|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1023 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma innej opcji i tylko u Niego bo ja mam rodzeństwo i butami w drzwi z szybami rzucają.Tak,ale w rękawiczkach fajnie było rok temu jak robiliśmy sekcję.Potem rzucaliśmy tymi kawałkami i łapaliśmy,trochę sadystka ze mnie. Cytat:
sytuacja jakby zaczęła w przedszkolu nieświadomie się pobudzać nie była by komfortowa dla rodziców,spotkania z psychologami itd.Tak jak mówiłam często jest podejrzenie o molestowanie. Cytat:
Jeju...ja to nie wiem co by było jakby mnie Mama nakryła,myśli,że tylko mnie tuli i całuje Ojcec bardziej świadomy.Haha ostatnio u T. w domu znaleźliśmy takie małe coś hmm jak np.pojemniczek apap i wibruje jak się kabelkiem rusza nie wiemy w zasadzie co to jest i do czego ale kark mi tym masował.Cytat:
![]() Cytat:
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4455697 7]tak mowicie o plenerach ja to uwielbiam publicznie gdzies TZ sie krepuje na ogol ale nie trzeba go jakos szczegolnie dlugo namawiac [/QUOTE]Mój raz tylko na weselu pod koniec października pijany jak się pochyliłam szukając w samochodzie wsadził mi palce ale marzy mi się np. na plaży nocą.Cytat:
dupa niczym wiadro.No to ja nigdy z moją Mamą tak nie gadałam,bo powiedziałam,że wszystko wiem i niech nie robi głupa ze mnie ![]() Cytat:
fajna nawet była.Teraz na religii beki mamy z NPR ![]() Racja ![]() Pieścił moje cycki i pyta co takie szorstkie te sutki(strupy) a ja,że pogryzł i mnie przepraszać zaczął to złapałam Go i powiedziałam,że ma nigdy nie przepraszać za danie mi przyjemności. T. po tym mnie zaskoczył i mnie wyruchał fajnie było chociaż nie doszłam,tak Go dosiadłam "dalej dziwko" ręka na moje włosy aż jęczał z przyjemności odechciało mi się orgazmu bo tak bardzo chciałam by On miał dużo przyjemności aż i ja jęczałam gdy się spuszczał
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam...piasek w dupie, kolana i lokcie pozdzierane do krwi...o tak romantycznie
Dzien dobry
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
Co do plaży to dodam jeszcze, że jeżeli na leżaku, to one są za wąskie, przewracają się i w ogóle za bardzo nic ciekawego nie można robić.
A piasek nie tylko w dupie, ale absolutnie wszędzie! co do plenerowych akcji to jedną z mojego top 10 był seks w samochodzie w trakcie burzy, ale takiej bardzo konkretnej burzy, że samoloty na następny dzień nie latały. A moje spotkanie zapoznawcze skończyło się tak, że mam bardzo eleganckie siniaki na pośladkach
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() A ja wróciłam w środku nocy z urodzin koleżanki, było tyle wódki, a o dziwo tak dobrze mi wchodziła jak nigdy. Jak wróciłam to matka wstała i myślała, że nic nie piłam, a wypiłam więcej niż zwykle, no po prostu miałam dzień. Ale za to mojej przyjaciółki wreszcie po 10 miesiącach ich związku gacha poznałam. Nienawidzę go od tych 10 miesięcy, a wczoraj znienawidziłam go jeszcze bardziej. W pewnym momencie myślałam, że mu przy☠☠☠☠☠☠☠ę głową o szafkę za nim, wrr...
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1028 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam ale sie zbulwersowałam ... jak można rzucać k.u.*w.a kawałkami serca biednej do cholery świnki????????? dla mnie to psychopatą trzeba być żeby tak nie szanować mięsa a na dodatek SERCA które kiedyś biło !!! dla mnie samo jedzenie mięsa jest nieludzkie chociaż sama jem ale rzadko.. a co dopiero rzucania.. mięsem.. a co dopiero sercem... w głowie mi sie nie mieści ale okej. głupi off top Cytat:
Cytat:
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z tymi swieczkami sie bawilam bo chcialam zobaczyc moja reakcje, no i czekalam az mi pazury wyschna takze juz wiem ze bede sie bawic My na plazy i zaliczylismy w nocy i w dzien, w basenie i w morzu. W dzien to lezelismy bokiem
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam mięso jem, bo bardzo lubię
![]() Ale rzucanie martwymi kawałkami zwierząt też jakoś mnie nie bawi
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Przyominają mi się opowieści znajomego z medycyny, albo znajomego patologa o tym co czasem dzieje się w prosektorium
Mimo że obaj są dobrzy w tym co robią - lepiej żeby wrażliwy świat nie wiedział co się dzieje za takimi drzwiami. I o ile mam wielki dystans do ciała ludzkiego, też mierzi mnie aż tak drastyczne zachowanie w stosunku do zwierząt - nawet martwych.
|
|
|
|
#1032 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jem kolację i oglądam sekcje i też mnie nie rusza. No ale wiadomo,ludzie są różni tak samo wrażliwość na takie rzeczy ![]() Haha oj żeby tylko leżeli ja sama będąc dzieckiem wiele razy wlazłam komuś za parawan ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Ja marzę by móc uczestniczyć w sekcji ale nie jakiejś szczura tylko normalnie człowieka,strasznie mnie fascynuje anatomia.
|
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mnie dzisiaj tak głowa boli, że nawet nie mam ochoty na seks...Ale trochę wczoraj popiliśmy i poszaleliśmy do rana, więc nie ma się co dziwić.... Mój pęcherz odczuwa wczorajsze wyziębienie kostkami lodu, ale było warto |
|
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sex na plaży? Jasne, że otarcia piasek, słona woda, piecze. Ale jakby mi kto zaproponował znowu nie odmówiłabym
|
||
|
|
|
#1035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ponad połowa mojej diety to mięso Tak,człowiek to również zwierze i nie rozumiem oburzenia kiedy komuś się to powie,że też jest zwierzęciem. Nie wiem czy sama bym zabiła jakieś zwierze hodowlane ale nie mam żadnych oporów przed już matwym.
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczescie mamy przyjaciela ktory od 20 lat jest wegetarianinem, od czasu do czasu napije sie mleka, czy zje jakas rybe, ale to raz na rok.(moj maz ma takiego kolege co ma chyba 55 lat, on nie je nic co pochodzi od zwierzecia, ani mleka, ani jajek itp, i ma tak umiesnione cialo bez protein od zwierzat ze jak widzialam to ) A tak to w ogole. My sie powoli uczymy, mloda tez. ![]() Ja tez bym nie odmowila
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jem mięso do obiadu i czasem na kanapke wrzuce, ale wolę warzywka. a sex na plazy hmm nie moge sie doczekac juz kwietnia/maja ![]() dzis robie : https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,3...nskie-pancakes ![]() i kurczaka z warzywami
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj ala bigos z kiszonej kapusty i ziemniaki
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
ja bede ziemniaki puree robic
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
A fu
Moj maz stwierdzil ze polacy maja talent do szybkiego gotowania ziemniakow
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już kiedyś mówiłam dla mnie fantazją jest sex na plaży w ośrodku swingersów z tłumem gapiów dookoła na razie niezrealizowaną, ale..
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołchy, wracać to tematu bo gwałtów nie będzie!:P
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie bieliźniane - kupujecie stroje na sesje przez internet?
Macie polecone sklepy? Ja zazwyczaj mam bieliznę bardzo odważną, ale waniliową (główne koronki, delikatne sznureczki itd.). W większości sklepów bielizna w klimacie BDSM jest tak okropnie tandetna, że aż oczy rażą... |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na ebay
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobną sprawą są gorsety i pasy do pończoch - dla mnie najbardziej erotyczne elementy garderoby. O pierwszych już kiedyś pisałam - dobrze dobrany z spiralnymi fiszbinami potrafi zdziałać cuda, drugie - conajmniej 6cio żabkowe, a nie tandeta z większości bieliźniaków + do tego oczywiście pończochy nylonowe, bądź jedwabne ze szwem. Nie mniej... najlepszym źródłem seksownych ubrań są lumpeksy + kreatywność własna;p |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zadomowienie
|
ja rzadko się przebieram, jak tak to po prostu fajna bielizna + sukienka (mam ich grubo ponad 30) i szpilee.
jest mi tak przykro jak nigdy w życiu.. od godziny 12 stałam przy pie.prz.onych garach i mówilam Tż, ze obiad na 15 .. nie przyszedł i nie ma go jeszcze, nie ma nic gorszego niz jedzenie w samotnosci przed tv kiedy miał być cudowny obiad we dwoje.. i po cholere ja sie starałam i biegałam po domu jak głupia, zeby zdazyc ugotowac obiad, zrobic placki, jeszcze sie wykąpać i pomalować.. oo i posprzatac.. i po co to
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
slaaave, przykro mi, tak się nie robi
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kontaktował się jakoś z Tobą?
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

zalosne. A potem dziwne ze 13stki z brzuchami 

fajnie było rok temu jak robiliśmy sekcję.
Ojcec bardziej świadomy.

[/QUOTE]

) A tak to w ogole. My sie powoli uczymy, mloda tez.