|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kurs kadrowo-płacowy we Wrocławiu
Witam,
poszukuję rzetelnego, dobrze przygotowanego merytorycznie kursu kadrowo-płacowego we Wrocławiu. Przekopałam Internet, znalazłam kilka ofert, jednak opinie na temat tych kursów są bardzo różne (albo podejrzanie optymistyczne i powtarzające się na wielu portalach - reklama ;], albo skrajnie negatywne). Kieruję więc pytanie do osób, które były na takim kursie we Wrocławiu lub posiadają na ten temat informacje, co warto wybrać? Dodam, że interesuje mnie kurs od podstaw, który będzie zawierał nie tylko teorię, ale również naukę obsługi programów, np. Symfonia, Płatnik. Znalazłam do tej pory oferty kursów organizowanych przez: - go work, - stowarzyszene księgowych w Polsce - seka - prominet - fundację rozwoju rachunkowości Bardzo proszę o informację, jeśli ktoś coś wie na temat tych kursów lub uczestniczył w takim i może coś polecić/odradzić. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kurs kadrowo-płacowy we Wrocławiu
Witam, w grudniu skończyłam kurs org. przez Go Work...wybrałam kurs skrócony, tzn. sama praktyka (są 3 różne warianty)...chciałam nauczyć się programu Płatnik i Symfonia, poznać praktyczną stronę zagadnień kadrowo-płacowych, ten kurs to mi dał...kurs był prowadzony przez praktyka...ogólnie jestem zadowolona...jeśli masz jakieś pytania, pytaj śmiało
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja w go work rozważam wariant kursu teoria+praktyka 120 h. Tylko, że słyszałam skrajne opinie na temat tej firmy, gdzieś czytałam, że ludzie wpłacali pieniądze za kurs, po czym termin był wciąż przekładany, bo nie było wystarczającej ilości osób, a pieniędzy zwrócić nie chcieli i trochę mnie to odstrasza. Poza tym mam wątpliwości co do renomy takiego kursu, samej wiedzy tam przekazywanej i tego, jak na ten certyfikat patrzy pracodawca...
Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat, czy ktoś z Was kończył jakiś kurs kadrowo-płacowy we Wrocławiu i może go polecić? Bardzo prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.