|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
To niestety też może nie przejść, tylko zielone osoby tak mogą.
|
|
|
#4292 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja czekam na osoby, które się tu mało lub nigdy nie udzielały, ale teraz wejdą, żeby napisać mądrości w stylu, że się emem należało itp
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4294 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#4295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-01-12 o 15:34 |
|||
|
|
|
#4296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwi mnie jak wysoko potrafi podskoczyć wystraszony kot Oj, Karinio, zdążyłam zacytować zanim edytowałaś, mi sori. |
|
|
|
|
#4297 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie zawiodłaś mnie i tym razem
![]() Jednak mało co mnie już dziwi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Mnie też,noi dodałabym coś jeszcze ale zamilcze. Poczekam na rozwój wydarzeń.
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mój się często czai za rogiem i skacze, żeby mnie wystraszyć- jakies półtora metra w górę bez rozbiegu, masakra
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Albo na nasze punkty? Ja swoje przyjmę z godnościom osobistom
|
|
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zadomowienie
|
Aha, w takim razie nie rozumiem usunięcia wątku.
Edytowane przez kleineKrokodil Czas edycji: 2014-01-12 o 15:41 |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie w takim razie że jeszcze nie usunięto wyliczanki "Daję Ci bana, bo..."
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4305 |
|
BAN stały
|
Jestem klonem mm444 – niewątpliwie i to konto zostanie usunięte, ale nie robi mi to różnicy. Istnieje prawo do odwołań, więc piszę, co mi na sercu leży.
Z wizażem już raz się żegnałam nie bez powodu: nie odpowiada mi to, jak wygląda forum, więc szkoda mi na nie większej ilości czasu. Teraz idąc śladami Laury2112 powinnam wrzucić zdjęcie swojego tyłka i powyzywać użytkowników, to za miesiąc byście mnie przywrócili – ale sobie daruję i zrobię coś innego. Uważam, że nowe moderatorki działają bez sensu. A wiem o tym, bo często na łapu-capu zgłaszałam, kogo popadnie. Ktoś śmiał się z mojego kwietniowego tymczasa? Zgłoszenie za edytowanie jego postów i ban stały. To była misiadelko i wszelkie jej klony, gdyby kogoś to interesowało. Ktoś mnie wkurzył? Kilka zgłoszeń i tymczas załatwiony w jeden wieczór od ręki (m. in. pffe – cóż, nie przepadam za Twoim gardzeniem ludźmi, bo nie są na informatyce, co ja na to poradzę). Przyznaję, że myślę, że moje konto uchowało się tak długo, bo mimo, że większość moderacji mnie nie lubi (czemu? to nie wiem), to mogli dzięki mnie wlepić naprawdę sporo punktów, a to lubią. Zresztą sama często zachęcałam innych, żeby klikali ZP, jak im się coś nie podoba ![]() Współczuję Laurze, że tak ją potraktowano i pozbawiono funkcji, skoro inne osoby z kolorowych zachowują się tak samo i problemu nie ma, dalej radośnie moderują. Przykro mi, że forum zmieniło się w miejsce, gdzie można bezkarnie obrażać kogokolwiek, a bany lecą za zwrócenie uwagi (wątek o Warsaw Shore, linki do zdjęć z fejsa i teksty „ale chłop ma kiepski gust” przy zdjęciach dziewczyny niezwiązanej z programem). Poza tym dziwna jest polityka forum, która nie banuje trolla, który pisze wprost, że tworzy na wizażu słowa kluczowe do Google, ale banuje się losową osobę, które podejmie z nim dyskusję. Podobnie w wątku o WS – ja mam punkty, bo nie słucham poleceń moderatora, ale tylko ja, a inni za to samo już nie. Alkaxy, zatem Tobie też gratuluję profesjonalizmu za takie działania. Albo karać wszystkich, albo losowo… oj, nie losowo. Niektóre zgłoszenia po prostu rozpatrujecie tygodniami, a inne w 5 sekund lub nawet nie czekacie na zgłoszenie. Z pewnością zdjęcie Sublime i podpis „ale jej chłop ma kiepski gust” też czekałyby na rozpatrzenie 10 dni, idąc tym tokiem myślenia, bo nie wiadomo, czy to jest obraźliwe. Pozdrawiam, mm444 |
|
|
|
#4306 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Krokodylku, Choco Glan i Kawo, proszę bez takich.
Nie chciałabym tutaj żadnych aluzji do Laury widzieć. Pisałam, że punkty i bany nie są omawiane na forum. Aniołek zapowiadała, że za prowo i niedostosowanie się do tego mogą być konsekwencje. Proszę ostatni raz, mm ma prawo odwołać się, a ten wątek nie służy do dyskusji o decyzjach moderatora.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 16:03 |
|
|
|
#4309 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A co to jest jak nie komentarz?
![]() Ale kończę ten off top, kawa mi przestała smakować Dziwi mnie ciągły najazd na WOŚP- jak ktoś nie chce to na to nie daje i tyle.
|
|
|
#4310 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sublime, ale bierz proszę poprawkę na to, że ze starego konta się nie odwołam, bo ban blokuje możliwości wysyłania wiadomości. Stąd przepraszam za klona, ale nie miałam innej opcji, niż to, żeby się z władzami wizażu skontaktować. Przecież nie napiszę do losowej osoby z redakcji, bo i tak nie wiem, kto to i czy wie, o co chodzi. Wiadomości do moderatorów też poszły, ale nie chcę, żeby były jakieś niedomówienia wśród użytkowników, czemu mam bana. Przyznaję się zatem, czemu i tego dotyczy moja wiadomość, będąca odpowiedzą na czyjeś zdziwienia, że mam bana. Koniec na szaro. |
|
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
http://www.pudelek.pl/artykul/62724/...;ke_w_windzie/
nie ma to jak samo☠☠☠ka z Wolim w windzie |
|
|
|
#4312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tracę wiarę w wizaż
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam odpisać na pw, niestety już nie mogę.
Może odpowiedziałam zbyt emocjonalnie, ale ja taka już jestem przejmuję się zawsze i wszystkim . |
|
|
|
#4314 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
O nie wierzę... Co to za bałagan? To nie ma już żadnej nadziei dla mm444, bo każdy jej kolejny klon będzie z automatu banowany?
Moderacja sobie kpiny robi. Korzysta z władzy i do***prza komu chce.
|
|
|
|
#4316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie mi brakowało postów mm444
. Na szczęście instytucja Wizaż, to nie jedyne miejsce w internetach .---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
? A ja myślałam, że o wszystkim, co dziwi. Tak się składa, że trochę osób jest zadziwionych tą sytuacją, co poradzisz . Można prosić o jakiś spis wytycznych, co kwalifikuje się do tematów dozwolonych ^^? Najlepiej by było, gdyby tylko moderatorzy mieli możliwość zakładania nowych wątków, nie od dziś wiadomo, że demokracja to dziurawy i splugawiony system Edytowane przez Lisciolaz Straszliwy Czas edycji: 2014-01-12 o 16:36 |
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Liczę na wyczucie i inteligencję wizażanek, a także przetrzeganie regulaminu. Nic więcej
![]() Jakimś cudem jest x, y, z osób bez ostrzeżeń i upomnień... coś w tym musi być. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Przykro mi, że tracisz wiarę w wizaż, bo regulamin zakłada banowanie klonów ![]() P.S. Nadzieja zawsze jest. Tylko po recydywce nieco mniejsza... |
|
|
|
#4318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że wizażowy mail aniolka-tasmanskiego jest dostępny tak samo łatwo, jak i agi, a do obu wysłałaś pw. (Odpisuję tu, by ktoś w przyszłości wiedział co i jak) ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Niezbadane są wyroki adminów ![]() Czymś się kierują w swoich decyzjach. Na pewno krzywdy własnemu forum zrobić nie chcą. (Wolałabym już skończyć tę dyskusję - zadaj konkretne pytanie konkretnemu adminowi, proszę)
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 16:51 |
|
|
|
|
#4320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tu widzę podejście: "Przyjdą inni, a ty wypad". Niestety, wizaż już dawno przestał być miejscem, które można nazwać przyjaznym..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

.
? A ja myślałam, że o wszystkim, co dziwi. Tak się składa, że trochę osób jest zadziwionych tą sytuacją, co poradzisz