|
|
#18631 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#18632 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4453961]Ooo jak fajnie
No dobra, zapitkę to mogę ja przywieźć A czemu miałby nie być w Krakowie? Muszą zrobić przyjemność Kubie, że ten ostatni mecz na ukochanym stadionie etcetera A on ostatnio miał na sobie koszulkę (zdjął trykot a pod spotem miał, coś jak Kaka') z napisem "Jeszcze tu wrócę" Taa...jak mu zapłacą więcej niż w BVB [/quote]Kajdanki sie jakoś skombinuje... gorzej z pejczem... Ja już chcę ten meczyk!! A Kuba będzie grał juz dla BVB czy dla Wisły jeszcze?!
|
#18633 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o pejczach... To już wiem, po co Ebiemu te rzemyki na rękach
A Kuba, to pewnie na dwa fronty będzie grał |
|
|
|
#18634 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
1 - ta "boska pupcia"
|
|
#18635 |
|
Wtajemniczenie
|
To pamiątka po nocy ze mną
Hehe... Bardzo możliwe....
|
#18636 |
|
Zakorzenienie
|
Sys, nie byłabym taka pewna, czy to po nocy z Tobą. Ja też noszę rzemyki, bo się na pamiątkę po równo podzieliliśmy
|
|
|
|
#18637 |
|
Wtajemniczenie
|
To na pewno po nocy ze mną... W końcu to ja jestem pokojówką w lateksie i z pejczem... Mrałł...
Zostawił sobie fragment na pamiątkę...
|
#18638 |
|
Konto usunięte
|
Mi i Sys już nie wystarczają same rzemyki. My lubimy ostrą jazdę bez trzymanki, mrok i siarka. Dla nas pejcz musi mieć 2,5 metra długości, 5cm w przekroju, trzy końcówki, kazda zakończona gumową kulką, żeby bardziej bolało. Takie sado-maso
Takimi rzemykami to sobie może co najwyrzej włosy związać. Albo gatki, jak mu gumka (od majtek!) od zbyt dużego naprężenia pęknie Tej, Romuś faktyczniej jest taki...mrrrau...to już 3 z BVB, godny zawieszenie na nim oka
|
|
|
|
#18639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aska... zmiażdżyłas mi głowę...
Cytat:
My to zboczuchy jesteśmy...
|
|
#18640 |
|
Konto usunięte
|
Sie będziemy ceregielić z rzemykami. Kablem od żelazka najlepiej!
![]() Dobra, ja spadam. Poźno już, a mi zaczyna odbijać |
|
|
|
#18641 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4454112]
Tej, Romuś faktyczniej jest taki...mrrrau...to już 3 z BVB, godny zawieszenie na nim oka [/quote]A który jest 2 z BVB godny zawieszenia Twojego oka?
|
|
|
|
#18642 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4454151]Sie będziemy ceregielić z rzemykami. Kablem od żelazka najlepiej!
![]() Dobra, ja spadam. Poźno już, a mi zaczyna odbijać
|
#18643 |
|
Zakorzenienie
|
heh... zawsze jak wpadne to perwercha sie szerzy
... ale wiadomo... zgrupowanie... kilka dni do meczu... i hormony szaleją jak tam nastroje przed kolejnymi meczami EM quali? :P a ja sie pochwale moim metze prosto z dojcz-zgrupowania
|
|
#18644 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki mam juz wakacje
koniec koniec koniec wiesci z netu Kapitan Borussii nie chce, by Smolarek odchodził Boruc: nie dam rady, ledwo żyję ja to ich podziwiam... wczoraj chyba mowili ze w Baku bylo 40stopni, w takiej temperaturze to trudno jest normalnie funkcjonowac a co dopiero grac przez 90min i jeszcze myslec zeby wykorzystywac sytuacje itp
|
|
#18645 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4454112]Mi i Sys już nie wystarczają same rzemyki. My lubimy ostrą jazdę bez trzymanki, mrok i siarka. Dla nas pejcz musi mieć 2,5 metra długości, 5cm w przekroju, trzy końcówki, kazda zakończona gumową kulką, żeby bardziej bolało. Takie sado-maso Takimi rzemykami to sobie może co najwyrzej włosy związać. Albo gatki, jak mu gumka (od majtek!) od zbyt dużego naprężenia pęknie Tej, Romuś faktyczniej jest taki...mrrrau...to już 3 z BVB, godny zawieszenie na nim oka [/quote]cóż za duża wiedza na temat rzemyków i tym podobnych ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapanowała moda na blond!! Edytowane przez Gwiazdka20 Czas edycji: 2007-05-30 o 14:26 |
||||
|
|
|
#18646 |
|
Konto usunięte
|
Gwiazdy Realu Madryt zagrają w Polsce!
PAP /14:50 AFP Słynni przed laty piłkarze Realu Madryt, na czele z Zinedine Zidane'em, Emilio Butrageuno i Fernando Hierro, wystąpią 23 czerwca w Krakowie. Tego dnia gwiazdy "Królewskich" zagrają w meczu charytatywnym przeciwko drużynie FC Polska. - W gronie zaproszonych są również prezydent Europejskiej Federacji Piłkarskiej (UEFA), Michael Platini oraz jeden z najsłynniejszych polskich piłkarzy Zbigniew Boniek. Dwa lata temu obaj zagrali w podobnym spotkaniu dobroczynnym w Łodzi"- poinformował dyrektor generalny firmy Gefco Polska, Bogdan Młynarczyk, główny organizator krakowskiej imprezy. Dochód z meczu zostanie przekazany na fundusz (akcja "Knock Out Dystrofii - Ratujemy Życie", na rzecz wsparcia Stowarzyszenia Serdeczni i Ogólnopolskiego Centrum Dystrofii) pomocy dzieciom cierpiącym na dystrofię mięśniową. Czytaj dalej REKLAMA Na stadionie Wisły Kraków zaprezentują się dawne i obecne gwiazdy futbolu - w barwach Realu zagrają m.in. francuscy mistrzowie świata i Europy - Zidane oraz Christian Karembeu, a także Hiszpanie Emilio Butrageuno, Fernando Hierro, Rafael Martin Vazquez, Miguel Gonzalez "Michel" i Emilio Amavisca. Właśnie Amavisca był jednym z bohaterów ubiegłorocznej konfrontacji - "Królewscy" zwyciężyli w Łodzi 3:2, a on strzelił bramkę z rzutu karnego. W barwach polskiej drużyny wystąpią m.in. Tomasz Hajto, Tomasz Iwan, Marek Jóźwiak, Tomasz Kłos, Marek Koźmiński, Piotr Reiss, Piotr Świerczewski, Mirosław Szymkowiak oraz Tomasz Wałdoch. Gościnnie ma zagrać Francuz Luc Sonor. Akcja "Knock Out Dystrofii - Ratujemy Życie" odbędzie się już po raz piąty. W 2005 roku na obiekcie Legii Warszawa polska reprezentacja pokonała 2:1 (obie bramki zdobył Zbigniew Boniek) kadrę Francji, w składzie z Platinim, Bernardem Casonim czy Patrice'em Loko. ![]() Kto jedzie? Btw, do tej pory nie pojawiła się żadna konkretna informacja o wylocie z Poznania. Jedyne co było to, że ok. 11 a potem w innym artykule, że przed południem. No nic. Będę tam siedziała od ok. 9.30, może się doczekam
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2007-05-30 o 17:00 |
|
|
|
#18647 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4457943]Gwiazdy Realu Madryt zagrają w Polsce!
PAP /14:50 AFP Słynni przed laty piłkarze Realu Madryt, na czele z Zinedine Zidane'em, Emilio Butrageuno i Fernando Hierro, wystąpią 23 czerwca w Krakowie. Tego dnia gwiazdy "Królewskich" zagrają w meczu charytatywnym przeciwko drużynie FC Polska. - W gronie zaproszonych są również prezydent Europejskiej Federacji Piłkarskiej (UEFA), Michael Platini oraz jeden z najsłynniejszych polskich piłkarzy Zbigniew Boniek. Dwa lata temu obaj zagrali w podobnym spotkaniu dobroczynnym w Łodzi"- poinformował dyrektor generalny firmy Gefco Polska, Bogdan Młynarczyk, główny organizator krakowskiej imprezy. Dochód z meczu zostanie przekazany na fundusz (akcja "Knock Out Dystrofii - Ratujemy Życie", na rzecz wsparcia Stowarzyszenia Serdeczni i Ogólnopolskiego Centrum Dystrofii) pomocy dzieciom cierpiącym na dystrofię mięśniową. Czytaj dalej REKLAMA Na stadionie Wisły Kraków zaprezentują się dawne i obecne gwiazdy futbolu - w barwach Realu zagrają m.in. francuscy mistrzowie świata i Europy - Zidane oraz Christian Karembeu, a także Hiszpanie Emilio Butrageuno, Fernando Hierro, Rafael Martin Vazquez, Miguel Gonzalez "Michel" i Emilio Amavisca. Właśnie Amavisca był jednym z bohaterów ubiegłorocznej konfrontacji - "Królewscy" zwyciężyli w Łodzi 3:2, a on strzelił bramkę z rzutu karnego. W barwach polskiej drużyny wystąpią m.in. Tomasz Hajto, Tomasz Iwan, Marek Jóźwiak, Tomasz Kłos, Marek Koźmiński, Piotr Reiss, Piotr Świerczewski, Mirosław Szymkowiak oraz Tomasz Wałdoch. Gościnnie ma zagrać Francuz Luc Sonor. Akcja "Knock Out Dystrofii - Ratujemy Życie" odbędzie się już po raz piąty. W 2005 roku na obiekcie Legii Warszawa polska reprezentacja pokonała 2:1 (obie bramki zdobył Zbigniew Boniek) kadrę Francji, w składzie z Platinim, Bernardem Casonim czy Patrice'em Loko. ![]() Kto jedzie? Btw, do tej pory nie pojawiła się żadna konkretna informacja o wylocie z Poznania. Jedyne co było to, że ok. 11 a potem w innym artykule, że przed południem. No nic. Będę tam siedziała od ok. 10, może się doczekam [/quote]No, to mamy dylemat 23 czerwca jedziemy do Krakowa? Czy 24 do Gdyni A 11 przecież jest przed południem Ja na Twoim miejscu bym tam siedziała nawet cały dzień, żeby ich spotkać.Edit: Jakie fajne zdjęcie
|
|
|
|
#18648 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnia fotka naprawdę świetna ...
Tylko czegoś mi tu brakuje... Hmm... Jakby czegoś małego, kłaczatego, z takim ładnym uśmiechem ... Aaaaaa Już Wiem ! Ebi ! Czemu Cię tam nie ma ![]() Hehehe Zgrupowanie i zbliżające się mecze dziłają nie tylko pozytywnie na piłkarzy, ale i na głupawke żon ( czytaj. Askawtn, Sys ) hehemnie też się udziela No właśnie , ja miałam być lateksową zabawką Ebiego na stacji benzynowej
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4457943]Gwiazdy Realu Madryt zagrają w Polsce! PAP /14:50 AFP Słynni przed laty piłkarze Realu Madryt, na czele z Zinedine Zidane'em, Emilio Butrageuno i Fernando Hierro, wystąpią 23 czerwca w Krakowie. Tego dnia gwiazdy "Królewskich" zagrają w meczu charytatywnym przeciwko drużynie FC Polska. - W gronie zaproszonych są również prezydent Europejskiej Federacji Piłkarskiej (UEFA), Michael Platini oraz jeden z najsłynniejszych polskich piłkarzy Zbigniew Boniek. Dwa lata temu obaj zagrali w podobnym spotkaniu dobroczynnym w Łodzi"- poinformował dyrektor generalny firmy Gefco Polska, Bogdan Młynarczyk, główny organizator krakowskiej imprezy. Dochód z meczu zostanie przekazany na fundusz (akcja "Knock Out Dystrofii - Ratujemy Życie", na rzecz wsparcia Stowarzyszenia Serdeczni i Ogólnopolskiego Centrum Dystrofii) pomocy dzieciom cierpiącym na dystrofię mięśniową. Czytaj dalej REKLAMA Na stadionie Wisły Kraków zaprezentują się dawne i obecne gwiazdy futbolu - w barwach Realu zagrają m.in. francuscy mistrzowie świata i Europy - Zidane oraz Christian Karembeu, a także Hiszpanie Emilio Butrageuno, Fernando Hierro, Rafael Martin Vazquez, Miguel Gonzalez "Michel" i Emilio Amavisca. Właśnie Amavisca był jednym z bohaterów ubiegłorocznej konfrontacji - "Królewscy" zwyciężyli w Łodzi 3:2, a on strzelił bramkę z rzutu karnego. W barwach polskiej drużyny wystąpią m.in. Tomasz Hajto, Tomasz Iwan, Marek Jóźwiak, Tomasz Kłos, Marek Koźmiński, Piotr Reiss, Piotr Świerczewski, Mirosław Szymkowiak oraz Tomasz Wałdoch. Gościnnie ma zagrać Francuz Luc Sonor. Akcja "Knock Out Dystrofii - Ratujemy Życie" odbędzie się już po raz piąty. W 2005 roku na obiekcie Legii Warszawa polska reprezentacja pokonała 2:1 (obie bramki zdobył Zbigniew Boniek) kadrę Francji, w składzie z Platinim, Bernardem Casonim czy Patrice'em Loko. ![]() Kto jedzie? Btw, do tej pory nie pojawiła się żadna konkretna informacja o wylocie z Poznania. Jedyne co było to, że ok. 11 a potem w innym artykule, że przed południem. No nic. Będę tam siedziała od ok. 9.30, może się doczekam [/quote]fajnie ![]() Cytat:
![]() fotka jest super |
||
|
|
|
#18650 |
|
Raczkowanie
|
Kochane ... Mam pytanko, o tym że kadrowicze "byli" na czacie dowiaduję się kiedy przychodzę ze szkoły, czyli już po ...
Nie wiecie może kiedy Ebisław będzie na czacie ?Powinni dać jakieś zawiadomienie przynajmniej ... :/
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18651 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() http://pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=69946 ja moze bym sie wybrala na ten?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#18652 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4457943]
Btw, do tej pory nie pojawiła się żadna konkretna informacja o wylocie z Poznania. Jedyne co było to, że ok. 11 a potem w innym artykule, że przed południem. No nic. Będę tam siedziała od ok. 9.30, [/quote]W czwartek po śniadaniu, reprezentacja opuści wroniecki hotel Olympic i uda się na poznańskie lotnisko Ławica. Stamtąd ok. godz. 10.45 czarterowym samolotem "biało-czerwoni" odlecą do Baku, gdzie w sobotę zagrają z Azerbejdżanem. Cytat:
![]() , Z Fabiańskim ,wczoraj z Saganowskim a dziś z Lewandowskim, wchodze o 14:05 na czat a tam się okazuję, że Lewy był tylko od 13:30 do 14:00 ![]() http://www.euro2008.wp.pl/gid,888559...iazdjecie.html tu są zdjecia |
|
|
|
|
#18653 |
|
Raczkowanie
|
Ta, wiem .. :/ widziałam zdjęcia
Lewy ma fajny tatuaż na rączce taki na serio, ładny Ja miałam przez lato, z henny na ramieniu
|
|
|
|
#18654 |
|
Raczkowanie
|
No i FIESTA !!!!!
Za moje 200 !!!!!!!! ![]() I za chłopaków I za Was I za wszystko
|
|
|
|
#18655 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Będę od ok. 9.20 (bo tak mam autobus) A może lepiej wcześniej? ![]() Poczekam, posiedzę, może się doczekam na nich ![]() O jaaa, już się nie mogę doczekać.
|
||
|
|
|
#18656 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4460705]
Dzięki Będę od ok. 9.20 (bo tak mam autobus) A może lepiej wcześniej? ![]() Poczekam, posiedzę, może się doczekam na nich ![]() O jaaa, już się nie mogę doczekać. [/quote]9:20 chyba powinna wystarczyć No to owocnych poszukiwań reprezentacji, wielu zdjec i ciekawych rozmów np. z Ebim czy Borucem![]() Mamy 5 gosci na wątku |
|
|
|
#18657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i jedzie ze mną mój brat ![]() Czyli tak... Boruc ma pozdrowienia od Oli. Ebi od Magdy i Agi. Jestem ciekawa ich reakcji jak im przekażę wasze pozdro Dobra, zmykam się wykąpać i spać.
|
|
|
|
|
#18658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już zaczynam żałować, że nie obejrzę drugiej połówki ![]() W ogóle mi się ten skład bardzo podoba No, może brakuje mi trochę Matugola i Garguły, ale nie wiem, na jakie pozycje by ich można wcisnąć Tak po sympatii wstawiłabym Matusiaka za Żurawia, ale niestety Radek a)jest kontuzjowany i b)w Palermo siedzi tylko na ławce A jak grał w BOTcie, to taką miał smykałkę do tych bramek ![]() Acha, oglądałam mecz Korona-BOT. Nie to, żebym jakoś komuś kibicowała, ale mnie wciągnęło (każdy mecz mnie wciąga ). Obejrzałam 3/4 meczu i stwierdziłam, że chyba bramek nie będzie, więc sobie poszłam. Po chwili wracam, a tu już 3:1 dla BOTu Kiedy oni to nastrzelali? Ale Bonin grał i chociaż się upewniłam, że to na bank on był na tym zdjęciu, co to się "zakochałam" od pierwszego wejrzenia ![]() I jeszcze skoro mamy ostatnio fot z repry pod dostatkiem, to czymś zarzucę ![]() "Ebi, stary, jak ja Cię dawno nie widziałem!!! Niech cię uściskam! Wyleczyłeś już wszystkie kontuzje?" |
|
|
|
|
#18659 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaa SUN !!!!!! ale na serio im to powiedz
czekam na relacje ![]() dobranoc
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#18660 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4460705]Wiem, że jest, nigdzie nie napisałam, że nie jest. Chodzi o to, że w żadnym artykule nie podali dokładnej godziny.
Dzięki Będę od ok. 9.20 (bo tak mam autobus) A może lepiej wcześniej? ![]() Poczekam, posiedzę, może się doczekam na nich ![]() O jaaa, już się nie mogę doczekać. [/quote]Cytat:
conajwyzej zapcham Ci skrzynkę![]() Ja też tak mam, odchodze na chwile od tv, wracam a okazuję sie, że przegapiłam jakiegoś gola |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

Poczytajcie sobie na gronie grono o Ebim
):

Kiedy oni to nastrzelali?