|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,67% |
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
2 | 4,76% |
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
2 | 4,76% |
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
17 | 40,48% |
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
11 | 26,19% |
Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
3 | 7,14% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44548419]Iwonka sto lat dla małej solenizantki!!! Dziewczyny, a ja mam rozkminę rozhisteryzowanej mamusi. W razie W + do przyrządzania kaszek, które są jedynie ryżowe mam Nan Pro HA. A wczoraj kupiłam 2 kaszki Bobovity, które są ponoć na Bebiku. I te zamierzam podawać stale, jak Artur zaakceptuje, raz dziennie na posiłek. Mogę tak mieszać dziecku te mm?:/ Sammi a może fejsbukowe dziewczyny coś wiedzą? Zazdroszczę Wam tych doznań... U mnie gorzej niż jak u dziewicy, tzn. nie, że odczucia, ale że zero prób :P[/QUOTE] Nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja na fb rzadko zaglądam i tylko właściwie zdjęcie obejrzę. czasami jakiś post rzuci mi się w oczy tylko, więc nie wiedziałam może coś Magolina pisała...
![]() |
#4473 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Igor pospał ponad 3,5h (spacer plus dosypianie w wózku przy otwartym oknie bez pobudki) plus 40 min rano. Czyżby powrót ? byłoby miło
![]()
#4475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hej Kochane, przepraszam, że Was zaniedbuję tutaj, ale faktycznie facebook jest wygodniejszy.. Czytam Was,ale ciężko wbić mi się w rozmowę. U nas czas marudzenia i ząbkowanie - dziś pojawiła się pierwsza jedynka ![]() Filip waży 7500 i ma 69 cm długości ![]() ![]() ja dzis byłam u gina, bo od 2 tyg. boli mnie brzuch, a dziś tak, że nawet Fi nie mogę nosić. Miałam usg, tkliwa macica, jajniki i pęcherz. Dostałam leki przeciwzapalne i przeciwbólowe. Poza tym mam 25 dzień cyklu i uwaga - dni płodne ![]() Ściskam Was! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
O smoczku już dawno zapomniała na szczęście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to chyba trzeba zrobić czystki na pierwszej stronie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis ledwo żywa. Pierwsza po porodzie @. Nie boli jak przed ciążą ale bosko też nie jest
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
Witam sie pózno
![]() Mała śpi sobie ale marudna przez półdnia bo sasiedzi idioci ja obudzili tzn ich goscie . wychodzac staneli przy moim wóżku i darli papy do sasiadów az mi dziecko obudzili. nosz ku...a jak se chcieli jeszcze pogadac to po co wyłzili. Mała spała o ponad godz. krócej i to rozwaliło nam cały dzien :/ W ogole to dziwni ludzie. Bida az piszczy ale na faje maja a drewno z lasu kradna by ogrzac chate. maja córke 3 tyg. starsza od mojej , wczesniaka. i czasami tam podejde i dam jej troche ciuszków bo jej mała to chuchro jest. i wczoraj tam poszłam i az mi zal było. nie dosc ze paliła całą ciaze to teraz tez az sikiere mozna było zawiesic. mała lezała na brudnym nie poscielonym łózku tak krzywo odłozona i chyba jedyna jej rozrywka to jest ogladanie tv i wdychanie dymu z pap. a do tego taki syf w chałupie ze jak wróciłąm a mam az 3 metry do nich to musiałam wlezc pod prysznic. Kuzwa niby przyjezdzaja do nich babki z opieki ale jak widac wszystko ok. no dziecko nie jest bite tylko odłozone do kata. na spacer tez nie wychodzi bo podobno jej dziecko na dworzu spac nie chce. no i co z tego ? chociaz by je przewietrzyła. serio wyłaza jakies 2x wtyg. i to o 20 godz. jak leza na impre albo jak musi isc do lekarza a tak to wedzi. Sorki ale musiałam to z siebie wyzucic. Malinka no niesamowite ze twoja córcia tak swietnie juz nawija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Konto usunięte
|
Łóżeczko obniżone, bo dzisiaj cwaniak w bujaczku podciągnął się do przodu i usiadł. Ale się wzruszyłam, że mam już takie duże dziecko
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Strasznie przykre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44557239]Łóżeczko obniżone, bo dzisiaj cwaniak w bujaczku podciągnął się do przodu i usiadł. Ale się wzruszyłam, że mam już takie duże dziecko
![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Alleluja! Mój syn zjadł 220ml mm+kaszka+jabłuszko ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam u fotografa, zapłaciłam za zdjęcia, jak usłyszałam cene to chciałam wyjść i nie wrócić. Niby wiedzieliśmy jaki jest koszt, a że wyszło ich trochę więcej, to i cena poszła w górę. Zdjęcia jeszcze zostały do wklejenia w album. Na płycie ich nie dostane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Witam sie przy wieczornym karmieniu:p U nas chyba zagoscil skoku! Ale to taki jakiego jeszcze nie bylo. Marudka z Tomcia straszna, placzus.. A do tego od 3 dni tak mocno mi gryzie sutki tymi swoimi 2 zabkami:/ To jest straszne! Boje sie ze jak tak bedzie dalej to bede musiala skonczyc kp. Bardzo sie stresuje i spinam przy tym karmieniu, ale zaciskam zeby i musze to wytrzymac. Ale..zwalam to na skoka,bo to tak wyglada jakby zapomnial jak sie ssa, nie ustami tylko zebami i dziaslami ciagnie. Tak samo przy jedzeniu kaszki, obiadku- zachowuje sie jakby pierwszy raz mial lyzeczke w buzi:/ No coz,miejmy nadzieje ze to razem ze skokiem minie.. Mam tez pytanko,moze glupie:p- jak podajecie cebion itp? Te kropelki? Mieszacie z mlekiem na lyzeczce? Czy tak do buzi wkrapiacie? Bo nie wiem jak to robic, dopiero pierwszy raz mu chce dac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiałam sie jak to jest karmić kp gdy dzieciątko ma ząbki ![]() W sumie Franek jak ugryzie mnie w brodę to żadna przyjemność. Współczuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
KEKT ale Fi juz długi! Rosną nam dzieci
![]() ONA pierwszy raz od tygodnia tak pospal ![]() ![]() FIAZO wspolczucia AGAPLAST i po co tacy ludzie maja dzieci??? PERSE hihi brawo dla Arturka ![]() MAGDA wspolczuje skoka! Juz Tomek dwa żeby ma? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Igi widocznie potrzebował odespać ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A zabkami jak sie kp.. No od 2 tyg sa 2 zabki i bylo praktycznie tak jakby ich nie bylo. Tylko teraz sie cos zmienilo i gryzie mnie moj gryzon.. Moze dlatego ze sa coraz dluzsze ELAINE tak juz dwa zabki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez magda_02 Czas edycji: 2014-01-11 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie różni się to niczym niż jak zębów nie posiadał ![]() Przynajmniej jak ma się dwie dolne jedynki bo z większą ilością nigdy nie próbowałam ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Dotkaaa wracamy jutro do Krk, cieszysz się? ![]()
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie skończyłaś kp? Teraz uciekam już całkowicie ![]() Spokojnej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
ONA dobrej nocki! Niech Franek da pospać
![]() MAGDA chyba przegapiłam ![]() u nas cisza z zabkami Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie skończyłam... Nie wyszło nam to ![]() ![]() Lepiej dla Igiego :P Może dzięki temu dentysta będzie później potrzebny ![]()
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
MARGOSIA też na to liczę
![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4493 |
Zakorzenienie
|
Na stałe
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- A w ogóle to się przyszłam pożalić ![]() Biust mi zmalał o połowę ![]()
#4494 |
Zadomowienie
|
hmmm a ja krople daje bezposrednio do buzi. mała sama buzie otwiera i ciamka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Wrzuciłam Gluta do Klubu ![]() ![]()
![]() |
#4496 | |
Zadomowienie
|
Fiazo współczuję pierwszej @
Malaczarnakejt ![]() Ewusia super, że Tymuś tak ładnie śpi w swoim pokoiku [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44557239]Łóżeczko obniżone, bo dzisiaj cwaniak w bujaczku podciągnął się do przodu i usiadł. Ale się wzruszyłam, że mam już takie duże dziecko ![]() Artuś dzielny i silny chłopak Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Mój półroczniak
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Hej..
Caly dzien jakis taki zajety mialam ![]() Wszystkiego najlepszego dla Zuzi! ![]() Ja Cebion na lyzeczce podaje..Olus troszke sie kwasi, ale mu smakuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi już trochę lepiej po lekach. Właśnie zrobiłam pierwszy element strony www - dodaję cos do mojej firmowej i jestem z siebie bardzo dumna ![]() Lecę spać. Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Magolina jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia i do domu
![]() Kejt brawo za zabka ![]() Fiazo wspolczuje @ az dziwne, ze przy takiej czestotliwosci karmienia juz wrocila. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.