Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 14:35   #4471
cloud_on_sky
Rozeznanie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

o ja cię pierdzielę drugi test po prostu cudowny dzień. gratulacje
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Jaaa pitole jakie piekne II cloud! Gratulacje! Co za dzien! Co do tsh to mnie Flight zmartwilas bo ja mam 3,22 i mi mowili ze bRdzo ladne. zobqcze do konca tego cyklu jak bedzie bo poki co dosc intensywnie pracujemy nad maluchem. Moze sie uda....
Dziękuję
Kochana idź do endo po lek, bo jest trochę za wysokie. Ale nie martw się, ja szybko zbiłam. Miałam 5,42, a po miesiącu brania leku 1,88 i zaszłam w 2cs, więc Tobie też się uda!

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość

Suuuper! Gratulacje!!!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Cloud swietna wiadomosc gratulacje
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Nie no aleee sie porobilooo
Dziękuję

Ciężko mi coś uwierzyć, ale same widziałyście jakie mocne krechy wylazły i to od razu A ja dzisiaj jeszcze wiesiołek rano wzięłam

Swoją drogą God bardzo szybko zaczarowała wątek, skoro po kilku godzinach kolejne II
Życzę sobie, aby zaraz się kolejne posypały

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
To ja wam wrzucę relację z mojej wizyty:
My już po wizycie. Wszystkie parametry w porządku termin porodu z usg wyrównał się z tym powiedzianym przez gina. Łożysko w bardzo dobrej formie i wód płodowych jest dużo(a bałam się że będzie mało bo ja piję max 1,5l wody dziennie) próbka do cytologii pobrana żadnych infekcji szyjka ok. Słuchaliśmy serduszka A teraz najlepsze dziecko się tak umiejscowiło że jest poskręcane (tak mu wygodnie i nie ma przeproś nie chciało się przekręcić) no i lekarz powiedział że nie na 100% ale jemu to wygląda na dziewczynkę bo nic między nogami się nie majta.Mam zdjęcie główki, profilu,serduszka i pupy Dostałam badania: morfologia, mocz i krzywa cukrowa kolejna wizyta 08.02.14
Mina męża bezcenna na usg stał z uśmiechem od ucha do ucha z rozdziawionymi ustami :P to był jego pierwszy raz
Super

Edytowane przez cloud_on_sky
Czas edycji: 2014-01-11 o 14:29
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:39   #4472
emagi
Rozeznanie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

cloud_on_sky Gratulacje bardzo sie ciesze to jak ci tak szybko poszło z tym TSH to i dla mnie jest nadzieja
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:51   #4473
debraM
Wtajemniczenie

Leine Ognista z Ciebie babeczka Kolorek bardzo fajny

Napiszę o co mi chodziło

Założenie:
Stres utrudnia zajście w ciążę
Moja teza:
Stres = obniżone Ph organizmu, zakwaszenie

Śluz ma nieodpowiednie Ph i plemniki giną w kilka minut, bo potrzebują wysokiego Ph do przeżycia

Wiem, wiem na pewno lubicie czytać te moje farmazony

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
To ja wam wrzucę relację z mojej wizyty:
My już po wizycie. Wszystkie parametry w porządku termin porodu z usg wyrównał się z tym powiedzianym przez gina. Łożysko w bardzo dobrej formie i wód płodowych jest dużo(a bałam się że będzie mało bo ja piję max 1,5l wody dziennie) próbka do cytologii pobrana żadnych infekcji szyjka ok. Słuchaliśmy serduszka A teraz najlepsze dziecko się tak umiejscowiło że jest poskręcane (tak mu wygodnie i nie ma przeproś nie chciało się przekręcić) no i lekarz powiedział że nie na 100% ale jemu to wygląda na dziewczynkę bo nic między nogami się nie majta.Mam zdjęcie główki, profilu,serduszka i pupy Dostałam badania: morfologia, mocz i krzywa cukrowa kolejna wizyta 08.02.14
Mina męża bezcenna na usg stał z uśmiechem od ucha do ucha z rozdziawionymi ustami :P to był jego pierwszy raz
No i super, że wszystko dobrze Gratuluję dziewuszki Imię wybrane?

3190g, 55cm

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2014-01-11 o 14:50
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:52   #4474
God Of War 20
Zakorzenienie

Claud super! Gratuluję! W końcu coś ruszyło
Stary 2014-01-11, 14:53   #4475
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

Założenie:
Moja teza:
Śluz ma nieodpowiednie Ph i plemniki giną w kilka minut, bo potrzebują wysokiego Ph do przeżycia

niczym w kwasie solnym ?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:53   #4476
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
cloud_on_sky Gratulacje bardzo sie ciesze to jak ci tak szybko poszło z tym TSH to i dla mnie jest nadzieja
Dziękuję
Pewnie, że jest

God, to wszystko dzięki Tobie
I wychodzi na to, że razem będziemy rodzić
Stary 2014-01-11, 15:01   #4477
God Of War 20
Zakorzenienie

Co do pakietu w orange to tak jest jakieś ograniczenie
Zubi dziękuję za zaproszenie ale jeszcze poczekam jak się sprawa rozwinie

Co do castagnusa to ja go brałam na obniżenie prolaktyny i zaczęłam od 8dc po 2 tabletki rano (jest bez recepty). Wyczytałam w necie, że też pomaga w zajściu w ciąże a przede wszystkim jest na regulacje cyklu
Myślę, że warto go brać jak ktoś ma problemy bo raczej nie zaszkodzi.
Kuracja powinna trwać 90dni a ja jestem przy drugim opakowaniu (30 tabletek) i jakoś 10 mi zostało. Dziś wzięłam ostatni raz.
Gin nic nie mówiła, że jak zajdę to mam odstawić ale skoro pisze żeby nie brać w ciąży to nie będę brać.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Dziękuję
Pewnie, że jest

God, to wszystko dzięki Tobie
I wychodzi na to, że razem będziemy rodzić
Coś Ty! Na kiedy Ci termin wypada?
Stary 2014-01-11, 15:04   #4478
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Coś Ty! Na kiedy Ci termin wypada?
Wg tego całego bellybestf. (ovuf ) 13 września, a Tobie?
Pewnie dni nam się różnią, ale chodziło mi o to, że razem tak mniej więcej

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-11, 15:05   #4479
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Już już.... nie jest to dobre zdjęcie bo ciemno na dworze, potem zrobię ładniejsze i będzie lepiej widać.

Kurczę nie widać za bardzo ale ona autentycznie jest
Kochana jeszcze raz gratuluję oficjalnie tu"przytul" suuper
baardzo się cieszę!!!!!

potem zajrzę na dłużej teraz nie mogę.

ale EXTRA MAMY FASOLKI!!!!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:05   #4480
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
niczym w kwasie solnym ?
taaa

Muszę zapytać ginki o ph z mojej cytologii, bo robiła mi jak miałam śluz płodny. Mam nadzieję, że będzie ok

Już nie mogę się doczekać wizyty

Powiem Wam coś śmiesznego:
Wczoraj Tż skomentował moją ogoloną pipkę i mu powiedziałam, że przecież idę do lekarza to muszę jakoś wyglądać Ja mu rano zaglądam w gaciochy, a tam ogolony ptaszek No myślałam, że fiknę ze śmiechu. Powiedział, że on też się przygotował na wizytę

Tylko nie cytujcie

3190g, 55cm
Stary 2014-01-11, 15:07   #4481
cloud_on_sky
Rozeznanie

Debra świetny ten Twój Tż

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-11, 15:08   #4482
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Wg tego całego bellybestf. (ovuf ) 13 września, a Tobie?
Pewnie dni nam się różnią, ale chodziło mi o to, że razem tak mniej więcej
Mi 19 wrzesień
Miałam się starać jeszcze jeden cykl i odpuścić bo nie chciałam w listopadzie albo grudniu rodzić

Dziewczyny mam pytanie: jak się nie ma plamień to nie trzeba nic brać w sensie na podtrzymanie?

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

debra TŻ wczuł się w sytuację
Stary 2014-01-11, 15:08   #4483
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Tż nic nie pokręcił idziemy na 17:00 ... Ostatnio pisałyscie, ze przy owulce moga pojawic sie mdłości i mam nadzieję ze u mnie idzie owulka, a nie grypa ... a tak po za tym to ustaliłam tezę dlaczego stres utrudnia zajście w ciążę
No to super, że z wizytą się wyjaśniło, teraz tylko się wyszykować i biec do gina. Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie.
W końcu trafiłam na lekarza idealnego! Od razu stwierdził subkliniczną niedoczynność. Mówił, że wg ostatnich danych na którym był mówili, że kobieta w okresie starania się o dziecko powinna mieć TSH poniżej 2,5. Powiedział, że 2 poprzedni lekarze to konowały jakieś - pierdzielnę im opinię na necie, oj pierdzielnę
Dostałam leki, powinniśmy zbić TSH w 6tygodni i wtedy też do kontroli z nowymi wynikami
Mamy się dalej starać, bo powiedział, że takie TSH nie przekreśla szans na ciąże, no ale może ją uniemożliwiać.

Jednym słowem - jestem zadowolona!
Super, że znalazłaś dobrego lekarza, poprowadzi Cię w odpowiednim kierunku - wprost do II kreseczek Życzę tego

Cytat:
Dziewczyny umarłam

Jestem 4 dni po spodziewanej @, ale że plamiłam 2 tygodnie i to z krwią, to nawet testu nie robiłam
Dzisiaj Tż wraca z 2 testami do domu i mówi "rób" mocz nie był z rana, sikałam może z godzinę wcześniej, no ale robimy... Paskowy (wiem wiem, ale Tż kupował) i po 3 sekundach II kreski No to robimy drugi - płytkowy. 3 sekundy i co, znowu II kreski

Zadzwoniłam od razu do gina, mam brać Duphaston przez te plamienia. Boję się cieszyć

[IMG][/IMG]
Wow!!! Ale czad!!! Gratulacje!!! Jakie piękne wyraźne krechy!!! God, jesteś czarownicą - odczarowałaś wątek!!! Super!!!

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
nie no kochane jesteście wszystkie po kolei
ja tak mniej więcej wiem co u was, bo troche podczytywałam z ciekawości, a u mnie to nie jest źle, kto mieszka u mnie jeszcze nie wiem, mam nadzieje dowiedzieć się we wtorek bo mam wizyte, o ile znowu nie będzie mnie miało w czterech literach... ostatnio troche się denerwowałam, bo ja tu podczytuje a wszystkie już czują jakieś kopniaki, a u mnie cisza, no ale w tamtym tygodniu zaczęły się smyrania i drugi puls, który chyba też do ruchów należy, a i brzusio już jest całkiem całkiem, a wasze też widziałam, Carmena i Zubi - słodkie te wasze brzusia

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

co za dzień, już dwie II kreski, to teraz się posypie
Kciuki za wizytę wtorkową! Zebyś poznała płeć maleństwa!

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Ja się czuję dobrze i maleństwo mam nadzieję też. Tylko właśnie na nic nie miałam ochoty przez te mdłości ale chyba powoli coraz lepiej. Za kilka dni mam usg genetyczne i trochę się denerwuję

Dziękuję że pytacie

No to dobrze ze nareszcie trafiłaś na porządnego lekarza

Suuuper! Gratulacje!!!
No to powodzenia na genetycznych - będzie dobrze!!!
Stary 2014-01-11, 15:09   #4484
agnieszkaK
Zadomowienie

Cloud Tobie kochana też serdecznie gratuluję!!!!! spokojnych 9mcy

a masz ovu, bo ja Cię nie mam.. mój nick to bubus,zaproś mnie proszę

aha kogo jeszcze nie mam na ovu, to proszę o zaproszenie mnie
bubus
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:11   #4485
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Debra świetny ten Twój Tż
Cytat:
Może na coś liczy

3190g, 55cm
Stary 2014-01-11, 15:13   #4486
wik_and_ola
Zadomowienie

Leine, super kolorek, a rudy pasuje do Ciebie idealnie
Debra, padłam ze śmiechu, dobry jest

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Mi 19 wrzesień
Miałam się starać jeszcze jeden cykl i odpuścić bo nie chciałam w listopadzie albo grudniu rodzić

Dziewczyny mam pytanie: jak się nie ma plamień to nie trzeba nic brać w sensie na podtrzymanie?

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Jak wszystko jest w porządku, nie ma plamień to bierzesz tylko kwas foliowy a potem witaminki
Stary 2014-01-11, 15:15   #4487
God Of War 20
Zakorzenienie

Leine też widziałam Twoje rude włosy pasuje Ci idealnie ten kolorek

debra no może i na coś liczy

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Leine, super kolorek, a rudy pasuje do Ciebie idealnie
Debra, padłam ze śmiechu, dobry jest

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Jak wszystko jest w porządku, nie ma plamień to bierzesz tylko kwas foliowy a potem witaminki
Kwas foliowy biorę
A witaminki to dopiero jak mi gin zapisze czyli jak się wybiorę gdzieś w 7-8 tygodniu do niego to będzie ok?
Stary 2014-01-11, 15:20   #4488
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Kwas foliowy biorę
A witaminki to dopiero jak mi gin zapisze czyli jak się wybiorę gdzieś w 7-8 tygodniu do niego to będzie ok?
Póki co kwas foliowy jest najważniejszy J witaminy zaczęłam dopiero brać gdzieś około 8 tc, a jeśli masz urozmaiconą i bogatą dietę i nie masz dużych mdłości, a wyniki są w porządku, to często nawet witamin brać nie musisz
Stary 2014-01-11, 15:22   #4489
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co kwas foliowy jest najważniejszy J witaminy zaczęłam dopiero brać gdzieś około 8 tc, a jeśli masz urozmaiconą i bogatą dietę i nie masz dużych mdłości, a wyniki są w porządku, to często nawet witamin brać nie musisz
Badania hormonów są ok, mocz, morfologię robiłam już rok temu ale były dobre wyniki
Stary 2014-01-11, 15:26   #4490
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Badania hormonów są ok, mocz, morfologię robiłam już rok temu ale były dobre wyniki
Spokojnie łykaj kwas foliowy i czekaj na wizytę u gina, on wtedy ustali czy potrzebne są dodatkowe witaminy czy nie
Stary 2014-01-11, 15:32   #4491
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie łykaj kwas foliowy i czekaj na wizytę u gina, on wtedy ustali czy potrzebne są dodatkowe witaminy czy nie
Tak jest!
Stary 2014-01-11, 15:33   #4492
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Debra

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:33   #4493
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Kwas foliowy biorę
Mi teraz gin kazała przyjść w 6 tygodniu, jak zajdę.. ale możliwe, że to jest spowodowane poronieniem.. sama nie wiem...
Ale jak nic sie u Ciebie nie dzieje, to nie ma sensu na wyrost brac leków na podtrzymanie..
Co do witamin to już teraz kazała mi brać Pregnę Plus przez cały czas starania się i na początku ciąży.. to też jest dla starających się i dla mam w I trymestrze.. i tam są witaminy i duża dawka kwasu foliowego, więc biorę..

jagodzia133, cieszę się, że wszystko na wizycie było OK..

debraM, padłam.. Twój małż to jest model..

Ja się nażarłam bigosu, babcia taki pyszny robi.. a teraz na mnie czeka góra prasowania...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Edytowane przez meire
Czas edycji: 2014-01-11 o 15:34
meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:34   #4494
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Jaaa pitole jakie piekne II cloud! Gratulacje! Co za dzien! Co do tsh to mnie Flight zmartwilas bo ja mam 3,22 i mi mowili ze bRdzo ladne. zobqcze do konca tego cyklu jak bedzie bo poki co dosc intensywnie pracujemy nad maluchem. Moze sie uda....

Wysyłane z mojego GT-S5839i za pomocą Tapatalk 2
mi też tak dwóch poprzeddnich mówiło
Cytat:
Dziękuję

Dziękuję
Wszystkie zajdą zaraz lada moment, skoro nawet ja z tym TSH wyjściowo 5,42 zaszłam
Pij póki możesz

A jak długo zbijałaś?

Debra padłam jak przeczytałam co zrobił TŻ trzymam za Was kciuki
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:35   #4495
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny umarłam

Jestem 4 dni po spodziewanej @, ale że plamiłam 2 tygodnie i to z krwią, to nawet testu nie robiłam
Dzisiaj Tż wraca z 2 testami do domu i mówi "rób" mocz nie był z rana, sikałam może z godzinę wcześniej, no ale robimy... Paskowy (wiem wiem, ale Tż kupował) i po 3 sekundach II kreski No to robimy drugi - płytkowy. 3 sekundy i co, znowu II kreski

Zadzwoniłam od razu do gina, mam brać Duphaston przez te plamienia. Boję się cieszyć
Cloudy gratuluje

Nie było mnie 3 godz a tu nowa fasolka
Może znowu pójdę a jak wrócę to następna wklei fotę II
Stary 2014-01-11, 15:37   #4496
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Wow!!! Ale czad!!! Gratulacje!!! Jakie piękne wyraźne krechy!!! God, jesteś czarownicą - odczarowałaś wątek!!! Super!!!
Dziękuję Mówiłam, że God to czarownica

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Cloud Tobie kochana też serdecznie gratuluję!!!!! spokojnych 9mcy

a masz ovu, bo ja Cię nie mam.. mój nick to bubus,zaproś mnie proszę

aha kogo jeszcze nie mam na ovu, to proszę o zaproszenie mnie
bubus
Jak tylko sobie zrobię ten nick na ovuf to zaproszę, dziękuję Bo wykresy mam.

Cytat:
Może na coś liczy
Oj, dopuść chłopaka, tak się postarał

Cytat:
Zgadzam się, Leine piękny kolorek

Dziewczyny, nie wiem czy to mit, ale coś mi się o uszy kiedyś obiło - mogę pójść do fryzjera rozjaśnić odrosty? Nie bijcie za głupie pytanie

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-11, 15:37   #4497
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Mi teraz gin kazała przyjść w 6 tygodniu, jak zajdę.. ale możliwe, że to jest spowodowane poronieniem.. sama nie wiem...
Ale jak nic sie u Ciebie nie dzieje, to nie ma sensu na wyrost brac leków na podtrzymanie..
Co do witamin to już teraz kazała mi brać Pregnę Plus przez cały czas starania się i na początku ciąży.. to też jest dla starających się i dla mam w I trymestrze.. i tam są witaminy i duża dawka kwasu foliowego, więc biorę..

jagodzia133, cieszę się, że wszystko na wizycie było OK..

debraM, padłam.. Twój małż to jest model..

Ja się nażarłam bigosu, babcia taki pyszny robi.. a teraz na mnie czeka góra prasowania...
No nic się nie dzieje więc nic nie będę robić
Pytam tylko z ciekawości bo się na tym nie znam
Stary 2014-01-11, 15:39   #4498
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Leine Ognista z Ciebie babeczka Kolorek bardzo fajny

Napiszę o co mi chodziło

Założenie:
Moja teza:

Ja lubię te farmazony
A Twój Tż ma pomysły hehehe
Mój by nie zgolił...

Cytat:
Co do pakietu w orange to tak jest jakieś ograniczenie
Zubi dziękuję za zaproszenie ale jeszcze poczekam jak się sprawa rozwinie

Co do castagnusa to ja go brałam na obniżenie prolaktyny i zaczęłam od 8dc po 2 tabletki rano (jest bez recepty). Wyczytałam w necie, że też pomaga w zajściu w ciąże a przede wszystkim jest na regulacje cyklu
Myślę, że warto go brać jak ktoś ma problemy bo raczej nie zaszkodzi.
Kuracja powinna trwać 90dni a ja jestem przy drugim opakowaniu (30 tabletek) i jakoś 10 mi zostało. Dziś wzięłam ostatni raz.
Gin nic nie mówiła, że jak zajdę to mam odstawić ale skoro pisze żeby nie brać w ciąży to nie będę brać.
A Ty go bralaś za radą lekarza-on Ci polecił? Czy sama zdecydowalaś się to brać?
Stary 2014-01-11, 15:40   #4499
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
mi też tak dwóch poprzeddnich mówiło

A jak długo zbijałaś?
:
Równo 4 tygodnie i to w cale nie jakąś dużą dawką

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Cloudy gratuluje

Nie było mnie 3 godz a tu nowa fasolka
Może znowu pójdę a jak wrócę to następna wklei fotę II
Dziękuję
Oj tak, byłoby super

God w którym cyklu zaszłaś? Bo opowiadałam Tżowi o Tobie i nie potrafiłam dokładnie określić

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-11, 15:41   #4500
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Ja lubię te farmazony
A Twój Tż ma pomysły hehehe
Mój by nie zgolił...

A Ty go bralaś za radą lekarza-on Ci polecił? Czy sama zdecydowalaś się to brać?
Ginka mi kazała

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Równo 4 tygodnie i to w cale nie jakąś dużą dawką

Dziękuję
Oj tak, byłoby super
Mi też szybko spadło, po miesiącu już

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości