|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy dni plodne
Cytat:
I to są konsekwencje jak się pupcy byle kogo. I że facet niby 20 lat skusił sie na 15 latkę, która teraz go jeszcze straszy. Meksyk
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Ale nie ma podstaw zeby mnie straszyc bo seks za jej zgoda byl legalny bo miala przeciez 15 lat ?
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Przejmowalem sie tym od ilu sie mozna kochac ale skoro ona ma 15 lat i ile miesciecy a od 15 mozna to git a o tym gwalcie to mam sms to jak cos to dowod nie dalem sie zastraszyc smarkuli, teraz boje sie ciezy a potem sie przebadam tylko zeby dziecka nie mial bo mnie to dboije ze mam dziecko ;/
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- a z objawami klamala chyba, bo mowie ze na nic ochoty nie ma i wgl ze na dyskoteke nie jedzie bo jej sie nie chce a teraz sie dowieduje ze jedzie .. |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Bylem peny bo przeczytalem to , ale wiecej przez strach ludzie mysla glupio i wgl ja mama takich charkater jak nawet kiedys sie calowalem z nieznajomo to balem sie ze hiv bd mial bo mogl miec np rozwalona warge ja i ona... samie wiecej ze to smieszne, ale taki jestem tak samo teraz , chyba wyjalem go ale przez charakter sie boje.. chociaz wiem ze i tak moglem ja zaplodnic ..
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podziwiam ludzi z takimi twardymi zasadami, z takim sumieniem...
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-01-11 o 18:17 |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
nie chcialem tego to byl moj pierwszy raz. wiem glupi jestem glupio zrobilem ale to pod wplywem chwili , teraz musze czekac i odliczam dni i godziny od tego feralnego momentu i mam nadzieje ze niedlugo polynie jej morze czerwone z tego czegos to daje kazdemu i bede heppy....no to o 20 mina 4 dni ;/;/
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już sama nie wiem, kto jest bardziej niedojrzały i niedouczony, ona czy Ty. :/ Żeby mieć pewność, trzeba zrobić test, potem iść do lekarza i zrobić badanie. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli tego nie chciałeś to jakoś samo tak wyszło? Bądź facet, a nie dzieciak ( jeśli masz te 20 lat w co mocno wątpię). Nie trzęś gaciami teraz, trzeba było myśleć wcześniej. Widzę, że lubisz tu z nami być na wizażu to może wpadnij na inne wątki.
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Jakos spokojniej mi jak tutaj jestem , ale na porawde mam 20 lat i oczywscie teraz juz nic nie zrobi mleko wylane, jak bd dziecko to sie zaopiekujemy... to dziewczyna moze miec okres nawet jak jest w ciazy ????? i kiedy dostaja tego okresu obojetnie kiedy moga dostac czy np budza sie rano i juz maja okres, czy moge np po poludni dostac ?????????
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze o 13.17. Ja pierdzielę, człowieku... Krwawienie może rozpocząć się o DOWOLNEJ godzinie. Tak, może występować też w początkowych miesiącach ciąży. POCZYTAJ SOBIE! CHYBA MASZ INTERNET, SKORO SIEDZISZ NA WIZAŻU. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-01-11 o 18:52 |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Naczelna Nastolatka
|
uwielbiam ten wątek, poprawia mi humor
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
No to jak to jest ze w ciazy jest a okres ma boze..;/
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Naczelna Nastolatka
|
dobra, zlituję się nad autorem. Nie może mieć okresu w ciąży, ale może mieć krwawienie, które pomyli z okresem.
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
Jesteś naprawdę aż tak głupi czy tylko udajesz i robisz sobie z nas tutaj jaja? Chodziłeś do jakiejś szkoły kiedyś? Tak, to jest możliwe. "Zdarza się też, że we wczesnej ciąży występują krwawienia w terminie teoretycznie przypadających miesiączek w pierwszych 2, 3 miesiącach. Najczęściej wynikają one z faktu, że jajo płodowe nie wypełnia jeszcze całkowicie jamy macicy i złuszcza się fragment "wolnej" śluzówki. Krwawienia w terminach miesiączek są zwykle zdecydowanie skąpsze i krótsze niż normalne miesiączki - mówi lek. med. Aneta Tramś-Sujka. - Jeżeli taki jest mechanizm krwawienia to nie stanowi on zwykle istotnego zagrożenia dla ciała." |
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie tez to teraz czytalem , dlatego zdziwiont bylem ze wy tu o okresie piszecie jak jest ze tylko moze miec lettkie krewawienie, bo okres jak bd miala to na pewno w ciazy nie jest, czyli moja meczarnia potrwa przynajmnie do poczatku lutego jak do tej pory nie bedzie miala to zrobi wtedy juz na pewno est bo pojade z rodzicami do niej , bo eraz nie chce zrobic po tygodniu i po dwoch tyg,..
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Jak chcesz mieć pewność, że dziewczyna nie jest w ciąży to:
1. NIECH ZROBI TEST. 2. NIECH IDZIE DO LEKARZA. Inaczej się nie dowiesz. Koniec tematu. |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
pamiętaj, że mówisz do człowieka, któremu wszystkie tłumaczyłyśmy, że seks przerywany to nie sposób na antykoncepcję i można zajść tak w ciąże, nie wymagaj zbyt wiele
|
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit, chyba, że zamierzasz się oświadczać.
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
mam 20 lat z nia nigdy nie bede
ona testu zrobic nie chce w tym problem bo to gowniara, chociaz pewnie wy zaraz powiecie ze to ja jestem gowniarz, tylko ze nie ja pisze ze mnie to ☠☠☠ie i nie moj to problem ...tak jak ona
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
No skoro bedzie w ciazy tzn nie dostanie okresy do poczatku lutego to trzeba zrobic badanie i isc do ginekolga, a znajac ja moglby cos sobie zrobic albo dziecku jak bedzie. a tego nie chce ...Najlepiej jak by dziecka nie bylo ...
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaki związek z tym maja mieć Twoi rodzice, skoro masz 20 lat?
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedł sobie.
Może wróci?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Może wróci?