Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-12, 11:20   #2521
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
mi powiedziano w salonie ze tiul sie prasuje nawiewem suszarki.

PYTANIE: czy ktoras z was zamawia lub ma obraczki soczewkowe?
my jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji ale rozważamy to a co?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:21   #2522
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Zamawiałam wraz z suknią niby gratis, ale zapłaciłam za wszystko 3 tysiące, więc to pewnie żaden gratis

Można wyprasować - zresztą wiele Pmek tak robi ale skoro pani z salonu doradziła tak to chyba warto spróbować . Myślę, że zna się na rzeczy, a ja nie bbędę się zamartwiać, że zostanie przypalony, albo coś
wlasnie myslalam wyprasowac parą albo cieplym żelazkiem, takim na pol mocy...

czym sie roznia soczewkowe obraczki od zwyklych?

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2014-01-12 o 11:23
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:23   #2523
enzunio
BAN stały

Opiumalfa ja mam soczewkowe

Say boski
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:24   #2524
mimi_77
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie dot. kiecki poprawinowej

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wczoraj garnitur z wszystkimi dodatkami dla TŻa wszystko w łącznej cenie 550 zł a wygląda obłędnie ! chyba będzie ładniejszym Panem Młodym niż ja Panną Młodą

ahaaa i zostało nam jeszcze 12 dni, czas leci jak szalony !
Gratuluję tak niskiej ceny i pięknego przyszłęgo męża! No i 12 dni! Gdzie tak tanio dostaliście garniak?

Cytat:
Napisane przez kamilka:* Pokaż wiadomość
Mi też się bardzo podoba! Ja osobiście nie brałabym koła bo bardziej podobają mi się takie zwiewne, lekkie sukienki
A chcesz mieć specjalną sukienkę na przygotowania? Ja też myślałam już co ubiorę na przygotowania bo już wtedy będzie fotograf i kamerzysta i trzeba się jakoś prezentować ale trzeba mieć coś zapinanego od przodu albo właśnie sukienkę zakładaną dołu żeby nie zniszczyć potem fryzury i makijażu
Ja założę albo coś koszulowego albo zwykły, luźny top i szorty białe.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mnie się ona podoba, ale wydaje mi się, że możesz trafić na lepszą Ale na Zalando zawsze możesz zamówić i za darmo oddać, nie ponosząc żadnych dodatkowych kosztów, więc jak Ci się podoba możesz zamówić i sprawdzić, jak wygląda na Tobie
Oczarowała mnie koronka ale gumka rozczarowała więc odpada. Ale szukam czegoś krótkiego albo z koronką albo z tiulem

Cytat:
no właśnie miałąm pisać, że suknia fajna, ale ta gumka psuje całokształt

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dół bym brała ale góra trochę jak z sukienki plażowej ...

hmm w ogóle nie myślałam, że trzeba coś jeszcze kupować na przygotowania, ja na pewno coś wygrzebię w mojej szafie
ta koronka jest śliczna, ale te dziwne zakładki/ przeszycia nie podobają mi się

A i jeszcze jedna sprawa - nasi znajomi zaoferowali, że załatwią nam auto do ślubu, za darmo
Do tej pory wykluczaliśmy opcję wynajmu auta, mieliśmy jechać autem rodziców, ale w tej sytuacji Mercedesem nie wzgardzę ))
Jak tylko dostanę zdjęcia tej bryczki to wrzucę Wam na pewno
dokładnie - plażówka z tyłu. Nie cierpię tych gumek
dokładnie, zakładki psują dużo
gratulacje odnośnie auta! Mercem nie powinno się gardzić CZekam na foto.

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
[/B]Mamy świadkową Siostrę TŻta Wczoraj, na urodziny dostała od nas prośbę o świadkowanie W lutym wybierzemy się do mojego brata i poprosić go na świadka i kolejna rzecz odhaczona
[/COLOR]
Gratulacje! Coraz więcej załatwione macie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ladna, ale dla mnie szału nie ma

Nie podoba mi się koronka i te falbanki są jakieś dziwne

Cytat:
Na szybko jeszcze zrobiłam zdj. mojego welonu Jest bardzo wygnieciony, bo od sierpnia leży sobie zapakowany i czeka tydzień przed ślubem mam go wywiesić na wieszak i w ten sposób się ładnie wyprostuje

Edit: zapomniałam dodać zdjęcia
Piękny.... Mój też ma aplikacje kryształkowe. Ładnie się prezentuje

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Piękny! On ma kryształki, dobrze widzę?

Kurcze ja kupiłam krótki welon a jak się naoglądałam Waszych to zaczęłam rozkminiać długi - katedralny
Ja też.. Przymierzałam nawet welon mojej mamy. Jest długi ale za krótki jak dla mnie - minimalnie leży na ziemi. TO byłoby coś "pożyczonego" ale z natury niestety jestem przesądna i chyba go nie wezmę bo podczas ślubu mojej mamy ktoś jej na ten welon nadepnął (a to podobno niedobrze) no i jest po rozwodzie....

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
KaEs
Śliczny ten welon

Kuli już jest żonką, ale fajnie!

Nie mogę znaleźć srebrnych/cyrkoniowych butów i wpadłam na "genialny" pomysł wyklejania moich starych wygodnych butów cyrkoniami

Przyznam, że na żywo wygląda całkiem fajnie , ale roboty
Załącznik 5541121

A jeszcze wczoraj zarzekałam się, że po robocie z pudłem już się za nic więcej nie biorę. Oczywiście brakło mi cyrkonii, ale spróbuję dokupić i je dokończyć.
No nie ma co, pomysłowa to Ty jesteś

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:30   #2525
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
mi powiedziano w salonie ze tiul sie prasuje nawiewem suszarki.

Ja się zastanawiam dla siebie, nawet mi ostatnio złotnik opowiadał, co powinno determinować decyzję o soczewkowej

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

szukam nut do naszego I tańca i szukam i chyba będę musiała w USA kupić

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:30   #2526
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
identyczne albo niemal identyczne ozdoby można zamówić na ebay i nawet z przesyłką do polski możesz zapłacić dużo mniej niż na tej stronie - dziewczyny też już zamawiały tak np świat_katarzyny
mnie też się bardzo podobają ale wydaje mi się że 200zl za sztuczną biżuterię to troszkę sporo...
Dokładnie! Ebay albo Etsy, ja śledzę od dawna sklep http://www.etsy.com/shop/Voguejewelry4u i ta dziewczyna ma tą samą biżuterię za czasem mniej niż połowę ceny!

Cytat:
My prawdopodobnie, ale musimy jeszcze pogadać na ten temat ze złotnikiem/jubilerem A co?
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a co do bielizny na noc poślubną to ostatnio przymierzałam boski stanik - taki miękki, z samej koronki jak mi zostanie trochę kasy przed ślubem to kupię
Śliczny! Uwielbiam takie staniki, z fiszbinami, ale miękkie, od kilku lat nie noszę w ogóle usztywnianych miseczek
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:32   #2527
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Jeśli zaprosimy gości z daleka to do nas należy załatwienie noclegu i opłacenie?
Jak jechałam na wesele pod czeską granicę (znad morza) to PM zapewniali nocleg w hotelu, w którym było wesele, ale po poprawinach musieliśmy albo opłacić sobie jeszcze jedne nocleg albo załatwić coś we własnym zakresie. jakbyśmy nie mieli noclegu załatwionego po weselu raczej byśmy nie pojechali, bo sam dojazd nas sporo kosztował

Cytat:
Zamawiałam wraz z suknią niby gratis, ale zapłaciłam za wszystko 3 tysiące, więc to pewnie żaden gratis

Można wyprasować - zresztą wiele Pmek tak robi ale skoro pani z salonu doradziła tak to chyba warto spróbować . Myślę, że zna się na rzeczy, a ja nie bbędę się zamartwiać, że zostanie przypalony, albo coś
zawsze można przeprasować przez ścierkę ale proponuję, żebyś to wcześniej sprawdziła, czy ta rada pani co się zna działa, bo będziesz biegac z żelazkiem godzinę przed ślubem, a wtedy dopiero będzie klops, jak się przypali

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 11:35   #2528
rabbitka
Rozeznanie

Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Kate_noir gratki za zamowienie sukni! Jes sliczna, bedziesz wygladac zjawiskowo

Mojakaren szkoda, ze zdjec nie masz, ale z tego co sobie wyobrazam, bedzie super wygladac i cena tez przystepna

Mimi jak juz Dziewczyny pisały wg mnie ten tył dziwny i szukalabym innej. Co do przygotowan tak jak Opium i Enzunio będę w szlafroczku, bo moja fryzjerko-makijazystka dojezdza do mnie do hotelu, wygodnie i bez problemu ze sciaganiem

KaEs super ten Twoj welon, mysle, ze do sukni dlugosc idealna i te krysztalki fajnie sie mienia.

Say stanik bardzo sexy ja na noc poslubna bede szukac gorsetu, bo TZ lubi

Kuli jestes juz żoną! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

No i witam wszystkie nowe PMki

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2014-01-12 o 11:37
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:37   #2529
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
J

zawsze można przeprasować przez ścierkę ale proponuję, żebyś to wcześniej sprawdziła, czy ta rada pani co się zna działa, bo będziesz biegac z żelazkiem godzinę przed ślubem, a wtedy dopiero będzie klops, jak się przypali
spokojnie w piatek już będę widzieć czy rada się sprawdziła, także bez obaw

uciekam, bo znowu się z Wami zasiedziałam

wsparłyście już WOŚp? Ja jeszcze tegorocznego serducha nie złapałam, strasznie leje, ale mam nadzieję, że do wieczora pogoda się polepszy

Miłego dnia

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:39   #2530
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Opiumalfa ja mam soczewkowe

Say boski
a masz juz u siebie? masz gdzies fotke? my chcemy zamwiac wlasnie soczewkowe bo sa o wiele masywniejsze i podobno lepiej sie nosi.
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam dla siebie, nawet mi ostatnio złotnik opowiadał, co powinno determinować decyzję o soczewkowej [COLOR="Silver"]
a mozesz zdradzic te przeslanki ? ciekawa jestem

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
czym sie roznia soczewkowe obraczki od zwyklych?
sa wypukle w srodku, co z atym idzie bardziej masywne i ciezsze, ale sie lepiej nosi
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:45   #2531
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Potrzebuję pomocy!
Wybieram właśnie kolczyki ślubne ale mam pewne wątpliwości, chciałabym poznać Wasze opinie. Dla przypomnienia moja suknia http://www.galasuknieslubne.pl/charmi.php
najwiekszy problem to taki że kolczyki mają pasować to sukni która jest dość oryginalna. Mam swojego faworyta ale chciałabym zasięgnąć Waszych opinii

Kolczyki:
1. http://allegro.pl/biale-perly-8-8-5-...812727764.html
2. http://allegro.pl/biale-perly-8-mm-w...815909413.html
3. http://allegro.pl/wiszace-kola-z-bia...792982815.html
4. http://allegro.pl/biale-perly-8-5-mm...812660977.html
5. http://allegro.pl/biale-perly-9-10-m...812682770.html
dla mnie 2 i 5 ale ja to sroczka jestem

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wczoraj garnitur z wszystkimi dodatkami dla TŻa wszystko w łącznej cenie 550 zł a wygląda obłędnie ! chyba będzie ładniejszym Panem Młodym niż ja Panną Młodą

ahaaa i zostało nam jeszcze 12 dni, czas leci jak szalony !
jaki spokój stoicki na 12 dni przed tym dniem gratuluje zakupu!
Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy możecie coś powiedzieć na temat biżuterii i w ogóle ozdób z Novia Blanca?? Może któraś z was jest posiadaczką lub oglądała te ozdoby na żywo - chodzi mi dokładnie o kolczyki i grzebienie do włosów:http://novia-blanca.pl/pl/c/Kolczyki/65
http://novia-blanca.pl/pl/c/Grzebyki/60

nie wiem, czy nie są tandetne (np. kolczyki nie są ze srebra ...), nie mam doświadczenia w oglądaniu ozdób ślubnych kolczyki mają piękne no ale te rodowane stopy metali
kochana - przecież novia blanca ściaga te kolczyki własnie z chin - nawet zdjęć własnych nie robi, tylko daje te katalogowe chińskie dopisując jedynie swoja nazwe sklepu
Cytat:
identyczne albo niemal identyczne ozdoby można zamówić na ebay i nawet z przesyłką do polski możesz zapłacić dużo mniej niż na tej stronie - dziewczyny też już zamawiały tak np świat_katarzyny
mnie też się bardzo podobają ale wydaje mi się że 200zl za sztuczną biżuterię to troszkę sporo...
dokładnie identyczne - wszystkie ozdoby dostepne w NB znalazłam na ebay! wszystkie
porównaj sobie moje za 44 zł z przesyłka a w NB 189

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Wiem wiem, na etsy to aż mi oczy z orbit wychodzą a ebaymaniaczką też oczywiście jestem

Plus Novia Blanca jest taki, że można to szybko i tanio oddać ewentualnie - jeżeli ktoś jest z Warszawy podejść do salonu i obejrzeć na żywo (można odesłać do ich salonu i po problemie, z etsy i ebay już gorzej - stąd pytanie )
za 150 zł mozliwość oddania? strasznie wysoka cena za tą przyjemność - proponuje pójść, poprzymierzać a kupić na ebay!

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
KaEs
Śliczny ten welon

Kuli już jest żonką, ale fajnie!

Nie mogę znaleźć srebrnych/cyrkoniowych butów i wpadłam na "genialny" pomysł wyklejania moich starych wygodnych butów cyrkoniami

Przyznam, że na żywo wygląda całkiem fajnie , ale roboty
Załącznik 5541121

A jeszcze wczoraj zarzekałam się, że po robocie z pudłem już się za nic więcej nie biorę. Oczywiście brakło mi cyrkonii, ale spróbuję dokupić i je dokończyć.
wygląda to fenomenalnie!!!!!!
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 11:47   #2532
enzunio
BAN stały

Rabbitka no i na zdjęciach będzie sexi flexi

Opium, mam tylko te zdjęcia co u mnie w wątku w klubie i szczerze mówiąc, nie widać w ogóle tej wypukłości, nawet jak się przyglądałam, dopiero jak przejechałam opuszkiem palca to wyczułam (myślałam, że będzie większa ta wypukłość), nie nosiłam jej więc jak się nosi to nie wiem, ale bardzo łatwo się zakłada (co u mnie jest ważne, bo mam bardzo szeroką kostkę a potem dość wąsko, więc ciężko się u mnie przekłada). Ale szczerze mówiąc to nie mam porównania takiego prawdziwego do innych, więc nie wiem czy warto (my mieliśmy dużo złota swojego, więc nie zastanawialiśmy się nawet tyko jak zaproponował to od razu chcieliśmy).
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:50   #2533
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dziś jest WOŚP?
o której jest światełko do nieba?

edit: już wiem - o 20

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2014-01-12 o 11:59
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:56   #2534
ana909
Erudycja

Cytat:
a masz juz u siebie? masz gdzies fotke? my chcemy zamwiac wlasnie soczewkowe bo sa o wiele masywniejsze i podobno lepiej sie nosi.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

sa wypukle w srodku, co z atym idzie bardziej masywne i ciezsze, ale sie lepiej nosi
dzieki za info, szkoda ze juz po czasie na szczescie nasze są dosc masywne, zeby sie nie wyginac, maja razem ok 11 gram. Moje jest ciut za duza i nie wiem czy ja zmniejszac, bo w sumie zawsze moge przytyc lub spuchnac. Mam ten problem, ze nie mam szerszej kostki i obraczka nie ma sie na cyzm zatrzymac.
Stary 2014-01-12, 12:01   #2535
anannke
Zakorzenienie

dziewczyny tak zaklepujecie makijaże i fryzury że sama zaczęłam robić rozeznanie nad tym. Jakby któraś miała ochotę i czas popatrzeć to będę wdzięczna za opinię.
Zastanawiam się nad:
tą dziewczyną do malowania
tu dziewczyna maluje i czesze

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:04   #2536
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny tak zaklepujecie makijaże i fryzury że sama zaczęłam robić rozeznanie nad tym. Jakby któraś miała ochotę i czas popatrzeć to będę wdzięczna za opinię.
Zastanawiam się nad:
obie mają piękne makijaże, ale chyba bardziej podobają mi się te Dressed in Mint
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:11   #2537
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Jeśli zaprosimy gości z daleka to do nas należy załatwienie noclegu i opłacenie?
my tak właśnie robimy. ale u nas przyjezdnych bedzie mało, 5-7 osób

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-01-12, 12:17   #2538
Opiumalfa
Zakorzenienie

ale ja jestem madra. Juz prawie wyszlam z domu. Te targi sa w przyszly weekend
Stary 2014-01-12, 12:19   #2539
ana909
Erudycja

pomozcie mi w wyborze, moja sukienka to:

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3275.html

ktory welon najbardziej bedzie pasował? Nie ukrywam ze lubie błyskotki
http://allegro.pl/welon-70-50-merezk...815078513.html tu mega mi sie podoba materiał
http://allegro.pl/welon-kolo70-50ges...831895095.html tu ulozenie welonu (bede miala go wpinanego od spodu fryzury)
http://allegro.pl/welony-slubne-welo...857252747.html tu welon drugi, poniezej nr 550
http://allegro.pl/atelier-welon-z-ka...842444004.html wykonczenie krysztalkami
http://allegro.pl/nowy-welon-slubny-...860671559.html i tu też

nie moge sie zdecydowac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 12:27   #2540
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Rabbitka no i na zdjęciach będzie sexi flexi

Opium, mam tylko te zdjęcia co u mnie w wątku w klubie i szczerze mówiąc, nie widać w ogóle tej wypukłości, nawet jak się przyglądałam, dopiero jak przejechałam opuszkiem palca to wyczułam (myślałam, że będzie większa ta wypukłość), nie nosiłam jej więc jak się nosi to nie wiem, ale bardzo łatwo się zakłada (co u mnie jest ważne, bo mam bardzo szeroką kostkę a potem dość wąsko, więc ciężko się u mnie przekłada). Ale szczerze mówiąc to nie mam porównania takiego prawdziwego do innych, więc nie wiem czy warto (my mieliśmy dużo złota swojego, więc nie zastanawialiśmy się nawet tyko jak zaproponował to od razu chcieliśmy).
spojrzalam i faktycznie nie widac ze sa soczewkowe
Stary 2014-01-12, 12:29   #2541
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

Jak ma się szerszą kostkę od reszty palca i kiedy puchną często, to są polecane

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:31   #2542
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Zastanawiam się nad:
Nie mogę sprawdzić drugiego linka, bo ta strona w ogóle nie reaguje na moje kliknięcia Ale w 1 linku cudowne te makijaże są

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
pomozcie mi w wyborze
podoba mi się ten 1 i jeszcze 4 Nad tymi bym się zastanawiała

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:35   #2543
KasiaK_080290
Zadomowienie

my wczoraj zamówiliśmy

i są soczewkowe
jak założyłam to rzeczywiście zapowiadają się wygodnie

o takie http://arenart.pl/product/basic_ring_110/

moja 4mm rozmiar 11, TŻ 5mm rozmiar 22 i moja będzie bez brylancika
będzie on wkuty od spodu po grawerze

cieszę się, że mamy to z głowy, dostaliśmy 30% rabatu z okazji targów w PKiN chociaż na nich nie byliśmy

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:38   #2544
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
my wczoraj zamówiliśmy

i są soczewkowe

cieszę się, że mamy to z głowy, dostaliśmy 30% rabatu z okazji targów w PKiN chociaż na nich nie byliśmy
gratuluję 30% zniżki to duży rabat
Stary 2014-01-12, 12:40   #2545
Dotka90
Zakorzenienie

Mnie też zależy na soczewkowych, chociażby dlatego, że jak przy takich obrączkach ktoś Ci ściśnie dłoń na powitanie, to nie zmiażdży Ci przy okazji palców
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:45   #2546
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
my wczoraj zamówiliśmy

ooo super rabat!
Też zastanawiam się nad soczewkowymi, mam puchnące palce (w upalne dni i po wypiciu alkoholu)

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:49   #2547
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja jestem madra. Juz prawie wyszlam z domu. Te targi sa w przyszly weekend

Cytat:
my wczoraj zamówiliśmy

i są soczewkowe

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
gratuluję 30% zniżki to duży rabat

widziałyście?
http://www.mmkrakow.pl/469915/2014/1...?category=news

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:53   #2548
KasiaK_080290
Zadomowienie

wczoraj był dzień zakupów

zamówiliśmy obrączki i kupiliśmy garnitur dla TŻ

ciemny granat, super slim
http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-63844

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:55   #2549
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Nie moja bajka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:59   #2550
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
najbardziej im zazdroszczę, że mają z tej chwili nagrany film
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości