|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
Może gdybym i ja poszarzył swoje oburzenie na odpieluszkowym to też bym punkta nie dostał
Ale zaraz, mamy też nie piszą tam na szaro, a jakoś punktów nie mają... Dziwi mnie to. Ogromnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 18:58 Powód: usunięcie niemiłego określenia |
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mnie strasznie dziwi. via tapatalk
![]() Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 19:00 Powód: zmiana w cytacie |
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie to dziwi, żeby nie było. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 19:00 Powód: cytat |
|
|
|
|
#4354 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie nie dziwi od jakiegoś czasu, dlatego MzK omijam dla zachowania psychicznego spokoju.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 19:01 Powód: cytat |
|
|
|
#4355 |
|
Konto usunięte
|
juz pisalam sto razy, ze dziwi mnie to co sie dzieje na forum
![]() Nie widze tutaj czy MM ma bana na klonie, ale jak nie ma, to niech wie, ze bedzie mi jej okropnie brakowac na wizazu, ale cale szczescie, ze wizaz to nie jedyne miejsce w ktorym mamy kontakt Btw, wizazu nie musza niszczyc uzytkownicy, trolle czy klony. Wystarczy aktualna wladza via tapatalk |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
A czytau Aneks do Plotkowego?
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 19:02 Powód: cytat |
|
|
|
#4357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-01-12 o 18:34 |
|
|
|
|
#4360 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Nie mam potrzeby tam wchodzić, bo bez sensu gadać do ściany ![]() MM, tęsknię za Twoimi postami! Dziwię się i smucę z powodu Twego bana. Dziwi mnie, że w sklepach podłogi są takie śliskie
|
|
|
#4361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4362 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[/COLOR]Nie, o mnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to Ci mówię, żebyś wiedziała. OT na szaro tylko na plotkowym, na innych forach postraszą Cię banem. nie wiem gdzie te aneksy. jak sie logowała/rejestrowałam to tylko ogólny regulamin był. ale wiedz i korzystaj. a żeby nie byo OT to dziwi mnie, że chce mi sie chipsów selerowych, choć nigdy ich nie jadłam
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Konto usunięte
|
Nie, bo jestem stalym bywalcem watku
Za to zabawne, ze wytyka mi to osoba, odpowiadajaca na rzekome bicie piany.To nie ja twierdze, ze jakis watek zasluguje na zamkniecie, po czym radosnie trzaskam w nim posty jakby nigdy nic. Dla mnie EOT, bo jak widac uciac offtop musi uzytkownik. Moderator z usmiechem na twarzy pociagnie dygresje. via tapatalk |
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Judith. Chłopak pisze, że dziwi się, że na MzK nie szarzą. A w aneksie jest napisane na Plotkowym, że to wewnętrzna inicjatywa
P.S. Judith się nie "burzy" tylko kulturalnie pyta ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Dziękuję M za zwrócenie uwagi. Na Ciebie zawsze można liczyć |
|
|
|
#4366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczerze, to mnie jak cholera dziwi jedzenie selera. Rozumiem dodać kawałek do zupy a po zrobieniu wywaru wyrzucić. Ale jeść go? Tak po prostu? Kiedyś kupiłam selera naciowego, joł, będę się odchudzać, będę fit, wszyscy to zrą to musi być dobre. No i zgadnij co... smakował selerem. |
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie ban stały dla mm444. Jakby nie patrzeć, na prawdę robiła dużo dobrego na podforum Szkolna Ławka, napisała bardzo dużo merytorycznych i przydatnych postów na temat matury, tematów, kluczy odpowiedzi i wyboru kierunku studiów (szczególnie technicznych). Nie wiem, kto teraz, będzie miał cierpliwość "użerać się", z naszymi kochanymi maturzystami?
|
|
|
|
#4368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już wszystko jasne. ciach ciach bo bez sensu Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-01-12 o 18:44 |
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Catus na górze po wejściu w dany dział forum mogą być przyczepione wątki redakcyjne.
|
|
|
|
#4370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak chcę chipsów i mnie to dziwi. tylko nie wiem czym je doprawic |
|
|
|
|
#4371 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Konto usunięte
|
Jud, posta o pieniaczach pisalam jakies kilka dni temu odnosnie odbanowania laury. Poczekaj jeszcze chwile, moze jeszcze jakies inne posty z kiedystam zostana wklejone
via tapatalk |
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę chodzi mi o to że ktoś kto wali offtop przez cały wątek nie ponosi żadnych konsekwencji, a przychodzę sobie ja, piszę odnośnie tego post czy dwa i odrazu łapię punkt za spam. Takie przywileje mnie dziwią. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-01-12 o 19:15 |
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno gotowany seler, starty na puree, jest dobry na żołądek
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie że nie lubicie selera bo ja nawet sok z niego piję
![]() A chipsy są dobre, słodkie, w smaku nie czuć już surowego selera. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4376 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Zaliczyłaś glebę?
![]() Cytat:
|
|
|
#4377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i to nie przytyk, ani "burzenie się" do modów, tylko prośba o zauważenie problemu "wyżej". |
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, że szukam powiedzmy na allegro kurtki z kapturem i pozaznaczam wszystko po lewej stronie a i tak wyskakują mi bezrękawniki z opisem: "jak kurtka" albo w opisie aukcji kaptur: tak, a dalej, że jest kołnierz, który chroni przed wiatrem ale kaptura już nie ma, albo w odzieży wierzchniej są bluzy
|
|
|
|
#4379 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Konto usunięte
|
judith no
chodź hejtować mój seler na odchudzaniowy bo mnie ominą zaraz jakieś fajne przepisy jak chipsy z szynki... boże jakie to ładne :<
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Nie mam potrzeby tam wchodzić, bo bez sensu gadać do ściany

chodź hejtować mój seler na odchudzaniowy bo mnie ominą zaraz jakieś fajne przepisy jak chipsy z szynki... boże jakie to ładne :<