Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013, cz. IV 0 0%
Śmiechy, piski i pełzanie, a przede mną już kolejne wyzwanie 0 0%
Główkę pięknie już trzymamy, wkrótce usiądziemy bez pomocy mamy 6 15,00%
Już obiadki pięknie jemy i do mamy się śmiejemy 3 7,50%
Nasze dzidzi są radosne, a mamusie chcą już wiosnę 8 20,00%
Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię 19 47,50%
Obiadki wcinamy, na ząbki czekamy 2 5,00%
W wanience nóżkami sobie chlapie i czasem mamę za włosy złapie 2 5,00%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 08:23   #3841
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
A nie masz jakiegoś sterylnego pojemniczka w domu (np na mocz )?
Ja wczoraj musiałam 260 ml wylać rozmrozonego bo pola z butli dwa razy nie chciała pic rozbójnik jeden.
Do mojego laktatora pasują tylko pojemniczki z tej samej firmy wiec ja do nich ściągam a przelewał do specjalnych woreczkow. Acz ściąganie bezposrednio do woreczka brzmi kusząco..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

to juz zwykle woreczki do mrozenia zywnosci lepsze niz pojemnik sterylny na mocz. one nie sa przebadane pod kątem przedostawania sie substancji z opakowania do pozywienia...

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

[/COLOR]pytanie za 100punktow

SKORO BEDE NAJWCZESNIEJ KARMIC JUTRO W NOCY TO CZY MOGE DZIS ZJESC NABIAL?

MARZY MI SIE JOGURT JUZ PRAWIE 4MIESIACE POSTU

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
gdzies czytalam ze calkowicie bialko schodzi w 2 doby niestety... a jogurt kozi moze?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 08:27   #3842
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Mialam nie jechac bo trzeba bylo fatygowac obie babcie. Nie zaluje jednak. Efekt jest lepszy jak lezy snieg i tylko do przerebla mozna wejsc

TASSIA, ja mam wokolo duzo jezior. Najblizsze jakies 4 km ale tam rzadko jezdzimy. Niecale 20 km jest kilka osrodkow wypoczynkowych A wczoraj bylismy za Augustowem to troche dalej.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 08:45   #3843
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim!! Mój Mateuszek dzisiaj kończy 4 miesiące : jupi:
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

TASSIA, ja mam wokolo duzo jezior. Najblizsze jakies 4 km ale tam rzadko jezdzimy. Niecale 20 km jest kilka osrodkow wypoczynkowych A wczoraj bylismy za Augustowem to troche dalej.
Chciałabym mieć takie jeziorko obok siebie. U nas najbliższe jest tak 1,5 - 2 godziny drogi ode mnie. Tylko, że ja z południa i szału na jeziora nie ma

Jutro mam egzamin. Przez cały ten czas się nie stresowałam a dzisiaj trzęsę portkami bo nic nie umiem. Liczę na ściągi
Że człowiek nie uczy się na bieżąco
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:01   #3844
kaska87
Zakorzenienie

hej

Tasia powodzenia, trzymaj się tam

brawo dla Mateuszka za 4 miesiące

ja mam jezioro 5 km od domu

idę śniadanie robić

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:11   #3845
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej

Tasia powodzenia, trzymaj się tam

brawo dla Mateuszka za 4 miesiące

ja mam jezioro 5 km od domu

idę śniadanie robić
W mojej rodzinnej miejscowości miałam jakieś 7km do jeziora, tutaj mam 30km do oceanu, za to jak mieszkaliśmy tu w innej miejscowości to mieliśmy 30 sekund drogi nad świetny staw gdzie było masd łabędzi, kaczek i gęsi

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:44   #3846
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Mój Janek też. Z tej okazji pierwsze normalnr jedzonko.Ale sie boje
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:45   #3847
karolson
Zakorzenienie

co zrobić zeby mi się chciało sprzątać??
Filip na pierwszej drzemce... lece wstawić pranie i zaraz do Was wracam ze śniadaniem heh jak dobrze że TŻ pojechał holować auto do warsztatu można jeść i pić kawe z wiazażem
Stary 2014-01-11, 09:45   #3848
butterfly20
Zakorzenienie

Heeej

No więc tak: złapałam grypę żołądkową na pewno od córki znajomych, u których byliśmy w niedzielę. Dzwoniłam dzisiaj do nich i miała rota, była w szpitalu Oby już lepiej. W niedzielę mówili,że w sobotę wymiotowała, szkoda tylko,że nie odwołali naszych odwiedzin wiedząc, że mamy Natalkę przecież. No i synka mojej koleżanki też zaraziła- mi się zaczęło w środę rano, a jemu we wtorek wieczorem.
Aaaa no i jak gadałyśmy o szczepieniach to ta koleżanka mówiła,że szczepienie dziecka na rota "to głupota".Hmmm może,ale mam nadzieję,że dzięki temu mojemu dziecku nic nie będzie.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie budze Nawet jak zje mniej bo szybciej zasnie przy cycu, to i tak zawsze budzi się o tej samej porze (+- godzina). A jak obudze do jedzenia szybciej to pozniej juz budzi się co 3h. Także daje jej żyć swoim życiem

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

ściągasz jeden cycek 7, pote drugi 7, potem pierwszy 5 itd. Ponoć najlepsza na podkręcenie laktacji.
Ja tak nie ściągam z lenistwa tylko daje 7 do 10 min cycek jeden, albo oba naraz i jest. Ale jak będę miec kryzys laktacyjny (oby nie jednak) to pewnie do tej metody sie odniose

Chyba, że pytasz o metode usypiania 7-5-3? To jest coś że zostawiasz dziecko na iles tam minut zeby sie darlo i nie bierzesz z lozeczka. Nie wiem dokladnie ale to jakaś torturowata metoda wiec sie nawet nie wtajemniczam

Metodę jako ściąganie laktatorem znam. A sposób na usypianie-beznadziejny.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Julek ma mniej więcej stałe pory drzemek w dzień, więc stąd. Najczęściej jest aktywny 2,5-3 h i potem zaczyna popiskiwać, trzeć oczka. Wtedy pielucha i lulam, czasem suszarka z youtube pomaga, czasem tylko konik. Jeśli nie zasypia i dalej kwęka (od karmienia poprzedniego mijają właśnie 2,5 h) to karmię go i usypia przy piersi, najczęściej bardzo szybko. Śpi jakieś 1,5 h i po obudzeniu znowu cyc.
Jakby mi za szybko się przebudził, tj np. po 10 minutach to daję smoczka i śpi dalej.

U nas też podobnie w tym miesiącu z tymi nadprogramowymi wydatkami, ale nie powiem dlaczego Już się dołuję lutym, bo idę go gina na totalny przegląd, więc liczę:
1. wizyta 70 zł
2. usg dowcipne 70 zł
3. usg cycków 80 zł
4. cytologia 30-40 zł

Ale, ale... właśnie sprawdziłam na stronie i taka kompleksowa wizyta jedyne 230 zł, więc zaoszczędzę 30 zł

EDIT: słabe te moje wyliczenia, skoro z nowego cennika wynika, że samo badanie ginekologiczne to nie 70 zł, a już 90 zł... OMG!

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

ja zamrażam w aventowych pojemnikach Via
A te worki nie są jednorazowe?
Też mam te pojemniki i teraz ciekawostka-na instrukcji pisze,że one są jednorazowe jak się je używa do zamrażania

Cytat:
gorgulek gdzie ty mieszkasz ze jeziorko?

jade tym.pociagiem
okno sie nie domyka i martwie sie ze zaziebie piersi choc okrylam sie.kurtka
pkp :/

w ogole boje sie odciagania przez dwa dni i wylewania pokarmu
gdzie bede odciagac ? czy mi cycki nie odpadna? i mam nadzieje ze po 36godzinach odciagania nie zaburze sobie laktacji
tz zostawilam tylko 1,5litra mleka swojego
reszte ma mm. ale i tak jestem.dumna ze w tydzien tyle uzbieralam pomimo kryzysu laktacyjnego

ahh i mam wyniki morfologii i zelaza
wszystko ok
co wcale mnie nie cieszy bo dalej nie rozwiazuje problemu dlaczego ja taka oslabiona jestem?
wlasnie mijaja dwa tyg jak to wszystko sie zaczelo. krecenie w glowie, bol, oslabienie, rece i nogi jak z waty itp.

oszaleje

ludzie dookola spia, a ja nie umiem w pociagu
najgorzej ze dzis z przyjaciolka pewnie cala noc przegadam wiec jutro jak wroce do donu to bede detka jakich malo

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

do wawy
robie czteroletni kurs certyfikacyjny i mam zjazdy co miesiac
ostatni raz bylam dwa tyg przed porodem
wiec czas najwyzszy sie pokazac

a co do kleiku to nie ma obowiazku ale w tych marchewkach itp czesto sie tym zageszcza
poza tym to chyba niezle przygotowanie do weglowodanych zlozonych np. chleba w przyszlosci
mackowi tez kleik nie sluzyl bo po 4dniach musialam dac czopka
kupa wyszla twarda a to chyba za szybko
i umordowal sie strasznie
wiec odczekam tydzien i bede podawac znow od malutkich ilosci ale przez tydzien np pol lyzeczki a potem cala
teraz zrobilam chyba za szybko i go zaczopowalo

mam dokładnie tak samo od jakichś 3 tygodni,miałam dzisiaj iść na morfo,ale znowu mnie coś bierze

Cytat:
hehe jechalam ale za pozbo napisalas bo juz jestem za wloszczowa

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

pytanie za 100punktow

SKORO BEDE NAJWCZESNIEJ KARMIC JUTRO W NOCY TO CZY MOGE DZIS ZJESC NABIAL?

MARZY MI SIE JOGURT JUZ PRAWIE 4MIESIACE POSTU

No to tak. Moja koleżanka ma miesięcznego synka. Z początku stosowała się do diety, potem jednak posłuchała położnej i jadła co leci. Przedwczoraj np. naleśniki z Nutellą. I co?Mały okropnie cierpiał, zanosił się,był fioletowy i pojechali z nim na pogotowie-brzuszek.

Kazali jej przez dwa dni dawać mm, a samej się oczyścić i pić duuużo wody. Więc możliwe,że trzeba dłużej odczekać,żeby nie było w pokarmie.
Ja też mam straszną ochotę na nabiał. I frytki. I chipsy.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:49   #3849
misia332
Zakorzenienie

dla Matiego.

Chcecie zająć czymś dziecko minium na pół godziny, polecam włączyć muzykę na winampie i uruchomić wizualizacje. Kornel się wpatrywał, a ja zdążyłam sprzątnąć chate i się umyć, a teraz śpi.
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:57   #3850
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Mój Janek też. Z tej okazji pierwsze normalnr jedzonko.Ale sie boje
powodzenia we wprowadzaniu "normalnego" jedzonka
Stary 2014-01-11, 10:02   #3851
misia332
Zakorzenienie

Chwaliłam się Wam, że zrobiłam sobie kolejny tatuaż ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
Stary 2014-01-11, 10:05   #3852
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
dla Matiego.

Chcecie zająć czymś dziecko minium na pół godziny, polecam włączyć muzykę na winampie i uruchomić wizualizacje. Kornel się wpatrywał, a ja zdążyłam sprzątnąć chate i się umyć, a teraz śpi.
Telewizja tez tak dziala ale nie polecam i nie praktykuje. Tz w stanie krytycznego placzu tak sie ratuje
Jak Wam w aucie dziecko placze w.nieboglosy co.nam sie zdarza niestety. to polecam pokazac mu tylko wyswietlacz komorki. Chyba nie szkodliwe a dziala
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 10:08   #3853
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
dla Matiego.

he dobre..

jakbym nie miaszkała z mama to bym przestestowała, bo gdyby to zobaczyła to by mi gderała że niedość ze promienie od kompa to jeszcze wzrok mu psuje, a jakby się okazało że ma cos nie tak z oczami to bylo by mówiłam ze od kompa i tv... eh powoli mnie męczy mieszkanie z mama mimo ze sie raczej nie wtrąca najbardziej drażni mnie sytuacja jak dziś : Filip wstal o 8 pobawiliśmy się, pielucha, ubranko, troche zjadł, beknał, posmiał się w leżaku, pobawiliśmy się i mineły 2 h.. i ziewa i marudzi nawet na rękach wiec melodyjka i jak sie uspokoił to w bujak i sie rozpłakał.. wiec znow na rece i juz przysypia.. przychodzi moja mama i zaczyna do niego gadac wiec jej mowie ze ma neigadac bo on idzie spac i znow teksty wy to byście chcieli żeby on tylko spał, że się chce bawić itd. wiec jej mówie ze juz sie bawił i ziewa i niech się drzemnie chociaz 15 minut a bedzie inny wiec skwitowała ze go zmeczyłam usypianiem i padl... dodam ze zawsze wspomina że jak ja byłam w jego wieku to tylko spalam i jadłam

tak samo jak wieczorem skwierczy to przylazi i próbuje z nim gadac i sie bawic gdzie jest 22 h on niespi od 5 h i skwierczy ze zmeczenia i co z tego ze 5 minut się pobawi jak później będzie już tylko gorzej z usypianiem
Stary 2014-01-11, 10:10   #3854
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Ja delikatnie wyjmuję swoim

Mnie dziś nie było od 13.30 do 17 i też niesamowicie tęskniłam za Puciem Jak przyszłam to akurat TŻ karmił i Julek nawet na mnie niej chciał spojrzeć Ogólnie super sobie poradził z opieką i Julek nawet nie zapłakał.
Ale to super ze masz takie oparcie w tz'cie Ja mojemu wczoraj nagadalam, bo jak powiem zeby cos zrobil przy Amelce to zrobi, ale zeby sam o czyms pomyslal to juz nie bardzo... Jak typowy facet - jak sie nie powie to nie zrobi.

Cytat:
Poka, poka

No a u nas dalej charczenie i kaszel

Edytowane przez kahunia
Czas edycji: 2014-01-11 o 10:12
kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 10:11   #3855
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Telewizja tez tak dziala ale nie polecam i nie praktykuje. Tz w stanie krytycznego placzu tak sie ratuje
Jak Wam w aucie dziecko placze w.nieboglosy co.nam sie zdarza niestety. to polecam pokazac mu tylko wyswietlacz komorki. Chyba nie szkodliwe a dziala
ja nie włączam tv Kornelowi, bo jego to nie interesuje, ale kiedy nudzi go już mata, bujak, hustawka i moje ręce, a ja nadal jestem w piżami i z tłustymi włosami to podziałało to.

Aczkolwiek chcialam na początku tylko muzykę

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Ale to super ze masz takie oparcie w tz'cie Ja mojemu wczoraj nagadalam, bo jak powiem zeby cos zrobil przy Amelce to zrobi, ale zeby sam o czyms pomyslal to juz nie bardzo... Jak typowy facet - jak sie nie powie to nie zrobi.

Poka, poka
mam na łopatce imię syna i datę urodzenia. Powiem TŻ później żeby zdjęcie zrobił.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
Stary 2014-01-11, 10:12   #3856
kaska87
Zakorzenienie

to ja albo trzymam Miśka tak by tv nie widziała, a jak mi się wychyla to wyłączam i figa jeszcze się w życiu naogląda

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 10:13   #3857
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

To mnie T ciagle meczy, że Janek tak mało śpi, że on powienien tylo spać i jeść. Jest za maly żeby sie bawić.
A co do snu on spi 7-8 godz w nocy i w dzien co 2 godz drzemka (20-30 nim).
Stary 2014-01-11, 10:19   #3858
MsLullaby
Zakorzenienie

Właśnie dostałam poczta zaproszenie na ślub ukochanej kuzynki gdzie załączona jest kartka że zapewniony będziemy mieć pokój z opiekunką dla małego i chce mi się płakać bo chyba nas nie będzie na ślubie

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-11, 10:21   #3859
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
nie pokaz

a co do tv to nie popieram
szczegolnie ze w domu tv nie mam
ale.ktoras.z was polecala baby view na youtube i codziennie mackowi.pokazuje tak okolo 2minut
uwazam ze to moze byc nawet rozwojowe
ale byle nie za dlugo bo takie dziecko i tak ledwo co te dwie minutyvjest w stanie sie skupic

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 10:21   #3860
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam poczta zaproszenie na ślub ukochanej kuzynki gdzie załączona jest kartka że zapewniony będziemy mieć pokój z opiekunką dla małego i chce mi się płakać bo chyba nas nie będzie na ślubie

Ale super ze tak pomysleli o malym A czemu nie bedziecie mogli jechac?

Stary 2014-01-11, 10:22   #3861
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to ja albo trzymam Miśka tak by tv nie widziała, a jak mi się wychyla to wyłączam i figa jeszcze się w życiu naogląda
ja tak samo aczkolwiek są czasem sytuacje podbramkowe typu kibelek gdzie wiem ze przy włączonym tv jak go zostawie w lezaku to jak wróce będzie siedzial w tej sam pozycji, nie myślałam ze winamp moze działać tak samo ale jak widać każde dziecko inne
Stary 2014-01-11, 10:35   #3862
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Ale super ze tak pomysleli o malym A czemu nie bedziecie mogli jechac?
Głównie chodzi o kasę. Ślub jest w maju a to sezon na komunię, bilety około 400£ porównując teraz w marcu płacimy 100 £ za dwóch dorosłych i niemowlę. Plus prezent też kasa, minimum 700£ by nas to kosztowało. Oczywiście jeśli byśmy jakoś teraz bilety kupili bo wiadomo im bliżej maja tym droższe. Poza tym w lipcu chrzcimy więc znów wydatki. Najzwyczajniej nie możemy sobie na to pozwolić

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-11, 10:35   #3863
matallewar
Zakorzenienie

Wstałam rano i waga pokazała mi dobre wieści Brakowało mi dobrych wieści

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 10:44   #3864
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
gratulacje

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 10:50   #3865
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Głównie chodzi o kasę. Ślub jest w maju a to sezon na komunię, bilety około 400£ porównując teraz w marcu płacimy 100 £ za dwóch dorosłych i niemowlę. Plus prezent też kasa, minimum 700£ by nas to kosztowało. Oczywiście jeśli byśmy jakoś teraz bilety kupili bo wiadomo im bliżej maja tym droższe. Poza tym w lipcu chrzcimy więc znów wydatki. Najzwyczajniej nie możemy sobie na to pozwolić

Niby pieniadze szczescia nie daja ale bez pieniedzy to ani rusz...

Cytat:
Gratki Ja nie wiem kiedy sie zmotywuje do cwiczen w koncu. W przyszlym tygodniu tz jedzie na deske na tydzien i po jego powrocie wracam na spinning Babcia juz obiecala ze sie Amelka bedzie zajmowac w tym czasie

Stary 2014-01-11, 10:55   #3866
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:

Matall gratuluje naprawde.Ja to taki leń ze mnie że masakra!!!też powinnam ćwiczyć ale poprostu mi sie niechce.A co t
o jest sb?jakaś dieta?
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 11:07   #3867
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
.A co t
o jest sb?jakaś dieta?
Tak. South Beach. Dieta plaz poludniowych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 11:18   #3868
MsLullaby
Zakorzenienie

Motylku duuzo zdrowka

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-11, 11:51   #3869
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od państwowej służby zdrowia z daleka
Pogrubione: chyba płacisz na to jakieś składki w pracy, co nie? No bo jakże w prywatnej przychodni było coś za darmo?
Może płaci, a może nie Ja np płacę, ale niewiele, pół ceny porywatnej wizyty albo nawet mniej, a mam w tym właściwie wszystko, a mój mąż ma za darmo (tzn firma płąci)
Cytat:

ahh i mam wyniki morfologii i zelaza
wszystko ok
co wcale mnie nie cieszy bo dalej nie rozwiazuje problemu dlaczego ja taka oslabiona jestem?
wlasnie mijaja dwa tyg jak to wszystko sie zaczelo. krecenie w glowie, bol, oslabienie, rece i nogi jak z waty itp.
oszaleje
Tassia - a tarczyca? Sprawdzałaś? A jak nie, to może po prostu stres/przemęczenie?
Cytat:

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Jutro mam egzamin. Przez cały ten czas się nie stresowałam a dzisiaj trzęsę portkami bo nic nie umiem. Liczę na ściągi
Że człowiek nie uczy się na bieżąco
Powodzenia
Cytat:
Matal, wymiatasz Jak ja ci zazdrioszczę, że możesz ćwiczyć... A ja od nowego roku się staram trochę dietować, ale tylko trochę, bo u teściów o żadnej prawdziwej diecie nie ma mowy. Sytuacja z tego tygodnia - ogłosiłam wszem i wobec, że chcę trochę schudnąć, więc żeby mnie nie paść na siłę, bo mój teśc ma do tego tendencje. To on się pyta, co np. chcę ograniczać. Więc mówię, że przede wszystkim słodycze, że będę pić wodę zamiast soku na obiad i że ziemniaki suche, bez sosu ani cebuli podsmażonej na tłuszczu, bo oni tak jedzą, a on mi na to ze szczerym zdziwieniem: to cebula tuczy?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 11:53   #3870
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Znowu zjadł aż 50 ml i kreci sie wierci, wydziwia. Nie mam siły sie z nim szarpać. Nie to nie. Następny posiłek za 3 godziny.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2014-01-11 o 11:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości