Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-12, 09:23   #4621
marszalka
Zadomowienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Czyli 7.02 będzie rozpoczęty 9 tydzień a będzie dokładniej 8tydz. 1 dzień? Dobrze myślę?
Wtedy chcę iść do gina
dokładnie, ale jak chcesz iść w 8 tygodniu to idź jak będziesz mieć 7t1d
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 09:29   #4622
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
dokładnie, ale jak chcesz iść w 8 tygodniu to idź jak będziesz mieć 7t1d
Nie mogę bo tak jak pisałam to jest zależne od budżetu
Stary 2014-01-12, 09:37   #4623
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
Witam. Test negatywny, ale to nic trudno
My i tak tylko miesiąc się staramy więc nie ma o czym gadać.
Teraz tylko modlic się żeby @ nie przyszło do jutra bo mam termin u gina to Chociaż bez @ badania porobie. Planowanie dziecka przy tak rozwalonym okresie eh...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przykro. Mi.ale @narazie nie ma,wiec...
Pierwszy cykl staran,to traz sie Tobie dopiero anomalie zaczna,objawy,ktor ch nigdy ne bylo i wlasnie dlugosc cyklu.Wszyst
kie tak mamy
Cytat:
Witam się z rana.
Witaj co uCiebie?jak sie czujesz?

Cytat:
Zapomniałam dodać, że miałam dziś kolejny durny sen chyba najgłupszy ze wszystkich dotychczas
Kiedy to się skończy
Dzień w dzień takie głupoty, że masakra...

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Wiem, że od daty @ a to belly cos tam to liczy właśnie od daty @ ale nie mogę się w tym połapać. Bo tu pisze 5 tydz
ień a tu w nawiasie, że 4?
Chce się tego nauczyć bo mam plan na kiedy zapisać się do gina a nie wiem czy dobrze policzę
Nie pomoge wim tylko,ze od terminu @.
Mnie ostatmnio tez w ciagu tygodnia zdamrzaly sie dziwne sny,nawet moj niezyjacy dziadek,ktoremu wyburzali klatke przeprowadzal sie do wiekssego mieszkania w klatce obok
Mam nadzieje,ze moj cykl zakonczy sie jak Twoj'a raczej nie zakonczy
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 09:37   #4624
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dzień dobry babeczki ;*

Cytat:
Teraz tylko modlic się żeby @ nie przyszło do jutra bo mam termin u gina to Chociaż bez @ badania porobie. Planowanie dziecka przy tak rozwalonym okresie eh...

oj ale to widze dopiero Twoje początki więc główka do góry, zrób badania i dalej do roboty hihi
Powodzenia życze

God Of War 20jak tam pierwsza nocka, ze świadomością, że masz pod serduszkiem swoją kochaną fasolkę? wyspana? czy z emocji spać nie mogłaś?

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 09:38   #4625
kotka34
Zadomowienie

hej babole ide was nadrabiać
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 09:41   #4626
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Przykro. Mi.ale @narazie nie ma,wiec...
Pierwszy cykl staran,to traz sie Tobie dopiero anomalie zaczna,objawy,ktor ch nigdy ne bylo i wlasnie dlugosc cyklu.Wszyst
kie tak mamy

Witaj co uCiebie?jak sie czujesz?

Nie pomoge wim tylko,ze od terminu @.
Mnie ostatmnio tez w ciagu tygodnia zdamrzaly sie dziwne sny,nawet moj niezyjacy dziadek,ktoremu wyburzali klatke przeprowadzal sie do wiekssego mieszkania w klatce obok
Mam nadzieje,ze moj cykl zakonczy sie jak Twoj'a raczej nie zakonczy
aga z całego serca Ci tego życzę!

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Dzień dobry babeczki ;*

oj ale to widze dopiero Twoje początki więc główka do góry, zrób badania i dalej do roboty hihi
Powodzenia życze

God Of War 20jak tam pierwsza nocka, ze świadomością, że masz pod serduszkiem swoją kochaną fasolkę? wyspana? czy z emocji spać nie mogłaś?
Czy wyspana? Ciężko stwierdzić. Tak jak pisałam mam głupie sny i często się budzę.
Stary 2014-01-12, 09:42   #4627
agnieszkaK
Zadomowienie

przepraszam za bledy pisze z tabletu i jokos tak mi nie idzie
Stary 2014-01-12, 09:46   #4628
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
aga z całego serca Ci tego życzę!

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Czy wyspana? Ciężko stwierdzić. Tak jak pisałam mam głupie sny i często się budzę.
Jakoś mnie to nie dziwi w ciąży to chyba normalne większe głupoty niż w ciąży to mi się w życiu nie śniły

Stary 2014-01-12, 09:47   #4629
agnieszkaK
Zadomowienie

Mam cicha nadzieje godbo moj wykres wyglada tak jak nigdy temp wyzsza niz zwykle. Tylko,ze dopiero 4dpo,wiec wiem ze dluga droga. Staram sie nie wkrecac,ale ciezko ,mi gdy jest mi dziennie niedobrze i jajniki bola doslownie bola. Musze czekac,ale Twoj i cloud pozytywny test podsy cil moja nadziejegod a tak szczerze to czulas cos?
Stary 2014-01-12, 09:53   #4630
maciejka1987
Zakorzenienie

dziewczyny po # WY też teraz w razie ciąży chcecie iść do lekarza dopiero w 8 tc?

GOD a rodzicom już powiedziałaś??

Wstałam i ciągle czuję zmęczenie ...buuu normalnie muszę wypić kawę, a obiecałam sobie, że z niej rezygnuję. ALe może 1 w tygodniu nie zaszkodzi?

W ogóle mam taki plan, wezmę się teraz trochę za siebie ( za dietę i ćwiczenia ) przez 3 miesiące, potem ustabilizuję wagę przez 1-2 i zaczniemy starania ( to chyba dlatego się nie wyspałam, bo ciągle myślalam)

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 09:57   #4631
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Śliczne imię wybraliście Oboje? Były jakieś sprzeczki? Opowiadaj
JA jestem strasznie napalona na to imię i mąż się zgodził ale co do chłopca to on się uparł na Gabriela albo filipa. A ja chciałam Szymka. A on że ja wybrałam dla dziewczynki a on chce dla chłopca. No to mówię ok W końcu to ja wymyśliłam jeszcze przed ciążą tego Gabriela i Filipa :P
Cytat:
Dobra moja relacja z wizyty:

No i będzie ta zła wiadomość tego dnia Wiedziałam, że będzie lipa, bo babka pisała sama sobie pochlebne opinie w internecie (widziałam, bo większość wiadomości miała to samo ip), ale że to było 1 min drogi od nas to i tak nas umówiłam Och! Głupia ja, głupia
Najlepszy był Tż, bo nie był nigdy u ginekologa i nie wiedział, że oni tam biorą grubą kasę za nic Powiedział, (on ma lepsze przemyślenia ode mnie ), że oboje moglibyśmy iść na dzi.wki i przynajmniej wyszlibyśmy szczęśliwi, a tyle samo by się dowiedział
Babka totalna porażka.

Wzięła wyniki Tż'a zaczęła coś się pytać o choroby, pracę itp. i ... nie może jeździć na rowerze O papierosy, % nie pytała Powiedziała, że musi powtórzyć badanie iiiiiiii koniecznie u nich
Mi zrobiła USG po tym jak poprosiłam, bo sama na to nie wpadła. Nic mi nie powiedziała co jest na ekranie, ale że ja człowiek wyedukowany to widziałam, że prawy jajnik pusty, bez jakiś większy pęcherzyków, a lewy pełen pęcherzyków. Jak się ubrałam zapytałam o endo .. powiedziała, że nie sprawdziła (chociaż mówiłam, że mam z tym problemy), bo i tak nie było owulacji.
Spoko....
Zleciła mi badania, większość hormony i tu myślałam, że jej coś wygarnę Wypisała mi połowę, co już miałam. Każdy po kolei pokazywałam jej na wynikach (w które wcześniej patrzyła się jakieś 2 min) i pytałam czemu mam je powtarzać więc je wykreślała. No matulu Chciałam się upewnić co do zdania na jej temat, więc pytam: czy mogłam się zarazić od psa mycoplazmą, bo mamy hodowle, a wiem, że były chore?
No i tak potwierdziło się, że babka z kliniki leczenia niepłodności to tłumok
Zapytała, czy mamy objawy w postaci grypy, bo jeżeli nie to nie ma czym się przejmować .....
Mycoplazma nie jest jedna, a ta najbardziej znana i najczęściej przerabiana to Mycoplasma pneumoniae, która nijak ma się do rozmnażania, a lokuje się w płucach i tą ona miała na myśli ....
Noż fuck! Zrobiłam się cała czerwona aż Tż się pytał co mi jest i odpowiedź tej babki była słuszna (wow pierwszy raz) -> z nerwów

Nic nie przypisała Tż'owi na poprawę nasienia. Nic! Ja też nie mam żadnych zaleceń, ani planu leczenia.

Mężulek dobrze skwitował: Pier*** ją i chodźmy się upić

Tadam! ale się rozpisałam
ooooooooooooo losie trzymajcie mnie bo nie wytrzymie ja to bym jej taka opinie w internecie walnęła że hej. co za babsztyl to nie lekarz tylko amator. Żebys ty znała się lepiej niż ona?????? SZok mam nadzieję że ona niczyjej ciąży nie prowadzi.
Cytat:
Ja juz sama nie wiem, z jednej strony jestem tak szczesliwa dzisiaj pozytywnymi wiadomosciami od dziewczyn a z drugiej zlapalam jakiegos dola z niewiadomego powodu. Mysle, ze to moze ciazowe hormony, bo tylko chce mi sie plakac i kompletnie nie mam na nic sily normalnie tylko lezec i plakac. Nie wiem co mi sie doslownie stalo , sama jestem za to wszystko na siebie zla a Tz tez dzisiaj nie jest bez winy bo albo udaje ze nie slyszy co do niego mowie ale w ogole tez jakiegos focha ma , moze to przez to , ze dzisiaj u swojej mamusi byl ;|
Masakra jednym slowem, wiem ze sa gorsze problemy ale co zrobie
No to nie ciekawie ale twój tż też mądry wie że w ciązy jesteś a się kłóci z tobą. Przeciez tobie nie wolno sie stresować! Mój maż tak nie robi. A nawet jak się coś zdarzy to zaraz się godzimy. Naprawdę mam nadzieję że to jednorazowe.
Cytat:
Na rozluźnienie
Rozmawiają dwa psy:
- Wiesz... Szczekałem! - mówi pierwszy.
- A, to dziwne - mówi drugi - bo ja szczę moczem.

Cytat:

Cytat:
Jak się czuję hmm dziwnie, nieciążowo chyba dopóki nie pójdę do gina i nie zrobi mi USG to nie uwierzę

Mam pytanie odnośnie liczenia tygodni ciąży bo coś się pogubiłam...
Na belly coś tam pokazuje mi, że jestem w 5 tygodniu ciąży (4tyg. i 3 dni) czy to tak trzeba liczyć?
dokładnie tak
Cytat:
Czyli 7.02 będzie rozpoczęty 9 tydzień a będzie dokładniej 8tydz. 1 dzień? Dobrze myślę?
Wtedy chcę iść do gina
i jak dla mnie właśnie idź w tym 9 tyg. to już na bank będzie serduszko ja tak zrobiłam i dzięki temu ominęły mnie stresy z tym związane.
Cytat:
Jakoś mnie to nie dziwi w ciąży to chyba normalne większe głupoty niż w ciąży to mi się w życiu nie śniły
oooooooooo potwierdzam w 100%
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:01   #4632
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Mam cicha nadzieje godbo moj wykres wyglada tak jak nigdy temp wyzsza niz zwykle. Tylko,ze dopiero 4dpo,wiec wiem ze dluga droga. Staram sie nie wkrecac,ale ciezko ,mi gdy jest mi dziennie niedobrze i jajniki bola doslownie bola. Musze czekac,ale Twoj i cloud pozytywny test podsy cil moja nadziejegod a tak szczerze to czulas cos?
Czy coś czułam... powiem tak:
-od ponad tygodnia miałam najgłupsze sny w życiu, jak wcześniej miało kiedy mi się coś śniło to teraz na prawdę tragedia... nie ma nocy bez głupiego snu..
-pobolewał mnie brzuch co też mi się przed spodziewaną @ nie zdarzało
-nie miałam wysypu na twarzy a zazwyczaj coś się pojawiało
-piersi wrażliwe jak zwykle
-przeczucie, że się udało szczególnie jak w 12dpo tempka spadła do poziomu w którym już bym dostała @
Stary 2014-01-12, 10:01   #4633
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
\

No to nie ciekawie ale twój tż też mądry wie że w ciązy jesteś a się kłóci z tobą. Przeciez tobie nie wolno sie stresować! Mój maż tak nie robi. A nawet jak się coś zdarzy to zaraz się godzimy. Naprawdę mam nadzieję że to jednorazowe.
Jak wstaliśmy to przeprosił, zrobił śniadanko i jest jakoś tak normalnie jak zawsze, zobaczymy co dalej, bo to dopiero początek dnia

Stary 2014-01-12, 10:02   #4634
emagi
Rozeznanie

Cześć babki jak tam u was pogoda bo u mnie śnieg sypie i deszcz pada

Leine oglądałam film "Naznaczony: rozdział 2" i dobrze mi sie po tym spało
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:03   #4635
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny po # WY też teraz w razie ciąży chcecie iść do lekarza dopiero w 8 tc?

GOD a rodzicom już powiedziałaś??

Wstałam i ciągle czuję zmęczenie ...buuu normalnie muszę wypić kawę, a obiecałam sobie, że z niej rezygnuję. ALe może 1 w tygodniu nie zaszkodzi?

W ogóle mam taki plan, wezmę się teraz trochę za siebie ( za dietę i ćwiczenia ) przez 3 miesiące, potem ustabilizuję wagę przez 1-2 i zaczniemy starania ( to chyba dlatego się nie wyspałam, bo ciągle myślalam)
Nic nie powiedziałam
Po # trzeba iść wcześniej do lekarza z tego co wiem. Ja nie będę się śpieszyć ponieważ nic się nie dzieje a jak pójdę to chce już widzieć serduszko i nie chodzić i nie płacić po dwa razy.
Stary 2014-01-12, 10:04   #4636
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
Cześć babki jak tam u was pogoda bo u mnie śnieg sypie i deszcz pada

Leine oglądałam film "Naznaczony: rozdział 2" i dobrze mi sie po tym spało
Naznaczny 1 zdecydowanie lepszy niż 2

A pogoda taka szaro-bura, ale na szczęście nic nie widzę, żeby padało

Stary 2014-01-12, 10:04   #4637
Carmenaa_88
Zakorzenienie

kolejny dzień bez skurczy czyli pewnie kryzys zażegnany

Cytat:
Witam się z rana.
o patrzcie, jednak się udziela a strać się znowu

Cytat:

przykro mi, następnym razem się uda

Cytat:
Jak się czuję hmm dziwnie, nieciążowo chyba dopóki nie pójdę do gina i nie zrobi mi USG to nie uwierzę

Mam pytanie odnośnie liczenia tygodni ciąży bo coś się pogubiłam...
Na belly coś tam pokazuje mi, że jestem w 5 tygodniu ciąży (4tyg. i 3 dni) czy to tak trzeba liczyć?

tak jak dziewczyny mówią powiem Ci, że ja nie czułam się w ciąży dopóki mi nie zaczął rosnąć brzuch tyle, że miałam trochę inną sytuację, nie starałam się tak długo jak Ty. Także chyba długo będziesz szczypana zanim uwierzysz

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

a czemu miałaby zaszkodzić?

no i super plan

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:04   #4638
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wstaliśmy to przeprosił, zrobił śniadanko i jest jakoś tak normalnie jak zawsze, zobaczymy co dalej, bo to dopiero początek dnia
Może go wczoraj mama wkurzyła i dlatego miał podły nastrój? Czasami tak bywa
Stary 2014-01-12, 10:07   #4639
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Załamana a o co w ogóle poszło? jego matka nastawia go przeciwko tobie czy jak? Ma szczęście że przeprosił

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:07   #4640
Leine
Zakorzenienie

Czesc!

U mnie dalej owulki brak a to 30dc!! dziś robię ostatniego testa owulacyjnego....

Maskora mialas mieć podobnie i co?? Test sie znajdzie jak już Ci potrzebny nie będzie
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Leine masz bardzo ładny kolor włosów, moim zdaniem to nie jest rudy chyba ze mam złą rozdzielczość
rudy jest bardziej pomarańczowy, a Twoje mają odcień czerwieni raczej
mialam racje, ze widzialas Jagatka a już myślałam, że znów kogoś pomylilam

Skubana dobrze, ze nie tylko mi sie zdarza pomylić
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:12   #4641
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Czesc!

U mnie dalej owulki brak a to 30dc!! dziś robię ostatniego testa owulacyjnego....

Maskora mialas mieć podobnie i co?? Test sie znajdzie jak już Ci potrzebny nie będzie
mialam racje, ze widzialas Jagatka a już myślałam, że znów kogoś pomylilam

Skubana dobrze, ze nie tylko mi sie zdarza pomylić
to może już po owulce
Stary 2014-01-12, 10:12   #4642
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
kolejny dzień bez skurczy czyli pewnie kryzys zażegnany
Bardzo się cieszę właśnie miałam się pytać jak się czujesz

Cytat:
Może go wczoraj mama wkurzyła i dlatego miał podły nastrój? Czasami tak bywa
Bardzo możliwe, ale nic nie mówił na ten temat, ale po jego mamie można się dosłownie wszystkiego spodziewać. Ale musiało być coś na rzeczy, bo w ogóle jakiś obrażony przyszedł.

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Załamana a o co w ogóle poszło? jego matka nastawia go przeciwko tobie czy jak? Ma szczęście że przeprosił
Powiem Ci, że nie zdziwiłoby mnie gdyby zaczeła go nastawiać przeciwko mnie, bo to okropna kobieta jest : | i bardzo jej nie pasuje, że ja nie dam sobie narzucać zdania i nie robie wszystkiego tak jakby ona chciała tylko mam swoje własne zdanie i powiem to co mi na sercu leży.
Zresztą pisałam wam jaka ona jest, ehhhh...
A o co poszło tak na prawde o wszystko, aż trudno sprecyzować o co dokładnie, miał focha i cokolwiek mu powiedzialam było zle...

Stary 2014-01-12, 10:13   #4643
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie.
W końcu trafiłam na lekarza idealnego! Od razu stwierdził subkliniczną niedoczynność. Mówił, że wg ostatnich danych na którym był mówili, że kobieta w okresie starania się o dziecko powinna mieć TSH poniżej 2,5. Powiedział, że 2 poprzedni lekarze to konowały jakieś - pierdzielnę im opinię na necie, oj pierdzielnę
Dostałam leki, powinniśmy zbić TSH w 6tygodni i wtedy też do kontroli z nowymi wynikami
Mamy się dalej starać, bo powiedział, że takie TSH nie przekreśla szans na ciąże, no ale może ją uniemożliwiać.

Jednym słowem - jestem zadowolona!
super że trafiłaś na takiego lekarza
Stary 2014-01-12, 10:14   #4644
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo możliwe, ale nic nie mówił na ten temat, ale po jego mamie można się dosłownie wszystkiego spodziewać. Ale musiało być coś na rzeczy, bo w ogóle jakiś obrażony przyszedł.

Powiem Ci, że nie zdziwiłoby mnie gdyby zaczeła go nastawiać przeciwko mnie, bo to okropna kobieta jest : | i bardzo jej nie pasuje, że ja nie dam sobie narzucać zdania i nie robie wszystkiego tak jakby ona chciała tylko mam swoje własne zdanie i powiem to co mi na sercu leży.
A o co poszło tak na prawde o wszystko, aż trudno sprecyzować o co dokładnie, miał focha i cokolwiek mu powiedzialam było zle...
Porozmawiaj z nim dzisiaj na ten temat
To jedyne rozwiązanie.

Leine witaj
Stary 2014-01-12, 10:17   #4645
kotka34
Zadomowienie

Cytat:

wredna mogłaby już dać sobie na spokój tymbardziej że jesteś w ciąży musicie usiąść na spokojnie i porozmawiać ja wiem jak moja teściowa nastawiała mojego Tż przeciwko mnie wtedy pokłóciliśmy się a potem spokojnie porozmawialiśmy
Stary 2014-01-12, 10:17   #4646
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Porozmawiaj z nim dzisiaj na ten temat
To jedyne rozwiązanie.

Leine witaj
Powiem Ci, że skoro przeprosił i sam nie chce na razie na ten temat nic mówić, to nie będę nacisać, na razie wszystko jest ok i niech tak zostanie. Nie chce sobie dzisiaj już niedzieli psuć,, wystarczy, że jak pomyśle o jego mamie to mi sie słabo robi, a jeszcze poruszanie jej tematu dzisiaj, o nie...
Ale jeśli sytuacja się powtórzy to tym razem bez poważnej rozmowy się nie obejdzie

kotka34 wiem, że mimo wszystko poważna rozmowa może dużo by tu dała, chociaż ja się domyślam o co mogło chodzić...
Wczoraj nie pojechałam z nim, bo ostatnio też mi zaszła za skórę i nie chciałam jej widzieć, otwarcie powiedziałam to Tżtowi, na pewno jej to bardzo nie pasowało, bo jak mogłam nie chcieć do nie przyjechać, skoro ona taka wspaniała ( ma takie mniemanie o sobie : | ).
A druga sprawa to kwestia, że Tż miał ją uświadomić, że na pewno nie będziemy u nich rozbudowywać domu i tam mieszkać, a jej to nie podpasowało, bo jak to zrobiliśmy plan na który poszło sporo kasy ( nie ważne, że to były nasze pieniądze, a od niej nie dostaliśmy ani grosza ), a nie będziemy nic robić. Według niej jesteśmy przecież nieodpowiedzialni itp itd

Edytowane przez Zalamana_girl
Czas edycji: 2014-01-12 o 10:24
Stary 2014-01-12, 10:19   #4647
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Dziewczyny umarłam

Jestem 4 dni po spodziewanej @, ale że plamiłam 2 tygodnie i to z krwią, to nawet testu nie robiłam
Dzisiaj Tż wraca z 2 testami do domu i mówi "rób" mocz nie był z rana, sikałam może z godzinę wcześniej, no ale robimy... Paskowy (wiem wiem, ale Tż kupował) i po 3 sekundach II kreski No to robimy drugi - płytkowy. 3 sekundy i co, znowu II kreski

Zadzwoniłam od razu do gina, mam brać Duphaston przez te plamienia. Boję się cieszyć

[IMG][/IMG]
gratulacje
Stary 2014-01-12, 10:20   #4648
Leine
Zakorzenienie

Godi masz rację, nie ma co iść do gina za wcześniej co by kasy nie stracić a przede wszystkim NERWÓW czy jest zarodek czy nie. Jak nie masz plamien długotrwałych to wszystko jest ok sama bym poszla w 8-9tc
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:26   #4649
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci, że skoro przeprosił i sam nie chce na razie na ten temat nic mówić, to nie będę nacisać, na razie wszystko jest ok i niech tak zostanie. Nie chce sobie dzisiaj już niedzieli psuć,, wystarczy, że jak pomyśle o jego mamie to mi sie słabo robi, a jeszcze poruszanie jej tematu dzisiaj, o nie...
Ale jeśli sytuacja się powtórzy to tym razem bez poważnej rozmowy się nie obejdzie

kotka34 wiem, że mimo wszystko poważna rozmowa może dużo by tu dała, chociaż ja się domyślam o co mogło chodzić...
Wczoraj nie pojechałam z nim, bo ostatnio też mi zaszła za skórę i nie chciałam jej widzieć, otwarcie powiedziałam to Tżtowi, na pewno jej to bardzo nie pasowało, bo jak mogłam nie chcieć do nie przyjechać, skoro ona taka wspaniała ( ma takie mniemanie o sobie : | ).
A druga sprawa to kwestia, że Tż miał ją uświadomić, że na pewno nie będziemy u nich rozbudowywać domu i tam mieszkać, a jej to nie podpasowało, bo jak to zrobiliśmy plan na który poszło sporo kasy ( nie ważne, że to były nasze pieniądze, a od niej nie dostaliśmy ani grosza ), a nie będziemy nic robić. Według niej jesteśmy przecież nieodpowiedzialni itp itd
Szkoda kasy na te plany ale rozumiem że nie chcecie z nimi mieszkać bo ja też bym nie chciała, ale mimo tego powinna się w język ugryść
Stary 2014-01-12, 10:26   #4650
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Godi masz rację, nie ma co iść do gina za wcześniej co by kasy nie stracić a przede wszystkim NERWÓW czy jest zarodek czy nie. Jak nie masz plamien długotrwałych to wszystko jest ok sama bym poszla w 8-9tc
Dziewczyny mają racje 8-9 tc to odpowiedni czas na wizytę, skoro wszystko jest w porządku to spokojnie można poczekać
Ja poszłam w 5 tc chyba jeśli dobrze pamietam i co z tego... Gin zrobiła mi tylko zwykłe badanie ginekologiczne i niby potwierdziła ciąże, ale pierwsze usg miałam 9-10 tc, gdy zmieniłam ginekologa na innego, bo tamta jakoś nie spieszyła się do usg, żeby sprawdzić chociaż czy wszystko w porządku :/

Więc spokojnie poczekaj do conajmniej 8tc

kotka34 powinna, ale co zrobić, skoro taka jest a nie inna...
Ale potem będzie się zarzekała, że ona wcale nam nie narzuca swojego zdania, broń Boże, ale moglibyśmy zrobić jak ona mówi i koniec. I tak w koło : |
ehhh szkoda gadać

Edytowane przez Zalamana_girl
Czas edycji: 2014-01-12 o 10:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości