|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy dni plodne
to byl moj pierwszy raz , wiesz ze tego pierwszego plynu sie nie czuje... i podobno ciezko po nim dosjc w ciezy , mozna ale trudno ...
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
No dlatego teraz bd chodzil jak na szpilkach i czekal , na wymarzony jej okres....
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Teraz sie dowiedzialem ze okres sie zaczal w swieta ... boze co za dziewczyna.. to jak by sie okres zaczal w swiata bozego narodzenia, albo liczmy 25 grudnia to 13 dni od okresu sie kochalismy ....
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Wiem człowiek sie uczy na błedach ... jadac do niej nie brałem pod uwage sexu tylko zabawy,pieszczoty, ale jak juz siedziala na mnie i wgl bez bluzki i zd☠☠☠a spodnie i mi je zd☠☠☠a to pod wplywem glupoty czlowiem podja nie madra decyzje...;/ Podobno dzien plodny trwa 24-48 godzin ? tzn jaka jest wtedy owulaca a trwa te dnie polodne trwaja na wet tydzien bo pleminik w pochwie potrafi przetrwac 3 dnie czyli jak np ta owulacja jest 8, to dni plodne byly5-11 , i podobno je sie liczy jak dziewczyna ma okres 1 stycznia to teraz 14 dni trzeba policzy czyli ta owulacja jest 15 ??? a okres sie rozpoczyna pierwszym krwawieniem.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Zacznij gościu pisać poprawnie bo składasz zdania jak 7 latek!!!!!!!to po pierwsze.
po 2 jak dziewczyna nie prowadzi obserwacji to nie wiesz kiedy miała owulacje, nie wiesz kiedy miała dni płodne i my tym bardziej tego nie wiemy. po 3 idź się przebadać bo w twoim przypadku ciąża tej dziewczyny może i tak być mniejszym problemem niż syf jakim mogła cię zarazić ![]() a po 4 nie pytaj więcej czy może być w ciąży bo może i dziewczyny ci to pisały. a tak w ogóle to strasznie to żałosne wszystko
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Nie no, szacun. Przespałeś się z dzieckiem, to raz. Bez gumki, to dwa. Teraz próbujesz wyliczyć z jakichś magicznych całek, czy może być w ciąży, to trzy. Ja chyba się bez kitu starzeję, bo nie ogarniam. Odczekajcie jeszcze te parę dni i zróbcie test, to się dowiesz, czy będziesz miał potomstwo, czy nie. Życzę światu dwóch kresek.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
ja wolalbym jedna kreske, tez chcialbym zrobilas tez, po tygodniu pierwszy a po dwoch drugi , ale ona nie chce ... wgl jej zachowani jest zalosne , a nie wiem kiedy mila dni plodne ale jak sie je wylicza? podobno od poczatku okresu policzyc 14 dni czyli jak 1 miala poczatek to 15 miala ta owulacje czy cos prawda ?
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Autorze zrozum: nie wyliczysz dni płodnych.
BO: - dziewczyna nie prowadzi obserwacji śluzu, pomiaru temperatury - nie wiesz, czy dziewczyna ma cykle regularnie - nie wiesz, jak długie ma cykle POZOSTAJE CI: - namówić ją na test - czekać
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ale wyczytalem ze liczy to sie 14 dni od okrosu czyli pierwszego krwawienia dlatego sie pytam, a wiem ze jak nie prowadzi kalendarzyka to nie wylicze tego bo moze miec teraz np okres 26 dniwy albo i 33 dniowy ..
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Sam sobie odpowiedziałeś, NIE wyliczysz kiedy miała owulacje i dni płodne. Swoja drogą jesteście siebie warci. Z nią śpij pół województwa. Ty do niej przyjeżdzasz i decydujesz sie na seks bez zabezpieczenia. Teraz czarna rozpacz, że będzie w ciąży. Ona testu nie chce zrobić. Ty na pewno masz 20 lat?
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dni płodnych się nie wylicza!!! Chłopie wróć się do szkoły, bo masz braki z biologi, anatomii nawet własnego ciała, czytaniu ze zrozumieniem i liczeniem.... Jeśli o liczenie to chodzi, mi o to 15 lat dziewczyny, nie o wyliczenie dni płodnych.... Uprawiałeś seks z dzieckiem, które nawet nie wie kiedy miało ostatnią miesiączke... Dziewczyny w jej wieku moga mieć miesiączkę nawet po 3 miesiącach, więc życzę powodzenia w czekaniu. Jeśli chcesz się dowiedzieć czy jet w ciąży czy nie, to w przyszły weekend idź z nią do labolatorium na test z krwi, albo trochę późnie zróbcie test z apteki. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Jak tak bardzo jednak chcesz wyliczać te dni to wpisz w google "kalkulator dni płodnych" i jazda. |
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten wątek nadal trwa! I nadal są te głupie pytania. To mnie utwierdza w przekonaniu, że masz te 14 lat co w nicku. Cytat:
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
mam 20 lat ale w tej rozpaczy dziwnie sie zachowuje, czlowiek musi dostac nauczek by potem myslec .. No ona testu nie chce wiec tym bardziej nie pojdzie do laboratorium .... Wiec trzeba czekac na miesiaczke wiem ze nawet pol roku moze nie dostac miesiaczki co mnie przeraza...no na wakacje bedzie widac juz takto brzuch... wiec ok to nie ma tak ze sie liczy te jakos 14 dni od poczatku miesiaczki ?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchaj no synek. Jak chcesz sobie policzyć to idź na wyliczanki. Zaczynasz działać na nerwy z tymi pytaniami. To nie działa jak ene due rabe, tylko trzeba mierzyć temperaturę, znać termin swojej owulacji i to ona wyznacza termin krwawienia. Sam piszesz, że dziewczynka ma nieregularne cykle, nie prowadzi samoobserwacji więc jak do groma ktoś może jej dni płodne wyliczyć?
Może zaszła, a może nie zaszła. Na troje babka wróżyła i innej odpowiedzi tu nie dostaniesz.
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ok przepraszam, a jak miala dni plodne to wtedy na pewno jest w ciazy ? czy mogla zajsc ale nie musiala ?
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, nie grzmisz.
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za pomoc, teraz codziennie sie pytam jej jak sie czuje miala dzis i za tydzien isc na dyskoteke ale nie idzie nie chce jej sie a wczoraj ja glowa bolala i nieodbrze jej bylo ...;/;;/;/;/;/
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wcześnie na mdłości, jaja sobie z Ciebie robi i zabawę ma na bank przednią.
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Nie no to to ja wiem ze na pewnoe jeszcze objawow nie ma , ja jej specialnie tez dogaduje :P A objawy kiedy sie pojawic moga ? wiem ze to indywidualna sprawa ale tak mniej wiecej ? np po dwoch tyg. ?
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wiesz na pewno że nie może jeszcze mieć objawów a jednocześnie nie wiesz kiedy się mogą pojawić i znowu to samo, wiesz że indywidulna sprawa, ale pytasz kiedy się mogą pojawić Zauważyłeś, że to co piszesz się wyklucza? |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby kolega myślał logicznie i rozsądnie, to by nie przeleciał dziecka.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
no ale kiedy ogolnie moge sie pojawic... np po 2 tyg czy dopiero najszybciej po 4 tyg, kiedy najszybciej i jakie to objawy
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogą być po 2 tygodniach od zapłodnienia, mogą być po 4, po 6. Może nie być ich w ogóle. I czy google gryzie? Weź sobie poczytaj o zapłodnieniu, ciąży to i objawy znajdziesz. Widzę, że się nudzisz i raczej nie pracujesz więc w czym problem? Może nauka nie pójdzie w las
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Bo dla mnie za wczesnie na dziecko z nia nie bede , ona ma podejscie wy☠☠☠ane na to ... jesszcze jak by byla madra dziewczyna i wgl to ok. pol biey dalo by jakos rade a ona to wgl masakra.... ;/;/i nie chce tego ..
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
A jak odkryłeś, że jednak wiek coś się nie zgadza?
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Sama to mi napisala najpierw moiwe ze ma 17 lat teraz 18 a potem mi pisze jak nie wiedzielismy czy skonczylem w niej ze ona ma 15 lat i ze mam rze☠☠☠ane bo jak bd w ciazy to powie mamie i mam przerabane ze sex z nie letnia, a potem napisala ze naopoiwada glupote ze ja gwalcilem , tego sms mam jak cos
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

Ten wątek nadal trwa! I nadal są te głupie pytania.