Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 20:36   #4591
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki za wszystkie rady i gratulacje
Co do imion to podoba mi sie Kubus, ale przeraza popularnosc tego imienia, a co do drugiego to jest wiekszy problem, przewinal sie Mateusz i Przemek, ale ciezko nam sie zdecydowac.
Nie obraź się, ale tak sobie pomyślałam jak to będzie u Ciebie i u Paulki jak maluszki wyjdą z brzuszka, to któremu które imię dacie jak już oba wybierzecie Ale chyba wam pokażą dzieci przed założeniem opasek z imionami?

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
No to teraz ja się zaczęłam martwić, bo wózek, który ja wybrałam (pojedynczy) jest szerszy od tego bliźniaczego!!!

Aż chyba przejdę się po bloku pomierzyć wszystkie windy

EDIT: A tak z ciekawości... jaka jest szerokość wózków które wy kupujecie? U mnie 68cm
Aż sprawdziłam - 62 Ale ja szukałam zwinnnego lekkiego choc na rozmiar nie patrzyłam Tylko to Olafowy

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Tak się właśnie złożyło... Że ja i bratowa mamy termin na ten sam rok, tylko różnica 2 miesięcy [COLOR="Silver"]
U nas będą 4 m-ce Jak wyjdzie
A między Olafem a moim bratankiem równo pół roku i od jakiegos pół roku chłopaki się świetnie dogadują, no bawią, bo Olaf nie gada, ale super tak mieć kuzyna/kuzynkę

A własnie szwagierka z małą wyszła ze szpitala i oni dopiero w czw nadali imię (urodziła się w pn) Paulinka jest

To ja kąpu i do łóżka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:44   #4592
monika83
Raczkowanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Madziuula, sama nad tym glowkowalam ale lekarz na USG powiedzial mi, ze kazdy maluch ma swoje miejsce (jeden jest lewy, drugi jest prawy) i nie maja szans sie ze soba zamienic miejscami - ale to przy ciazy 2-owodniowej, przy 1-owodniiowej chyba juz nie jest tak prosto...?
I podobno jeden zawsze jest pierwszy, tak jakby nizej osadzony, wiec chyba powinien sie pierwszy urodzic. Pozostaje dobrac imie odpowiednie do temperamentu kopniakow i voila
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:46   #4593
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Aż sprawdziłam - 62 Ale ja szukałam zwinnnego lekkiego choc na rozmiar nie patrzyłam Tylko to Olafowy
ja tez sprawdzilam nasz ma 58

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:56   #4594
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Dziewczyny a ja mam problem innego typu i bardzo Was proszę o jak najszczersze komentarze.
Mojego TŻta kuzynka chce mnie "obdarować" całościową wyprawką (wózek 3w1, łóżeczko z wyściólką i baldachimem, materac, pakiet ciuszków i pieluszek tetrowych i co się da) ale ja do tego podchodzę bardzo zachowawczo.
Wiem że to kupa kasy w kieszeni ale mnie taki prezent odbiera swoistą radość kupowania i wybierania tego co mnie w 100% odpowiada. Choćby dlatego że ona wystrój łóżeczka miała niebieski a ja chcę zielony.
Co robić?
Brać jak leci bo darmowe?
Wypada powiedzieć, że chętnie wezmę wszystko poza wózkiem i wystrojem łóżeczka?
Ona mieszka w tym samym domu co my i nie chcę żeby były kwasy

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:08   #4595
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dobrej nocy mamuski ja sie klade, wszystko poprasowane w koncu, a jutro nowe pranie i nowa kupka zapewne

Do jutra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:23   #4596
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

A to Monika wyjaśniłaś, to faktycznie można nadać, bo przecież pojedyńczego malucha też właściwie nie widzisz przed nazwaniem

Justiwi a tak bardzo Ci sie wózek nie podoba moze powiedz, że nie chcesz zniszczyć, żeby zostawili sobie dla następnego łóżeczko możesz wziąć i powiedzieć że ocbraniacze, baldachim mama już kupiła np a materac i tak musisz nowy a tż co na to?

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-11, 21:30   #4597
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Ilkas o której Mila chodzi Ci spac ??
Zazwyczaj 20:30 już śpi. Ale dziś zasnęła o 21..to pewnie przez drzemkę późną na spacerze

Mila zasnęła a mąż włączył film...ehe..fajnie, że po 20 minutach już spałam..i właśnie się obudziłam
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 21:37   #4598
VwVampirka
Zakorzenienie

Kasiu, oglądaliśmy z TŻ Ostatnie zlecenie z Nicolasem Cage'em. Film nawet fajny, możecie oglądać

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
dziewczyny przeciągają wątek, bo wszystkie chcą w tym poznać płeć
Ja, Sylwunia i Paulka - czyli te z końca listy, jeszcze nie znamy
ale raczej mało prawdopodobne, bym zdążyła w tym wątku
No to dziewczyny, pogadajcie z dzieciaczkami, żeby się ładnie nastawiły do USG, bo wam się spieszy

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Princi gratulacje niczym się nie przejmuj, tak widocznie u Ciebie musi być
ja znowu narzekam, że mam za duży - boję się wielowodzia
ja ruchy już czuję, nasiliły się w tym tygodniu, chyba sobie wymodliłam w kościele najbardziej czuję tam na dole, jak mnie kopie i to przeważnie rano, jak wstanę i usiądę przy naszym wątku
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
A i taki obiadek dzisiaj zrobiłam
Ale kolorowy

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Niby nie chodzic, ale do dziecka co chwila sie wstaje. Najbardziej mi sie podobalo, jak mojej bratowej po CC powiedzieli, zeby nie nosila nic powyzej 2 kg, a minute pozniej wreczyli dziecko o wadze 3,5kg

U nas po wizycie wszystko ok, szyjka dluga zamknieta, wyniki bardz dobre, az dr sie zdziwila (a nie biore zadnych witamin). USG potwierdzilo dwoch chlopcow (a do konca mialam nadzieje ze wczesniej byla pomylka), maluchy waza po 430 gram (roznica meidzy nimi to 6 gram). Strasznie sie ciesze, w ogole juz jestem spokojniejsza jako codziennie maluchy mi w brzuchu dokazuja.
1)
2) gratuluję wizyty

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Ostatnio poprosiłam w sklepie aby mi pokazała babka jak to wszystko działa,tzn aby wypiela gondolę i wpiela spacerówke potem fotelik to mi powiedziała ze normalnie sie wpina i jak kupie wózek to sie nauczę :/ tez mi obsługa :/
Dodała ze moze jak bede zdecydowana i bliżej porodu to mam przyjść to moze pokaże cos wiecej...
Ale mnie wnerwila.
W sklepie chyba na nasze życzenie powinni pokazać? Płacimy kupę kasy za wózek i chcemy wiedzieć jak to wyglada...
Masakra To przecież jest normalne, że chcesz sobie dokładnie pooglądać to co kupujesz, popróbować i sprawdzić różne rzeczy! Tym bardziej, że mówimy o rzeczy za parę tysi

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:42   #4599
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dziewczyny kolacja udana ale jestem obżarta
było bardzo tłoczno że długo czekaliśmy na jedzenie ale nie ma to jak wyjść do ludzi

Kasian jejku nie strasz mnie że takie rzeczy się dzieją w bajkolandach byliśmy pół godzinki, Iga grzecznie spacerowała i jej jedynym zajęciem były piłeczki , i domek w którym zamykała i otwierała okna na przemian ogólnie jeszcze musi chyba "dorosnąć" do tego typu sal.Ale rozerwała się troszkę.

uciekam się kąpać i do spania, o ile mąż mi da spać bo już tekstami rzuca, że aż się boję

dobranoc

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:49   #4600
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Zazwyczaj 20:30 już śpi. Ale dziś zasnęła o 21..to pewnie przez drzemkę późną na spacerze

Mila zasnęła a mąż włączył film...ehe..fajnie, że po 20 minutach już spałam..i właśnie się obudziłam
\co to za film ?

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
dziewczyny kolacja udana ale jestem obżarta
było bardzo tłoczno że długo czekaliśmy na jedzenie ale nie ma to jak wyjść do ludzi

Kasian jejku nie strasz mnie że takie rzeczy się dzieją w bajkolandach byliśmy pół godzinki, Iga grzecznie spacerowała i jej jedynym zajęciem były piłeczki , i domek w którym zamykała i otwierała okna na przemian ogólnie jeszcze musi chyba "dorosnąć" do tego typu sal.Ale rozerwała się troszkę.

uciekam się kąpać i do spania, o ile mąż mi da spać bo już tekstami rzuca, że aż się boję

dobranoc
super, ze kolacja sie udla

Stary 2014-01-11, 21:58   #4601
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
\co to za film ?
Wielki Gatsby z Leo Tylko nie pytaj czy fajny, bo nie wiem...znam tylko pierwsze 20 minut

Niegrzeczna88 oo, no to fajnie, że kolacja się udała

I co ja teraz będę robić skoro już się wyspałam ? Przynajmniej książkę dziś dłużej przed snem poczytam
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 22:03   #4602
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Wielki Gatsby z Leo Tylko nie pytaj czy fajny, bo nie wiem...znam tylko pierwsze 20 minut

Niegrzeczna88 oo, no to fajnie, że kolacja się udała

I co ja teraz będę robić skoro już się wyspałam ? Przynajmniej książkę dziś dłużej przed snem poczytam
ja probpwalam zasnac, ale mi nie wyszlo. nie lubie jak tzeta ni ma na noc, mecze sie zanimm zasne

Stary 2014-01-11, 22:30   #4603
sylvuniaa84
Zadomowienie

Justiwi
Skoro ci sie nie podoba to po prostu to powiedz...moze nie tak bezpośrednio ale delikatnie.Nic na sile.To twoja 1 ciaza i masz prawo cieszyć sie nią na swój sposób,nawet wydając fortunę n wyprawkę ja do 1 córy dostałam masę rzeczy wózek od teściów i łóżeczko tez dali ale używane.
Teraz te rzeczy chce kupić sama.Pomoze mi w tym maź i córa
Wiem ze to kupę kasy ale nie chce nawet słyszeć o tym ze ktos da...
Proponowali łóżeczka,wanienki itp ale podziękowałam

Stary 2014-01-11, 22:31   #4604
muffinka90
Zakorzenienie

Pogadalam z mama o tych ciuszkach, ze mi szkoda zeby lezaly, a nie chce sprzedawac, bo wole komus pomoc. No i znalazysmy rozwiazanie, dziewczyna od mamy z pracy ma rok mlodszego chlopca, jak sie urodzil pozyczalam jej ciuszki, bo slabo z kasa stoja, to teraz tez jej poodaje, potem wroca to moze bratu sie przydadza;> fajnie, ciesze sie, ze nie beda sie kurzyc na strychu.

A tak w ogole to ta laska ma wanienke Filipa, musze ja przywiezc z powrotem, a ze bede krazyc miedzy sz-nem a mazurami musze miec wszystko podwojnie. Takze moja cora bedzie sie kapac w wanience, w ktrej mnie kapali i spac w moim lozeczku, hehe, wysluzyly sie po mnie x dzieciom w rodzinie, a teraz moje dziecko bedzie korzystac

Cytat:
moje łożysko jest przy samym pęcherzu moczowym...

macie jakies zalecenia od lekarza w zw z tym?
Ja nic nie wiem, bo jeszcze od polowkowego pryw nie bylam u mojego gina, nie mam jak isc na wyniki, a bez wynikow nie ma sensu isc, jakby bylo tragicznie, to mysle, ze gin podczas usg by powiedzial, narazie tylko wypytywal, czy czuje nacisk na szyjke, staram sie odpoczywac jak najwiecej, na ile mi maly pozwoli, bo nie ma mnie kto odciazyc. A jakby trzeba bylo lezec to nie wiem, mama chce, zebym byla u nich, ale tam w promieniu 50km nie ma szpitala ze sprzetem dla wczesniakow, a i moglabym nie zdazyc dojechac, tu mam pod nosem szpital, 5 min drogi i dobry oddzial neonatologii, moja babcia moglaby przyjechac i byc ze mna, ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 22:32   #4605
sylvuniaa84
Zadomowienie

Ktos tu jeszcze pisał o kaszy z gulaszem.Nie pamietam kto bo podczytuję z tel....ale jutro przez tego kogos bede biegać po sklepach w poszukiwaniu mięsa na gulasz!
A dzis przez to nie zasnę ale mam smaka.Jeszcze ogoreczek do tego...mmmmm zaslinilam poduszke

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 22:42   #4606
muffinka90
Zakorzenienie

Paulka tak mysle o tym wozku szerokim, jak on ma 70 cm szerokosci caly, to ile na jedno dziecko przypada? Gondolki ok, ale w spacerowkach bedziesz wozic zima, jakis kombinezon i kocyk jeszcze, to przeciez tym dzieciom bedzie strasznie ciasno takie rozkminy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 06:19   #4607
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Ktos tu jeszcze pisał o kaszy z gulaszem.Nie pamietam kto bo podczytuję z tel....ale jutro przez tego kogos bede biegać po sklepach w poszukiwaniu mięsa na gulasz!
A dzis przez to nie zasnę ale mam smaka.Jeszcze ogoreczek do tego...mmmmm zaslinilam poduszke
Nikii89 - ona temu winna ! Też mi narobiła smaka. Czekam, aż mi się chłop obudzi i go wygnam do sklepu na polowanie. Niech przyniesie mięso dla rodziny!

Dzień dobry! Moje dziecko zaczyna mieć katar. Ekstra
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 07:04   #4608
naiat
Zakorzenienie

A ja że stanem podgoraczkowym oby to nie było nic poważnego.
Stary 2014-01-12, 07:12   #4609
Nikii89
Zakorzenienie

Paulka najlepiej i tak jak pojedziesz do sklepu jakiegoś i na żywo zobaczysz wózek , bo tak jak Muffinka pisze jeśli on ma jakieś 70cm cały to na jedno dziecko dużo nie przypada.

Tak kasza z gulaszem to moja wina my do tego mieliśmy ogórki z miodem :P
To dziś tez narobię Wam smaka - mianowicie mam na obiad śląski obiad Rosół , kluski, rolada, modro kapusta i zołza

Ogólnie to dzień dobry
U Nas pobudka o 6. Oskar teraz się budzi tylko wypić trochę wody i nad ranem aby u Nas wylądować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 07:29   #4610
agaaga89
Zakorzenienie

W ogóle się nie wyspałam... Czy też macie takie problemy z ułożeniem się z brzuchem? Kładę się do łóżka umęczona o 19, a usypiam o 23 i to jeszcze z pobudkami parę razy w nocy bo niewygodnie Może skuszę się na tego rogala jednak?

Nie wpadałam wczoraj, bo zabrałam się do porządkowania ubranek po Filipie i wyszło na to, że na 56-62 mam elegancką wyprawkę, 62-68 też dużo, potem zaczną się schody bo są typowo chłopięce rzeczy Więc jestem happy, bo muszę dokupić tylko skarpetusie i jakieś nowe ciuszki do szpitala Pewnie po drodze skuszę się jeszcze na jakieś sukieneczki...
No i Mała chyba zostanie Helenką, Filipek już inaczej nie mówi, pyta się tylko kiedy "Elenka" się urodzi, czy będzie się śmiała, czy będzie chodziła na spacery ...

Pozdrawiam, przepraszam jak nie zdążę nadrobić

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 07:36   #4611
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Dzień dobry,
ja też dziś srednio wyspana ze względu na wiatr.. wiało w nocy jak nie wiem ;/

Dzisiaj leniwa niedziela,
Miłego dnia

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 07:41   #4612
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Dzień dobry

Robiłam jajecznice na śniadanie i sie okazało że nie ma jajek tż po nie poszedł i gdzieś zaginął

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-12, 07:45   #4613
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Robiłam jajecznice na śniadanie i sie okazało że nie ma jajek tż po nie poszedł i gdzieś zaginął

Może znosi?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 07:51   #4614
sylvuniaa84
Zadomowienie

Kurde Niki nie rób takich smaków.Jak ty ogarniesz taki obiad przy małym dziecku? Przy kluskach i kapuście sporo roboty.Ideal zony
Na wszystko czas znajdzie
Ja jeszcze w wyrku ale trzeba by wstać sie ogarnąć i upolować jakies mięsko na gulasz

Stary 2014-01-12, 07:52   #4615
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie obraź się, ale tak sobie pomyślałam jak to będzie u Ciebie i u Paulki jak maluszki wyjdą z brzuszka, to któremu które imię dacie jak już oba wybierzecie Ale chyba wam pokażą dzieci przed założeniem opasek z imionami?
Ja się boję że będę je mylić, tż śmieje się że musimy je jakoś oznaczyć

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Paulka tak mysle o tym wozku szerokim, jak on ma 70 cm szerokosci caly, to ile na jedno dziecko przypada? Gondolki ok, ale w spacerowkach bedziesz wozic zima, jakis kombinezon i kocyk jeszcze, to przeciez tym dzieciom bedzie strasznie ciasno takie rozkminy

Cytat:
Paulka najlepiej i tak jak pojedziesz do sklepu jakiegoś i na żywo zobaczysz wózek , bo tak jak Muffinka pisze jeśli on ma jakieś 70cm cały to na jedno dziecko dużo nie przypada.
Wczoraj z tż o tym rozmawialiśmy, w lutym zaczynamy jeździć po sklepach i wtedy podejmiemy decyzję, bo rzeczywiście te wąskie wózki obok Siebie nie mają pewnie za dużo miejsca a chciała bym żeby wózek starczył na jak najdłużej, co innego ten jeden za drugim.

Dzień dobry,
Dziś spało się zdecydowanie lepiej niż wczoraj, poza 2 pobudkami na siusiu

Jutro muszę iść na badania bo we wtorek wizyta i tym samym za 3 dni dowiem się kto w brzuszku mieszka

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2014-01-12 o 07:55
paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 07:59   #4616
martuszka0
Rozeznanie

muffinka to bardzo miłe, że możesz pomóc jakiejś potrzebującej osobie na pewno ta dziewczyna się ucieszy
I wanienka i łóżeczko po Tobie WOW super

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość

A ja że stanem podgoraczkowym oby to nie było nic poważnego.
Do łóżka i wygrzewać!!!!!
Cytat:

Tak kasza z gulaszem to moja wina my do tego mieliśmy ogórki z miodem :P
To dziś tez narobię Wam smaka - mianowicie mam na obiad śląski obiad Rosół , kluski, rolada, modro kapusta i zołza

Ogólnie to dzień dobry
U Nas pobudka o 6. Oskar teraz się budzi tylko wypić trochę wody i nad ranem aby u Nas wylądować.
ogórki z miodem co to? i co to zołza? uwielbiam czerwoną kapustę
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
W ogóle się nie wyspałam... Czy też macie takie problemy z ułożeniem się z brzuchem? Kładę się do łóżka umęczona o 19, a usypiam o 23 i to jeszcze z pobudkami parę razy w nocy bo niewygodnie Może skuszę się na tego rogala jednak?

Nie wpadałam wczoraj, bo zabrałam się do porządkowania ubranek po Filipie i wyszło na to, że na 56-62 mam elegancką wyprawkę, 62-68 też dużo, potem zaczną się schody bo są typowo chłopięce rzeczy Więc jestem happy, bo muszę dokupić tylko skarpetusie i jakieś nowe ciuszki do szpitala Pewnie po drodze skuszę się jeszcze na jakieś sukieneczki...
No i Mała chyba zostanie Helenką, Filipek już inaczej nie mówi, pyta się tylko kiedy "Elenka" się urodzi, czy będzie się śmiała, czy będzie chodziła na spacery ...

Pozdrawiam, przepraszam jak nie zdążę nadrobić
no ja coraz częściej się budzę, ale zazwyczaj raz i potem trochę zajmuje czasu zaśnięcie ponowne taki ból brzucha mnie budzi... ale poszłam siku i to jednak pęcherz był
Filip na pewno będzie dobrym starszym bratem
Cytat:
Dzień dobry

może kury szuka?

Dzień dobry

zatoki nadal zawalone, ale chociaż z nosa tak nie kapie... A jutro już do pracy cieszę się, bo w domu się nudzę
Ale u nas wieje ...

Spokojnej niedzieli

sylvunia może jeszcze nie zdążyłaś zauważyć, ale Nikii to matka Polka numer 1 na naszym wątku codziennie wysprzątane, 2-daniowe obiady i dziecko szczęśliwe nic tylko brać przykład

Edytowane przez martuszka0
Czas edycji: 2014-01-12 o 08:01
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 08:02   #4617
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
ja też dziś srednio wyspana ze względu na wiatr.. wiało w nocy jak nie wiem ;/

Dzisiaj leniwa niedziela,
Miłego dnia
U nas na Śląsku też wiało. Właśnie zaraz idę odsypiać dzisiejszą noc. Jeszcze te ciągłe wstawanie do wc...

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość

Dzień dobry,
Dziś spało się zdecydowanie lepiej niż wczoraj, poza 2 pobudkami na siusiu

Jutro muszę iść na badania bo we wtorek wizyta i tym samym za 3 dni dowiem się kto w brzuszku mieszka

Jakieś przeczucia co do płci?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 08:09   #4618
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Może znosi?
Zapomnieliśmy że dziś nd i sklepy od 9 tzn jest jeden ale już go nie goniłam a w pt nie słyszał i sie kłóci, jakbym wiedziała że nie ma to bym wczoraj kupiła:p

Paulka, Monika no ja was podziwiam, jak podrosną, pokażą swoje charakterki to rozpozmacie, ale takie maleństwa moze będą miały inna technike ssania mama rozróżni
Paulka jakoś faceci mi sie widzą no

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-12, 08:14   #4619
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Jakieś przeczucia co do płci?
Na samym poczatku miałam na dziewczynki, teraz nie mam żadnych.
Ale gdybym miała "obstawiać" co będzie, to chłopaków.
U tż w rodzinie są sami faceci, jedna kobitka

Szkoda tylko że parki nie będzie, no ale najważniejsze żeby zdrowe towarzystwo było :thumbup:

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 08:18   #4620
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Na samym poczatku miałam na dziewczynki, teraz nie mam żadnych.
Ale gdybym miała "obstawiać" co będzie, to chłopaków.
U tż w rodzinie są sami faceci, jedna kobitka

Szkoda tylko że parki nie będzie, no ale najważniejsze żeby zdrowe towarzystwo było :thumbup:

Dokładnie

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości