|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 11
Cytat:
no za 50 zł :p
|
|
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marwari nie obraź się ale ta ilość postów nie może być Twoją kartą przetargową widziałaś top gaduł ;> ex w jednym wątku anwet i 600 postów pyka hehe ![]() Czarownico, pewnie tańczyłaś do księżyca :P Cytat:
![]() kurde.. a ze mna nikt nie chce jechac do ikei
|
||
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Ja naklepałam tutaj postów tyle ile mam pod nickiem
No może z 20 mniej, więcej nie
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w tej części myślę, że będę miała dobry wynik
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga! Chwalę się
![]() Byłam dzisiaj z TŻem oglądać salę weselną I wydaje mi się, że na nią podpiszemy umowę Może nie jest najpiękniejsza, ale opinie o kucharzu wszędzie są pozytywne Ba! nawet bardzo pochwalne! Do tego od niedawna mają cukiernika - magika co potrafi robić torty w tzw. angielskim stylu ![]() Przy okazji wybraliśmy już wzór zaproszeń ;D;D;D I w ogóle jakoś dzisiaj wszystko ruszyło Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego ;D;D;D
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzulka super
Zaproszenia przez internet? Pokażesz?
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną tż ma jechać jakoś niedługo po dodatki do łazienki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzulka super
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak tam zycie mężatki ;> A mój powiedzial ze raczej predko tam sie nie pojawi! I wlasnie mi sie przypomnialo.. ex bylas w tych bronowicach ;> tez chce jechac ale nawet w sumie teraz nie mam kiedy heh :P |
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Jutro idę na 18stkę do kuzynki pierwsza impreza w tym roku ale lata kończyła chyba dzisiaj kupiłam jej łańcuszek z zodiakiem, kartkę z hot facetem i kieliszek z hot facetem, który po nalaniu czegoś zimnego zrzuca ubranie że też takich prezentów nie było jak sama tyle lat kończyłam
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z krakowskich galerii to najbardziej lubie po prostu Krakowska moze i zawsze tłoczno, ale przynajmniej wszystko blisko i duzo fajnych sklepów . Bonarki ani Kazimierza tez nie lubie :P. Ponadto bardzo jeszcze lubie nasze swojskie Gemini , za Tarnovia nie przepadam .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- TZ mi ostatnio częściej mowi, ze on to by chciał 4 dzieci! I wiecie jaki mam jedyny argument przeciw? Z 4 dzieci bedziemy musieli jeździć Fiatem Multipla, bo tylko on je wszystkie pomieści! fuuu i juz TZ nie jest taki pewny co do tej 4 dzieci a po pobycie w PL, gdzie ciagle sie bawił z moim bratankiem to mowi, ze w sumie on to juz teraz mógłby miec takiego małego bąbla..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety same małe dzieci nadal mnie nie rozczulają no ale na szczęście on dziecka też nie chce przez najbliższe pare lat jeszcze
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie lubię takie małe, różowe co dużo śpią i beczą do maksymalnie raczkującego i próbującego wstawać
potem to już mniej fajne wiem mam dziwnie.
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale tez mowil, ze fajny maluch itp., z tym ze bal sie go na ręce wsiąść . A z tym starszym 2,5 letnim to sie ciagle bawił . I ciagle powtarzał, ze super maluch. Wręcz mowil, zeby dac mu znac, jak maluchy beda u mnie w domu, to przyjdzie, zeby sie z nimi pobawić hahaha. Z tym, ze u nas to akurat jeszcze ja nie chce . Nie tyle, co nie czuje sie gotowa (o tym nigdy specjalnie nie myslalam), ale najpierw slub, najlepiej własne mieszkanie i mozemy myslec. Ale fakt, do 30 chcialabym miec juz z 1 moze i 2 dzieci . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam kurtkę i baleriny tam ![]() my już 2 razy byliśmy no szału nie robi galeria jak galeria, ogromny moloch ale na plus to, że jest tam bardzo mało ludzi, bo ja tego zgiełku galerii krakowskiej nienawidzę. No i ma Auchana wyborowa po 20zł więc wcale mega skoków tych cen po nowym roku nie zauważyłam...
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie tam na sylwestra kupiliśmy wyborowa... ktora koniec końców została dołożona do wodki weselnej, bo w lokalu wódka jednak była . Ja sprawdzałam u nas w Eurocashu to podleciala wyborowa, niecała zł drozej , ale w supermarketach faktycznie ceny wciaz dosc podobne .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet ta niecała zł nam w sumie różnicy nie zrobi większej i tak pewnie będziemy brać z jakiejś hurtowni, mnie zależy tylko żeby kupić do 20zł a ile poniżej to już jakoś mniej na to patrzę i tak ponad 2 tysiaki na samą czystą nam pójdą i tak no co zrobić
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie takie coś, na podstawie ślubowiska
Dostosowałam trochę do siebie, ale może komuś się przyda ![]() 12-18 miesięcy do ślubu: · poinformować rodziców o planowanym ślubie, zorganizować spotkanie · ustalić datę ślubu · zarezerwować termin wesela i poprawin w lokalu · zamówić DJ’a · zamówić kamerzystę i fotografa · dokonać wstępnej kalkulacji kosztów związanych z uroczystością · sporządzić orientacyjną listę gości · zorientować się kiedy prowadzone są w Waszej parafii "kursy przedmałżeńskie" · wybrać świadków uroczystości 7-11 miesięcy do ślubu · sporządzić finalną listę gości zapraszanych na ślub i na wesele · zarezerwować termin w Kościele · przemyśleć sprawy związane z transportem · zapisać się na "kurs przedmałżeński" · wybrać kolor/motyw przewodni · zaplanować usadzenie gości przy stole 4-6 miesięcy do ślubu · ustalić schemat ślubu i wesela · wybrać suknię ślubną · wybrać dodatki (bielizna, buty, biżuteria, rękawiczki, rajstopy, podwiązka), · zdecydować się na rodzaj męskiego ubioru (smoking, frak, garnitur) wraz z dodatkami (buty, koszula, spinki, bielizna, kamizelka) · wybrać, pomierzyć obrączki · zrobić i rozdać zaproszenia 3 miesiące do ślubu · udać się do Urzędu Stanu Cywilnego i Kościoła i dopełnić wszelkich formalności · kupić obrączki · wykonać zabiegi pielęgnacyjne u kosmetyczki 2 miesiące do ślubu · dokonać ostatnich poprawek w sukni ślubnej i w wyborze wszelkich dodatków · dokonać ostatnich poprawek w garniturze (smokingu, fraku) i w wyborze dodatków · kupić alkohol, napoje skompletować koszyczek ratunkowy 1 miesiąc do ślubu · zamówić ciasta i tort weselny · wstępnie wybrać kwiaciarnię oraz upewnić się czy mają wolny termin · urządzić wieczór panieński i kawalerski · udać się na wizytę u fryzjera 2 tygodnie do ślubu · wybrać i zamówić bukiet ślubny · wykonać próbną fryzurę i makijaż 7 dni do ślubu · przewieźć napoje chłodzące i alkohol do restauracji · przygotować zestaw ratunkowy 24 godziny do ślubu · iść do spowiedzi · przygotować obrączki · przygotować niezbędne dokumenty (dowody osobiste, zaświadczenie o odbytej spowiedzi przedślubnej) · przewieźć ciasta i torty do restauracji · zrobienie manicure · gorąca kąpiel i relaks
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
magda ja gemini nie lubie bo jakos tak :P ale tarnovii tez nie. ogolnie srednio lubie galerie ale nie wazne hehe
![]() ex a w galerii sztuki byliscie ;> albo w tym muzeum zabytkowych aut? No a ceny.. ostatnio patrzylam w kauflandzie tez.. przed wejsciem wielka informacja ze informuja ze ceny od stycznia 2014 ida w gore a tam takie rpzeceny.. krupnik np za niecałe 16 zł chyba był xD Majsterka to usadzenie gości przy stole toja bym dała miesiąc przed ślubem gdy będziesz wiedziała kto przyjdzie a kto Ci odmówi przyjścia :P bo tak to możesz się namęczyć i i tak nic z tego nie wyjdzie "(chociaż my takie rozsadzenie do stolikówzrobiliśmy już 1,5 roku temu hahaha xD) Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-01-11 o 22:45 |
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia zgodzę się z Tobą, ale w moim przypadku akurat możemy zrobić to dużo wcześniej
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wstępnie gości rozsadzonych ale do stołka rozsadzam tylko przy naszym stole a przy reszcie jak ktoś nawet nie przyjdzie to po prostu ten stolik zmniejszymy gorzej jak nie przyjdzie ktoś z naszego stolika, to ja im dam
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Zwracam sie do Was z prośbą, chciałabym sama robić zaproszenia, czy macie jakieś szablony/tutoriale do tego? Podesłałybyście priv? My jeździmy za salami, w tym miesiącu zdecydujemy która ostatecznie ![]() Wczoraj mierzyłam suknie Byla tam moja wymarzona... tylko mega droga...
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama planuję robić troszkę podobne http://poradnikpannymlodej.pl/diy-pe...krok-po-kroku/
|
|
|
|
|
#3896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak tez powtarzam mam nadzieje ze troche mi odpadnie tych gosci wiec wiem ze nasza praca pojdzie na marne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do pogrubionego.. idę spać haha.. ten post mnie do tego zmusza.. czytałam 3 razy to zdanie zanim zrozumiałam że to chodzi o sale weselną.. a nie o salami do jedzenia xD dobranoc xD |
|||
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
O kurde, super pomysł ze skarbonką, chyba sobie taką ślubną założę
A jeśli chodzi o butki, to kiedyś znalazłam taką firmę co szyje buty taneczne do sukni ślubnej, ponoć są bardzo wygodne, ale ceny właśnie coś koło 300-400 zł. Spróbuję znaleźć, może Was zainteresuje.Jeśli chodzi o zaproszenia, to my sami zaprojektujemy sobie, mikonada jak masz jakiś zarys w głowie, to ja Ci mogę pomóc. My naszą salę rezerwowaliśmy w bodajże w maju2013 już bo tak lokal jest oblegany na szczęście chociaż to, oraz zespół i foto z głowy. Znalazłam fajnego kamerzystę i okazało się, że już ma rezerwację 27/06. Póki tego tematu nie dogram będę miała nerwicę.joasia-a - no właśnie, co to za suknia, pokaż ![]() Dziś chodził u nas ksiądz po kolędzie i mówił, że przed świętami możemy już przyjść kurs robić. Czy to nie za wcześnie? Wg jego słów ten kurs nie ma terminu ważności, czy to prawda? Edytowane przez JSC90 Czas edycji: 2014-01-11 o 23:36 |
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wypiłam pół litra wina i jest dobrze świat od razu jest piękniejszy
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

demonstrowała mi go dziś razem z dziadkiem i bardzo się nim jarali 
- 20.11.2013r. pierwszy post...

07.02.2015r.
Zaproszenia przez internet? Pokażesz?

. Ale tez mowil, ze fajny maluch itp., z tym ze bal sie go na ręce wsiąść
Zaręczyny 11.10.2013