|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumowy Kramik
Cytat:
Silencio, BLV Notte już nieaktualny. Cristobal owszem
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miss Dior Cherie jest na razie w trakcie negocjajcji, niestety. Przepraszam. Czy jakby była nieaktualna, to czy coś innego wchodzi w grę? BLV niektualne też. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czy gdybym cos jeszcze sobie dobrala od Ciebie, to wogole moja propozycja powyzej na pokrycie roznic by Cie interesowala czy nie bardzo? Bardzo jestem ciekawa tego Cristobala )
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Hej, szkoda, ze Blv nieaktualny
oprócz Cherie nic nie widzę, ewentualnie Bright Crystal, ale nie mam co dołożyć do pojemności trudno, zdecyduj co wolisz za Miss Dior Cherie
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Silencio, przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale korzystam z internetu w takim miejscu troszkę "stersującym" i nieraz muszę przerwać na dłuższą chwilę.Jeżeli chodzi o Cristobala, ja bardzo chętna jestem na Mauboussin, ale nie za bardzo mi pasuję, zeby oddać dwa zapachy za Mauboussin. Poza tym Cristobal EDP jest bardzo trudny do zdobycia (zazwyczaj pojawia się EDT), więc mam nadzieję, ze rozumiesz Napisz może wogóle, co ewentualnie chciałaś sobie dobrać, dobrze? Ja ze swojej strony jeżeli już, moglabym zapropopnować np. 10/12 ml z 30 La Baiser lalique. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja Cie swietnie rozumiem! Dlatego chcialam zaoferowac cos jeszcze, ale rozumiem, ze te zapachy nie bardzo Ci odpowiadaja ;-) Tak naprawde zadnego z pozostalych Twoich zapachow nie znam i nie szaleje, wiec spokojnie moge odpuscic. Cristobala zreszta tez nie znam, ale chce poznac ;-) Zatem ja moze jeszcze sprobuje namierzyc Lalique (chociaz pewnie marne szanse)... Tymczasem sciskam! |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Pomadko, przyznam się szczerze, że nie znam tego zapachu, kiedyś miała Rouge delicate i w związku z tym mam pytanie, czy Ty wąchałaś kiedyś Delicate i czy klasyczny jest do niego podobny? A co Cię u mnie interesuje? Edytowane przez monme Czas edycji: 2007-05-31 o 08:16 Powód: błędy |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bright Crystal Versace EDT 40/45 ml z 50
może coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Rouge to na pewno orientalny, wyraźny zapach. Nie ma w sobie świeżości czy cytrusów. Co z tych rzeczy, tylko poj. musiałbysmy to jakoś rozwiazac bo ja mam 50 ml tego hermesa. 1. Bright Crystal Versace EDT 40/45 ml z 50 3. Miss Dior Cherie Dior EDP 25 ml z 30 4. Stella Sheer Stella McCartney EDT 60 ml ze 100 6. Cristobal Balenciaga EDP 25 ml z 50
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cristobal jest już nieaktualny niestety. Reszta tak, ale pozwól, że poszukam jeszcze informacji na temat tego zapachu, dobrze?Jutro dałabym ostatecznie znać P.S. A czy czuć w nim jakiś taki sok z łodyg (mi się tak kojarzył Delicate i bardzo mi się nie podobał)? |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli będziesz zainteresowana to proszę o w miarę szybki kontakt, bo za tydzień wyjeżdżam![]() Niestety nie mogę powiedzieć, czy są do siebie podobne, bo tego drugiego nie znam, wiem tylko, że to różne zapachy ![]() ten mój jest ciepły, dosyć słodki, przyjemny dla wielu nosów chyba trochę za ciężki na lato, ale doskonale nadaje się na jesień, zimę i wiosnę![]() Pozdrawiam
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Monme pamiętasz jeszcze o Ferre w zamian za Bright Crystal?
http://www.lumiere.pl/product_info.p...owo------.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Myślę, że do jutra najpóźniej sytuacja się jakoś wyklaruje