Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 17:41   #2221
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

ja też polecam 10%. sama zaczynałam od 10% (co prawda kwasem mlekowym). na początek można stosować np. dwa razy w tygodniu i stopniowo zwiększać częstotliwość.

Cude
, dziękuję
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 17:43   #2222
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aśkun19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
ja na chwilkę, znowu w pracy zawrót głowy przed targami w PKiN - któraś z Was pytała czy warto na nie iść, nie byłam wcześniej na nich, ale koleżanki z pracy powiedziały że te są bardzoooo duże, na wysokim poziomie i bardzo dużo firm się wystawia, że torwar to pikuś przy tych.

Gratuluje obrączek! Śliczne klasyka zawsze w modzie

Witam nowe PM'ki

A czy przypadkiem jutro nie jest pierszy ślub?

Wstawiam zdjęcie bielizny (w końcu) jakość taka sobie, słabe światło czy to w dzień czy wieczorem

Na pierwszym zdjęciu ta dziwna czarna kudłata plama to mój kot z uporem chciała wsadzić głowę w piseczkę stanika
Drugie zdjęcie robione z fleszem, i na trzecim zbliżenie na wzór.

No dobra, nie mogę załadować fotek, nie wiem OCB ??

Dobra udało się
Ja byłam ostatnio i nie było takich ekstra gatek. Ile kosztowały?

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 17:54   #2223
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dzięki

A ja chyba nie będę robić zawieszek na butelki. Znalazłam w fajnej cenie na allegro i chyba będziemy tutaj zamawiać: http://allegro.pl/zawieszki-na-alkoh...846448990.html

Zawieszki będziemy zakładać pewnie tylko na pierwsze rozdanie wódki, bo później to będzie ciężko tego upilnować.
Pewnie, potem jak już będą następne butelki na stole kto będzie patrzył na zawieszki :P

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Moja kuzynka ma 17 lat, a kuzyn 16 - ich też zapraszamy z os. towarzyszącymi

Kasiulenkowo, no_doubt, antonina_bielska, mimi_77 gratuluję 7 miesięcy do ślubu

155ddś
dziękujemy i dla Ciebie gratulacje! już tak blisko

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ale piękne i za jaka cenę!!

Kilka dziewczyn prosiło o fotki welonów z butterfly. Polecam!
Oczywiście są pogniecione, bo nic z nimi nie robiłam, ale w rzeczywistości pięknie wyglądają. Za 2 z wysyłką niecałe 100 zł, w salonie proponowano mi takie za 450 zł

Załącznik 5538924Załącznik 5538925
niezły interes. ten długi strasznie mi się podoba

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej

Wybaczcie nie nadrobię wszystkiego...

Przyszły mi próbki zaproszeń, prezentują się naprawdę fajnie

http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...829928023.html

Jutro od 11 zaczynam pierwsze przymiarki. Na razie jestem umówiona do trzech salonów. Mam nadzieję że znajdę tą jedyną

Problemy w pracy nie do końca pozwalają mi się tym wszystkim cieszyć.. ale mam nadzieję że poradzę sobie bo teraz ciężki okres mam..

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

My pytaliśmy jeszcze o zapowiedzi i o karteczki do spowiedzi.
Trzymam kciuki żeby problemy się rozwiązały. Wiem coś o tym, u mnie też nie jest kolorowo

Cytat:
Cześć dziewczynki
ja na chwilkę, znowu w pracy zawrót głowy przed targami w PKiN - któraś z Was pytała czy warto na nie iść, nie byłam wcześniej na nich, ale koleżanki z pracy powiedziały że te są bardzoooo duże, na wysokim poziomie i bardzo dużo firm się wystawia, że torwar to pikuś przy tych.

Gratuluje obrączek! Śliczne klasyka zawsze w modzie

Witam nowe PM'ki

A czy przypadkiem jutro nie jest pierszy ślub?

Wstawiam zdjęcie bielizny (w końcu) jakość taka sobie, słabe światło czy to w dzień czy wieczorem

Na pierwszym zdjęciu ta dziwna czarna kudłata plama to mój kot z uporem chciała wsadzić głowę w piseczkę stanika

Dobra udało się
Bardzo seksi i te majtki pomysłowe

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
ja na ślub stawiam na wygodę i praktyczność a na noc poślubną będzie specjalna bielizna niestety w stringach czułabym się niesamowicie niekomfortowo - nie cierpię w takich chodzić
Ja też

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Uwielbiam lipari i na pewno tam też zapoluję na stanik na ślub. Najfajniejsze jest to, że można "stękać", a te panie pomagają aż się znajdzie odpowiedni biustonosz.

Czy któraś z Was z okazji zbliżającego się ślubu nabyła soczewki kontaktowe? Jesteście zadowolone? Ja kupiłam jednodniowe i zakładam w weekend, jeśli wychodzę. Troszkę ję czuję niestety, może trzeba się przyzwyczaić?
Ja na codzień noszę soczewki z okazji wady wzroku ale przed tym przeszłam 3 badania wzroku, miesieczny okres próbny w noszeniu i kolejną kontrolę. Także moje soczewki są mega dobrze dopasowane, moge w nich chodzić 14 godzin i ich nie czuję. Nie polecam kupowania ich na włąsną rękę. Koleżanka tak popsuła sobie wzrok jeszcze bardziej. NA ślub założe jednodniowe, a w nocy na weselu jak bede czuła, że sa już zmeczone zmienie na zwykłę moje miesięczne

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
jasne
Kasiu ciężko mi powiedzieć, nie jestem ekspertem. Jeśli jednak to jest zwykły krem z dodatkiem filtra, to raczej ochrona nie jest zbyt skuteczna. Najlepiej poczytaj ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=576105 tam dziewczyny bardziej się orientują

chwalę się ostatnimi ślubnymi zakupami dziś na promocji wyrwałam majtki Intimissimi za 24zł, co prawda trochę nie pasują do stanika, ale mają niebieską wstażkę stanik kupiłam już wcześniej, również w okazyjnej cenie 150zł. co prawda nie leży idealnie, ale świetnie się trzyma. jak znajdę coś lepszego, to kupię. a opaska z Promodu to zasługa Swiat Katarzyny - dziękuję, że powiedziałaś o promocji za jedyne 20zł założę na poprawiny, tylko jeszcze muszę wymyślić jak ją założyć na głowę, żeby nie wyglądać tak beznadziejnie jak podczas pierwszych prób w sklepie a te dyndające cyrkonie odetnę.
Niezłe łupy

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kupiłam tablice rejestracyjne Druga z nazwiskiem, więc paint poszedł w ruch
Fajna ta z 'next level' My bedziemy mieć z naszymi imionami

Tak czytam Wasze opinię o zaproszeniach z Amelii i jestem w szoku. Kolezanka zamawiała próbki i kupili swoje zapro tam i byli oszołomieni jakością. Gruby papier, piekny wydruk. Mówila, że bardzo poleca bo wygladaja lepiej niz na zdjeciach w necie

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 17:58   #2224
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcia opaski i bransoletki - każda po 20 zł w rzeczywistości strasznie sie błyszczą i sa jasniejsze, zdjęcia tego nie oddaly

Śliczne! Czekam na zdjęcia na Tobie, koniecznie!
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Anesthesia - jak się boisz przerysowanego efektu, to pooglądaj efekty przedłużania u jednej forumki na tym drugim forum, pięknie przedłuża!
Podasz mi namiary na fb albo pw? Bo nie wiem o kim możesz mówić
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
A czy któraś z dziewczyn mających próbkę Madras mogłaby mi podesłac "real foto" ?
Postaram się jutro zrobić zdjęcie, najlepiej jakbyś mi przypomniała na PW
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Moim problemem są natomiast paznokcie , które mi się łamią na potęgę i włosy. Kupiłam regenerum do paznocki i dermene do włosów. Czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia?
Regenerum daje super efekty przy regularnym stosowaniu. Ja jestem ogólnie wielką fanką olejowania i odkąd regularnie olejuję, paznokcie mają swoje "gorsze chwile" raz na kilka miesięcy, a tak to nie mogę na nie w ogóle narzekać. Polecam Ci ten wątek.
Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Jutro od 11 zaczynam pierwsze przymiarki. Na razie jestem umówiona do trzech salonów. Mam nadzieję że znajdę tą jedyną

Problemy w pracy nie do końca pozwalają mi się tym wszystkim cieszyć.. ale mam nadzieję że poradzę sobie bo teraz ciężki okres mam..
Super, powodzenia i czekamy na relację! I łączę się w kwestii problemów...
Cytat:
Super! Sexy i bardzo "ślubna" moim zdaniem
Cytat:
chwalę się ostatnimi ślubnymi zakupami dziś na promocji wyrwałam majtki Intimissimi za 24zł, co prawda trochę nie pasują do stanika, ale mają niebieską wstażkę stanik kupiłam już wcześniej, również w okazyjnej cenie 150zł. co prawda nie leży idealnie, ale świetnie się trzyma. jak znajdę coś lepszego, to kupię. a opaska z Promodu to zasługa Swiat Katarzyny - dziękuję, że powiedziałaś o promocji za jedyne 20zł założę na poprawiny, tylko jeszcze muszę wymyślić jak ją założyć na głowę, żeby nie wyglądać tak beznadziejnie jak podczas pierwszych prób w sklepie a te dyndające cyrkonie odetnę.
Gratuluję zakupów! Opaska na drugi dzień pasuje idealnie, w połączeniu z sukienką będzie bosko!

A mnie dzisiaj coś naszło i weszłam na stronę Willi Decjusza... nie wiem, czy pamiętacie, ale w sierpniu była afera, bo na stronie Willi nie podali naszego terminu, mailowo z USC też mi napisali, że 13ego nie będzie ślubów w Willi, w USC mi pani powiedziała, że śluby będą, ale wiecie - na słowo urzędniczki bałam się wierzyć. A dziś weszłam na stronę i widzę, że mają wpisane wszystkie soboty września Już za 2 miesiące będę rezerwować godzinę i "odwrotu nie będzie"

Co do pielęgnacji przedślubnej to też myślałam nad kawasami ale na cerę narzekać nie mogę, więc odpuszczam, żeby nie pogorszyć. Regularne peelingi i nawilżanie, może kupię jakąś maseczkę i mam nadzieję, że tyle wystarczy
Planuję jedynie kupić depilator i spróbować depilować pachy, żeby przyzwyczaić skórę :P Nogi woskowałam parokrotnie więc mam nadzieję, że problemu nie będzie, ale jednak babranie się z woskiem na ciepło mi nie do końca odpowiada, więc w nagrodę za "przeżycie stycznia" sobie sprawię depilator Planuję Braun Silk Epil 5, kosztuje ok. 240zł, a za 100zł więcej mogę kupić siódemkę z opcją depilacji w wannie czy pod prysznicem. Myślicie, że warto dopłacić?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:01   #2225
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość

Tak czytam Wasze opinię o zaproszeniach z Amelii i jestem w szoku. Kolezanka zamawiała próbki i kupili swoje zapro tam i byli oszołomieni jakością. Gruby papier, piekny wydruk. Mówila, że bardzo poleca bo wygladaja lepiej niz na zdjeciach w necie
Wszystko zależy od konkretnego wzoru . Ja osobiście zawiodłam się na tych na których mi najbardziej zależało. Np ten Monogram o którym pisałam to totalna porażka . Natomiast Bellisa , Ornato i jeszcze jedno , którego nazwy nie pamiętam są fajnie zrobione. Dziewczyny chwaliły też Madras.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:10   #2226
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
jasne
Kasiu ciężko mi powiedzieć, nie jestem ekspertem. Jeśli jednak to jest zwykły krem z dodatkiem filtra, to raczej ochrona nie jest zbyt skuteczna. Najlepiej poczytaj ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=576105 tam dziewczyny bardziej się orientują

dzieki za link do wątku
i nie ma za co

kurcze.... teraz zaczełam żałować, ze nie wziełam 10%, no ale trudno... w ogóle zajrzałam w swoją szafę kosmetyczną i mam bardzo dużo masek/balsamów/kremów do zużycia trza sie zabrać za siebie

i chciałabym tak wyglądać (makijaż i fryzura) na własnym ślubie
http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...aco-sensualnie

swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:14   #2227
KaMilka4891
Zadomowienie

tak mnie nakręciłyście na welony, że kupiłam
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...70cm-p-39.html

miałam mieć od koleżanki, jako pożyczona rzecz, ale okazało się, że ma biały, a moja suknia jest ecru
Stary 2014-01-10, 18:14   #2228
say-hello
Zakorzenienie

Kasia ta fryzura jest boska! sama bym taką bardzo chciała mieć, tylko zastanawiam się, czy jeśli jest tak bardzo luźno upięta, to czy się nie rozleci? Makeup też piękny
Stary 2014-01-10, 18:25   #2229
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Kasia ta fryzura jest boska! sama bym taką bardzo chciała mieć, tylko zastanawiam się, czy jeśli jest tak bardzo luźno upięta, to czy się nie rozleci? Makeup też piękny
na pewno nie wytrzyma, dlatego napisałam chciałabym, ale na sesje sobie zrobie
Stary 2014-01-10, 18:28   #2230
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo mi się podoba stylizacja. Ale suknia tej PM to nie moja bajka
Świat katarzyny na pewno ci taka fryzurka świetnie pasuje!

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2014-01-10 o 18:32
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:32   #2231
ysia
Zadomowienie

Cytat:
dzieki za link do wątku
i nie ma za co

kurcze.... teraz zaczełam żałować, ze nie wziełam 10%, no ale trudno... w ogóle zajrzałam w swoją szafę kosmetyczną i mam bardzo dużo masek/balsamów/kremów do zużycia trza sie zabrać za siebie

Kasia ! A ty masz chyba pocieniowane włosy prawda ? A jakby te przy twarzy zostawić takie luźne , a resztę upuść solidniej? Z przodu wyglądałaby podobnie

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:39   #2232
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ehh i zniszczyłaś moje złudzenia
Stary 2014-01-10, 18:50   #2233
Liana
Zadomowienie

Cytat:
bardzo mi się podoba stylizacja. Ale suknia tej PM to nie moja bajka
Świat katarzyny na pewno ci taka fryzurka świetnie pasuje!
A ja właśnie będę miała bardzo podobną sukienkę , a ślub kościelny
Jak zobaczyłam te zdjęcia byłam ciekawa Waszej opinii odnośnie sukni

Kilka razy pisałam w tym wątku, ale już dawno, na etapie jeszcze przed-zaręczynowym.

Witam się więc z Wami, codziennie podczytuję co piszecie.
Nasz ślub jest 24 maja, już niedługo
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:52   #2234
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:

Dobra udało się
Śliczna!

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was z okazji zbliżającego się ślubu nabyła soczewki kontaktowe? Jesteście zadowolone? Ja kupiłam jednodniowe i zakładam w weekend, jeśli wychodzę. Troszkę ję czuję niestety, może trzeba się przyzwyczaić?
Ja od 10 lat noszę soczewki i na ślubie też będę miała
Trochę dziwne że Ci przeszkadzają... okulista Ci je dobierał?

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Dziewczyny.... normalnie zalamka... od 1 stycznia stosuje kremy przeciwzmrszczkowe. Zaraz koncze 24 lata.... co wiek...
Przyzwyczaj się, od teraz będzie to Twój najlepszy przyjaciel

Say za udane zakupy
Stary 2014-01-10, 18:57   #2235
ParisParisienne
Rozeznanie

Lemon no niestety do mnie zaczelo powoli to dociarac...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:59   #2236
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
A ja właśnie będę miała bardzo podobną sukienkę , a ślub kościelny
Jak zobaczyłam te zdjęcia byłam ciekawa Waszej opinii odnośnie sukni

Kilka razy pisałam w tym wątku, ale już dawno, na etapie jeszcze przed-zaręczynowym.

Witam się więc z Wami, codziennie podczytuję co piszecie.
Nasz ślub jest 24 maja, już niedługo
co kto lubi masz może zdjęcie swojej?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2014-01-10 o 19:01
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:00   #2237
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
dzie

]
kurcze! Według mnie Ona ma zbyt kosciste plecy do tej sukni... Mam obsesje na punkcie pleców, bo mam identyczne jak ONA Ale fryzura piękna w ogóle piękną ma twarz

Cytat:

chwalę się ostatnimi ślubnymi zakupami
świetne masz zdjęcia na sobie z opaską?

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:02   #2238
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zamawiałyście te literki z plexi:
zamawiałyście D & M, czy tylko D, M?

Czy to & powinno być mniejsze, niż te dwie literki?
Ja mam & mniejsze.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:12   #2239
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Kasia ! A ty masz chyba pocieniowane włosy prawda ? A jakby te przy twarzy zostawić takie luźne , a resztę upuść solidniej? Z przodu wyglądałaby podobnie
ja mam po prostu taką cienizne na głowie, to żadne cieniowanie
Stary 2014-01-10, 19:14   #2240
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Jeśli na tort, to jaką one powinny mieć wysokość? Są one nabite na na patyki, czy po prostu będą stawiane na tort ?

One już są przystosowane do włożenia na tort.

Nasze mają 9 cm + część do włożenia do tortu. Razem 13 cm

Są wyklejone próbnie, więc widać że krzywo, oczywiście zostaną poprawione.

inicjały.jpg

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
tak mnie nakręciłyście na welony, że kupiłam
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...70cm-p-39.html

miałam mieć od koleżanki, jako pożyczona rzecz, ale okazało się, że ma biały, a moja suknia jest ecru
Ja też się zaraziłam od dziewczyn - od veliki i kliknęłam , ale nie żałuję.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:16   #2241
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Witam nowe PM!

Tysia ja ciebie skądś kojarzę
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:17   #2242
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam po prostu taką cienizne na głowie, to żadne cieniowanie
spojrzałam właśnie na Twojego bloga... Fryzura z posta "za kratami" JEJ JAK MI SIE W NIEJ PODOBASZ dlaczego nie chcesz być tak uczesana na ślub? Pięknie Ci w czymś takim

Stary 2014-01-10, 19:20   #2243
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Jak romantycznie...http://aifowy.blogspot.com/2012/05/p...ae-i-duze.html i to bez całej ''szopki''-też bym tak chciała,ale moje kochanie i nasze rodziny chyba by nie były zadowolone...a co tam kocham go to się ''poświęce''
Urzekł mnie ten reportaż, ze względu na naturalność

missmalezji Piękne te zaproszenia z serduszkami, dobry wybór.

Cytat:
widziałyście jaka "atrakcja" na końcu http://www.youtube.com/watch?v=hDwvwTGNjQI ?
Mieliby plusa za oryginalny pomysł, ale kozaczki/podkolanówki wszystko zabiły

ysia Gratulacje

gornek Obrączka idealnie pasuje do pierścionka

_Monia_ Witaj Myślę, że przyjęcie dla rodziny a zabawa dla młodych to dobra opcja. Z rodziną robisz eleganckie przyjęcie, będzie pewnie sporo okazji do rozmów między osobami, które widzą się od wielkiego święta. A impreza dla młodych - dobre jest to, że możecie zrobić wszystko według Waszego uznania.

aleksandramaj Witaj Będziecie mieli duże przyjęcie? Oglądaliśmy kilka reportaży naszego foto ze ślubów polsko-śródziemnomorskich i widać było, że zabawa była bardzo żywiołowa - na pewno tak samo będzie i u Was A suknia świetna

mojakaren
Na pierwszą przymiarkę (taką, na której wybieramy dopiero model sukni) nie trzeba wysokich butów. Niektóre salony (np. Evita) mają zasadę, że ogląda się suknię całościowo, więc mogą przynieść Ci do przymerzenia ślubne buty.Z bielizny najbardziej uniwersalny stanik bez ramiączek. Dopiero na pierwsze dopasowywanie sukni- bielizna i wybrane buty ( jeśli nie buty to wys. obcasa).
Byłam i mierzyłam w Madonnie i nic mnie to nie kosztowało.

enzunio Piękne kolczyki - pełen glamour

ewelina Dużo załatwiliście Dla mnie gispówska jest piękna; nie bałabym się tego, że zniknie w tej ogromnej przestrzeni. Kompozycje muszą być po prostu większe.

wenedka Ale bratowa ma tupet. Popieram animatorkę w 100%

Nozka Szkoda, ze musiałaś się o tym przekonać tuż przed ślubem. Masz już inną kandydatkę na drużbowanie?

Waniliova Na jakie zaproszenia się zdecydowaliście?

świat katarzyny Ale masz oko do błyskotek - oba zakupy są świetne A inspiracja fryzurowo-makijażowa - piękna

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Muszę Wam to pokazać
Widziałam i zastanawiam się - jakim cudem pierwotnie kosztowała 4,5 tys. ?

antonina_bielska Świadkowie z osobami. Świadek TŻ-ta jest w długim związku, jego dziewczynę znamy i lubimy. Moja świadkowa czyli Młoda od niedawna kogoś ma, też ma przyjść z wybrankiem. Nawet, jakby zerwali (odpukać!), to ma przyjść z jakimś sympatycznym kolegą. I cała ferajna będzie siedzieć przy naszym stoliku

magdalenka_w_86 Idealny komplet welonów - świetnie wyglądają.

marlenqa22 Powodzenia w polowaniu na sukienkę

Aśkun19 Wow, świetny komplet - podwiazki są boskie A kotka chyba wie co dobre - mój kot to zawsze nowe zakupy wykudli, wyleży

Do grona miłośniczek kremu z kwasem migdałowym, dołączam się również i ja Zamiast kremu z filtrem mam podkład kryjący pharmacerisa z SPF 20, świetnie się spisuje (niestety u mnie bez podkładu to nie da rady )

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:22   #2244
ewelina258852
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Jak dla mnie gipsówka jedynie w mniej formalnym wydaniu, bardziej surowym i rustykalnym. Na zasadzie nie aż tak w eleganckiej aranżacji. Osobiście nie przemawiają do mnie te wysokie kielichy z gipsówką. Już na takich wysokich bardziej by pasowały do niej wysokie wąskie, wazony, albo takie świeczniki http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...dekoracje.html
Coś jak tu, lub w tych linkach poniżej.
Ale dekoratorka ma rację, do sali takiwyglądałyby najlepiej, te inne straciłyby urok.
Ale rozumiem Twoje zakochanie w gipsówce Wrzucam kilka linków z inpiracjami, może coś Ci pomogą.
http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...-wszystko.html
http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...arniejsza.html
http://pozytywneinspiracjeslubne.blo.../gipsowka.html
http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...nspiracje.html
http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...utonierka.html
http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...dekoracje.html
A może gipsówka wcale nie pasuje do tej sali? sorry ze tak non stop o tym ale bardzo mi sie podoba jako dekoracja ale nie chce się upierać. zerknij proszę na zdjecie sali i doradz..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala 1.jpg (176,3 KB, 23 załadowań)
ewelina258852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:26   #2245
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
spojrzałam właśnie na Twojego bloga... Fryzura z posta "za kratami" JEJ JAK MI SIE W NIEJ PODOBASZ dlaczego nie chcesz być tak uczesana na ślub? Pięknie Ci w czymś takim
bo mam odstające uszy i takie kwadratowe czoło
Stary 2014-01-10, 19:26   #2246
szklaneczka25
Rozeznanie

Witam Was
Daaawno mnie tu nie było bo chyba od listopada ((
Cały czas o Was myślę i tęsknię ale mam trudną sytuację w pracy i nie mam nawet kiedy pisać, czasem zerkam jak mam chwilę ale jak to bywa w działach finansowych najgorszy jest koniec roku
Ale mysle ze od marca bede sie udzielać regularnie.
Powodzenia Wam życzę w przygotowaniach oraz witam nowe PM bo jest nas coraz więcej
Stary 2014-01-10, 19:33   #2247
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
bo mam odstające uszy i takie kwadratowe czoło

Dziewczyny macie swoje ulubione filmiki/skróty slubne?

Stary 2014-01-10, 19:37   #2248
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

cudna ta para, co kasia wklejała parę zdjęć, cała relacja ze ślubu extra

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:39   #2249
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

świetne masz zdjęcia na sobie z opaską?
dzięki. nie mam, jak coś wymyślę to na pewno wam pokażę
Stary 2014-01-10, 19:43   #2250
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:

Też dziś oglądałam zdjęcia z ich ślubu PMka faktycznie pięknie wyglądała, ale obawiam się, że nie jest to fryzura na całonocne wesele...

Na życzenie 21klaudyna wrzucam zdjęcia Madrasa, ale robione przy sztucznym świetle komórką bo niestety nie miałam innej opcji... nie wiem czemu ostatnie tak żółto wyszło, papier jest w 100% biały Ale wydaje mi się, że dość dobrze widać strukturę papieru i jakość wykonania. Mnie się podobają i na 99% się na nie zdecydujemy
Kokardka przychodzi oczywiście zawiązana, tylko teść rozwiązał i nie umieliśmy potem zawiązać tak ładnie
I dopiero teraz zauważyłam, że na zaproszeniu jest mój ukochany cytat z Leśmiana Na 99% będziemy go mieć na naszych zaproszeniach
EDIT: Zauważyłam, że nie zrobiłam zdjęcia całego zaproszenia... mądra ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00477.jpg (154,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00478.jpg (141,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00481.jpg (209,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00480.jpg (89,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00482.jpg (123,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-01-10 o 19:46
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości