Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-12, 12:27   #4681
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Monijaa mebelki prześliczne

Mnie też mega jarają albo białe, albo venge (te takie ciemnobrązowe) ale żadne nie pasują do tego co mamy w sypialni i mogę tylko patrzeć, podziwiać i zazdrościć, ehh

Zaraz komuś chciałam pogratulować pierwszych prawdziwych kopniaczków tylko nie pamiętam komu

Ja wczoraj cały dzień miałam coś na wzór początków chorych zatok. Przy każdym pochyleniu łeb mi pękał. Wieczorem zjadłam kanapkę z miodem i czosnkiem, w nocy się wypociłam i dziś czuję się lepiej ale jeszcze profilaktycznie zjem taką samą kanapkę dziś przed snem

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:49   #4682
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Agaaga ja nie mam rogala , podkładam sobie taką dużą poduchę z barana między nogi i też super mi się śpi
No to Helenki już nie wybijecie Filipowi chyba z głowy

Sylvunia zapędzam do roboty kartofle pomaga mi obrać, dziś nawet mięso na rolady klupał No ale w sumie to w niedzielę TŻ w domu więc można szaleć z obiadem
A co do ogarniania to dużo rzeczy robię w formie zabawy trzeba pranie zrobić OK. idziemy do łazienki ja wyciągam z kosza , a syn wkłada do pralki, ja ustawiam program a on załącza pralkę. Kartofle obrać – nie ma problemu siada na dywanik i mi podaje , a w między czasie jak ja obieram to on przerzuca z wiadra do garnka i z powrotem Kurze pościerać – dostaje swoją szmatkę i dawaj

Martuszka kisisz normalnie ogórki tylko dodajesz jeszcze do tego łyżkę miodu a zołza to sos po Śląsku
Matka Polka

Paulka odróżnisz Pytałam się kiedyś kuzynki TŻ jak odróżnia chłopaków , powiedziała że od początku nie miała z tym problemu . Jakoś matka tak sama wie który to który

Aldrin za kopniaki

Monija do szpitala nie brałam ubranek , bo w szpitalu są. A bałam się że potem moich nie odzyskam . Przygotowałam tylko TŻ na wyjscie.
Fajne te mebelki

Sylvunia może szpital ma swoje, więc po prostu zadzwoń lub pojedź i się upewnij jak jest z ubrankami

Gosius nie przejmuj się ja też nie chodzę teraz do kościoła , wytłumaczyłam TŻ że słabo mi itp. W sumie on sam kilka razy mnie wyprowadzał i woli abym w domu siedziała.

Princi śliczny brzuszek
Stary 2014-01-12, 12:53   #4683
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam
Też się nie wyspałam, ale dla tego, że głupoty mi się śniły (że dziecku urwała się rączka i ją wyplułam, taką zakrwawioną i ruszającą się jeszcze) potem długo nie mogłam zasnąć...

I od dłuższego czasu mam taki suchy katar, nie chorobiwy, ale jest coraz gorszy... nie mogę go wydmuchać i się prawie duszę... myślałam, by sobie kupić na to wodę morską (taką jak dla nienowlaczków). Testowałyście kiedyś ją na sobie?

No to zdrówka

No to szpitak sobie wyprawkę kompletował

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale miałas sen. ....:-(
Na używam takiego spraju do nosa bo przed ciąża używałam mocniejszego na alergie a teraz chociaż tym nawilżam nos.

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Takie z tym ze jeszcze szafa bedzie do tego kompletu

http://allegro.pl/komoda-i-lozeczko-...tml#tabsAnchor

wersja z zyrafa
Super;-) ja nie mam miejsca na taka komode.

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dzien dobry chwale sie moim 20tygodniowym brzuszkiem
ale śliczny

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Może dojrzewam? Podobno tylko krowa nie zmienia zdania...
Owszem, w kwestii zadu i wymion w chwili obecnej można by się doszukiwać podobieństwa jakby się ktoś uparł, hehe
Podobno. ...

Ja też myślałam chcesz nowe rzeczy kupić. To w takim razie mija się z celem. Wez od tej kuzynki przegladnij a później będziesz buszowac po SH.
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:10   #4684
monijaaa
Zadomowienie

Ja generalnie zazdroszcze Tym ktore nie musza kupowac wszystkiego. ja niestety musze. Najmlodsze dziecko w naszej rodzinie ma 4 lata.

Niby mam w takiej"przyszywanej " rocznego chlopca , ale nie licze na nic.
my musimy kupic wszystko. Zaczelismy wczesnie kompletowac, bo nie chcemy tego az tak bardzo odczuc finansowo.

Mebelki do pokoju wiedzialam ze chce nowe, ale musimy miec tez lozeczko w sypialni przynajmniej na poczatku i lozeczko u Tesciow, bo pewnie bede czesto jezdzic z malchem do Nich, tym bardziej latem. Te juz kupimy uzywane, ew turystyczne.

odnosnie ubranek tez musimy wszystko kupic. Czesc na pewno kupie w SH

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:10   #4685
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
ale masz go wysoko

wiesz to Twoja decyzja znam osoby co np. nie chcą używanych rzeczy BO NIE, no i ich wolna wola ich dziecko ich sprawa no masz jeszcze trochę czasu by się zastanowić przecież wiadomo, że nie wszystko ma prawo Ci się podobać.A rzeczy jakie dostaniecie możecie potraktować jako prezent dla dziecka, i dokupić ewentualnie jakieś dobre wino w podzięce przynajmniej jak mi kuzynka dała wózek to pomyślałam, że dam jej wino czy jakieś Merci, a ona sama międzyczasie powiedziała, że ma spokój z prezentem dla dziecka
Ja też dam swoje ciuszki po synku jak będzie dziewczynka i nie będę oczekiwać niczego w zamian, a ucieszę się tylko, że się ich pozbędę i komuś się przydadzą
np ja w pierwszej ciąży miałam propozycję dostania ciuszków, ale nie skorzystałam - powiedzialam, ze chce dla pierwszego dziecka wszytko nowe , bynajmniej na poczatek ciuszków nie dostałam, do tego ta osoba się obraziła i taki plendz z tego wyszedł Później jak już małe raczkowało, czy chodziło to się cieszyłam z używanych ciuszków od rodziny czy z SH, ale te pierwsze to było takie "moje", wymarzone i nie żałuję, że miałam nowe...
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:13   #4686
principessina
Zakorzenienie

Cytat:

wersja z zyrafa
przesliczne, my kupilismy taka wlasnie komodke przewijak, lozeczko i szafe w komplecie i do tej pory wszystkiego uzywamy, takze oplacalo sie, teraz tylko kupimy lozko dla starszego synka
Stary 2014-01-12, 13:20   #4687
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Justiwi jak uzywki to z nieznanego źródła troche bez sensu, nie wiesz w jakim stanie, jak było eksploatowane itp... a co do materaca ja mam po synku ale teraz nowy kupuje, tu chodzi o ułożenie ciałka, jakoś tak lepiej nowy.a obcy tym bardziej mógłby być osikany np

Co do używek myślałam nad elektrycznym alktatorem bo jakbym przy Olim miała ręcznym sie użerać do kiepsko to widzę, ale brat mi wybił z głowy używki, bo hcv nie da sie zdezynfekować nawet tymi dezynfekującymi z chirurgii, tylko wygotować w 1000stopniach a pewności nigdy nie ma czy właścicielka nie ma:/

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 13:30   #4688
monijaaa
Zadomowienie

Uviekam na obiad. Pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaczki i buraczki uwielbiam

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:33   #4689
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cześć mamuśki
My już po obiedzie, teraz dziadek poszedł z Hanią na spacer, a ja poodkurzałam trochę na dole u rodziców. Mała dzisiaj spała w dzień 30minut, więc biorąc pod uwagę wczorajsze 3 godziny musiała wyrobić do średniej

Vampirka, Ostatnie zlecenie, zaraz zobaczę czy mamy

Niegrzeczna, cieszę się, że kolacja udana

Agaaga ja też mam problemy z zasypianiem.. a te brzuchy przecież jeszcze małe w porównaniu do tego co nas czeka nie?
Super, ze masz tyle ciuchów mi się nie chce za to zabierać
Dopiero jak będziemy mieli kupione meble i będzie gdzie to chować to się zainteresuje

Monijaa już dziewczyny powiedziały, ze to zależy od szpitala. Tam gdzie ja rodziłam ubierali dzieci tylko w szpitalne ciuszki, chociaż oczywiście można było mieć swoje. No i swoje oczywiście na wyjście
Bardzo ładne mebelki

Ilkas moje dziecko też zaczyna mieć katar… po 10 dniach brania antybiotyku ja się wykończe.. nie wiem już co robić..

Principessina śliczny brzuszek i Ty i synek

Miłego dnia
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:34   #4690
sylvuniaa84
Zadomowienie

Nie znlazlam nigdzie mieska świeżego na gulasz...
I zrobiłam na obiadek..... (Niki nie patrz co teraz napisze)

Pizzę - oczywiście gotowca :p

Jutro zrobie ten gulasz,ale chodzą tez za mną kopytka w sosie śmietanowym ....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-12, 13:44   #4691
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No i Mała chyba zostanie Helenką, Filipek już inaczej nie mówi, pyta się tylko kiedy "Elenka" się urodzi, czy będzie się śmiała, czy będzie chodziła na spacery ...
to może jednak Elenka - jak z Maski Zorro
Cytat:
Wybieracie sie na WOŚP ? Ja poczekam az Tzet wroci i dopiero sie wybierzemy
u mnie z puszkami stali pod kościołem więc wrzuciliśmy
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Dobrze że blisko mieszkamy, 5-7 min na piechotę
łeee, to bliziutko, możesz spacerkiem pomiędzy jednym a drugim skurczem dojść
Cytat:
Rozmawialam z Tzetem, dzwonil zeby zapytac czy na pewno jestesmy zdecydowania na mebelki dla Maluszka i pojechal zamowic z Tesciem
Czyli generalnie co "najgorsze" juz mamy i wozek i mebelki ( mebelki za 4-6 tygodni beda )
no brawo, mebelki super i podobnie jak inne dziewczyny, też bym takie brała, gdyby synuś miał swój własny pokój a tak to tylko łóżeczko do naszej sypialni się zmieści i to trzeba nieco poprzesuwać inne meble żeby weszło

poza tym miałam dziś ciężką nockę - budziłam się co dwie godz. na siusiu ach, no i Justynnaaaa - śniłaś mi się - że razem ubranka kupowałyśmy

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:48   #4692
Seksta
Rozeznanie

Hej hej my wczoraj i dzis mieliśmy zajecia w szkole rodzenia, wczoraj polozna prowadzila teorie a dzis inna polozna teorie + oraktyke tj. Kapanie, przewijanie, ubierania, pierwsza pomoc. Naprawde duuuuuuuzo sie dowiedzialam jestem spokojniejsza. Jesli chodzi o rzeczy dla noworodka do szpitala to ubranka i pieluchy zapewniają natomiast warto miec chusteczki nawilzajace bo szpital ma ale moze zabraknac. No i dostalismy cala torbe probek tj. kremow, pieluch, poradników, termometr do wody i butelke 125ml Avent. Fajnie a dzieki zajeciom wiem, ze kupie steliryzator do butelek, laktator elektryczny i podgrzewacz do butelek. Chcialabym karmic piersia ale skoro odciagniete mleko moze stac w lodowce 3-5 dni to w razie jakiegos wyjscia moi rodzice nakarmia malego
Po obiadku ide odpoczywac, acha w H&M sa mega przeceny i na dziale ciazowym rowniez wiec polecam bo kupilam np. bluzki za 10zl/szt.
Milego dniaaaaa!

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:50   #4693
lolitka888
Rozeznanie

Hejcia KochaneMelduje,że żyjemy i mamy się dobrze
Nie wiem czy nadrobie te ok 10 str co naskrobałyście przez weekend

Ja spędziłam wczoraj pół dnia w szkole,dziś właśnie wróciłam i już koniec! Mam 2 zawód-Rejestratorka medyczna
Tyłek to tak mnie boli od siedzenia na tych starych twardych krzesłach,że ledwo siedze Dziś zamierzam się już tylko byczyć i obżerać kopcem,bo znowu wczoraj zrobiłam hihi

Śle gorące buziaki Wam!

Principessina śliczniutki brzusio
Aldin za kopniaczki
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:58   #4694
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Co do używek myślałam nad elektrycznym alktatorem bo jakbym przy Olim miała ręcznym sie użerać do kiepsko to widzę, ale brat mi wybił z głowy używki, bo hcv nie da sie zdezynfekować nawet tymi dezynfekującymi z chirurgii, tylko wygotować w 1000stopniach a pewności nigdy nie ma czy właścicielka nie ma:/

ja miałam zwykły przy Igusiu i to była porażka, nie szło mi totalnie odciąganie teraz (o ile zdecyduję się karmić) na pewno zainwestuję w elektryczny

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 14:06   #4695
gosius91
Zakorzenienie

to, co kończymy wątunio

Czy tylko ja mogłabym nie jeść obiadu w niedziele

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 14:31   #4696
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Kochane!
Ale dzisiaj ponuro Byliśmy dzisiaj w Kościele, ale oczywiście w połowie musiałam wyjść się przewietrzyć, bo zaczęło mi się słabo robić. Na szczęście przeszło.

MamaKtosia, Ilkas oby wstrętne katarzysko przeszło szybko.

Cytat:

wersja z zyrafa
Piękne

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
wykopałam dziś kołdrę,poduchę,koc i rożek po córce
kołderka i podusia sie chyba nadają,ale koc i rożek raczej nieee
U mnie też kołdra i poduszka zostają, ale rożek i kocyk kupuję nowe.

Cytat:
Dzien dobry chwale sie moim 20tygodniowym brzuszkiem
Piękny! A włoski Synka cudne. Moja Misia ma podobne tylko troszkę dłuższe.

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość

Ja spędziłam wczoraj pół dnia w szkole,dziś właśnie wróciłam i już koniec! Mam 2 zawód-Rejestratorka medyczna
Tyłek to tak mnie boli od siedzenia na tych starych twardych krzesłach,że ledwo siedze Dziś zamierzam się już tylko byczyć i obżerać kopcem,bo znowu wczoraj zrobiłam hihi

Śle gorące buziaki Wam!

Aldin za kopniaczki
Gratuluję 2 zawodu

Co do laktatora to mam po Misi ręczny Tommee Tippee. Byłam z niego zadowolona tylko musiałam sobie wypracować odpowiednią technikę ściągania. Zanim mi się to udało to sporo nerwów zjadłam. Bardzo mi się przydał podczas nawału pokarmu.

Ale mi dzisiaj brzuch się spina Przy każdym ruchu od razu kamień z brzucha.

Aha, chwalę się jeszcze że już dwa razy wyczułam czkawkę mojej Dzidzi. Raz na pęcherzu, a na drugi dzień koło pępka Śmieszne uczucie.
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 14:43   #4697
asiulka_22
Zakorzenienie

VwVampirka >> hehe jaki ty miałąś sen!!! ja też miałam pokręcone sny dzisiaj: jesteśmy na kręgielni, ja z synkiem małym, ale juz tak powoli stawał sam na nogi.... i pozował do zdjęć z kulą w ręce.... a ubrany w jakiś małą marynareczke, spodnie,,, hehe i minki robił do aparatu....
że też tak w głowach może nam się pierniczyc podczas tych snów.....

principessina>> śliczny brzusio

monijaaa >> masz zdjęcie wózeczka ,albo model pamietasz na jaki się zdecydowaliście ?? chętnie zobacze,, wogóle teraz mam manie że jak mijam kogoś na ulicy z wózkiem, to patrze dokładnie jaki, jaka forma, koła itp.... to już jakieś zboczenie

gosius91 >> weekend, mamuśki mało aktywne" wizażowo" więc nie wiem czy uda nam się go dziś zakończyć czyli przy nazwie pozostajemy takiej samej? mi pasuje
--------------------------------------------------------------------------
p.s powiedzcie mi prosze czuy podczas badania połówkowego / 3d czy tam 4 d/ cały czas obraz miałyście lekko pomarańczowy i dokładnie widziałyście dziecko??? ja tak teraz patrze to mi pokazał w 3d praktycznie samą buźkę, ręce... / trwało to może z 5 min/ a póżniej przełaczał na normalne usg czarno - białe i robił pomiary dokładne, sprawdzał mózg, serce ,itp. wczoraj rozmawiałam z koleżanką to mówiłą że obraz widziałą bardzo wyraznie , takie detale,,,i że w 3 d miąła badanie bardzo długo....
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 14:46   #4698
principessina
Zakorzenienie

kaorlka idziemy we wtorek trodzke te wloski podciac, bo normalnie jak dziewczynka moj synek wyglada ale szkoda mi tych jego loczkow
Stary 2014-01-12, 14:48   #4699
Nikii89
Zakorzenienie

My się zaraz zbieramy do dziadków, mam nadzieję że nie dokończycie tego wątku :P
Ale jakby co to OGŁOSZENIE PARAFIALNE - WIECZOREM TWORZĘ NOWY WĄTEK :p

tytuł zostawię ten sam , bo nie wszystkie znają płeć. A w VI cz damy ten Lolitkowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 14:54   #4700
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
kaorlka idziemy we wtorek trodzke te wloski podciac, bo normalnie jak dziewczynka moj synek wyglada ale szkoda mi tych jego loczkow
Mnie już kusi żeby Misi trochę te włoski podciąć, bo ma już troszkę długie, ale tak mi szkoda jej loków. Ja w dzieciństwie też miałam loki, a po pierwszym cięciu włosy się wyprostowały.
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 14:56   #4701
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
My się zaraz zbieramy do dziadków, mam nadzieję że nie dokończycie tego wątku :P
Ale jakby co to OGŁOSZENIE PARAFIALNE - WIECZOREM TWORZĘ NOWY WĄTEK :p

tytuł zostawię ten sam , bo nie wszystkie znają płeć. A w VI cz damy ten Lolitkowy
pasuje
Stary 2014-01-12, 15:04   #4702
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Ja po kościele, na obiedzie byłam u rodziców i tak mi póki co niedziela mija teraz będę odpoczywać

Princi
śliczny brzuszek

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 15:07   #4703
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:

Śle gorące buziaki Wam!

Aldin za kopniaczki
gratuluję
Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
--------------------------------------------------------------------------
p.s powiedzcie mi prosze czuy podczas badania połówkowego / 3d czy tam 4 d/ cały czas obraz miałyście lekko pomarańczowy i dokładnie widziałyście dziecko??? ja tak teraz patrze to mi pokazał w 3d praktycznie samą buźkę, ręce... / trwało to może z 5 min/ a póżniej przełaczał na normalne usg czarno - białe i robił pomiary dokładne, sprawdzał mózg, serce ,itp. wczoraj rozmawiałam z koleżanką to mówiłą że obraz widziałą bardzo wyraznie , takie detale,,,i że w 3 d miąła badanie bardzo długo....
mój też tylko na chwile włączył 3D żeby zobaczyć twarz i cipuszke a pomiary wszystkie robił w 2D bo wydaje mi się, że w 2D chyba lepiej się wszystko mierzy niż 3D... 3D i 4D to taki bajer

principessina piękny brzuszek masz

poprasowałam pranie, które od 2 tygodni na mnie czekało
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 15:28   #4704
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje, ja w mebelkach jestem juz zakochana kilka miesiecy. Juz kiedys Wam je pokazywalam.
Srawdza sie u mnie powiedzenie, ze pierwszy wybor najbardziej trafny. Te mebelki zobaczylam i wiedzialam ze to TE tak samo bylo z wozkiem.

My mamy ten komfort, ze maluszek bedzie mia swoj pokoj.

A odnosnie ceny to nie wiem ile dokladnie wyjdzie, bo zamawiamy prosto od producenta, jest to dobry znajomy Tescia i powiedzial ze sie dogadamy i krzywdy nam nie zrobi wiec licze na to ze bedzie taniej.

Łóżeczko i mebelki które wrzuciłaś są boskie szukałam właśnie takich z żyrafą, co prawda wenge ale te są cudowne
stronę sobie zapisałam jak będzie trzeba kupować to będzie idealnie
Stary 2014-01-12, 15:30   #4705
lolitka888
Rozeznanie

A może,żeby się jednak nie powtarzać z tytułem wątku damy:

Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Wydaje mi się,że dokładnie na takim etapie jesteśmy wszystkie
Stary 2014-01-12, 15:41   #4706
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
-
cale badanie u mnie trwało moze 15 minut, przy czym na 3d ok. 1 minuty. reszta normalna, czarno biala

widzialam, ze lekarz raczej sie skupia na pomiarach a nie na moich doznaniach. zreszta wiecej widziałam na zwyklym niz 3d

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 15:46   #4707
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:

Też fajny

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
cale badanie u mnie trwało moze 15 minut, przy czym na 3d ok. 1 minuty. reszta normalna, czarno biala

widzialam, ze lekarz raczej sie skupia na pomiarach a nie na moich doznaniach. zreszta wiecej widziałam na zwyklym niz 3d

moje badanie trwało ok 35 minut z tego Pani doktor przełączała mi czasami na 4D a pomiary robiła normalnie i też widziałam dużo

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 15:48   #4708
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Teraz czy zapamiętam :p

Kasian a dajesz coś Hanulce na odporność? Ten tran? Moje to chyba spacerami zachartowane, bo jak nie ma gorączki i w chorobę chodzim

Lolitka gratulafje!!
I Twój tytuł mi się bardzo podoba

Asia tylko chwilę pomarańczowy obraz, bo na takim nie da sie pomierzyc malucha

Carmena ja z Olim dałam radę ale odciągałam głównie nadmiar, teraz nie wiem czy na tyle mi dzieć pozwoli...

Co do tych mebelków to faktycznie są słodkie, ale dla takiego maluszka, z tego co kojarzę to dodatkowo jest jeszcze jedna duża szafa, troche to niepraktyczne, góra za dwa lata będziecie wymieniać całe meble przynajmniej ja bym Olafowego osprzętu w nich nie upchnęła a co dopiero dwójki

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 15:58   #4709
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:

SUPER!!! ja jestem za , badzo mi się podoba
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 16:03   #4710
kasiab91
Zakorzenienie

Hej mamusie

Przepraszam z góry, że nie cytuję. Nie dam rady.
Dużo materiału przerobione zostało

Ja nie wiem kiedy choróbsko od nas odejdzie Mąż już lepiej, ale kaszle przeokropnie i zatoki całe zawalone, a ja codziennie walczę z bólem gardła. Jestem tym już załamana trochę bo ile to można

Dziś dostałam takiego dziwnego bólu pomiędzy udami. Normalnie jakby mi się wszystko rozchodziło tam wszystko. Co to może być?

Powiem Wam, że to parę dni choroby męża a ja jestem wykończona i fizycznie i psychicznie. Jutro idzie do pracy, ja mam obiad gotowy więc mam nadzieję że troszkę odpocznę
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości