|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. Część 8.
A ja wam powiem, ze w tych ubraniach naprawde mozna znalezc super perełki. Jak sie komus chce oczywiscie
Ja np nie wchodze do h&m czy innych reserved, bo dla mnie to szmaty ostatniego sortu, ktorych jakosc jest gorsza niz bazarowe od rumuna. Ciuchy w tkmaxxie w wiekszosci sa lepsze gatunkowo. Aczkolwiek buble sie trafiaja jak wszedzie. No i buty maja super. Nie wiem jaki asortyment bedzie u nas, ale na pewno bede klientką (w uk byl swietny towar, w w-wie tez niczego sobie)
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat w Warszawie nigdy nie trafiłam na świetny towar w tkmaxx jeśli chodzi o ubrania, z h&m i reserved tak samo jak i mohito zgadzam sie ubrania tragicznej jakości, popsute właściwie już w sklepie, a h&m to się bałabym prać wogóle. Ciężko jest obecnie z kupnem dobyrch ubran w Lublinie niestety, ale co z tego, że w połowie w tkmaxx są ubrania dobrej jakości jak te fasony i modele to po domu bym w nich nawet nie chodziła. Kiedyś jeszcze te ubrania z mango czy Zary nadawały się do czegokolwiek, teraz też się coraz gorsze szmatki robią , szczególnie mango zaczyna przypominać reserved-ubrania już w sklepie popsute. Ceny ciagle w góre idą a jakość w dół, taka prawda że już nawet nie wiadomo do jakiego sklepu pójść;/ Chciałam ostatnio kupić sobie spodnie w guess, bo mysle moze one przynajmniej sie nie rozejdą po jednym praniu, ale co to za pomysł trójkątów z cyrkonii na kieszeniach. Dlatego jak mam kupować szmate i tak i tak to wolę za nia zapłącić mniej, co innego fakt, ze w reserved, mohito i h&m juz od dłuższego czasu nic mi się nie podoba, bo coraz bardziej tandetne te sklepy kolekcje wypuszczają. Mi brakuje factory albo fashionhousa w Lublinie, bo tam to faktycznie perełki dostać można w dobrych cenach i dobre jakościowo. |
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Jest cos jeszcze ciekawego w Marionnaud?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma jeszcze liwkidacji, ale asortyment i tak przebrany. Co do likwidacji to same nie wiedzą kiedy będzie i na jakich zasadach bo mówiły, że najprawdopodobniej jak zwykle dostana od centrali info z 2 dni przed. Nie wiedzą też czy będą jeszcze dostawy jakieś czy nie, bo zamawiały szampony batiste miały przyjść juz dawno i nic nie ma.
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja w TK byłam tylko raz, w Gdańsku. A poszłam tylko dlatego, że wszędzie chwalili jaki to jest świetny sklep.. Jedyna rzecz która mi się podobała to Skullcandy (słuchawki) ponad połowę tańsze ![]() Może w Lublinie ( w co wątpię) będą lepsze rzeczy..
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, obiło mi się o uszy o wielkich promocjach w rossmannach teraz. Prawdopodobnie wiele produktow jest oznaczone CND, tylko to jakie jest zależne od rossmanna. Wiecie może w którym rossie w Lublinie jest tego najwięcej?
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie kupię (za kilkanaście złotych) kalendarz na 2014 książkowy, kieszonkowy? taki wielkości tych dodawanych zwykle jesienią do gazet (jakoś przegapiłam ten moment)
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Cnd jest strasznie lipne byłam w plazie koło 10 rzeczy tych tańszych firm,ale może ktoś coć znajdzie dla siebie
Kalendarze do torebki są w empiku po 10-12 zł takie najzwyklejsze Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2014-01-11 o 19:41 |
|
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tych co byłam to wymiecione rzeczy, jedynie w orkana widziałam szampony bez sls syoss za 4 zł wczoraj jeszcze, a tak to puste półki w saskim, Olimpie, na maja. |
|
|
|
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
w tych co byłam to wymiecione rzeczy, jedynie w orkana widziałam szampony bez sls syoss za 4 zł wczoraj jeszcze, a tak to puste półki w saskim, Olimpie, na maja.[/QUOTE]
Dziękuję bardzo, mam dość daleko do Lublina, więc nie chciałam ryzykować i marnować pół dnia. |
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dopisać że oprócz empiku
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
:p to może w biurocan obok empiku w olimpie
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki!
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? a może widziałyście gdzieś do kupienia zaległe gazety z tymi kalendarzykami? przez ostatnich kilka lat kupowałam te z Twojego Styl lub Zwierciadła i pasowały mi one wizualnie
|
#3044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Rozeznanie
|
Może widziałyście gdzieś ocieplane parki (poza Tally Weijl)? Ponoć w takich to nawet zimą ciepło, a moja zimowa kurtka z reserved już teraz mnie nie zaspokaja, niby na zimę a zimno w niej jak cholera
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naprawdę fajne parki na grubszym misiu były swego czasu na targu (na pewno tym za dworcem, nie wiem natmiast jak z "polskim" bazarem), aż sama miałam na taką chęć, ale musiałam kupić puchówkę
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam sie w olimpie porzadnie obkupilam w rosmanie. ale w wiekszosci rosmanow nie ma zielonych plakietek. trzeba wiedziec co jest, na watku rosmanowym dziewczyny pisaly co jest i ja na podstawie tego szukalam na polkach.
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widzialyscie gdzies moze jakies fajne ocieplane kurtki (moga byc parki czy inny badziew), w rozmiarze XL , dla zaawansowanej ciężarówki??
Bo w nic sie juz nie mieszcze |
|
|
|
#3049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może zerknij do tesco - tam zawsze mają "normalną" kolekcję do rozmiaru 46 a teraz są przeceny niby jakieś
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszystkie kurtki powyzej 40 sa na mnie za szerokie w plecach i ramionach. Nie moge sie tylko zapiąc z przodu ![]() Dlatego wlasnie szukam czegos dla szczuplej wysokiej baby z ogromnymi cyckami i brzuchem (((
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego S4 |
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
W Makro.
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego przywiozłam sobie od mamuśki starą puchówkę i przesunę w niej guziki po prostu (bo właśnie nie jest na zamek tylko na guziki). Mam jeszcze taki płaszcz z odcięciem akurat nad brzuchem i tam go upycham a cyc jako tako się mieści Takie płaszczyki to na targu na pewno są, tylko najcieplejsze z kolei to one nie są...Po prostu może i te płaszcze i te parki pomierz, pomacaj. Te ostatnie pewnie są szerokie z możliwością zwężenia w talii, więc dla brzuchatej będą w sam raz - tak myślę
|
|
|
#3054 |
|
damn good coffee
|
Jak to jest dokładnie z wyrobieniem biletu miesięcznego na legitymacji studenckiej? Nie mogę się połapać
![]() 1. Drukuję z internetu wniosek i go wypełniam? 2. Zanoszę do punktu - i tu mam wątpliwość - zabierają mi legitymację na kilka dni?
|
|
|
|
#3055 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobije cię ![]() ja w ciąży nie jestem ale też mam problem bo się w większości nie mieszczę w biuście czy to rozmiar 38, 40 czy 44 jest tak samo a jak jeszcze masz uroczy brzuchal to wierzę, że jest naprawdę ciężko coś znaleźć może poszukaj po prostu w sklepach dla kobiet w ciąży albo komisach chociaż podejrzewam, że tam ceny zabijają ![]() a może allegro?? myślałaś o tym? np znalazłam coś takiego (cena myślę jak na kurtkę bardzo dobra): http://allegro.pl/nie-tylko-na-ciaze...867351447.html Edytowane przez Denira Czas edycji: 2014-01-12 o 14:09 |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3057 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pelno zaschnietych ciagnacych sie lakierow potrzebny mi jakis rozcienczalnik do lakierow wiecie moze gdzie taki rozcienczalnik dorwac?
|
|
|
|
#3060 |
|
Zadomowienie
|
Playboykaa77 kiedyś slyszalam, ze najzwyczajniej w świecie zmywacz do paznokci moze sie temu przysłużyć
ale jakoś nie bylo mi po drodze sprawdzić. Przetestuj moze na jakims najstarszym/ najgorszym egzemplarzu - kilka kropel i wymieszaj.Zawsze jeśli zadziała to oszczędzisz, bo przypuszczam ze specjalny specyfik swoja cenę mieć będzie ![]() Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

Ja np nie wchodze do h&m czy innych reserved, bo dla mnie to szmaty ostatniego sortu, ktorych jakosc jest gorsza niz bazarowe od rumuna. Ciuchy w tkmaxxie w wiekszosci sa lepsze gatunkowo. Aczkolwiek buble sie trafiaja jak wszedzie. No i buty maja super. Nie wiem jaki asortyment bedzie u nas, ale na pewno bede klientką (w uk byl swietny towar, w w-wie tez niczego sobie)

to co ze marka jak te ubrania to rodem z teledysku thrift shop
Jedyna rzecz która mi się podobała to Skullcandy (słuchawki) ponad połowę tańsze

Ale naprawdę fajne parki na grubszym misiu były swego czasu na targu (na pewno tym za dworcem, nie wiem natmiast jak z "polskim" bazarem), aż sama miałam na taką chęć, ale musiałam kupić puchówkę

a jak jeszcze masz uroczy brzuchal to wierzę, że jest naprawdę ciężko coś znaleźć
chociaż podejrzewam, że tam ceny zabijają