![]() |
#5011 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niemcy III :)
ja pierwszego chcialam miec chlopca...urodzila sie dziewczynka..moja cora jako baby byla taka sloodka, ciagle usmiechnieta itd..ze jak drugi raz w ciaze zaszlam to chcalam coreczke a urodzil sie chlopak
![]() moj Amin 3tgd. przed narodzinami wazyl 3100 a urodzil sie z waga 3180...wiec do narodzin duzo sie moze zmienic jeszcze ![]() ![]() mimi ja studiowalam ![]() ![]() ![]() ja zawsze polecam isc na Uniwerek, na kazdy jest taki dzial dla studiujacch obcokrajowcow i tam Ci wszstko doradza i opowiedza co i jak ![]() kajaccn my dzisiaj z kolezanka owoce i warzyw przestawialismy, bo polki mialsmy pelne i wszystkie owoce i warzywa ktore chcialysmy byly na samym spodzie na palecie ![]() ![]()
#5012 |
Raczkowanie
|
kolezanki mala tez w 8 miesiacu miala ponad 3 kg i przewidywali ponad 4 kg na dzien porodu, ale ona urodzila 3 tyg przed terminem silami natury jednak
![]() inna kumpela tez miesiac przed terminem urodzila ponad 4 kg grubaska, miala cesarke, ale ze wzgledow zdrowotnych Adam, Aleksander, Filip, kurde nie mam dzis inwencji ![]() my mamy zaplanowanego Antosia, ale na FB widze, ze jest nagly szal na to imie, do tego kuzynka mi je ukradla i tak synka nazwala ( Czarnulka, ach te kuzynki ![]() Tylko nie Denis, bo go beda prezywc Denis penis ![]()
#5013 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie Adam to moj brat Aleksandra ma moja koleżanka i Aleksandre druga... Antoś fajne
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
#5014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Huhuhu skończyłam prace ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#5016 |
Zadomowienie
|
nie wiem jak w innych miastach ale u nas jak bylam w ciazy to doktorka kazala przyjsc dopiero po 8 tyg ciazy, bo za wczesniejsze badania kasy chorych nie placa. jedynie w wypadku gdyby bylo planienie lub cos zlego sie dzialo to nalezy sie zglosic.
a to przewidywanie wagi dziecka to sobie moga o kant d... rozbic. u mnie sie nic nie zgadzalo. w jednym dniu mialam usg robione 2 razy przez 2 roznych lekarzy- roznica wagi kilogram |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
cayenneOna, a w którym dniu cyklu robiłaś te testy ?
![]()
#5018 |
Wtajemniczenie
|
ja bylam w 5tygodniu ciazy i zrobili mi wszystkie badania i usg..i zaraz karte zalozyli
![]() ![]() bylismy u Chinczyka na jedzonku, ale sie obzarlam..mniam ![]()
#5019 |
Zakorzenienie
|
ja rozkminiam właśnie czy mi sie czasem owu nie przesuneła przez tą grype i dlatego te dalesze anomalia
![]()
#5020 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja w nastepnym tygodniu ide wreszcie na test przed kursem integracyjnym. i za 3 tygonie zaczynam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lene daruj, co duga dziewczynka to teraz Lena ![]() Laura albo Liwia nie są bardzo popularne i wydaje mi sie, ze z większością nazwisk ładnie sie skomponuja ![]() Ale my tu gadu gadu, a Cayenne imienia nadal nie ma ![]() Czarnulka masz jeszcze koło 8 miesięcy na wybór imienia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5022 |
Zakorzenienie
|
Julka...
Lilien- noo zgadza sie polska Lilanna, ale chyba bym wolała niemeickie wydanie ![]() Lena właśnie mi sie przypomniało, ze siostra TŻ ma Lene ![]() podsumowując obstawiam Lilien lub Antonie ![]() My tu gadu gadu a 5 tys postów za nami i pora na kolejną część ![]()
#5023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Zakorzenienie
|
W pracy mam 7 letnia Lily i już się tak osłuchałam z tym imieniem, że pieje z zachwytu jak słysze, ze ją wołają
![]()
#5025 |
Wtajemniczenie
|
moja kolezanka z Polski, ale tutaj w Niemczech ma corke Livia
![]() windowS17 nie mam pojecia..ja jestem w AOK... mi sie jeszcze podoba Miriam i Layla... ![]()
![]() |
#5026 |
Zakorzenienie
|
o dla chłopca może Philip jak Filipa TŻ znieść nie może
![]() Albo Manuel? Albo po prostu Tom ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- o! Albo Udo ![]() ![]()
#5027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam barmer |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- O ja to kochana tak chcialam być w ciąży, że pierwszy test robiłam z tydzień przed planowanym dniem okresu, nic oczywiscie nie wyszlo, a drugi na 4 dni przed, bo takie testy można dostać. Wyszła jak już napisałam jasniuchna kreseczka, prawie niewidoczna, ale jednak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#5029 |
Zakorzenienie
|
Ech no właśnie... a u mnie w 32 dc z porannego siku coś tam mi migneło pod słońcem, a z popołudniowego nic
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- UWAGA!! Pozwoliłam sobie założyć kolejną część, bo to już odpowiednia pora ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post44545998
![]() |
#5030 |
Zakorzenienie
|
z meskich jest jeszcze Fabian albo Lukas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 |
Moderator
|
Wątek przekroczył 5000 postów. Zamykam zatem i zapraszam do nowej cześci:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737984 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.