Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-12, 10:28   #4651
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Zalamana współczuję teściowej, wiem o jaki typ człowieka Ci chodzi Szkoda tylko, że psuje Ci nerwy w ciąży. A tż to chociaż Cie broni? czy staje po jej stronie? czy jest neutralny i woli się nie wtrącać?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:29   #4652
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Godi masz rację, nie ma co iść do gina za wcześniej co by kasy nie stracić a przede wszystkim NERWÓW czy jest zarodek czy nie. Jak nie masz plamien długotrwałych to wszystko jest ok sama bym poszla w 8-9tc
Dokładnie ciężko będzie wytrzymać tyle czasu ale mam świadomość, że wcześniej nic nie zobaczę
Plamień nie mam więc tym bardziej. Jak by sie pojawiły to wtedy się zgłoszę a jak nie to nigdzie się nie wybieram
Stary 2014-01-12, 10:31   #4653
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
kolejny dzień bez skurczy czyli pewnie kryzys zażegnany

a czemu miałaby zaszkodzić?

no i super plan
super, że bez skurczy. Martwiłam się o CIebie

a co do kawy, to bardzo podnosi mi ciśnienie...

ale pyszne śniadanko zjadłam jajeczniczka

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:35   #4654
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Dokładnie ciężko będzie wytrzymać tyle czasu ale mam świadomość, że wcześniej nic nie zobaczę
Plamień nie mam więc tym bardziej. Jak by sie pojawiły to wtedy się zgłoszę a jak nie to nigdzie się nie wybieram
normalnie wszystkie będziemy wyczekiwać tego dnia jak swojego pierwszego

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
super, że bez skurczy. Martwiłam się o CIebie

a co do kawy, to bardzo podnosi mi ciśnienie...

ale pyszne śniadanko zjadłam jajeczniczka
a no kiedyś wspominałaś o ciśnieniu

dzięki już wiem co zrobię sobie na śniadanieeee dawno nie jadłam bo jakoś mnie odpychało, ale chyba teraz już dam radę CHYBA

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-12, 10:36   #4655
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Zalamana współczuję teściowej, wiem o jaki typ człowieka Ci chodzi Szkoda tylko, że psuje Ci nerwy w ciąży. A tż to chociaż Cie broni? czy staje po jej stronie? czy jest neutralny i woli się nie wtrącać?
No właśnie psuje mi nerwy strasznie, a jak z nią "rozmawiam" i zaczyna nie wyprowadzać z równowagi ( i ewidentnie widać momentami, że robi to ona specjalnie) jeszcze wali mi tekstem "Ale czym ty się denerwujesz w ciąży nie powinnaś" .
No ręce i wszytsko inne opada...

Szczerze powiem Ci, że Tż różnie, raz staje po mojej stronie , a nie raz mówi, że on się nie będzie wtrącał, chociaż uważa, że ja mam racje, ale nie chce się kłócić, bo mimo wszystko to jego mama i ble ble ble itp

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:38   #4656
kotka34
Zadomowienie

Porada dnia
Boli Cię brzuch i musisz sięgnąć po lek przeciwbólowy? Unikaj niesterydowych leków przeciwzapalnych, tych które zawierają ibuprofen. Mogą one hamować owulację oraz utrudniać zagnieżdżenie się zarodka w macicy, ponieważ niekorzystnie wpływają na wzrost endometrium. Dlatego w czasie starania o dziecko zażywaj tylko te środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, które nie posiadają w swoim składzie ibuprofenu
porada na ovuf
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:44   #4657
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

Witaj co uCiebie?jak sie czujesz?
u mnie spoko, czuje się dobrze, aż dziwnie, nawet ta głupia zgaga co mnie tak męczyła odpuściła
a twój wykres też wygląda fajnie, więc czekamy na rezultaty

Cytat:
Nic nie powiedziałam
Po # trzeba iść wcześniej do lekarza z tego co wiem. Ja nie będę się śpieszyć ponieważ nic się nie dzieje a jak pójdę to chce już widzieć serduszko i nie chodzić i nie płacić po dwa razy.
nie no jak si.ę nic nie dzieje to nie ma sensu bo i tak nic nie widać, ja poszłam chyna w 6 ale tylko dlatego, że wcześniej brałam luteine i własnie mi się skończyła i nie wiedziałam czy mam brać dalej czy nie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

o patrzcie, jednak się udziela a strać się znowu
... a jak, już przed 8.00 tu byłam
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:45   #4658
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
No właśnie psuje mi nerwy strasznie, a jak z nią "rozmawiam" i zaczyna nie wyprowadzać z równowagi ( i ewidentnie widać momentami, że robi to ona specjalnie) jeszcze wali mi tekstem "Ale czym ty się denerwujesz w ciąży nie powinnaś" .
No ręce i wszytsko inne opada...

Szczerze powiem Ci, że Tż różnie, raz staje po mojej stronie , a nie raz mówi, że on się nie będzie wtrącał, chociaż uważa, że ja mam racje, ale nie chce się kłócić, bo mimo wszystko to jego mama i ble ble ble itp
mój ma to samo strasznie mnie to wnerwia

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-12, 10:46   #4659
maciejka1987
Zakorzenienie

zamówiłam termometr także jak przyjdzie to zaczynam mierzenie

6.2.15

Stary 2014-01-12, 10:47   #4660
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
mój ma to samo strasznie mnie to wnerwia
myślałam już, że tylko mój taki jest... Ale faktycznie to strasznie wnerwiające jest nic tylko

Stary 2014-01-12, 10:48   #4661
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam dodać, że miałam dziś kolejny durny sen chyba najgłupszy ze wszystkich dotychczas
Kiedy to się skończy
Dzień w dzień takie głupoty, że masakra...

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Wiem, że od daty @ a to belly cos tam to liczy właśnie od daty @ ale nie mogę się w tym połapać. Bo tu pisze 5 tydzień a tu w nawiasie, że 4?
Chce się tego nauczyć bo mam plan na kiedy zapisać się do gina a nie wiem czy dobrze policzę
Na belly teraz dobrze pokazuję

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Jakoś mnie to nie dziwi w ciąży to chyba normalne większe głupoty niż w ciąży to mi się w życiu nie śniły
Dokładnie co noc coś

Cytat:
Mam cicha nadzieje godbo moj wykres wyglada tak jak nigdy temp wyzsza niz zwykle. Tylko,ze dopiero 4dpo,wiec wiem ze dluga droga. Staram sie nie wkrecac,ale ciezko ,mi gdy jest mi dziennie niedobrze i jajniki bola doslownie bola. Musze czekac,ale Twoj i cloud pozytywny test podsy cil moja nadziejegod a tak szczerze to czulas cos?
Mają być II kreski !!

Cytat:
Nic nie powiedziałam
Po # trzeba iść wcześniej do lekarza z tego co wiem. Ja nie będę się śpieszyć ponieważ nic się nie dzieje a jak pójdę to chce już widzieć serduszko i nie chodzić i nie płacić po dwa razy.
Będziesz chodzić prywatnie czy tylko raz teraz idziesz ?

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:52   #4662
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny po # WY też teraz w razie ciąży chcecie iść do lekarza dopiero w 8 tc?

GOD a rodzicom już powiedziałaś??

Wstałam i ciągle czuję zmęczenie ...buuu normalnie muszę wypić kawę, a obiecałam sobie, że z niej rezygnuję. ALe może 1 w tygodniu nie zaszkodzi?

W ogóle mam taki plan, wezmę się teraz trochę za siebie ( za dietę i ćwiczenia ) przez 3 miesiące, potem ustabilizuję wagę przez 1-2 i zaczniemy starania ( to chyba dlatego się nie wyspałam, bo ciągle myślalam)
Cytat:
Nic nie powiedziałam
A ja bym nie chciała iść wcześnie, bo jak znowu nic nie będzie widać to nie przeżyję tego stresu i czekania... Katekate poszła wczesnie i znowu musi czekac...a te nerwy są nie do zniesienia... Wtedy czekalam te 2 tyg w miarę spokojnie bo nie przychodziło mi do głowy że tak się może skończyć moja ciąża, ale teraz nerwy będą na pewno...
Z drugiej strony moze lepiej wcześnie, da coś na podtrzymanie, ale jak ma być źle to i tak będzie no i nie wiem, spytam gina co on nna to...

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Czesc!

mialam racje, ze widzialas Jagatka a już myślałam, że znów kogoś pomylilam
No ale o co chodzi? Widziałam, skomentowalam i? Napisałam potem coś nie tak...?

Carmena fajnie, że już wszystko się uspokoiło

Cytat:
zamówiłam termometr także jak przyjdzie to zaczynam mierzenie
I fajnie mam nadzieję, że owulacja szybciutko wróci
Tylko troszkę dziwi mnie, ze tak długo plamisz po zabiegu, ja myślałam że jak oczyszczą to nie powinno to tak długo trwać. Ja plamiłam z 2-3 dni tylko, nie wiem czy "za bardzo mnie wyczyścili" czy jak
Stary 2014-01-12, 10:58   #4663
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Aga K muszą być 2 kreski, God w końcu odczarowała wątek zapewne

zmiana planów robię tosty...bułki się nie nadają do jedzenia

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-12, 11:00   #4664
meire
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny po # WY też teraz w razie ciąży chcecie iść do lekarza dopiero w 8 tc?

GOD a rodzicom już powiedziałaś??

Wstałam i ciągle czuję zmęczenie ...buuu normalnie muszę wypić kawę, a obiecałam sobie, że z niej rezygnuję. ALe może 1 w tygodniu nie zaszkodzi?

W ogóle mam taki plan, wezmę się teraz trochę za siebie ( za dietę i ćwiczenia ) przez 3 miesiące, potem ustabilizuję wagę przez 1-2 i zaczniemy starania ( to chyba dlatego się nie wyspałam, bo ciągle myślalam)

Mi moja gin kazała przyjść wcześniej, bo już w 6tc.. co mnie pewnie na maksa zestresuje, bo nic nie będzie jeszcze widać.. ale kazała przyjść wcześniej, żeby już szybko ocenić, jak wszystko wygląda.. więc, jak zajdę (o ile zajdę patrząc na to, co się dzieje ze mną...) to idę bardzo szybko...

Zalamana_girl
, cieszę sie, że mąż poszedł po rozum do głowy..

agnieszkaK
, oby to się skończyło II kreseczkami..

A ja dziś padam na cycki.. mąż wrócił wieczorem, wypiliśmy sobie whisky karmelowe.. a to się tak pije, jak pyszny sok.. więc wiadomo.. ale!.. wypiłam za Wasz brzuchy nawet więcej, niż planowałam, więc musi być dobrze..
mąż potem poszedł do wanny.. miało być jakieś bara bara.. a ja zasnęłam.. no, nie nadaję się do picia już..
a dziś.. musze sobie strzelić kolejną kawę i nadrobić Was do końca..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:01   #4665
mloda0802
Rozeznanie

Hey Ślicznoty

Zalamana współczuję teściowej no ale niestety teściowych się nie wybiera... a z Tż spokojnie porozmawiaj któregoś dnia, on pewnie też ma podniesione ciśnienie przez nią. Dbaj o siebie, o Was bo to najważniejsze

Leine jak tam Twoja stopa, wkładki działają??
30dc i owulki brak masakra jakaś, kiedy Ty do jakiegoś lekarza się wybierzesz??

Jagatka świetny plan z tymi badaniami idź i wyproś o wszystko i wypytaj co jeszcze ewentualnie mogłabyś zrobić

Maciejka zgadzam się z dziewczynami, słusznie gadają

Olgietka wykres na ovu wygląda bardzo obiecująco, ja tu wróżę zieloną kropę, trzymam za to kciuki!!

Maskora
Cytat:
Ale mąż mnie pociesza '' spoko, bzyknę Cię bez testa''
świetne podejście Tż, nie szukaj testu - bo po co

Marti szkoda że nic nie wyszło, przyjdzie nowy cykl to i będą nowe szanse, także powodzenia!

Carmena super że nie ma już skurczy jak tam Tż za granicą, wszystko ok z pracą?

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:04   #4666
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
A ja jestem tumok Albo źle sobie wyliczyłam testy owu, albo jeden zgubiłam Wczoraj sprzątałam w łazience, robiłam prania, w sypialni też sprzątałam, no i nie ma.... no nie wiem co się mogło z nim podziać Ciągle mi się wydawało, że leży koło kibelka na koszu na pranie... a nie ma.. przegrzebałam nawet kosz na śmieci. Jestem wściekła bo to był ostatni test jaki miałam i wczoraj specjalnie nie robiłam, żeby dziś kuknąć czy coś się zmieniło... Ale mąż mnie pociesza '' spoko, bzyknę Cię bez testa''

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
Witam. Test negatywny, ale to nic trudno
My i tak tylko miesiąc się staramy więc nie ma o czym gadać.
Teraz tylko modlic się żeby @ nie przyszło do jutra bo mam termin u gina to Chociaż bez @ badania porobie. Planowanie dziecka przy tak rozwalonym okresie eh...
Czekam w takim razie na nowy cykl i życzę Ci wszystkiego dobrego

Cytat:
Jak się czuję hmm dziwnie, nieciążowo chyba dopóki nie pójdę do gina i nie zrobi mi USG to nie uwierzę

Mam pytanie odnośnie liczenia tygodni ciąży bo coś się pogubiłam...
Na belly coś tam pokazuje mi, że jestem w 5 tygodniu ciąży (4tyg. i 3 dni) czy to tak trzeba liczyć?
God jak tam kochana się czujesz? Nie jesteś już staraczką a ciężaróweczką

Cytat:
Mam cicha nadzieje godbo moj wykres wyglada tak jak nigdy temp wyzsza niz zwykle. Tylko,ze dopiero 4dpo,wiec wiem ze dluga droga. Staram sie nie wkrecac,ale ciezko ,mi gdy jest mi dziennie niedobrze i jajniki bola doslownie bola. Musze czekac,ale Twoj i cloud pozytywny test podsy cil moja nadziejegod a tak szczerze to czulas cos?
życzę Ci pozytywa!!

A ja troszkę jestem zła, że jeszcze facet mi nie odesłał tego termometra z 2 miejscami po przecinku bo teraz tym co mam to tylko się denerwuje. Dziś nawet nie słyszałam jak pikał wyciągłam a tam 37,1 powtórzyłam i zapipkało 37,0..

Miłego dnia kobiety ja po południu wracam do siebie...

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:07   #4667
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Lece chwilowo dziewczyny
Czas się wziąć za rosołek w końcu hihihi

Do póżniej

Stary 2014-01-12, 11:09   #4668
meire
Zakorzenienie

Godi, jak tam mamusiowe samopoczucie??..

Carmenko, cieszę się, że już się uspokoiło z tymi skurczami.. nie strasz nas więcej..

Leine, jak tam kolano??..

marti_88, to dopiero 1cs.. wszystkoe jeszcze przed Tobą..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:12   #4669
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Na belly teraz dobrze pokazuję

Dokładnie co noc coś

Mają być II kreski !!

Będziesz chodzić prywatnie czy tylko raz teraz idziesz ?
Mąż chce żeby chodziła do tego gina co wcześniej, prywatnie

Jakbym chodziła na nfz to bym się musiała nachodzić bo ta głupia babka nie robi usg na miejscu w zasadzie nic tam nie robi prócz zwykłego ginekologicznego badania, odesłałaby mnie do szpitala... a ja już jedno usg u niej przeżyłam... ledwo
Poza tym nic mi na monitorze nie pokazała... i nie miała czasu wytłumaczyć... nie chce żeby w ciąży też tak to wyglądało.

Chce się zapisać na nfz do swojego gina tylko po to żeby mi dał skierowanie na te pierwsze badania

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Jagatka ja tam nie wiem czytałam tylko że po # trzeba pójść wcześniej...

Samopoczucie ok tylko, że jutro mam kolosa a tak mi się nie chce
Stary 2014-01-12, 11:12   #4670
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
A ja bym nie chciała iść wcześnie, bo jak znowu nic nie będzie widać to nie przeżyję tego stresu i czekania... Katekate poszła wczesnie i znowu musi czekac...a te nerwy są nie do zniesienia... Wtedy czekalam te 2 tyg w miarę spokojnie bo nie przychodziło mi do głowy że tak się może skończyć moja ciąża, ale teraz nerwy będą na pewno...
Z drugiej strony moze lepiej wcześnie, da coś na podtrzymanie, ale jak ma być źle to i tak będzie no i nie wiem, spytam gina co on nna to...

I fajnie mam nadzieję, że owulacja szybciutko wróci
Tylko troszkę dziwi mnie, ze tak długo plamisz po zabiegu, ja myślałam że jak oczyszczą to nie powinno to tak długo trwać. Ja plamiłam z 2-3 dni tylko, nie wiem czy "za bardzo mnie wyczyścili" czy jak
ja jak coś zapytam lekarza kiedy mam przyjść po zobaceniu 2 kresek...

A co do plamień, to nie wiem;/ już nie plamię ..ale plamiłam/krwawiłam a 11 dni ;/ zobaczymy co mi gin powie o tym..

6.2.15

Stary 2014-01-12, 11:25   #4671
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość

Carmena super że nie ma już skurczy jak tam Tż za granicą, wszystko ok z pracą?
a wszystko okej i oby tak zostało! teraz mają weekend więc wiadomo jak to chłopy na delegacji

Cytat:

Jakbym chodziła na nfz to bym się musiała nachodzić bo ta głupia babka nie robi usg na miejscu w zasadzie nic tam nie robi prócz zwykłego ginekologicznego badania, odesłałaby mnie do szpitala... a ja już jedno usg u niej przeżyłam... ledwo
Poza tym nic mi na monitorze nie pokazała... i nie miała czasu wytłumaczyć... nie chce żeby w ciąży też tak to wyglądało.

Chce się zapisać na nfz do swojego gina tylko po to żeby mi dał skierowanie na te pierwsze badania
pewnie jak masz się stresować i wkurzać to chodź prywatnie. szkoda, że nie macie więcej ginów na NFZ, bo byś przyoszczędziła u któregoś

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-12, 11:29   #4672
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
a wszystko okej i oby tak zostało! teraz mają weekend więc wiadomo jak to chłopy na delegacji

pewnie jak masz się stresować i wkurzać to chodź prywatnie. szkoda, że nie macie więcej ginów na NFZ, bo byś przyoszczędziła u któregoś
No właśnie nie ma nikogo takiego... bab nie lubię a u mnie praktycznie same baby.
Ordynator naszego szpitala zostaje ale przy nim już nie raz dziecko umarło a poza tym moja siostra była u niego i kazał jej isc na zabieg usuniecia bo serca nie bylo
Stary 2014-01-12, 11:30   #4673
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Jagatka ja tam nie wiem czytałam tylko że po # trzeba pójść wcześniej...

Samopoczucie ok tylko, że jutro mam kolosa a tak mi się nie chce
I racja ja się cieszę, że mam co miesiąc usg bo ledwo wytrzymuję czekając na wizytę a co dopiero bym zrobiła czekając na to aż gin na nfz zrobi usg a kolejna sprawa, że to najlepszy gin w naszym mieście a bierze tyle co inni i przyjmował mnie na świat

Stary 2014-01-12, 11:39   #4674
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
I racja ja się cieszę, że mam co miesiąc usg bo ledwo wytrzymuję czekając na wizytę a co dopiero bym zrobiła czekając na to aż gin na nfz zrobi usg a kolejna sprawa, że to najlepszy gin w naszym mieście a bierze tyle co inni i przyjmował mnie na świat
Wiesz ja nie potrzebuje USG co miesiąc i szczerze nie wiem jak to wygląda u mojego gina ale jest wszystko na miejscu w gabinecie
Jak mój woła 100zł za wizytę to ciekawe ile kosztuje wizyta+USG... no ale jakoś damy radę.
No i na prawdę go lubię, jest świetnym specjalistą
Mój mąż odrazu powiedział, że będę chodzić tylko do niego
Stary 2014-01-12, 11:45   #4675
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja nie potrzebuje USG co miesiąc i szczerze nie wiem jak to wygląda u mojego gina ale jest wszystko na miejscu w gabinecie
Jak mój woła 100zł za wizytę to ciekawe ile kosztuje wizyta+USG... no ale jakoś damy radę.
hehe teraz tak mówisz jak ja ale jak zobaczysz maleństwo machające na monitorze to nie będziesz mogła oderwać oczu i zobaczysz, że jednak usg co miesiąc jest super !!

Stary 2014-01-12, 11:47   #4676
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie ma nikogo takiego... bab nie lubię a u mnie praktycznie same baby.
Ordynator naszego szpitala zostaje ale przy nim już nie raz dziecko umarło a poza tym moja siostra była u niego i kazał jej isc na zabieg usuniecia bo serca nie bylo
no to faktycznie chyba nie masz zamiaru rodzić w tym szpitalu w takim razie jak on tam jest ordynatorem?

Cytat:
dobra dobra zobaczysz, że będzie Ci się dłużyć by zobaczyć maleństwo ja np. nie widzę na wizytach bo nie pokazuje mi monitora, sprawdza tylko tętno i czy się rusza chyba i to tyle. 2 razy mi może pokazał także nie umiem się doczekać jak wreszcie zobaczę na 4d za 2 dni

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-12, 11:48   #4677
zubi89
Zakorzenienie

Przypominam o kalendarzu !! czekam na daty od tych osób i nie tylko

CZEKAMY NA ZALEGŁĄ RELACJE Z WIZYTY LUB KOLEJNĄ DATĘ

marszalka-02.12.2013(wizyta)
Juliette25-16.12.2013-wizyta
Goraleczka84-02.01.2014-wizyta
Carmena88 -03.01.2014(wizyta u gin)
skubana-08.01.2014r. godz.14.00 kontrolna wizyta
debraM-11.01.2014- klinika

A Jull znów nam zniknęła

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2014-01-12 o 11:52
Stary 2014-01-12, 11:50   #4678
Jagatka_N
Zakorzenienie

Mój śluz zrobił się czerwonawy mam nadzieję, że do jutra się już ostatnia @ rozkręci, potem nie chcę jej już widzieć dłuuugo długo
A, i zmieniłam owulację na 21dc chyba teraz lepiej to wyglada, a nie 16dni fl
Stary 2014-01-12, 11:53   #4679
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Przypominam o kalendarzu !! czekam na daty od tych osób i nie tylko

CZEKAMY NA ZALEGŁĄ RELACJE Z WIZYTY LUB KOLEJNĄ DATĘ

marszalka-02.12.2013(wizyta)
Juliette25-16.12.2013-wizyta
Goraleczka84-02.01.2014-wizyta
Carmena88 -03.01.2014(wizyta u gin)
skubana-08.01.2014r. godz.14.00 kontrolna wizyta
debraM-11.01.2014- klinika

A Jull znów nam zniknęła
Zubuś opowiadałam, ze byłam z mężem

no właśnie gdzie Jull

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Mój śluz zrobił się czerwonawy mam nadzieję, że do jutra się już ostatnia @ rozkręci, potem nie chcę jej już widzieć dłuuugo długo
A, i zmieniłam owulację na 21dc chyba teraz lepiej to wyglada, a nie 16dni fl
no i super teraz tylko niech się skończy i do dzieła

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-12, 11:56   #4680
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
no to faktycznie chyba nie masz zamiaru rodzić w tym szpitalu w takim razie jak on tam jest ordynatorem?

dobra dobra zobaczysz, że będzie Ci się dłużyć by zobaczyć maleństwo ja np. nie widzę na wizytach bo nie pokazuje mi monitora, sprawdza tylko tętno i czy się rusza chyba i to tyle. 2 razy mi może pokazał także nie umiem się doczekać jak wreszcie zobaczę na 4d za 2 dni
A gdzie mam rodzić tylko i wyłącznie w tym szpitalu
Ponoć teraz ten lekarz się zmienił nie wiem... może trafie na dyżur mojego gina... teraz nie ma co o tym gdybać

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
hehe teraz tak mówisz jak ja ale jak zobaczysz maleństwo machające na monitorze to nie będziesz mogła oderwać oczu i zobaczysz, że jednak usg co miesiąc jest super !!
Ja to wszystko rozumiem ale nie wiem czy finansowo wyrobimy
Ja bym mogła oglądać co miesiąc ale u mnie jest zdecydowanie wyższa cena niż u Ciebie.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości