|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu!
To nie ma co czekać, spełniajcie swój obowiązek
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część V
Cytat:
toż to bardzo wartosciowy blog sama nazwa mwoi... probeczkomania!! ![]() ![]() ja po 2 egzaminach... mam dwie 5 ze ściągania jutro praktyka więc juz nie bedzie tak kolorowo... ide zaraz się uczyć, bo serio nie ma żartów |
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo gratuluję piąteczek ![]() I powodzenia jutro
|
|
|
#2165 |
|
❤ bee happy ❤
|
Jakby nas było w tej chwili na to stać to czemu nie
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część V
Cytat:
Lakiery Softera mnie też ciekawią. Mam już kilka u siebie, bo w sklepie pod domem mogę je dostać za 5,50. |
|
|
|
|
#2167 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Patrzcie co przeczytałam na wątku o pierścionkach zaręczynowych: "Mój chłopak jak się okazało chyba trochę się pospieszył i już zamówił pierścionek a ja nie jestem do niego przekonana. Zamówił z Apartu ten na zdjęciu a wydaje mi się że ma troszeczkę za grubą obrączkę Wiem że to jest w sumie detal i nie powinnam wybrzydzać, ale to jest pierścionek który będę nosić przez całe życie i mam wrażenie że jest trochę 'za ciężki'. Niestety wpłacił już zaliczkę z tego co wiem i nie ma za bardzo odwrotu, chyba że ewentualna wymiana na inny model z Apartu. Przymierzyłam model z Kruka (drugie zdjęcie) i wydaje mi się, że jest ładniejszy Nie wiem co teraz zrobić, żeby nie było przykro mojemu chłopakowi ale żebyśmy obydoje byli zadowoleni :/" Dla mnie to porażka jakaś
|
||
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne są
|
#2169 |
|
❤ bee happy ❤
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44554517]
Patrzcie co przeczytałam na wątku o pierścionkach zaręczynowych: "Mój chłopak jak się okazało chyba trochę się pospieszył i już zamówił pierścionek a ja nie jestem do niego przekonana. Zamówił z Apartu ten na zdjęciu a wydaje mi się że ma troszeczkę za grubą obrączkę Wiem że to jest w sumie detal i nie powinnam wybrzydzać, ale to jest pierścionek który będę nosić przez całe życie i mam wrażenie że jest trochę 'za ciężki'. Niestety wpłacił już zaliczkę z tego co wiem i nie ma za bardzo odwrotu, chyba że ewentualna wymiana na inny model z Apartu. Przymierzyłam model z Kruka (drugie zdjęcie) i wydaje mi się, że jest ładniejszy Nie wiem co teraz zrobić, żeby nie było przykro mojemu chłopakowi ale żebyśmy obydoje byli zadowoleni :/" Dla mnie to porażka jakaś [/QUOTE]Jak można sobie samej wybierać pierścionek, no jak?
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44554517]Uważają, że mają ważniejsze wydatki, szczerze trochę im się do tego śpieszy
Patrzcie co przeczytałam na wątku o pierścionkach zaręczynowych: "Mój chłopak jak się okazało chyba trochę się pospieszył i już zamówił pierścionek a ja nie jestem do niego przekonana. Zamówił z Apartu ten na zdjęciu a wydaje mi się że ma troszeczkę za grubą obrączkę Wiem że to jest w sumie detal i nie powinnam wybrzydzać, ale to jest pierścionek który będę nosić przez całe życie i mam wrażenie że jest trochę 'za ciężki'. Niestety wpłacił już zaliczkę z tego co wiem i nie ma za bardzo odwrotu, chyba że ewentualna wymiana na inny model z Apartu. Przymierzyłam model z Kruka (drugie zdjęcie) i wydaje mi się, że jest ładniejszy Nie wiem co teraz zrobić, żeby nie było przykro mojemu chłopakowi ale żebyśmy obydoje byli zadowoleni :/" Dla mnie to porażka jakaś [/QUOTE]o masakra.... toć to jakaś paranoja. Ja wiem, że każda kobieta ma swój wymarzony model pierścionka (ja to np. zwykłego złota nie będę nosić, wolę srebro/białe złoto), ale żeby aż tak wybrzydzać. |
|
|
|
#2171 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamknęli mi Kinomaniaka !!
|
|
|
|
#2172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No ja nie mówię, bo można powiedzieć facetowi "ale mi się zwykłe zloto nie podoba" czy coś w tym stylu, ale nie takie coś... Tym bardziej, że wstawiła zdjęcia obu pierścionków i różnią się tym, że jeden jest cieńszy a drugi grubszy
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam teraz pierścionka. Poprzedni był strasznie paskudny i to nieprawda, że nie powinno się wybrzydzać. O tyle dobrze, że był srebrny, nie złoty, bo złota nie cierpię, ale za to główny kamień był w kolorze, za którrym delikatnie mówiąc nie przepadam, mimo, że facet doskonale wiedział jakie pierscionki mi się podobają, czyli proste.
Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#2174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też mam swój wymarzony pierścionek, ale nie będę nic mówić TŻowi, uważam , że on powinien go wybrać, nie ja. Taki wybrano przez niego bardziej by cieszył |
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
Chyba, że okaże się, że facet kupił coś co nam totalnie nie w naszym guście, a faceci kurczę potrafią czasami coś takiego zrobić, dlattego jestem w stanie zrozumieć wybrzydzanie do pewnego stopnia.
|
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Konto usunięte
|
No tak, ale facet powinien się w takim razie rozeznać i jak kupi coś co komletnie się nie podoba to ok. Chociaż ja musiałabym dostać coś na prawdę okropnego żeby powiedzieć, że mi się nie podoba. Ale samemu wybrać pierścionek a potem wybrzydzać, że chce się inny? Nie jestem w stanie tego pojąć...
|
|
|
|
#2179 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego, żeby uniknąć takich dylematóww stwierdziłam, że nie chcę pierścionka, poprzednio przyniósł mi pecha.
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi też.
Muszę się na wtorek nauczyć. Cytat:
Piję absynt, smakuje jak lekarstwo jakieś
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wesele będzie chyba we wrześniu (chyba, bo nic oficjalnie nie ma, tzn. zaproszeń
) a następne mam w przyszłym roku w sierpniu - moja kuzynka i jestem świadkową |
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44554517]
Patrzcie co przeczytałam na wątku o pierścionkach zaręczynowych: "Mój chłopak jak się okazało chyba trochę się pospieszył i już zamówił pierścionek a ja nie jestem do niego przekonana. Zamówił z Apartu ten na zdjęciu a wydaje mi się że ma troszeczkę za grubą obrączkę Wiem że to jest w sumie detal i nie powinnam wybrzydzać, ale to jest pierścionek który będę nosić przez całe życie i mam wrażenie że jest trochę 'za ciężki'. Niestety wpłacił już zaliczkę z tego co wiem i nie ma za bardzo odwrotu, chyba że ewentualna wymiana na inny model z Apartu. Przymierzyłam model z Kruka (drugie zdjęcie) i wydaje mi się, że jest ładniejszy Nie wiem co teraz zrobić, żeby nie było przykro mojemu chłopakowi ale żebyśmy obydoje byli zadowoleni :/" Dla mnie to porażka jakaś [/QUOTE]Laska jest nie halo i to mocno. Ja w ogóle nie ogarniam faktu, żeby wybierać sobie pierścionek zaręczynowy. Moim zdaniem liczy się chęć, moment i nawet jeśli miałby się oświadczać wciskając mi na palec nakrętkę od śrubki, było by ok. Mój mąż nigdy nie doświadczył z mojej strony jakiejś presji w tej materii, kupił pierścionek, jaki uważał, spytał tylko wcześniej z podpierduchy, jakie złoto mi się podoba (całe życie nosiłam srebro, więc w grę wchodził pierścionek z białego kruszcu). Pierścionek nie wygląda, jak typowo zaręczynowy, nie było typowego proszenia o rękę w towarzystwie rodziny i dziwnej nadętej atmosfery np. świątecznej. Luz, blues i spontan, a dla mnie prawdziwe zaskoczenie na tatrzańskim szlaku.
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2184 |
|
❤ bee happy ❤
|
A ja TŻ pokazałam mniej więcej jakie pierścionki mi się kompletnie nie podobają, a które się podobają. Z resztą sam o to poprosił i mam nawet na laptopie folder z pierścionkami w moim guście, więc jak przyjdzie czas to pewnie do niego zajrzy
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2186 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
A tak to za złotem nie przepadam. Mój to będzie miał problem z rozmiarem, bo mam szczupłe palce i każdy inny mi się wydaje.
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
Co do wesel, to my z tżtem mamy zaprosznie na 15 lutego, a ja akurat przyjeżdzam 16. On nie wiadomo czy pojedzie ze mną. Ale to takie wesele, że tylko jakiś rodzinny obiad, więc nawet nie żałuje
![]() Ja w jeden rok "zrzuciłam" 4 rozmiary z palca. Musiałam pierścionek zmniejszać, początkowo myślałam, że pewnie o jeden rozmiar i później przymierzałam i przymierzałam te kółeczka i okazało się, że z 14 spadłam na 10
|
|
|
|
#2190 |
|
❤ bee happy ❤
|
Drugie podejście z woskiem Pink Sand i nadal nie mogę
![]() Że też dla mnie jest coś za słodkie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

toż to bardzo wartosciowy blog
I powodzenia jutro
Staram się blogować kuliarnie 

, teraz działa kinoman.tv