzać między 5. a 6. pod osłoną mleka matki (jako pierwszy produkt, przy karmieniu mm - po rozszerzeniu o warzywa i owoce).
Ale wszystkie te teorie można sobie zawinąć w rulonik, jeśli dziecko jest alergikiem. To wtedy trzeba bardzo uważać. A że u nas była i kupka ze smużkami po Sinlacu i wysypka po nie-wiadomo-czym, to gluten odpuszczamy. Dermatolog kazała nam ostrożnie rozszerzać dietę. Pediatra również radziła, żeby się z glutenem wstrzymać. Więc na razie daję same warzywa i owoce + zaczynam kaszki, a potem pomyślę o glutenie. Mam jeszcze masę rzeczy do wprowadzenia, mięso, żółtko, Artur ma już prawie 7 miesięcy, a u nas ciągle tylko dynia i morelki, śni mi się to po nocach..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:56   #4712
czarnula 1982
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Tosiu-wszystkiego najlepszego

Berbie-również wszystkiego naj naj

Iza-synek cudowny

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44525539]A tak w ogóle to szukam wzoru na tatuaż na plecy Po lewej stronie chcę sobie wytatuować imię Artusia i pewien podpis, później Wam napiszę jaki, a po prawej coś już mojego, jakiś motyw... Ale nie umiem na razie nic fajnego znaleźć, a chcę coś takiego, o czym będę od początku przekonana, że to będę chciała nosić do końca życia. Zakręciły mnie strasznie te tatuaże [/QUOTE]

Perse-ja kocham tatuaże,do zrobienia tatuażu dojrzewałam 10 lat aż w końcu w sierpniu zeszłego roku zrobiłam sobie na stopie,teraz mi się marzy na ręce jakiś napis...
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:04   #4713
anitaxas
Zadomowienie

Barbi wszystkiego najlepszego kochana!!! Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i miłości

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
no tak ale to ja raczej mówię jak dziecko ma mieć np swój pokój
U nas póki co malutka będzie miała swój kącik w naszej sypialni, bo innej opcji brak. Dlatego potrzebuję tylko dokupić jakąś w miarę standardową komodę żeby mi do mebli sypialnianych pasowała, resztę poprzerzucam ciuchy w szafie i zrobi się dodatkowe miejsce w razie potrzeby.
A urządzanie pokoju dziecinnego to bajka, ale to dopiero za kilka lat w nowym domu będzie

Cytat:
dziewczynki ja chyba znów nic nie wysiedzę.... nic nie czuję aby coś się działo....mało tego ja nadal plamię.... mam dośc normalnie....
Agatko

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Moja Jubilatka (wrzucam na chwilke)
Śliczna

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Co, komu??? MAMY DZIŚ PÓL ROCZKU!!!!!!!!: jupi:
To buziaczki dla Marcelka

Elizka to pokazuje co chcesz kupić, może i ja się odważę i też kupię..
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:08   #4714
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

BERBIE Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń !!!!!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44531357]
TŻ zrobił to wszystko za jednym razem. Ja od początku spisywałam te wartości na kartce (bo kartki, notatniki, kalendarze to moi przyjaciele, dużo bardziej wolę pisać ręcznie niż na kompie), a on potem to zrobił w excelu w pięć sekund, ale on pracuje na excelu i dla niego to betka, a ja nie mam pojęcia, jak to zrobił :P

Elizka ja o glutenie czytałam już tomy.
Przede wszystkim jest 100 tysięcy szkół. Dawne - żeby gluten wprowadzać po 10. miesiącu. Nowe - żeby wprowadzać między 5. a 6. pod osłoną mleka matki (jako pierwszy produkt, przy karmieniu mm - po rozszerzeniu o warzywa i owoce).
Ale wszystkie te teorie można sobie zawinąć w rulonik, jeśli dziecko jest alergikiem. To wtedy trzeba bardzo uważać. A że u nas była i kupka ze smużkami po Sinlacu i wysypka po nie-wiadomo-czym, to gluten odpuszczamy. Dermatolog kazała nam ostrożnie rozszerzać dietę. Pediatra również radziła, żeby się z glutenem wstrzymać. Więc na razie daję same warzywa i owoce + zaczynam kaszki, a potem pomyślę o glutenie. Mam jeszcze masę rzeczy do wprowadzenia, mięso, żółtko, Artur ma już prawie 7 miesięcy, a u nas ciągle tylko dynia i morelki, śni mi się to po nocach..[/QUOTE]

To jak mozesz to zapytaj chłopiny jak on to zrobil, chetnie skorzystam

A co do glutenu, to powiem szczerze, ze jeszcze sie nie interesowalam dogłębnie... Ale jak piszesz o alergicznym dziecku to az mi sie wlosy na ciele jeżą.. Toż to droga przez mękę

Co do moich planów zakupowych. Poradzcie mamuski, czy kocyki minky warto kupic?
Upatrzylam sobie takie ( z tych najtanszych, bo 2 musze kupic). Moze ktoraś z Was ma
http://allegro.pl/kocyk-minky-sowy-b...795170216.html
http://allegro.pl/ocieplany-kocyk-mi...854540918.html

Wlasnie takie ciemne rózowe z sowami chce, bo w sumie dziewczynkom pasuje

A łozeczka mamy takie, od tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/4b-lozeczko-drewni...854273492.html
Kupilismy je po 115zl z odbiorem osobistym. Do tego mamy materace gryka-kokos, tez od tego samego sprzedawcy, po 65 zl za sztuke.
http://allegro.pl/4b-danpol-materac-...851671365.html

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Elizka to pokazuje co chcesz kupić, może i ja się odważę i też kupię..
Bede pokazywac Wynalazlam te kocyki minky w dobrej cenie, potem wstawie posciel i ochraniacze no i rozki Bedziemy dumać i cos sie moze kupi. W koncu juz trzeba cos miec..

Moje Male podobnie jak Twoja beda mialy kacik w naszej sypialni. Juz łozeczka ustawilam, jak zrobie dekoracje to popykam troche zdjęc i wstawie..

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:20   #4715
agatkaa1
Zakorzenienie

Anitka rozumiem...
mam dziś jakiegoś doła

Eliza udanych zakupów Kochana....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:24   #4716
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
mam dziś jakiegoś doła
Wyżal się kochana..
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:27   #4717
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Anitka rozumiem...
mam dziś jakiegoś doła

Eliza udanych zakupów Kochana....

Anitka Nie miej doła Mala.. Bo nam wszystkim smutno... Chociaz brzydka pogoda za oknem i nic sie nie chce, to jednak trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. Musi byc !!!
Jak ja bym nie wierzyla ze sie uda, to poddalabym sie po pierwszych strasznych diagnozach.... Mowiono mi ze nigdy nie zajde w ciaze.. I co? Cuda sie zdarzaja. Tobie i kazdej naszej kochanej staraczce sie na pewno uda!!Jak nie teraz to za miesiac, za dwa..
Ja teraz jestem juz w tej kwestii optymistką. Nie dlatego, ze mnie sie wlasnie udalo, ale dlatego, ze byl okres kiedy poddalam sie calkowicie. I nawet ja, zyciowa panikara, pesymistka itp itd, zdolalam sie podnieść i jeszcze ten jeden, ostatni raz zawalczyc.
Los bywa przewrotny, ale ja wierze, ze kazdego czeka nagroda..

Agatko, przytulam mocno. A na doła mam dobrą radę Zrob cos tylko dla siebie Mnie kiedys pomagaly zakupy

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2014-01-10 o 10:29
Stary 2014-01-10, 10:28   #4718
fiolusiek
Zakorzenienie

Eliza Śliczne kocyki Ale który lepszy to nie mam pojęcia, bo my mamy minky, ale od LM.
Udało się wam strasznie tanio te łóżeczka, teraz i my chyba zamówimy przez neta.
A co do kocyków to polecam Bobasa, też są śliczne, mięciutkie, ciepłe i tanie

Barbie
Wszystkiego Najlepszego Spełnienia marzeń tych najskrytszych.
PS. A nie chciałabyś zaczekać na mnie z porodem
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:34   #4719
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Anitka Nie miej doła Mala.. Bo nam wszystkim smutno... Chociaz brzydka pogoda za oknem i nic sie nie chce, to jednak trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. Musi byc !!!
Jak ja bym nie wierzyla ze sie uda, to poddalabym sie po pierwszych strasznych diagnozach.... Mowiono mi ze nigdy nie zajde w ciaze.. I co? Cuda sie zdarzaja. Tobie i kazdej naszej kochanej staraczce sie na pewno uda!!Jak nie teraz to za miesiac, za dwa..
Ja teraz jestem juz w tej kwestii optymistką. Nie dlatego, ze mnie sie wlasnie udalo, ale dlatego, ze byl okres kiedy poddalam sie calkowicie. I nawet ja, zyciowa panikara, pesymistka itp itd, zdolalam sie podnieść i jeszcze ten jeden, ostatni raz zawalczyc.
Los bywa przewrotny, ale ja wierze, ze kazdego czeka nagroda..

Agatko, przytulam mocno. A na doła mam dobrą radę Zrob cos tylko dla siebie Mnie kiedys pomagaly zakupy
dzięki, mnie przeraża to że ja w dalszym ciągu plamię nie wiem co się dzieje...a końca tego nie widać bo jak za dnia jest czysto to na wieczór znów się zaczyna.....przeraża mnie to bo wydaje mi się że to znów jakiś polip...i znów leczenie. Szczerze to mam tego wszystkiego dość i chyba odpuszczę sobie ginków...

Mnie już nawet zakupy nie cieszą....wchodze do sklepu oglądam i wychodzę...nie mam weny do tego....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-10, 10:43   #4720
Konto usunięte

Agatko niezmiennie tulę Cię mocno... Choć nie piszę tu zbyt często i nie odnoszę się do jednostkowych wypowiedzi, jestem całym sercem z Wami, staraczki...

Fiol na kiedy masz TP
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:49   #4721
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
jakie cudowe uczucie musi towarzyszyć zamawianiu takich zaproszeń
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
INUTIL! ja tez mama sentyment bo dizeki tym dziewczyna się wyzbierałam po # ale przecież ich ie wyrzucamy tylko mamy andziej ze się ODNAJDĄ. ja popatrzyłam na liste i wyszlo mi dość sporo osób - shehzadi,margo_78. anusia, kathe,malgotka, bella, nita, nita, sofcii, kasiahexe. lenka , cookie, akeneki, aaaggusia, flowerbombka, Ania ania, Prince-polo, dolinka nocy, elcia .-dziewczyny popatrzcie jeszcze kto naprawdę długo się nie pojawiał a może tu kogos za szybko wypisałam?
podpisuję się pod tą listą. bardzo niektórych mi brakuje, ale przecież nie zmusimy ich do udzielania się.
Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Tatuaże Wam się marzą kocurku taki duży? ja zrobiłam sobie malutki, ale musiałam mieć pewność, że nigdy nie będę go żałować
Cytat:
Mały już mam...
Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Perse-ja kocham tatuaże,do zrobienia tatuażu dojrzewałam 10 lat aż w końcu w sierpniu zeszłego roku zrobiłam sobie na stopie,teraz mi się marzy na ręce jakiś napis...
no nie tyle z was ma tatuaże, a żadna się nie chwaliła. pokazywać ale już.
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
U nas póki co malutka będzie miała swój kącik w naszej sypialni, bo innej opcji brak. Dlatego potrzebuję tylko dokupić jakąś w miarę standardową komodę żeby mi do mebli sypialnianych pasowała, resztę poprzerzucam ciuchy w szafie i zrobi się dodatkowe miejsce w razie potrzeby.
A urządzanie pokoju dziecinnego to bajka, ale to dopiero za kilka lat w nowym domu będzie
u nas taka sytuacja. tylko pokój dzieciecy za kilka lat nie w nowym domu, ale na aktualnie niewyremontowanym piętrze.

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Udało się wam strasznie tanio te łóżeczka, teraz i my chyba zamówimy przez neta.
PS. A nie chciałabyś zaczekać na mnie z porodem
a łózeczko po Stasiu nie bedzie sie andawało?
wybacz ale nie poczekam na Ciebie z porodem, mam nadzieję w czerwcu mieć swoje bob przy sobie
Cytat:
Mnie już nawet zakupy nie cieszą....wchodze do sklepu oglądam i wychodzę...nie mam weny do tego....
a co chcecie kupić?
dziś podobno bardzo zła aura panuje. tak w radio mówili. ja prawie całą noc nie spałam. głowa mi pęka. siedzę w pracy i czekam aż mnie koleżanka zmieni bo już w w ramach prezentu urodzinowego teść załatwił zwolnienie

jedno co mi dziś się udało to zamówiłam meble. za komodę i szafę zapłacę tylko 700 zł bo jako nieprodukowana seria są na wyprzedaży.

dziękuję za wszystkie życzenia, teraz najbardziej potrzebuję zdrowia dla siebie i maleństwa.
Stary 2014-01-10, 10:52   #4722
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Eliza Śliczne kocyki Ale który lepszy to nie mam pojęcia, bo my mamy minky, ale od LM.
A co do kocyków to polecam Bobasa, też są śliczne, mięciutkie, ciepłe i tanie
Dzieki A ktore to są minky od LM?

A te z Bobasa, to np takie?: http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mik...845143715.html
czy takie : http://allegro.pl/gruby-tloczony-koc...847086027.html

Jestes z nich zadowolona?

Takie tez mi sie podobają, ponoć nowość http://allegro.pl/kocyk-dwuwarstwowy...847494237.html

Cytat:
dzięki, mnie przeraża to że ja w dalszym ciągu plamię nie wiem co się dzieje...a końca tego nie widać bo jak za dnia jest czysto to na wieczór znów się zaczyna.....przeraża mnie to bo wydaje mi się że to znów jakiś polip...i znów leczenie. Szczerze to mam tego wszystkiego dość i chyba odpuszczę sobie ginków...

Biedactwo Nosz kurde, nie moze byc caly czas zle przeciez
Trzymam potrójne kciuki !!!!!

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2014-01-10 o 10:53
Stary 2014-01-10, 10:53   #4723
Kubek29
Zadomowienie

Bernie- stolat! Spełnienia marzeń!

Tosia- Ales Ty śliczna sto lat!
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:56   #4724
fiolusiek
Zakorzenienie

Perse Ja tylko żartowałam, mam termin dopiero na 22 sierpnia..

Barbie Zobaczymy czy do sierpnia Stasio będzie gotowy do samodzielnego spania w łóżku. On się strasznie wierci i kręci, bałabym się, że spadnie w nocy.
Stary 2014-01-10, 10:57   #4725
Kubek29
Zadomowienie

Kurcze, Perse, niech TZ i mama sami sobie siwi chodzą
Ja farbowalam przedvswidtami, mały był u TZ na rękach a ja zamknięta w łazience : D robiłam ta pianka, trwa to chwile, nie ma amoniaku.

Rozmowa o farbowaniu zainspirowała mnie i Wlasnie umowilam sie do fryzjera, bo strasze
Salon czynny od 9, ale ide na 8 z Tymkiem i TZ. Ominiemy ludzi i smród lakierów, farb i bede mogła nakarmić w razie W.

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-01-10 o 11:10
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:59   #4726
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
śliczna

Cytat:
Perse, ja slyszalam ze jak sie kp to gluten sie wprowadza po 6 miesiacu zycia...
gluten przy kp w 5-6 m-cu, przy mm w 6 m-cu, a jak nie wtedy to po 10 m-cu dopiero.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:09   #4727
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Kurcze, Perse, niech TZ i mama sami sobie sisi chodzą
Ja farbowalam przedvswidtami, mały był u TZ na rękach a ja zamknięta w łazience : D robiłam ta pianka, trwa chwile, nie ma amoniaku.
Ale im nie chodzi o zapach, tylko o to, że te chemikalia przenikają do krwi Ja olałam temat, bo i tak teraz najczęściej się bujam w czapce, ale nie ukrywam, że po części moja depresja związana z kryzysami małżeńskimi wynika też z tego, że ciągle tylko na szaro-czarno, warstwy ubrań (choć i tak nie jest źle), prawie zero mejkapu (bo po co podkład pod czapkę...), itd... Czuję, że wiosną odżyję i może moje małżeństwo również. A gdybym farbowała, to Castingiem.
Stary 2014-01-10, 11:18   #4728
fiolusiek
Zakorzenienie

Eliza Tak to ten pierwszy Fajnie się sprawdzał do wózka, fotelika.

Jeśli będziemy mieć córeczkę to zdecydujemy się na ten kocyk do łóżeczka
http://pomocnicymamy.pl/Kocyk-sredni...llou-1199.html
Już się w nim zakochałam
Stary 2014-01-10, 11:25   #4729
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Eliza Tak to ten pierwszy Fajnie się sprawdzał do wózka, fotelika.

Jeśli będziemy mieć córeczkę to zdecydujemy się na ten kocyk do łóżeczka
http://pomocnicymamy.pl/Kocyk-sredni...llou-1199.html
Już się w nim zakochałam
Dzieki

Śliczny ten z babuszkami Ale cena przeokrutna
Moj tz ledwo zniósł cene 59 za sztuke hihihi

Zycze Ci kochana córci

WYMIANKA
Stary 2014-01-10, 11:30   #4730
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki

Śliczny ten z babuszkami Ale cena przeokrutna
Moj tz ledwo zniósł cene 59 za sztuke hihihi

Zycze Ci kochana córci
Mam dużo czasu więc może uda się ustrzelić jakąś okazję. Za wiele rzeczy nie muszę kupować, bo wszystko mamy, więc mogę sobie poszaleć z takimi rzeczami
Stary 2014-01-10, 11:31   #4731
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszegoŚliczna: love:
Cytat:

Co, komu??? MAMY DZIŚ PÓL ROCZKU!!!!!!!!: jupi:

Ja chciałabym taki tatuaż:

Cytat:
Co do tatuazu, to ja mam na nadgarstku imie Olusia i czesto sie mnie ludzie pytaja kto to
Planuje tez wytatuowac imiona dziewczynek i date urodzenia (jak sie juz urodza) ale nie wiem jeszcze gdzie..
Ja mam motyla na ramieniu i cytat na nadgarstku.
Cytat:
Anitka rozumiem...
mam dziś jakiegoś doła

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 11:34   #4732
agatkaa1
Zakorzenienie

Berbie nic nie chcemy kupować...ELIZA napisała że na doła najlepiej na nią działały zakupy a ja napisałam że mnie nawet zakupy nie cieszą....

Przyszły tarty-woski już mi pachnie męskimi perfumami! Ale czad! chociaż to mi humor poprawiło ale i się wkurzyłam bo liczyłam dziś na wyświetlacz a nie przyszedł

Eliza jak widać u mnie czarny scenariusz nadal trwa.... i to już jakiś czas...i światełka w tunelu nie widać...ale już olewam temat bo nie mam już sił do tego wszystkiego....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-10, 12:16   #4733
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie pisałam Wam, jakie miałam szczęście z tym porodem. Mama kolegi męża pracuje w szpitalu i powiedziała, że mój lekarz od 1.01 już nie pracuje (wysłali go w końcu na emeryturę, z 70 lat na pewno ma)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:26   #4734
fiolusiek
Zakorzenienie

Agatko Pochwal się jak odpalisz woski

Hosenko
Stary 2014-01-10, 12:49   #4735
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko Pochwal się jak odpalisz woski
już odpalone! Pachnie pięknie nawet mamie dałam kawałek i też pachnie już w całym mieszkaniu

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-10, 12:58   #4736
BERBIE
Zakorzenienie

ja już w domu pod kocem.

jana jak tam dziś u ciebie?
Stary 2014-01-10, 13:08   #4737
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja już w domu pod kocem.

jana jak tam dziś u ciebie?
ale masz dobrze wyleguj się póki możesz

Ja już nic nie kumam....napisałam do tej ginki co byłam w niedzielę czy to normalne że tyle plamię itd. a ona mi odp kiedy robiłam badania tarczycy i prolaktynę...tarczycę w listopadzie badałam a prolaktynę we wrześniu 2011r. nikt nie zlecał mi prolaktyny przez ten czas żeby ją skontrolować!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-10, 13:12   #4738
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Witajcie kochane
Po pierwsze wieeelkie gratulacje dla Izy i Hosenki!!!!! Wszystkiego dobrego i przede wszystkim duuuużo zdrowia

Berbie spełnienia marzeń

Wpadłam się pochwalić że będe miała synusia
Z dzidzią ok. Mimo dwurożności, jest o dwa tygodnie do przodu i waży już 200 gram.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 13:16   #4739
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Z dzidzią ok. Mimo dwurożności, jest o dwa tygodnie do przodu i waży już 200 gram.
cudnie! a jak się czujecie?? który u Ciebie już tc?

edit już wiem

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-10, 13:20   #4740
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Po pierwsze wieeelkie gratulacje dla Izy i Hosenki!!!!! Wszystkiego dobrego i przede wszystkim duuuużo zdrowia

Berbie spełnienia marzeń

ale fajnie, to może i ja nz następnej wizycie będę już wiedzieć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości