|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
BAN stały
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Dzień dobry
![]() Zazdroszczę Ci teg M. _Jamaico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tęsknie za Piotrem ![]() To nie tak, że On teraz szuka kontaktu, bo milczałam... On jest po prostu kulturalny i stara się być miły... Ale widzę już, że czym więcej będę się odzywać będzie tym gorzej... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1173 |
Zadomowienie
|
![]()
bogiem nie jestem ale wrozka i mowie ci ze sie wszystko dobrze sie ulozy..
![]() czy probowalam z kims cos ... a jak sadzisz jamaica??? hahaha... nie probowalam.. nie bylam w stanie..nie mialam tez nigdy ochoty... a poczucie ze komus moglabym sie spodobac strasznie mnie denerwowalo i wyzwalalo moc dosc nieprzyjemnych reakcji z mojej storny zreszta nikt taki `eh.. oh..ih..`nie zjawil sie w moim zyciu... a do tego ja sie bardzooo ale to bardzoooo zadko zakochuje...jak zdarzy mi sie to raz na milion lat to jest dobrze.... mowie wam.. jestem nieprzeietnie pechowym przypadkiem wyzarcia mozgu ... chociaz ostatnio zdarzy mi sie nawet stwierdzic ze ktos jest "w miare" ![]() zaraz chce dodac ze to nie jest kwestia mojej pychy czy poczucia bycia lepsza czy atrakcyjniejsza <na to bym sie nie odwazyla:P>... ja poprstu juz nie wierze.. nie wierze... ze moge byc znow szczesliwa..
"jesli wypowiesz cos dobrego, na tym sie skonczy. Jesli wypowiesz cos zlego, na pewno sie spelni." Edytowane przez brukselka Czas edycji: 2007-05-30 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
BAN stały
|
Niestety też chyba nigdy nie dostrzegę nikogo lepszego od Niego... Nawet nie szukam, czasem mi coś odbija, ale to jest na siłę...
Przecież dobrze wiem, że nikt nie będzie miał Jego oczu, dłoni, głosu... Kiedyś w żarcie mi zawsze mówił ''Kto Cię będzie tak kochał jak ja? Nikt ![]() ![]() Milczę... Ale jutro znów Go zobaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Zadomowienie
|
takie zycie, czasami lepiej nei wracac.... mozna jeszcze bardziej zalowac wtedy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
BAN stały
|
A czasami może być piękniej, lepiej... Może sie człowiek zmienić, otworzyć bardziej na potrzeby drugiej osoby. I przez doswiadczenie rozstania bardziej się poznać...
Mam takiego doła ![]() ![]() Mam już tego wszystkiego dosyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Wtajemniczenie
|
Izo, mozesz sobie tu pisac, ze tesknisz itd, byle byś się do niego nie odzywała.
julko, jakie bylo pytanie? ![]() Ostatnio sporo pracuję i spędzam na wiżażu chyba z 10 razy mniej czasu niż kiedyś. Czytam bardzo pobieżnie i już mi się Wasze historie przeplatają i mylą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
BAN stały
|
Iza,to nie zaglądaj,nie gap się w wasze zdjęcia itp
![]() Będzie ci łatwiej.Powspominasz jak przestanie boleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Zadomowienie
|
sama wiem z doswiadczenia.. ze lepiej nie zagladac.. teraz to wiem.. wtedy .. gdyby mi sie gg nie skasowalo... to rzeczywiscie bylo jak pamietnik dobrych chwil..ale wracanie do tego nie jest dobre..wiem ze tego nie rozumiesz.. a jesli to tylko ze wzgledu na zdrowy rozsadek ale tak jest..powinnasgo skasowac...<jesli sie da> zobaczysz ze paradoksalnie... ci ulzy!
*a ja mam katar..wielki...ogromny.. .niezadawalajacy katar ![]()
![]() |
#1180 |
BAN stały
|
Może masz racje. Ale ja nie umiem tego skasować... Skasowałam tylko Jego numer telefonu kom. (znam na pamięć) i domowy numer - nie znam, nie mam zapisane nigdzie. Skasowałam wszystkie smsy otrzymane i wysłane.
GG nie umiem skasować. Co z tego, że skasuję jak zaraz wpisuję Jego numer, by sprawdzić czy ma opis... Archiwum też nie umiem wykasować... O Boże... Zajrzałam To był błąd ![]() ![]() Jeszcze mam plik z naszymy rozmowami na GG z bardzo dawna - 2272 strony w Wordzie. Nigdy tego nie skasuję. Tam jest cząstka Nas - to było około pół roku naszych rozmów... I skasowało mi się potem całe GG. On mi zgrał to archiwum i mamy to nawet na płycie... Widzę, że jest na GG... Milczę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeszłam już chyba wszystkie okresy bólu, po nim. Pogodziłam się z prawdą... co nie oznacza, że zapomniałam. Nigdy nie zapomnę, bo nikogo przed nim, ani po nim nie kochałam. Tylko jego. Co do kasowania nr gg masz rację... To nie ma sensu. Szybciej przewinąc liste i sprawdzić opis niż, co chwilę kasować i dodawać. Chociaż w jednym przypadku (innego faceta) dobrze to zadziałało!! Nie znałam na pamięć jego nr, więc łatwo poszło. Wykasowałam archiwum, nr i zakończył się etap. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
...jakie to wszystko smutne...ehhhh
![]()
![]() |
#1183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
Iza... archiwum kasujesz zaznaczając całą stronę, klikasz i rpzeciągasz na wszystkei rozmowy, naciskasz pawy przycisk myszy i wciskasz usuń... usuwa cale archiwum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty nadal się zastanawiasz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Zadomowienie
|
wiem, ale tak sobie wczoraj wymyslilam, jesli zdam, to zadam mu topytanie, Ash, myslisz, ze moglabym tak porpostu zapytać? bez podtekstów, poprostu, ze przegladalam archiwum musialam cos znalezc i trafilam na nasza ostatnia rozmowe, kiedy mowiles o zmianie decyzji i czy to mialo cos wspolnego z nami... hmm?? jak myslisz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Wtajemniczenie
|
ja bym nie pisala - poziomku, dawno nie utrzymujecie ze soba kobtaktu, Ty milczysz, a mimo to, on tez sie nie odzywa, nie teskni. Ja mysle, ze dla niego to dawno zamkniete
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
Iza Ty bys tak zrobila? Miotam się, wlasciwie nic nie trace... to bedzie zwykle pytanie jak kilkadziesiąt innych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Zadomowienie
|
piszemy do siebie, mowie teraz o Marcinie - moim ostatnim Tżecie... kiedyś pisalam o tym jak cos wspomnial o zmianie decyzji... musze sie w tym utwierdzić... dziwnie to zabrzmialo... rozmawiamy od czasu do czasu jak przyjaciele, ostatnia jednak rozmowa byla duzo bardziej cieplejsza niz poprzednie... no i ta zmiana decyzji, cos mi tu nie gra i chce poprostu zapytac, a nie blagac go o powrót
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
BAN stały
|
Ja już nic nie radzę
![]() ![]() Niby nic nie tracisz, ale czy nie będzie Ci przykro, jak się okaże, że Jemu o to nie chodziło... Nie wiem... Bylebyś nie cierpiała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zadomowienie
|
nie będę, bo bede wiedziala na czym stoje, moze na pcozatku przykro troche bedzie, bo dziwnie taknagle od smiania sie z filmu przeszedł do zmieniania własnej decyzji... tak poprostu zapytam, chyba nie brzmi to glupio? Chce poprostu zapytać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Zadomowienie
|
alez sie najadlam spagettiiiiiiiiiii...
izulko ciebie tylkoo uratuje tak jak mnie i pilna..jakies problemy z kompem kto ma jakiegos wiruska na zbycciu?!?
![]() |
#1194 |
BAN stały
|
Izuś,narazie daj sobie spokój z kasowaniem gg,archiwum-po prostu nie zaglądaj i nie czytaj,no i podstawa to nie odzywaj się do niego.Wiesz,że gdzieś tam masz te rozmowy zapisane i niech sobie będą,ale nie czytaj ich. Mi się wydaje,ze za wcześnie jeszcze bys była w stanie skasować więc nie ma sensu próbować,minęło bardzo niewiele czasu.
Ale też widze,ze Ty masz jakieś masochistyczne zapędy ![]() ![]() Chodzio to żeby chwilowo skupić się na tym co złego zrobił,a szczerze powiem(tylko moja subiektywna opinia) to nie podoba mi się ten Twój były ![]() Tylko się do niego nie odzywaj,nawet nie dlatego aby go przetrzymać,ale dlatego,ze nie warto! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co wy o tym myslicie?
"szczerze nie pamietam tej rozmowy, jesli miałbym Ci odpoweidziec to musialabys podac date, ale nie przypominam sobie abym z Toba o tym na gg rozmawiał, czy czynił jakies aluzje ze cos sie zmieniło, głowy nie daje, ale z tego co pamietam chcialem to wszystko osobiscie wyjasnic, no ale jak mowie, nie pamietam tej rozmowy, weic na 100 % nie bede mówi czy cos wtedy pisalem o tym czy nie, musiałbym sobie ją przeczytac" Co on chce osobście wyjaśniać? :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Wtajemniczenie
|
Poziomko--- nie bede komentowac:/ ale nie jest ciebie wart.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Zadomowienie
|
sama sie o to prosilam, zapytalam i juz wiem ze nie chodzilo o mnie ale co on chce osobiscie wyjasniać?? musze to teraz jakos obrócić w zart...zeby zartem napisac ze przeciez niejest mi przykro ani nic, no bo nie jest mam to w nosie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
BAN stały
|
poziomko,jak zaczniesz obracac w żart i gadać,ze nic Cię to nie obchodzi to jak na widelcu będzie wiedział,ze jest wręcz przeciwnie
![]() Nie graj,nie udawaj,po co.Chce coś wyjaśniac osobiście to się zgódź,będziesz miała jak chciałaś -jasną sytuacje.A tak to znów się będziesz zastanawiać przez kolejne ileś tam czasu co miał na myśli i czy masz napisać i się spytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
I miej to w nosie tak samo jak jego
![]() Już pisze Izo specjalnie dla ciebie ![]() ![]() Z M. widziałam się wczoraj, to nie tak że on chce odrazu byc ze mną itp itd.I to mi się podoba, jest nieśmiały i podryw szczerze mówiac cięzko mu idzie. I chyba tym mnie urzeka własnie Mam nadzieję że ty Izo jakos się trzymasz, i że bedzie jeszcze lepiej ![]() Sciskam was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
spytałam raz i tyle, wiecej sie nie bede pytac, a jak wy to odbieracie? ze cos krazylo wokoł tego tematu, ze on chce ze mną porozmawiać, ale o czym?:|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.