|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń
|
|
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie naopowiadałam, ze kupię w stylu retro a kupiłam taką ... Może nie jest jakaś ekstra ale podoba mi się.
Kupiłam w Pile w sklepiku jako sukienka wieczorowa wiec była bardzo tania jak na sukienkę tylu warstwową bo tylko 260 zł. Nawet dość szczupło wyglądam jak na rozmiar 40 tej sukienki.Ładnie leży uwazam. Zdjęcia tak na szybko cykane więc żadna rewelacja. Podoba Wam się? Mi TAK ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
W moim guście nie jest, ale najważniejsze żeby Tobie się podobała.
Gratuluję za to zdrowego podejścia do sprawy kupna sukni ślubnej. Dla mnie wydawanie na suknię kwoty większej niż 2 000zł to trochę głupota. Tym bardziej, że można poszukać i znaleźć wspaniałe okazje. Ja na przykład za swoją suknię, nową i z metką zapłaciłam 600 zł, a jej cena w salonie to ponad 4 500 złotych. Jak się chce, to można. A za różnicę w cenie czego ja już sobie nie zafundowałam .
|
|
|
|
#4264 |
|
Raczkowanie
|
A mnie sie bardzo podoba
![]() Gratuluje wyboru !!!
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
A macie dziewczęta może zdjęcia takich typowych księżniczkowatych sukien ;]?
Strasznie zaczęły mi się podobać. Wiem że Lissa Ferrera ma takie cudowne
|
|
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
wszystkie te zdjecia sukien z internetu zalatuja mi kompleta tandeta, pomigana jestem jakas i chyba koniec koncow to nie znajde nic
|
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
znalazlam istne cudo..tzn ja jestem nia oczarowana ...az zaluje ze mam juz wplacona zaliczke na inna suknie ......
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O body swayed to music, O brightening glance, How can we know the dancer from the dance? -- W. B. Yeats -- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
|
|
|
#4270 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
Jest tak podobna do typowych ślubnych sukien,że gdybyś nie napisała ile kosztowała to bym nie uwierzyła Ja w takich nie gustuje,ale tak jest w porządku. |
|
|
|
|
#4271 |
|
Przyczajenie
|
hej hej, z doświadczenia wiem, że nie zawsze to co sobie wymarzymy dobrze na nas wygląda, moja sukienka, którą tutaj wkleiłam, była bardzo blisko mojego ideału. jak ją przymierzyłam, okazało się, że to ta. dla świętego spokoju przymierzyłam jeszcze kilka innych, ale wróciłam po tą właśnie. i wszyscy byli zachwyceni, ja sama sobie też się podobałam, a to jest przecież najważniejsze. pozdrawiam i życzę ci powodzenia w poszukiwaniach tej jedynej, idealnej, stworzonej tylko dla ciebie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam to bodajże na onecie z relacji z jakiś targów ślubnych... niestety nic więcej o niej nie wiem ale myśle, że bardzo zdolna krawcowa dałaby rade ją uszyć, choć cena pewnie by była powalająca bo to sama koronka ....
|
|
#4275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.brides.com/fashion/dresse...fset=18&page=2 |
|
|
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
napalilam sie, ze chyba bede szyc! jak ktos zna dobra krawcowa w szczecinie to niech wkleja namiary
|
|
|
|
#4277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
rzeczywiscie piekna
|
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
oto moja suknia slubna ktora zaloze 8 wrzesnia 2007 roku
gore niceo zminilam (wzielam ja z sukni Satelite z madonny)a co sadzicie o moim wyborze? Edytowane przez Karola_82 Czas edycji: 2007-05-29 o 13:19 |
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie może co to za firma w której znajduje się ten model sukni? Zapomniałam zapisać sobie, a strasznie mnie urzekła
|
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy to prawda, że welon musi być takiej samej długosci jak tren??? moja sukienka ma nie-za-duży tren, ale za to długi welon (dłuższy o jaieś 30 cm niż tren) czy tak moze być?????
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mysle ze welon powinien byc krotszy lub ewentualnie takiej samej dlugosci jak suknie, nie dluzszy pozdrawiam |
|
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest przepiekna, nawet mierzymaj ja w salonie Madonny wyglada cudnie, chcialam ja kupic ale jest za droga, a balam sie uszyc, bo nie wiadomo czy wyjdzie taka jak oryginalna![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lezala idealnie i wolala kup mnie, no ale cena mnie przerazila, chcialam tez wypozyczyc, ale u mnie nie bardzo to wchodzi w gre, bo slub mam 8 wrzesnia a zdjecia 15 ( w Budapeszcie, bo tu obecnie mieszkam) i nie da rady pozyczyc sukni na tak dlugo
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja siostra tez brala slub w 6stym miesiacy ciazy i nic po niej nie bylo widac, bo miala swietna suknie, z Madonny, jak znajde fotke to wkleje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli nie e-bay to Allegro. Po co płacić za suknię Pronoviasa 4 - 8 tysięcy w salonie, kiedy na allegro najdroższe modele oscylują w okolicy 2.000 PLN. A są praktycznie nowe, do tego często dostajesz w komplecie welon i dodatki. I suknię możesz wciąż odsprzedać i odzyskać przynajmniej połowę. Ponadto jest tyle pięknych sukni, ze az ciezko sie zdecydowac . Ja przedwczoraj w ten sam sposob kupilam buty, na ktorych w salonie wisiala metka 185$ :/. Zaplacilam z przesylka cale 30$, czyli 1/6 ceny.
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maly wzorek chawtowany i kilka cekinkowmam jeszcze pare dni do namyslu bo w pon wracam do Polski co radzicie? |
|
|
|
|
#4290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam podobny problem, znalazlam suknie moich marzen (podobna do twojej, fason Jozefinka) a wplacilam juz zaliczke na inna suknie, ale chyba zostane przy mojej "starej" sukni... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

- jest naprawdę wesoło!

ale myśle, że bardzo zdolna krawcowa dałaby rade ją uszyć, choć cena pewnie by była powalająca bo to sama koronka ....