|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
To mój sie tylko na mnie drze że zajmuje mu kanape |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
CZEKO
ale daj jakiegoś linka jak się odchudzić, wiem ze nie da się z jednej części. Mam na myśli po prostu ze tak sobie umyslilam brzuch. Jakies rady co jesc, czego nie jesc?wiem ze chipsów nie ![]() il ile czasu to zajmuje.zey wyrzezbic. a piwo?:P |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może sie wydawać straszne ale to tylko na początku, i prawda jest taka że bez diety się brzucha no nie zrobi. Jak coś smarzyć to najlepiej na oliwie, ale nie za dużej ilości. Najlepiej grillowane, pieczone w piekarniku bez tłuszczu, gotowane. Mięso z kurczaka, indyka, generalnie jak kto lubi, ważne zeby było mięso no i ryby Jajka. Można jako przekąski orzechy - ale uważać bo nie można przesadzać, pestki dyni, pestki słonecznika. Dorzucać warzywa do posiłków. No i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. A jeśli chodzi o czas to ciężko powiedzieć, bo u każdego to inaczej. Kwestia metabolizmu, treningu, stosowanego obciążenia. Piwo też nie sprzyja http://potreningu.pl/kalkulatory/bmr |
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie bakow...ostatnio mojego pieska poczestowalam twarozkiem. Tzn twarog z kokosem i odżywka bialkowa. Jak sie polozyla kolo mnie na łóżku dupa w stronę mojej twarzy i zaczęła puszczać baki to myślałam że padne od tego smrodku...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ogólnie polecacie jakies zestawy ćwiczen, przetestowane? Na ujedrnienie głownie, troche wyrzezbienie, troche odchudzenie.
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszlo mi
Współczynnik BMR 1426.76 Aby utrzymać wagę Kalorie 2461.16 Węglowodany 55% 1353.64kcal = 338.41gram Białko 15%% 369.17kcal = 92.29gram Tluszcz 30% 738.35kcal = 82.04gram |
|
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna jest jeszcze Melissa Bender i Zuzka Light ale to juz grubszy temat ![]() Cytat:
Kalorie ok, zależnie od celu możesz obciac o 200 kcal np. Ja obcięłam więcej bo z 2200 to 1800 kcal w dni treningowe i do 1500 w nietreningowe. Ale to dlatego że ja ogólnie jak sobie policzyłam to nawet teraz czasem tyle nie zjadam. Tylko ten kalkulator troche do dupy rozkład BWT daje :/ Bo za dużo węgli a za mało białka. Więc to na pewno do zmiany wg mnie jeśli chce sie nad brzuchem pracować http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...raktyczny.html tu jest fajny artykuł, i fajny blog ogółem Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2014-01-12 o 22:56 |
||
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
CZEKO dziekuje
a co cwiczyc najlepiej?8 min abs?
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
a co myslicie o tym:
http://mojalinea.pl/linea20plus tzn ja wiem,że bez ćwiczen to nawet nie ma co marzyć,ale jako wspomagacz? |
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc to te 8 minutówki to raczej nic nie dadzą...
Ja bym postawiła na coś z Melissy Bender czy np Jillian Michaels - miała taki trening Six week six pack. Ale same cwiczenia na brzuch dużo nie dadzą. Bo kwestia tego że nawet jak sobie zarysujesz mięśnie brzucha to one muszą sie jakoś wydobyć na wierzch. I albo to zredukujesz samą dietą i po prostu bedziesz ćwiczyć z jakimś obciążeniem z czasem, albo dorzucisz jakieś cwiczenia cardio na całe ciało. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
I do tego chrom np jeśli ktoś ma za duży apetyt.
|
|
|
|
|
#671 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() jestem zmeczona
|
||
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Piękna fryzurka Ja tez jestem zmęczona,ale ostro cisnę na Wizażu
|
|
|
|
|
#673 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, powiedzcie mi, czy jedna tubka farby wystarcza Wam na pofarbowanie odrostów? Farbować będę nawet do 5-6cm od skóry głowy, bo stare i nowe odrosty, myślicie, że jedna wystarczy? Jedną to kupiłabym w hurtowni ale dwie to już zamówię, bo taniej wyjdzie.
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziweczyny powiedzcie mi które z zabiegów są najlepsze na blizny po syfkach ?? Bo mam takie czerwone delikatne plamki w niektorych miejscach i chce sie ich pozbyć
Od razu mówie, że kwasy jak dla mojej cery odpadają bo mam za wrażliwą i delikatną skórę ![]() Kylie mi sie strasznie podoba taka fryzurka Jak będę starsza to mam zamiar właśnie tak się ciąć ale póki jestem młoda to zapuszczam kłaki ![]() już powiedziałam nawet Tżtowi że zapuszczam i do ślubu chce mieć włosy prawie do pasa
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-12 o 23:26 |
|
|
|
#675 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() musze szukac innej roboty, bo wykoncza mnie ![]() ale podoba mi sie ta fryzura, jaaa Cytat:
tzn ja mam 10%, ale warto zaczac od 5. Moze Czeko cos doradzi
|
||
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem gotowa cisnąć jutro do fryzjera z tym zdjęciem |
|
|
|
|
#677 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mi ta sie jeszcze podoba, ale kurczeeeeee ![]() |
|
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko co jest na blizny teoretycznie szkodzi wrażliwej skórze czy to mikro czy kwasy, ale inaczej sie blizn nie pozbędzie. Cytat:
|
||
|
|
|
#679 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Ale uwazaj bo Czeko zaraz do Ciebie zapuka
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#683 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po co później żałować nieprzemyślanej decyzji? Włosy które wyglądają gorzej nie zawsze są zniszczone i nie zawsze kwalifikują się do cięcia. Krótka fryzura nie ujmuje kobiecości nie napisałam tak ale osobiście dla mnie i w mojej opinii dłuższe włosy są szczególnym atutem i jeśli ktoś ma możliwość takie nosić i do niego pasują to któż by się nie skusił? takie małe sprostowanie. Dodam jeszcze że mnóstwo dziewczyn oddałoby wiele by mieć takie włosy jak Kylie więc skoro tak długo starała się żeby były długie i piękne dbała o nie to powinna się grubo zastanowić zanim zrobi krok w kierunku krótszej fryzury zwłaszcza jeśli włosy mają po prostu gorszy dzień.Cytat:
na dniach chciałabym działać. Niby piszą że ten Skinoren żel jest do cer tłustych i mieszanych ale to o tym Skinoren w kremie piszą że mimo iż do suchych i normalnych to jest lepszy na przebarwienia nie wiem co o tym myśleć.
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2014-01-13 o 00:19 |
|||||
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
CZEKO dzięki za wyjaśnienie, tak myslalam ze miesnie mieć mogę ale tłuszcz je zakrywa, i chyba nie da się tego zrzucić w moim przypadkuBUAHOT ta fryzura jest mega, szoda ze mi się tak wlosy nie ułozą ladnie. Ona ma warstwy a ja nie mam gesteych wlosow wiec nie dla mnie. |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie, tniesz?
![]() dzieki czeko, coś pościagam i zaczne w koncu ryszuac ten mój tyłek może
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, nie ważysz 200 kg żeby ci to lata zajęło. Jak się chce to można wszystko.Cytat:
![]() Ja zjadłam śniadanie, dopije teraz herbate i ruszam na trening. |
||
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Staram wciaz sie trzymac jako takiej diety (a raczej zdrowszego odzywiania) wiec dzis na sniadanie mam upieczony przeze mnie chlebek (maka pelnoziarnista typ 1850, otreby pszenne, pestki dyni i slonecznika), posmarowalam go jedynie cienko maslem i posypalam odrobina pietruszki (z dzialki mojej babci, zamrozona ), a do tego pije sobie zwykla inke bez cukru (mozna teraz dostac za okolo 4,99 opakowanie 200g w biedronce ). Zobaczymy co wymysle na pozniej. W jakis dzien napewno chce robic zupe porowa i barszczyk, bo narobilyscie mi smaka ![]() Dzisiaj mam kolejny egzamin w szkole, 70 pytan do powtorzenia Ostatni poszedl mi niestety kiepsko wiec dzis musze nadrobic wiedza
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

ale daj jakiegoś linka jak się odchudzić, wiem ze nie da się z jednej części. Mam na myśli po prostu ze tak sobie umyslilam brzuch. Jakies rady co jesc, czego nie jesc?

I do tego chrom np jeśli ktoś ma za duży apetyt.