Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 21:25   #1021
paulinika
Zakorzenienie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
A np mojej siorce w gimnazjum wżr prowadzi KATECHETKA ktora zamiast powiedziec o chocby gumkach mowi ze sex be, czeka sie z tym na meza zalosne. A potem dziwne ze 13stki z brzuchami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O masakra...a pozniej wychodzi ze on jest aseksualny, ma za duzego, nie moga sie dotrzec itp.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Co do edukacji - jak to pisała paulinika jakiś czas temu:

Wiadomo, że dziecko coś przekręci, ale ziarno prawdy w tym już jest. I bardzo dobrze, do bocianów i kapusty nie ma już od tego powrotu
Ja juz za dziecka wiedzialam skad sa dzieci...ogolnie to majac 5 lat utopilam matce wibrator . Nie ma co klamac bo potem moga byc klopoty. A klamstwo ma krotkie nogi i prawda szybciej wyjdzie.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:29   #1022
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Ja juz za dziecka wiedzialam skad sa dzieci...ogolnie to majac 5 lat utopilam matce wibrator . Nie ma co klamac bo potem moga byc klopoty. A klamstwo ma krotkie nogi i prawda szybciej wyjdzie.
No to jesteśmy wszystkie w klubie wcześnie uświadomionych
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 01:39   #1023
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Mój Tż mieszka sam więc na pewno nie praktykowałabym BDSM z mamuśką za ścianą, o nie, bo zeszłaby na zawał! Kiedyś zrobiliśmy pare akcji u mnie ale to jak mamy nie było i wiedziałam, że szybko nie wróci.
Wiem, że może coś się stać ale Tż jest mimo wszystko ostrożny, ślady się mnie i tak nie trzymają...
A bliskie kontakty to z mamą tylko, bo reszte rodziny nawet do rodziny nie zaliczam.

będziesz kroić serca świni ??? na prawdę ???
ja jak byłam w sklepie z Tż ostatnio i w ogóle zawsze jak jestem w mięsnym i widze nóżki, serduszka, całe 'świeże' kurczaki to mi oczy łzami zachodzą. później caly dzien to za mną chodzi i na mięso nie patrze nawet. wlaśnie widziałam ostatnio serduszka i zołądki to pozniej ciągle tżta tym męczyłam, że to okropne...
U Nas przy seksie zawsze jest ktoś w domu nie ma innej opcji i tylko u Niego bo ja mam rodzeństwo i butami w drzwi z szybami rzucają.

Tak,ale w rękawiczkach fajnie było rok temu jak robiliśmy sekcję.
Potem rzucaliśmy tymi kawałkami i łapaliśmy,trochę sadystka ze mnie.

Cytat:
Uwielbiam lód

A co to jest za bardzo? No pewnie, niedobrze jak to robi cały czas i nałogowo, ale przerywać małej zanim dojdzie?
Myślę,że wtedy powinna jakoś oderwać Ją,zająć czymś innym sytuacja jakby zaczęła w przedszkolu nieświadomie się pobudzać nie była by komfortowa dla rodziców,spotkania z psychologami itd.
Tak jak mówiłam często jest podejrzenie o molestowanie.

Cytat:
Zgadzam sie. Zreszta mam kolezanke...wtedy miala 16 lat, uprawiala sex z chlopakiem i sie zakleszczyli...nie wiem jakim cudem czy ona skurczu dostala czy co no ale chlopak z niej wyjsc nie mogl...traf chcial ze jej matka jest w ekipie ratunkowej no i jakie miala zdziwko jak okazalo sie ze matka przyjechala po zadzwonieniu po karetke. Ja sie smialam ale jej do smiechu nie bylo, to nie bylo bdsm ale miala chyba szlaban na caly rok.

Jeju...ja to nie wiem co by było jakby mnie Mama nakryła,myśli,że tylko mnie tuli i całuje Ojcec bardziej świadomy.

Cytat:
Boli Was kark czy stopy?

Haha ostatnio u T. w domu znaleźliśmy takie małe coś hmm jak np.pojemniczek apap i wibruje jak się kabelkiem rusza nie wiemy w zasadzie co to jest i do czego ale kark mi tym masował.

Cytat:
Moj jest regularnie używany biedny teraz to już w ogóle się zmeczy

Pisaliscie o wieku. Ja mialam 14lat tracac dziewictwo.. Masakra, teraz patrzac na 14sto latki nie wierze ze czulam się na tyle dojrzala by chciec.. Nie byl to przypadek a planowana decyzja
Najpierw byly plenery, to taki pierwszy element piza zwyklym nudnym bzykankiem w wieku 16lat byłam juz suka szukająca Pana. W wieku 17 mialam pierwszego.. Jakie to byly piekbe czasy! Pierwsze glebokie gardlo z duszeniem, ktore zaczelo caaala moja przygode w klimacie. Przypadek, spontan, niewazne. Jestem MU kosmicznie wdzieczna

Przyduszał penisem w gardle?

Cytat:
Oj to ze wcześnie to zalezy od czlowieka bo postawisz obok dwoje np 15sto latkow i jeden zyje jakas bajka i 'mama kup mi nowa bluzke' a drugi jest mentalnie kilka lat wyzej, dorabia i mysli o zyciu..

Nie żałuję że 'szybko' zaczelam.. Tylko teraz czuje sie staaara :p
Choc gdyby moja cora wywijala w wieku lat 14...

Tez lubie plener.. Bardzo. I ten sentyment ze kiedyś tylko tak
Dokładnie,jak ja nie lubię takich modniś i przechwalania się,że rodzice kasę mają.

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4455697 7]tak mowicie o plenerach ja to uwielbiam publicznie gdzies TZ sie krepuje na ogol ale nie trzeba go jakos szczegolnie dlugo namawiac [/QUOTE]

Mój raz tylko na weselu pod koniec października pijany jak się pochyliłam szukając w samochodzie wsadził mi palce ale marzy mi się np. na plaży nocą.

Cytat:
Wielkość rzecz względna. Ja po fistingu analnym myślałam, że dokonałam epokowej rzeczy. Po czym się dowiedziałam, że można w dupę wsadzić dwie dłonie, a nawet trzy

Reklama z czasów, w których tylko tak można go było sprzedawać, a klientki i tak wiedziały swoje

Ja miałam 15 jak zaczęłam i nie czuję się przez to stara
Co do córy - bądź bardziej otwarta. Krew nie woda. Nie zachęcać, ale zrozumieć. Sama nie mam potomstwa, ale nie histeryzowałabym. Lepiej zawczasu porozmawiać o antykoncepcji i bezpiecznym seksie. I to jak córa ma 11-12 lat, a nie 15.
Haha oświeciłaś mnie dupa niczym wiadro.
No to ja nigdy z moją Mamą tak nie gadałam,bo powiedziałam,że wszystko wiem i niech nie robi głupa ze mnie

Cytat:
A np mojej siorce w gimnazjum wżr prowadzi KATECHETKA ktora zamiast powiedziec o chocby gumkach mowi ze sex be, czeka sie z tym na meza zalosne. A potem dziwne ze 13stki z brzuchami

Moja na WDŻ powiedziała "nieważne jaka różdżka,tylko czy czarodziej dobry" fajna nawet była.

Teraz na religii beki mamy z NPR

Cytat:
No to jesteśmy wszystkie w klubie wcześnie uświadomionych
Racja

Pieścił moje cycki i pyta co takie szorstkie te sutki(strupy) a ja,że pogryzł i mnie przepraszać zaczął to złapałam Go i powiedziałam,że ma nigdy nie przepraszać za danie mi przyjemności.
T. po tym mnie zaskoczył i mnie wyruchał fajnie było chociaż nie doszłam,tak Go dosiadłam "dalej dziwko" ręka na moje włosy aż jęczał z przyjemności odechciało mi się orgazmu bo tak bardzo chciałam by On miał dużo przyjemności aż i ja jęczałam gdy się spuszczał
Stary 2014-01-12, 09:37   #1024
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
ale marzy mi się np. na plaży nocą.
Nie polecam...piasek w dupie, kolana i lokcie pozdzierane do krwi...o tak romantycznie .

Dzien dobry Wczoraj zapalilam sobie swieczki i tak sie ten wosk na mnie patrzyl i patrzyl i w koncu skonczyl na mnie
Stary 2014-01-12, 10:30   #1025
Elena1603
Raczkowanie

Co do plaży to dodam jeszcze, że jeżeli na leżaku, to one są za wąskie, przewracają się i w ogóle za bardzo nic ciekawego nie można robić.
A piasek nie tylko w dupie, ale absolutnie wszędzie!

co do plenerowych akcji to jedną z mojego top 10 był seks w samochodzie w trakcie burzy, ale takiej bardzo konkretnej burzy, że samoloty na następny dzień nie latały.

A moje spotkanie zapoznawcze skończyło się tak, że mam bardzo eleganckie siniaki na pośladkach
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:48   #1026
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Dzień dobry.

A ja wróciłam w środku nocy z urodzin koleżanki, było tyle wódki, a o dziwo tak dobrze mi wchodziła jak nigdy. Jak wróciłam to matka wstała i myślała, że nic nie piłam, a wypiłam więcej niż zwykle, no po prostu miałam dzień. Ale za to mojej przyjaciółki wreszcie po 10 miesiącach ich związku gacha poznałam. Nienawidzę go od tych 10 miesięcy, a wczoraj znienawidziłam go jeszcze bardziej. W pewnym momencie myślałam, że mu przy☠☠☠☠☠☠☠ę głową o szafkę za nim, wrr...

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 11:32   #1027
another_way
Raczkowanie

Cytat:
Mój raz tylko na weselu pod koniec października pijany jak się pochyliłam szukając w samochodzie wsadził mi palce ale marzy mi się np. na plaży nocą.
Polecam na plaży nocą, ale jak są jakieś leżaki, wtedy nie wchodzi piasek wszędzie
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:09   #1028
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
U Nas przy seksie zawsze jest ktoś w domu nie ma innej opcji i tylko u Niego bo ja mam rodzeństwo i butami w drzwi z szybami rzucają.

Tak,ale w rękawiczkach fajnie było rok temu jak robiliśmy sekcję.
Potem rzucaliśmy tymi kawałkami i łapaliśmy,trochę sadystka ze mnie.
Ja sobie nie wyobrażam ani pierwszej sytuacji którą opisałaś ani drugiej.

przepraszam ale sie zbulwersowałam ... jak można rzucać k.u.*w.a kawałkami serca biednej do cholery świnki?????????
dla mnie to psychopatą trzeba być żeby tak nie szanować mięsa a na dodatek SERCA które kiedyś biło !!!
dla mnie samo jedzenie mięsa jest nieludzkie chociaż sama jem ale rzadko.. a co dopiero rzucania.. mięsem.. a co dopiero sercem...
w głowie mi sie nie mieści ale okej. głupi off top

Cytat:
Nie polecam...piasek w dupie, kolana i lokcie pozdzierane do krwi...o tak romantycznie .

Dzien dobry Wczoraj zapalilam sobie swieczki i tak sie ten wosk na mnie patrzyl i patrzyl i w koncu skonczyl na mnie
ooo zapomniałam że wczoraj też miałam woskiem się pobawić, zapomniałam świeczek wziąć z domu, ale że dziś urzędujemy u mnie to chyba je odpalę ...

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
Polecam na plaży nocą, ale jak są jakieś leżaki, wtedy nie wchodzi piasek wszędzie
a gdzie tam nocą! wiecie jak fajnie jest za dnia na plaży, za parawanem, kiedy niedaleko leżą ludzie? ah
Stary 2014-01-12, 12:18   #1029
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam ale sie zbulwersowałam ... jak można rzucać k.u.*w.a kawałkami serca biednej do cholery świnki?????????
dla mnie to psychopatą trzeba być żeby tak nie szanować mięsa a na dodatek SERCA które kiedyś biło !!!
dla mnie samo jedzenie mięsa jest nieludzkie chociaż sama jem ale rzadko.. a co dopiero rzucania.. mięsem.. a co dopiero sercem...

ooo zapomniałam że wczoraj też miałam woskiem się pobawić, zapomniałam świeczek wziąć z domu, ale że dziś urzędujemy u mnie to chyba je odpalę ...

a gdzie tam nocą! wiecie jak fajnie jest za dnia na plaży, za parawanem, kiedy niedaleko leżą ludzie? ah
Ja tez przestalam jesc mieso. Narazie sie ucze Tez sobie nie wyobrazam rzucania nawet martwej swini. O masakra...

Ja z tymi swieczkami sie bawilam bo chcialam zobaczyc moja reakcje, no i czekalam az mi pazury wyschna takze juz wiem ze bede sie bawic

My na plazy i zaliczylismy w nocy i w dzien, w basenie i w morzu. W dzien to lezelismy bokiem a w nocy troche zmarzlismy. W basenie bylo bosko a w morzu masakra...u nas jest slone morze...pozacieralismy sie, pieklo ze hej
Stary 2014-01-12, 12:21   #1030
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4
Konto usunięte

Ja tam mięso jem, bo bardzo lubię
Ale rzucanie martwymi kawałkami zwierząt też jakoś mnie nie bawi
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:46   #1031
Hibiku
Zakorzenienie

Przyominają mi się opowieści znajomego z medycyny, albo znajomego patologa o tym co czasem dzieje się w prosektorium Mimo że obaj są dobrzy w tym co robią - lepiej żeby wrażliwy świat nie wiedział co się dzieje za takimi drzwiami. I o ile mam wielki dystans do ciała ludzkiego, też mierzi mnie aż tak drastyczne zachowanie w stosunku do zwierząt - nawet martwych.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:37   #1032
kikunga
Zadomowienie

Cytat:

Eh ja wiem,jednak u mnie biol-chem i nie ma obrzydzenia czy ciąć czy robić preparaty,nagrywać,zdjęci a organów.
Jem kolację i oglądam sekcje i też mnie nie rusza.
No ale wiadomo,ludzie są różni tak samo wrażliwość na takie rzeczy

Haha oj żeby tylko leżeli ja sama będąc dzieckiem wiele razy wlazłam komuś za parawan

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Przyominają mi się opowieści znajomego z medycyny, albo znajomego patologa o tym co czasem dzieje się w prosektorium Mimo że obaj są dobrzy w tym co robią - lepiej żeby wrażliwy świat nie wiedział co się dzieje za takimi drzwiami. I o ile mam wielki dystans do ciała ludzkiego, też mierzi mnie aż tak drastyczne zachowanie w stosunku do zwierząt - nawet martwych.
Człowiekiem się nie rzuca ale nie od dziś wiadomo o zdjęciach z prosektorium itd.
Ja marzę by móc uczestniczyć w sekcji ale nie jakiejś szczura tylko normalnie człowieka,strasznie mnie fascynuje anatomia.
Stary 2014-01-12, 13:38   #1033
another_way
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Tak, potwierdzam, studenci medycyny jak i pracownicy prosektorium bywają brutalni w stosunku do ciała ludzkiego.

A mnie dzisiaj tak głowa boli, że nawet nie mam ochoty na seks...Ale trochę wczoraj popiliśmy i poszaleliśmy do rana, więc nie ma się co dziwić....

Mój pęcherz odczuwa wczorajsze wyziębienie kostkami lodu, ale było warto
Stary 2014-01-12, 13:41   #1034
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja tez przestalam jesc mieso. Narazie sie ucze Tez sobie nie wyobrazam rzucania nawet martwej swini. O masakra...
Wcale nie głupi. Jestem weganką i obrończynią praw zwierząt, mnie takie rzeczy wku****ją na maksa, nawet komentować mi się nie chce. Jesteśmy tak samo zwierzętami jak te biedne świnki.... Pozdrawiam wszystkie wege i te, które próbują rzucić jedzenie mięsa, kocham Was dziewczyny

Sex na plaży? Jasne, że otarcia piasek, słona woda, piecze. Ale jakby mi kto zaproponował znowu nie odmówiłabym
Stary 2014-01-12, 13:52   #1035
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Wcale nie głupi. Jestem weganką i obrończynią praw zwierząt, mnie takie rzeczy wku****ją na maksa, nawet komentować mi się nie chce. Jesteśmy tak samo zwierzętami jak te biedne świnki.... Pozdrawiam wszystkie wege i te, które próbują rzucić jedzenie mięsa, kocham Was dziewczyny

Sex na plaży? Jasne, że otarcia piasek, słona woda, piecze. Ale jakby mi kto zaproponował znowu nie odmówiłabym
Ja sobie nie wyobrażam nie jeść mięsa bo je kocham ponad połowa mojej diety to mięso
Tak,człowiek to również zwierze i nie rozumiem oburzenia kiedy komuś się to powie,że też jest zwierzęciem.
Nie wiem czy sama bym zabiła jakieś zwierze hodowlane ale nie mam żadnych oporów przed już matwym.
Stary 2014-01-12, 13:57   #1036
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Uczymy sie uczymy Na szczescie mamy przyjaciela ktory od 20 lat jest wegetarianinem, od czasu do czasu napije sie mleka, czy zje jakas rybe, ale to raz na rok.(moj maz ma takiego kolege co ma chyba 55 lat, on nie je nic co pochodzi od zwierzecia, ani mleka, ani jajek itp, i ma tak umiesnione cialo bez protein od zwierzat ze jak widzialam to ) A tak to w ogole. My sie powoli uczymy, mloda tez.

Ja tez bym nie odmowila
Stary 2014-01-12, 14:17   #1037
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:

ja jem mięso do obiadu i czasem na kanapke wrzuce, ale wolę warzywka.
a sex na plazy hmm nie moge sie doczekac juz kwietnia/maja

dzis robie :
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,3...nskie-pancakes
i kurczaka z warzywami
Stary 2014-01-12, 14:23   #1038
paulinika
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj ala bigos z kiszonej kapusty i ziemniaki
Stary 2014-01-12, 14:25   #1039
slaaave13
Zadomowienie

ja bede ziemniaki puree robic
Stary 2014-01-12, 14:27   #1040
paulinika
Zakorzenienie

A fu nie lubie u mnie najzwyklej gotuje i dodaje swiezej pietruszki Moj maz stwierdzil ze polacy maja talent do szybkiego gotowania ziemniakow
Stary 2014-01-12, 14:32   #1041
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
A fu nie lubie u mnie najzwyklej gotuje i dodaje swiezej pietruszki Moj maz stwierdzil ze polacy maja talent do szybkiego gotowania ziemniakow
Też tak wolę, gotowane w całości

Jak już kiedyś mówiłam dla mnie fantazją jest sex na plaży w ośrodku swingersów z tłumem gapiów dookoła na razie niezrealizowaną, ale..
Stary 2014-01-12, 14:33   #1042
Hibiku
Zakorzenienie

Dziołchy, wracać to tematu bo gwałtów nie będzie!:P
Stary 2014-01-12, 14:34   #1043
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak wolę, gotowane w całości

Jak już kiedyś mówiłam dla mnie fantazją jest sex na plaży w ośrodku swingersów z tłumem gapiów dookoła na razie niezrealizowaną, ale..
Moja plaza na Ciebie czeka, ja tez pojde poogladac
Stary 2014-01-12, 14:57   #1044
another_way
Raczkowanie

Mam pytanie bieliźniane - kupujecie stroje na sesje przez internet?
Macie polecone sklepy?
Ja zazwyczaj mam bieliznę bardzo odważną, ale waniliową (główne koronki, delikatne sznureczki itd.). W większości sklepów bielizna w klimacie BDSM jest tak okropnie tandetna, że aż oczy rażą...
Stary 2014-01-12, 15:09   #1045
paulinika
Zakorzenienie

Ja na ebay
Stary 2014-01-12, 15:17   #1046
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
Mam pytanie bieliźniane - kupujecie stroje na sesje przez internet?
Macie polecone sklepy?
Ja zazwyczaj mam bieliznę bardzo odważną, ale waniliową (główne koronki, delikatne sznureczki itd.). W większości sklepów bielizna w klimacie BDSM jest tak okropnie tandetna, że aż oczy rażą...
Przebrań nie uznaję, nigdy mnie nie kręciły, niezależnie jak wykonane, ale na punkcie bielizny mam lekkiego hopla. Niestety niewiele firm produkuje coś ciekawego w "uświadomionej" rozmiarówce, a jak już produkują to ceny zwykle są przesadzone. Z okołofetyszowych rzeczy warto zainteresować się markami Sapph, Marlies Dekkers - wiele podobnych cudów można stworzyć własnymi rękami z pomocą dobrego stanika i pasmanterii. Mam piękny peniuar marki Pinky paradise znaleziony w lumpeksie - o kroju sukienki kopertowej z odsłoniętymi plecami. Bajka i cud miód - tylko tyłek musi schudnąć bo znowu kiepsko wygląda;p.
Osobną sprawą są gorsety i pasy do pończoch - dla mnie najbardziej erotyczne elementy garderoby. O pierwszych już kiedyś pisałam - dobrze dobrany z spiralnymi fiszbinami potrafi zdziałać cuda, drugie - conajmniej 6cio żabkowe, a nie tandeta z większości bieliźniaków + do tego oczywiście pończochy nylonowe, bądź jedwabne ze szwem.
Nie mniej... najlepszym źródłem seksownych ubrań są lumpeksy + kreatywność własna;p
Stary 2014-01-12, 16:03   #1047
slaaave13
Zadomowienie

ja rzadko się przebieram, jak tak to po prostu fajna bielizna + sukienka (mam ich grubo ponad 30) i szpilee.

jest mi tak przykro jak nigdy w życiu.. od godziny 12 stałam przy pie.prz.onych garach i mówilam Tż, ze obiad na 15 .. nie przyszedł i nie ma go jeszcze, nie ma nic gorszego niz jedzenie w samotnosci przed tv kiedy miał być cudowny obiad we dwoje.. i po cholere ja sie starałam i biegałam po domu jak głupia, zeby zdazyc ugotowac obiad, zrobic placki, jeszcze sie wykąpać i pomalować.. oo i posprzatac.. i po co to
Stary 2014-01-12, 16:11   #1048
patiasym
Zakorzenienie

slaaave, przykro mi, tak się nie robi
Stary 2014-01-12, 16:15   #1049
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
ja rzadko się przebieram, jak tak to po prostu fajna bielizna + sukienka (mam ich grubo ponad 30) i szpilee.

jest mi tak przykro jak nigdy w życiu.. od godziny 12 stałam przy pie.prz.onych garach i mówilam Tż, ze obiad na 15 .. nie przyszedł i nie ma go jeszcze, nie ma nic gorszego niz jedzenie w samotnosci przed tv kiedy miał być cudowny obiad we dwoje.. i po cholere ja sie starałam i biegałam po domu jak głupia, zeby zdazyc ugotowac obiad, zrobic placki, jeszcze sie wykąpać i pomalować.. oo i posprzatac.. i po co to
Ojej
Kontaktował się jakoś z Tobą?
Stary 2014-01-12, 16:20   #1050
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości